Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Új képek amott

-
Markgx10
őstag
Már csak 3 nap és edzeni kezdek
(tudom, hogy mindenki ezen töpreng, ezt a hírt várta és mindenkit csak ez érdekel, azért is írtam be
) -
Coyot
őstag
szerintem kattintsatok, aztán legalább lesz egy hely ahonnan ugorhattok
http://tajgetosz.myminicity.com/ -
harry
veterán
No ez szerintem többeket is érdekelhet:
Ronnie Coleman visszatérésével kapcsolatban újabb hírek láttak napvilágot: Ronnie úgy néz ki a 2009-es Mr. Olympia utáni európai show-n fog indulni, ahova az összes top versenyző nevezése várható, így Jay Cutler-é és Dexter Jackson-é is. Tehát lehetséges, hogy az utolsó 3 Mr. Olympia bajnok egy színpadra áll. Jay a következőt nyilatkozta Coleman indulásával kapcsolatban: "Ha Coleman elindul, akkor valószínűleg én is. Még egyszer meg akarok küzdeni vele."
-
csudri
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Sajna lehet! Ha visszajön a "puhabicepszű", meg a hummerpöcs (arra már nem emlékszem, hogy a kettő nem ugyan az-e
), akkor aztán ugorhatunk mind... -
Coyot
őstag
balfaszok ide
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_Blank_
senior tag
na megosztom a napi szánalmas sztorit..

szóval 1 év kihagyott mindenfajta edzés után letoltam magam a terembe és melleztem egyet. igazából mell-váll csak az utóbbi alibiedzés volt mert az izomérzetet nemigen sikerült elkapni
.áfkorsz fekvenyomás, 80-ig jutottam, 4-5 ismétlés a végén, többre nem szánakoztam, a 100kilót ma valahogy nem éreztem elérhetőnek..
45fokos-ban 60kg körül, amiben még jól éreztem magam, több nem ment.
aztán volt még kis tárogatás, majd vállra oldalemelések, nyomások, aztán kicsit fura volt hogy erősebb a jobb kezem, majd ránéztem a súlyokra és.. bizony balfasz módon sikerült felemás súlyokat fölszednem a földről
erős 3-ast adnék az edzésre mert kemény volt, de azért lightos is
első edzésre nem rossz
mod: ja és épp brokkolis krumplis fasírttal töltök vissza

-
csudri
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Csak a kép miatt linkeltem az oldalt. Nem itt vettem...

-
csudri
őstag
Na, vettem ma egy Biotech Ultra Whey Pro-t, 3kg-os, 8 ropiért. Meglátjuk mit tud ennyiért.

ui: Nagyon furcsa ez az olajoskanna-style csomagolás. Eddig is furán nézett rám a bnőm, hogy vödörből kajálok dolgokat, de hogy kannából... [link]
-
Gaboman
nagyúr
Köredzést csinálok,folyamatosan hajtom végre a gyakorlatokat.
Semmi között nincsen szünet.
Hehát 10 fekvő után jönn 10 tolóckodás,utána 30 guggolás,30 vádli és így tovább.
Addig amíg a kör be nem zárúl a gyakorlatokkal,és pihenő nélkül kezdem elöről,pontosan 3x csinálom végig.
Csak amikor végzek a súlyzós edzéssel és indulok futni akkor van kb 2-3perc amíg a cípőt fel nem veszem,meg a telefont a zenehallgatáshoz. -
harry
veterán
válasz
Gaboman
üzenetére
Köröket csinálsz, és egyik gyakorlatot a másik követ (pl 10 fekvő után 10 felülés), és a körök között pihensz, vagy a sorozatok között (pl a 3*10 fekvő között)? Vagy nem tudom mire érted, hogy pihenő szinte semmi, ilyen 5-10sec? Mert gondolom pont azért van szétbontva 3*10-re a 30 helyett, mert közte szünet van (kivéve ha köredzést csinálsz).
-
Gaboman
nagyúr
Igen én itthon edzem.
A második napom edzésterve a következő!Nyak erősítés 3x30
Vállvonogatás kőrkörösen és simán 4x20
Oldalemelés 45,90,180 fokos szögben 3x30
Állig húzás 3x20
Fejfölé nyomás 3x20
Ugrálókötelezés 12kg-al ez vállszaggató!!!!amennyit bírok belőle.Felülés:3x10
Hasprés:3x10
Lábbehúzás:3x20
Törzsfórdítás ruddal:3x60Guggolás,széles,normál,szűk állásban:3x30
Álló vádligyakorlat:3x30
Gyalogoló-vádlizás:3x20
Szökdelve 3x20Tricepsznyújtás 1kezes súlyzóval:4x10
Lórugás:4x10Bicepsz állva 1 kezes súlyzóval befordítással:30
Bicepsz állva 1 kezes súlyzóval simán:30
Kalapács bicepsz:30Futás 12kg-al 2-3km
Zsákolás 15-20perc 12kg-al és simán.
Nyújtás.És a lényeg számomra még az edzésnél a tempó,ez így és a másik edzéstervem is a legdurvább esetben 2óra,de van hogy 1.45 alatt is végzek vele.
Pihenő szinte semmi. -
csudri
őstag
Csak szólok, hogy okt. 15-ig 1186pénz a csirkemell kilója a Metroban!
Vegyétek, vigyétek, egyétek!
-
cybear
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis technikai problémával küzdök. Már napok óta nem töltődik be rendesen a musclebuilder fórum az otthoni gépemen, csak enyit látok:
http://kep.ivpicture.hu/16344.jpg
Mitől lehet? -
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Tom, néha kérik hogy pakolgassak rájuk 2 15ös tárcsát, meg ilyenek.
Úgy már gondolom jóval nehezebb.Annó csináltam én is, de az előbbi tolódzkodásos akcióm után nem merem csinálni. Talán majd egyszer... Bár valszeg az egy kezes sem izületkímélőbb, de azt tudom nagyon kis súllyal csinálni (aminek nemtom mi értelme, de ha más nem, az izület edződik).
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
penene
üzenetére
mashogy tamaszkodsz meg, es a tested elorebb van a tamaszkodasi pontodnal. de hasonlo gyakorlat. amugy rengeteg sulyt tudsz felpakolni magadra(foleg ha van segitseg) tehat nem feltetlen konnyebb. nekem eleg intenziv szokott lenni a kar edzesem es ez szokott lenni az utso gyakszi, igy nem kellett mar plusz suly nagyon, jol be lehet durrantani igy is

-
Gaboman
nagyúr
Én minden gyakorlathoz fejenként 11kg súlyzót használok.
Legyen itt szó bicepszezésről vagy oldalamelérsől vagy bármi másról.
Nálam a lényeg a db számon alapszik,nekem abból van sok.
Már nem akarom a nagy súlyokhoz hozzászoktatni magamat.
Még régen azzal edzettem de nagyon belasított,ami nálam hátrány.
Jelenlegi napi egyik edzégyakorlataim db számai.Fekvőtámasz:4x10
Tolóckodás:4x10
Fekvenyomás 1 kezes súlyzóval:4x10
Tárogatás:4x10
Világkörül:4x10
Rugós rúddal összenyomás:4x10Guggolás széles állásban 1x30
Guggolás szűk állásban 1x30
Guggolás 1x30
Merevlábú felhúzás:3x20Vádliemelés 3x30
Gyalogló vádlizás 3x30
Szökdelések 3x30Döntött törzsű emelés 4x20
Döntött törzsű oldalamelés 4x10
Expander 3x30Felülés 3x10
Hasprés 3x10
Lábemelés 3x20
Törzsfordítás állva 3x603 vagy 4km futás 4db 3kg-os súlyzókkal.
20perc zsákolás súlyzókkal és anélkül.
Nyújtás,lazítás.Ez az egyik napi edzésem.
Másnap a Váll,Bicepsz,Tricepsz,Nyak,Comb,Vádli,Has,
Futás,zsákolás,nyújtás3-dik nap csak zsákolás és a többi küzdősportos tevékenység.
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
God Vazzeg
veterán
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
elkezdtem visszanézni webcastot, de az pici is és szaggat is, és nincs kedvem úgy nézni
majd 16:9-be nagytv-n megnézem
- mintha ott lettem volna -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
akkor úgy értem, hogy normális minőségben és az egész
-
LOTR
addikt
van fent valamelyik torrenten Mr.O fináléja video?
-
válasz
kicsitomi88
üzenetére
nem, hanem amikor egy padra feltámaszkodsz, másikra feldobod a lábad, leengeded magad, majd kinyomod.
-
4EvErfIt
csendes tag
"gyúrni szeretnék de félek hogy széles lesz az állkapcsom. ahogy azt a badisoknál látni. ez a sok szteroidtól van, vagy az erőlködésektől megizmosodik az ember állkapcsa?..//"
LOL

Amúgy nagyon örülök Dexter győzelmének, Jay-t én annyira nem karmolom // Ti ? -
penene
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Igen, az sem rossz. A lényeg, hogy ne legyen a full súly a könyökizületen. Azt nagyon nem bírom.
Mégakkor se, ha nem nyújtom ki teljesen fent. (pl. 1kezes homlokraengedésnél) -
kicsitomi88
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Az a letolás?
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
az milyen?
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
én 1 kezessel csinálom. Valamivel jobb az izületnek, mint rúddal, de érezhetően sokkal jobban nyírja, mint a csigás letolás. Ezt a kettőt csinálom most. Előbb a letolást, hogy minél inkább melegedjen.
Mondjuk valami majd kell még, annó 3 gyaksit csináltam rá.
Csak hát kevés izületkímélő tricepsz gyakorlat van. 
-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igen, nem azért írtam...
Csak, ha egyszer annyit szurok oda-é 
-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én jelenleg ezt a két gyakorlatot csinálom. csigán nekem is megy 90-95 kilóval pár(5-6)

-
Emosz
tag
Dehogynem, elküldte csak privibe
Köszönöm a tanácsot, megpróbáljuk....Mellesleg minél többet olvasok, annál bonyolultabb sportnak tűnik a miénk.
Állandóan számolni, méregetni, többféle edzést csinálni...
A legrosszabb az egészben az, hogy tömegelés azt kapod, hogy "miva' híztál?!"
Amikor diétázol:"miva' miért nem eszel rendesen?"Szóval elismerés 0 , oltás meg ezerrel.
Szerintem ezért nyúlnak hamar a srácok a kémiához...
Gondoljatok bele, 82 kg-al kezdtem most 100 vagyok
18kg-ból szvsz zsír 8kg talán izom... (hozzáteszem, 4 hónap alatt)
Van olyan munkatársam aki ugyanilyen gyarapodásért a fél karját adná de nekem sok...Szóval diéta ON
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
szerintem is fontos hogy francia ruddal legyen vegrehajtva mert akkor legalabb a csuklot nem nyirja annyira. a konyoknek meg ez az egyik leggyilkosabb gyakorlat, en mar evek ota nem csinaltam
70 siman hiheto. kb majd minden teremben van otthon aki ennyivel tudjaes a csigas letolast preferalom helyette, az sokkal inkabb izuletkimelo es ott is lehet pakolni a sulyt rendesen
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Így van
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
szerintem te másra gondolhatsz. Gyógytorna.
Támadó állásban vízszintes elől a combcsontom, és onnan csinálok apró emelkedéseket, rugózásokat, 20-akat.
A másik verzió, hogy lábujjhegyről le támadó állásba, 3 rugó (ilyen apró kitolás), aztán vissza lábujjhegyre,és másik láb.Meg labdán rugózás is olyan, mintha pl. székről emelnéd magad egy darabig, és vissza, csak a labda rugalmasabb... nem vészes ez az izületnek, legalábbis én nem érzem gáznak. viszont jól durran tőle az izom. Bár nemsokára kell lábsúly.
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Látszik, hogy lefárasztott az edzés
Én a kicsire gondoltam
A lábedzés jól sikerült, izzadtam rendesen, de ez a hét elmegy erre...
Alkart nem csináltam, mert még mindig nagyon durva a karom, nem akartam rádolgozni
-
penene
őstag
Ti is 3 óránként jártok wcre?
Elmúlt 2-3 hétben majdnem olyan gyakran megyek wcre napközben, mint ahogy kajálok. Nincs hasmenésem, se semmi.. Ez normális??
Remélem csak az anyagcserém gyorsult be az aktív sport és kaja miatt...
-
penene
őstag
válasz
Gaboman
üzenetére
Jah, nálam gyógytorna van. súly nélkül guggolok, meg fal mellett, meg kitörök, meg rugózok, meg lábemelek, meg ilyenek... Max. amikor lábujjegyről esek támadó állásba, az viselheti meg..
Igazán nem is éreztem mozgás során hogy fáj, csak mikor megérintettem, akkor nyilalt bele. Most már jóval erősebben kell nyomjam, hogy fájjon.
Hát nyújtáskor azért szokott fájni, alapból addig nyújtom az izmot, míg fájdalomérzet keletkezik, és ott megtartom 15-20 mpig, levegőt kifújva (nagyobb részben). Lehet ott sérült meg nemtom, de minden esetre foci után éreztem.

Kösz a tippeket.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
penene
üzenetére
Én a helyedben pihentetném,meg kicsikét lazítanám,tornásztatnám,de csak nagyon finoman,semmi erőltetés amíg fáj.
Én is ezzel csesztem el a forgóm,szombaton meghúzódott,azt hétfőn ráedzettem egy jót,kedd reggelre azt hittem magam aká csinálok,nem kellett volna megterhelnem erősen.
Ha úgy érzed hogy mégis lemész edzeni rá akkor csak simán súlyzók nélkül tornáztasd,óvatossan nyújtsál rá,lazítsd el,de csak addig amíg érzed hogy nem feszül és nem fáj.
Nehogy nagyobb baj legyen belőle. -
Gaboman
nagyúr
Van mindig egy megszokott,összeállított edzéstervem,amibe a láb főszerepet játszik,ha azt nem tudom úgy csinálni ahogy kell akkor az egész edzésem nullát jelent számomra.
Heti 6 nap edést szokom végezni,már jó ideje nem volt 1 napnál több pihenőm,most lesz,de remélem 2-3nap alatt helyre jövök,már most büntudatom van,és hiányzik a mozgás.
Egy idő után az edzés megszállottá teszi az embert,olyan ez mint a cigi vagy az pia.
Persze csak azoknak akik komolyan szeretik csinálni. -
glutamin
őstag
-
harry
veterán
Valaki jár esetleg, vagy volt mostanában véradáson? Vagy van olyan hely, ahol kapok érte mondjuk sört?
-
-
Froclee
őstag
Csáó.
3 hete hátedzésen elég szépen megfájdult a hátam kb. a lapockám környékén. Gondolom valami becsípődés vagy hasonló lehet. Sokat vártam, hogy elmúljon de eléggé lassan enyhül. Mit tudok tenni?

-
penene
őstag
válasz
Gaboman
üzenetére
hája kicsit pihenni kell.
Nemtod a sima kis izomhúzódásra kell full pihi? a combbicepszem legtetején, kb. a fenekem közelében van egy kis húzódásom. Toltam rá 1 lábedzést már, nem vészes, de szeretném ha teljesen elmúlna...legutcsót kihagytam, és most kapott 1 hét pihit. Most már alig fáj, de ma lábedzés és már nem akarnám kihagyni... Vagy szerinted hagyjam?
Nyújtok szépen, lehet akkor azt kéne kihagyni, nehogy túlnyújtsam, vagy az már mind1, ha úgyis edzettem?
Nem használom túlságosan, a próbafoci miatt húzódott meg...Ha ilyen van, akkor mivel lehet gyorsítani a gyógyulást? Ritkán van húzódásom, konditermi edzéstől sose volt, szépen koordináltam csinálok mindent (csak a könyököm ment szét
), de ha már labda közelébe kerülök, egyből vége minden koordinációs figyelésnek és jönnek a mikro-nagyobb húzódások. borogatás, vagy csak simán pihi?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(tudom, hogy mindenki ezen töpreng, ezt a hírt várta és mindenkit csak ez érdekel, azért is írtam be
), akkor aztán ugorhatunk mind...

.