Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ugye? Ráadásul előbb is kell kellnem így.
(de mi van, ha "véletlenül" elalszom?
) -
Boxer001
veterán
válasz
Manitou
üzenetére
Milyen repülővel?
Tengeralattjáró a minimum.
Sajnálj is bazzeg, holnaptól ki kell másznom a HÉV-hez, és 2 megállót utaznom, majd ismét pár perc séta.
(annyira azért nem lesz pihentető, és frissítő a séta meló után, vajon miért...)
Szerk.: szóval ha ezek után 1x sikerül terembe menni, pezsgőt bontok.
-
fero02
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nono, visszább az agyarakkal!

-
_Blank_
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
egyik kedvenc kajám/zöldségem
sztem meg lehet csinálni simán ehetőre, sőt -
Zomb€€
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Akkor te tolhatod kétpofára is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
harry
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az a baj, hogy néha úgy sikerül, hogy én is nehezen tudom megenni - de nem számít, legyűrőm
Egyszer leturmixoltam vmi párolt halat joghurttal, kicsit ilyen egzotikus íze volt.
L|zsidoboz - hát elég fura. Íze szinte semmi, meg hát hogy néz már ki
De legalább ehető mivel nincs íze, szemben a kelbimbóval, amit én inkább kihagynék. -
L|zsidoboz
őstag
Tegnap én is kipróbáltam a brokkolit.
Sztem emberi fogyasztásra nem alkalmas.

-
harry
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ha egy átlagembernek kéne azon a kaján élnie amit én készítek max egy hetet jósolnék neki, szóval én ezt kihagyom

-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Direkt ezért kezdtem úgy, hogy "Jár valaki...?"
Amúgy valszeg az lesz. Egy van örsön, azt megnéztük tegnap, de kissé drága. -
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nem beszól
A felsorolást én is látom, azt akartam volna tudni, ki járt már valamelyikbe, ismeri esetleg. Árak többnyire nincsenek is kiírva. -
harry
veterán
Jár valaki esetleg az Örs vezér teréről könnyen megközelíthető terembe, vagy a 7. kerületben valahova, vagy ismertek errefelé konditermeket?
-
m4rc!
őstag
Ma picit tán túl durva volt az edzés...lábaztam és kissé rosszul lettem közbe...
Talán azért lehetett, mert nem ettem előtte semmit, meg még a Satur8-et is elfelejtettem benyomni.
Éppen guggoltam és mikor kb. a 2. széria 8. guggolásából álltam fel tisztára kifehéredett az arcom és ilyen piros foltok jelentek meg a fejemen..
Gyorsan kimentem venni egy energia-piát meg vettem pár jó mély levegőt és jól is lettem szerencsére
Aztán zúztam tovább![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mondtam már korábban is, aki kérte annak elküldtem priviben, de most neked is megteszem
azt meg megmondtam, hogy publikusan nem teszek be, olyan szinten nem állokmostanában nem nagyon írogattam ide ennek az oka -és a kajálásra visszatérve-
kb 3 hete olyan beteg voltam, hogy csak feküdtem egy hétig, nem is edzettem azóta semmit, időm se volt, enni is csak napi 3-4x, nem túl sokat, de azért szerencsére nem szakadtam össze, bár innen érdekes lenne... -
Zomb€€
őstag
Nah egy kis érdemi beszámoló:
Szal egy hónapja kezdtem el a kreatint és miután betöltöttem (odafigyelve hogy éhgyomorra,szőlőcukorral stb és semmit se éreztem,tömegbe se,erőbe is inkább gyengültem) rá 1 hétre tüszős mandulagyulladásom lett minek következtében 5 napig lofaszt se ettem,nemhogy fehérjét vagy kreatint.
Mult héten ujratöltöttem de most leszartam hogy mikor veszem be kaja elött közben vagy után, cukor nélkül ment, és koffeint sem hagytam el. Igy msot ugy állok hogy 2 hét alatt (remélem már mindenki elveszett az idősíkban
) erősődtem, kar 42->43 mellkas 116->118-119, és a derekam még mindig 80on stagnál aminek nagyon örülök.
Ja és most több krumplit eszek mint rizst, és sokkal feszesebbnek érzem magam tőle. Vhogy jobban betölt.
Mára ennyi. Csillagidő 11.10 1655 -
BaKeSZ87
őstag
Aham.
Több kutatás is bemutatott sok olyan egészséges felnőtt embert, akinél a C-vitamin bevitelét 10.000 mg-ra emelték, a vesekő kialakulásának legcsekélyebb jele nélkül. Máshol azt írják, hogy az arra hajlamosaknál alakulhat ki nagy mennyiség fogyasztásánál.
De csomó helyen az ellenkezőjét is írják. Lehet még Isten sem tudja, hogy mi a valóság
-
LOTR
addikt
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
nem jól értetted
az 5-10 év utáni vesekő az orvos szerint már 1g c vitamin hatására is kialakulhat
a sok folyadék csak lassítja a vesekő kialakulását, nem pedig megelőzi, természetesen nagy befolyásoló tényező a vesekőre való hajlam, de most ettől eltekintve, általánosságban értendő
sok ellenpélda van vesekőre, de az szerintem senkit nem vigasztal, ha éppen az illetőnek alakulna ki -
BaKeSZ87
őstag
Akkor 1g c-vitamintól 35-40 év után lesz veseköved?
Ennyi erővel. Én úgy tudom, hogy ha elegendő vizet visz be az ember, akkor folyamatosan át van mosva a vese, és nem lesz vesekő. Főleg nagy mennyiségű c-vitamin bevitelekor érdekes a víz, de amúgyis 20kg-onként 1 liter víz kell. De lehet rosszul tudom. -
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
100g aszkorbinsav 1000-1100Ft patikában
Bandus
pár hete volt téma: több orvos is mondta, hogy 1g-nál több c vitamint bevinni felesleges, mert attól ugyan úgy beteg lehetsz, és igazából semmivel sem jobb 2-3-4g-nyi mennyiség, mint 1, de ezt is csak akkor szükséges ha beteg az ember, és hosszú távon (5-10 év) állítólag vesekövet okoz
persze lehet ellenpéldázni profi sportolókkal, de azoknak valószínű az esetleges vesekő a legkisebb bajuk
meg lehet mondani, hogy az orvosok is csak beszélnek, de én azért hiszek nekik, csak saját példámból kiindulva, amióta "nagyobb" mennyiségben eszek vitaminokat ugyan úgy voltam beteg, mint amikor nem ettem -
L|zsidoboz
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Annyi... Mondjuk nekem ingyen van, szóval leszarom mennyibe kerül.

-
szerintem 2-3g lehet az ideális, bár én csak egyet szedek, cetebe formájában. a gyártó meg gyakorlatilag mindegy, a c-vitamin az c-vitamin. amelyik óccsó
azis jó, ha bemész a gyógyszertárba, és veszel 100g aszkorbinsavat, 800-1000ft-ért, aztán kis kávéskanálnyit bele a vízbe, teába.. -
Möhe
addikt
Mennyi illetve milyen gyártójú c-vitamint érdemes szedni? Napi szinten értem a mennyiséget.

-
Woodslave
félisten
örülök, hogy Fero által a topic hangneme inkább segítőkész irányba tart

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
100 g csirkében meg 200g kreatin van.

Mondjuk aki ilyen szarokat eszik, meg is érdemli, hogy megpuhuljon a bicepsze legfelsőbb rétege...

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ezt csinálják
Mikor köztudott hogy szteroidozzák a marhákat is
Hova süllyed a világ 
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem tom miert kell mindenkit rabeszelni ilyen kokszokra
-
fero02
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Kettőt találhatsz...
Döntsd el Te

-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
sztem ez sajnos komoly

-
Woodslave
félisten
na a tegnapi láb után elég furcsán járok, de ma is lementem.
Elkezdtem megint lecsúszni a lejtőn, most hogy nem bagózok, heti két edzés után már beígértem magamnak egy-egy turmixot
, sőt csináltam otthon rántottát, meg rizs és edzés után most azt eszem.. 
-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
közben leesett

-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
én még mindig szünetelek..
szerintem csak január/ február környékén lesz ebből valami. inkább január, hogy nyárra azért villantsak valamit
-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
akkor Márk meg Boxi jól bírja

-
BÁ Nutrition
addikt
"Azt ne felejtsd el hogy hányan vannak gyúrósok akik a kezdetkor hullnak (nem pont halál hanem egyég gondok miadt) ki a sorból. "
en nem nagyon tudok ilyenrol
az a nehany akit ismertem meg azert mert napi fel litert ivott, drogozott ezerrel stb
szal az alapszabalyokat legkevesbe sem kovette -
Boci_83
őstag
A 6 kilos Scitec Wheyhez meg ajándék bb.hu-s póló jár, most villámakcióbann.

-
Boci_83
őstag
Hát rövid idő alatt volt látványos javulás de 96 kg-ig mentem fel kb 2,5-3 év alatt. de mondom 65 kg-ról cérna vékony gyenge gyerek voltam. Most sem vagyok erős de legalább testes igen..

Mod: Ja nem tudom mi a baj a MyoMax-nak a málnás izével?? Szerintem nagyon finom..
Meg vettem hozzá egy Amino 3600-at is bakker akkora belőle egy szem hogy majdnem a torkomon akadt...
Kettőt kell hogy nyeljek hogy egyszer lemenjen 
-
-
do3om
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Azt ne felejtsd el hogy hányan vannak gyúrósok akik a kezdetkor hullnak (nem pont halál hanem egyég gondok miadt) ki a sorból. Mondhatnád, hogy azok az idióták csak tolják magukba a cuccod de gondolom közülük kerül ki jó pár nagy név is akik amire elérik a 18-at több anyagot nyomtak be mind te (vagy nem tudom
). De akik kihullnak nem igen lesznek emlegetve csak próbálják majd valahogy megúszni, vagy felépülni. Én nem tartom ezt a sportot valami egészségesnek, főleg amannyi kieget betolnak egyesek ne mondja már senki hogy ezt úgy szereti a szervezet hogy alig várja. -
BÁ Nutrition
addikt
en nem ertek hozza de ugy tom hogy amikor szivnagyobbodas all fent akkor elvekonyodnak az erek es emiatt konnyebben elzarodhatnak..
de mas problema is lehet. amugy ha azt nezzuk meg mindig tobb focista dol ki a sorbol mint gyuros. meg ha egy kajakos 50 eves koraban beadja a kulcsot akkor senkinek se jut eszebe semmi. ha egy bodys akkor egyszerre megy a tema..
de ehhez mar reg hozzaszoktunk..tulzas amit nyomnak? termeszetellenesen nagy izomzatuk van, a szintetntartashoz is sok koksz kell mar oda. kulonben a szevrezet lebontana'
-
m4rc!
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Uhh ez durva...én úgy tudtam, hogy a gyúrás az pont hogy erősíti a szivet..vagy az má kicsit túlzás amit azok az állatok nyomnak?
-
God Vazzeg
veterán
"Korábbi bypass szívműtétjét követően Mike Matarazzo hétfőn szívrohamot kapott. Pár napig volt korházban csak, de a szíve mindössze 25%-on ketyeg."
Fasza, dőlnek ki a profik, hosszú távon nem igazán lehet ezt a profi szintet csinálni
Kíváncsi vagyok, mikor röppen fel Ronnie-ról is hasonló hír 
-
Lavves
tag
Hasonló van/volt nekem is. Nekem érdekes módon nem abban
a kézben, amelyik el volt törve.
Először nem is súlyzózástól jött elő, hanem amikor több napon
keresztül napi 5-6 órát gyakoroltam gitáron (tanár nélkül, rossz technikával),
1 hét után a bal csuklóm beadta az unalmast.
2-3 hét pihentetés után helyrejött, de addig volt, hogy arra ébredtem éjszaka,
hogy valami iszonyatosan fáj, mert rosszul fordultam stb...
Aztán évekkel később értelmes módon meg akartam mérni
az 1RM-et
Na akkor jött vissza.Azóta úgy oldom meg, hogy bemelegítésként üres egykezes rúdat
forgatok csuklóval. A gyakorlatban nagy súlyt nem használok, de kétkezes bic.nél
szertinem nem is feltétlenül kell, mindenképp jól lehet durrantani,
ha máshogy nem 21-ezéssel...Teremben a tulaj amúgy azt mondta, nem igen kell emiatt aggódni.
Ez mindenképpen természetellenes fogás a csuklónak,
mert oldalra feszíted terhelés közben.
Azért, ha orvos mond valamit, oszd meg velünk,
mert az ínhüvelygyulladás már komolyabb dolog... -
fero02
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem hát, én csak a vasat emelgetem amikor éppen kedvem támad

-
fero02
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tojok az önérzetére!

-
csudri
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Talán. Azt hiszem ha végeztem a szakdogámmal, akkor tényleg elmegyek röntgenre, végülis mit veszíthetek.

Amúgy milyen gyakorlattal lehetne a legjobban megerősíteni a csuklót? Próbáltam azt a népszerű alkarerősítő gyaksit, amikor leülsz egy padra, letámasztod a könyöködet és az alkarodat úgy, hogy a kézfejed le tudjon lógni a pad végén és fel-le mozgatod a kezed, de attól kurvára fájt.
Egy haver azt ajánlotta, hogy fogjak valami rudat a kezembe, aminek súly van kötve a végére egy kötélen, na ezt még nem próbáltam.

-
csudri
őstag
Üres rúddal még nem fáj annyira, de ha súlyt is rakok rá, akkor nagyon figyelnem kell, hogy milyen pozícióban van. Persze csakis szarighúzott csuklószorítóval, anélkül esélytelen bármi is. A fájdalom csak a jobb kezemnél jelentkezik, a bal teljesen rendben van. Anno még 5-6 éve el volt törve ez a csuklóm, a fájdalom pont a törésnél jelentkezik, csak az a fura, hogy már 2 éve edzek, de csak a nyáron jött elő a probléma. Azóta viszont mindennapos, elég ha rosszul fogok meg egy kilincset és pont úgy fordítom, ahogy nem kéne, már nyilal is bele.
Lehet el kéne vele menni orvoshoz, vajon tudnak ezzel valamit kezdeni?

-
Boci_83
őstag
Én már irtam ide korábban, hogy nekem hogy sikerült 65Kg-ról 105-re felmenni, ahhoz képest hogy mióta eszemet tudom kákabelű gyerek voltam....
Minden este sültkrumpli, valamilyen hússal, de én a kenyeret is ettem hozzá, jól belaktam vele, majd egy tömegnövelő turmix, amibe egy banánt is raktam, néha fagyit, vagy kakaóport hogy változatos legyen az ize. Ezt nyomtam minden este, de legalább egy 7en 5x-6x.
Jöttek fel a kilók szépen.
Tudni kellett volna hol álljak meg. Azóta jópárszor le kellett cserélnem a ruhatáramat, de most meg már van hasam is mint állat, futni meg ugye nem nagyon szeretek...
-
fero02
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Lásd: #4011
Akkor most miről is beszélünk?
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na akkor írok valamit, ami ON. Július végén abbahagytam az edzést csuklófájdalmak miatt. Kb. egy hónapja megpróbáltam megint, hátha már jobb, de már az üres franciarúd is éreztette a fájdalmat duplabicepsznél. Egykezes súlyzónál a fájdalom nem jelentkezik. Ötlet?
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Majd nyitunk egy másikat, "himihomik ide". Vagy csinálunk egy oboa-szakkört, ugye fero?!

-
God Vazzeg
veterán
Megkérnék mindenkit, hogy kicsit kultúrabb hangnemben menjen a társalgás, ha bezárják a topikot valakit p*csán fogok rúgni..

Komolyan
-
fero02
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Re is

-
m4rc!
őstag
Mondjatok má vmi jó cuccot amitől lehet nőni!
Kissé elegem van má, hogy nemtok túljutni ezen az elákozott kiba%+/=tt 80kg-on
Persze csak natural-ba
-
cettlee
őstag
én a seggembe szoktam felnyomni mer azt olvastam onnan hamarabb szivodik fel
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(de mi van, ha "véletlenül" elalszom?

sztem meg lehet csinálni simán ehetőre, sőt
A felsorolást én is látom, azt akartam volna tudni, ki járt már valamelyikbe, ismeri esetleg. Árak többnyire nincsenek is kiírva.