Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
Nincs új a Nap alatt
A virsli az virsli marad. A húshoz sose lesz sok köze.Én a tavaly nyáron húsüzemben dolgoztam, így volt szerencsém megismerkedni néhány termék gyártástechnológiájával. Különösen a vörösáru (virsli, parizer) készítése tetszett a legjobban
Fincsi cuccokból készül ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami drágább, az csak marketing miatt az. Hülyék lennének jobban csinálni, ergo drágábban. Megcsinálják kb. ugyanúgy mint az olcsó fost, esetleg tesznek hozzá valami olyan adalékot ami feljavítja az ízt, oszt eladják drágábban. Minden csak marketing kérdése

Az alaprecept: zsír, bőrkepép + víz, nyomokban némi hulladék hús + vörös színezék

-
penene
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Én már kb. 2 éve mindig turmixszal/shakekel indítok (de amúgy valszeg reggelizni is bírnék, de az mindegy).
Mostanában 85G zabkorpa + fehérje. Lemegy hamar, és mire a melóba beérek, meg teszek veszek (1.5 óra), addigra már meg is éhezem újra.Szerintem nem sokkal drágább, mint egy kiadós egyéb reggeli, pl. rántotta.
Jah, Bibby már be is írta a tutit.

-
LOTR
addikt
válasz
bandus
üzenetére
ja, ismerős, de ugyan úgy hozzá lehet szoktatni magad, mint az egész napi kajáláshoz
először csak keveset eszel, aztán eljutsz odáig, hogy már éhes leszel amikor felekelszzeg
mi privát húsnál szoktunk virslit venni, talán beles virslinek hívják, de kb egy árban van a csmellel, így túlzásba azért nem kell vinni, mert mégis egy feldolgozott termék -
kíváncsi
őstag
Igy kell nyomni az igazi, kemény szériákat, nem dumálni meg egyéb hülyeségekkel húzni az időt köztük [link]
-
dunkel
őstag
Tecsó virsli szilveszterkor a házibuliban alap. 20 db-ot kb 5 perc alatt toltam be. 1 harapás az egész, semmi nincs benne csak víz. Tecsó mustárt is volt szerencsém fogyasztani, na ennél szarabbat még keresve sem lehet találni.
Félek este terembe menni, tele lesz az újévi fogadalmasokkal. Februárban már úgysem jönnek hálisten, addig kigyúrják magukat. Majd megtanítom őket ugrani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bandus
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hát kb.. talán főleg azért, mert nem szoktam reggelizni
így az erő se az igazi, meg a gyomor se. még szerencse, hogy megvolt a második üveg ajándék energy drink, az megdobott kicsit.80kg-ba toltam négyet, ez a legjobbhoz képest 10kg minusz. így egy hónap semmittevés után elégedett vagyok
ennek örömére hazafele benéztem mamához, és betöltöttem egykis hurka-kolbász kombóval ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
FN: nem edzünk egyet csütörtök délután?
a sikeres vizsga örömére 
csudri: csak keményen
asszem nekem is jót tett, hogy visszatértem a terembe 
-
zeg
őstag
Volt szerencsém megkóstolni a Pápai húsüzem virslijét. Naívan azt gondoltam hogy ha majd 3X annyiba kerül mint a háromszázakárhányas teszkógazdaságos, akkor majd jobb lesz. Hát egy nagy fenét, kicsit barnább, de ugyanaz a patkányhúsból darált ipari zsírszalonnás mócsing. A kutya azért megzabálta

-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Sajna igen.
Holnap reggel indul a tajgetoszi járat.
csudri
Akkor szépen kezdődik az év...
Kitartás! 
-
csudri
őstag
BUÉK mindenkinek (boldogabbat, mint eddig nekem).
Most olvasgatom, hogy mit firkáltatok ide a két ünnep között. Eddig csak 200hsz-t olvastam, de látom, hogy mindenki készül a toronyugró világbajnokságra.
-
penene
őstag
BUÉK mindenkinek!

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
c vitanin? vagy vmi ilyesmi?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Megfázott izületekkel nem tudod kihasználni azt se. De tény, hogy sokat segíthet

-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Azért van olyan "izületvédő", amit nem kár szedni

-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jó napot, Uraim!

Ma melleztem egy közepeset. Erőben egész normális voltam magamhoz képest (130-ba bele tudtam 6-ot tolni halálhörgés nélkül
), de múlt hét óta fájnak az izületeim (csukló, könyök, váll) 100 feletti nyomásnál. A lehetséges ok, hogy két ünnep között ugyanúgy lementem 7-re edzeni és kiderült, hogy csak 8-tól van terem
(lúzer vagyok, tudom, de nem említette senki a változást
) , -12 fokban álltam ott egy órát egy kapucnisban és akkor nagyon átfáztam, azóta ez már a második melledzés és mindekettőn iszonyatosan fájt. Nem tudom mi a megoldás, lehet kéne valami ízületvédőt nyomatnom vagy mittomén
No, mindegy nem panaszkodok
, holnap váll. -
m4rc!
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát... mivel a karom az még a többi testrészemnél is csoffattabb, ezért gondoltam, h nem ártana kicsit felhozni..
De, ha van jobb 4 napos edzésterved, ne tartsd magadban!
-
m4rc!
őstag
Szerintetek mi a jobb heti 3, vagy heti 4 (picit rövidebb ~1 óra+) edzés? Konkrétan meiknek van több értelme:
H: mell-hát
SZ: láb
P: váll-kar(bicepsz+tricepsz)vagy:
H: mell-bicepsz
K: hát-tricepsz
CS: láb
P: váll-kar(bicepsz+tricepsz)Értelemszerűen a kihagyott napokon pihi lenne.
Vagy mindkettő fika? Tömegeléshez kéne
-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Érdekes dolog ez a genetika, a forma megítélése.Nagyapám 6 évig volt szovjet hadifogságban, ebből 2 év donyecki szénbánya és 4 év útépítés szocsiban. Kicsi volt, de kitartó, könnyen tudott zsírt magára rántani és nehezen szabdult meg tőle. Ami egykor alap volt a túléléshez, az manapság hátrány a megjelenéshez.
-
harry
veterán
Én most 84 körül, ünnepek alatt nem igazán változott, mondjuk csak egyszer edzettem. A héttől kellene megint - ilyen 80 környékére le lehetne fogynom simán. Tervezek venni proteint nemsokára, aztán majd bérlet is fog kelleni - meg persze edzeni. Na meg a kaját sem tartom már jó ideje, ezt is visszaállítom.
Melyik l-karnitint ajánljátok? Mega Carni-x, vagy mi az a szájtekes cucc? Esetleg más? Szerintem nekem egyelőre a sima karnitin is megtenné kiegészítésképp, sokaknak ez is működik, de azért ha van más tipp, azt is meghallgatom.
-
Bibby
addikt
Hátha tik is szeretitek a szépet.

-
LOTR
addikt
áh nem vagya egyedül, 85 voltam december elején, december közepe-végére 82-83, most 84 körül, nekem 90 lett volna a cél márciusig, de nem tudom, nem gontolam volna, hogy pont karácsony alatt fogok fogyni, de legalább úgy voltam most 85kg, hogy be tudom gombolni a nadrágjaim gombját, nem úgy, mint 2 éve

-
zeg
őstag
De utálom az ilyen ingázós rohangálós napokat.
Persze hogy elaludtam, csirkét már nem volt időm készíteni, maradt az anabolic whey. Csak most a túrómat majszolva kezdem összeszámolni mennyibe is került kajaügyileg nekem az a nap, a pichába 
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Biztos, hogy nekem van...

-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én is. Annyi a különbség kettőnk közt, hogy nálam ez az állapot az átlagos(sajnos)

-
P00By
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Az elmúlt 3 hétben egyszer voltam edzeni

-
Janesz
őstag
én 93kg vagyok jelenleg,de lábam az nem sok van..jó lenne ha megint valamit tudnék már rá edzeni,mert a vádlim is lejebb ment 4-5cm-rel,hogy nem használtam..
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ez a leírás rám is rám illik, nemsokára szedem már én is az ellenszert, nyugi

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
kinek van vékony dereka? nekem max a vállam keskeny

szal kb így írnám le. nagy fej, keskeny váll, horpadt mell, széles csípő, vékony lábak és lúdtalp
de már "szedem" az ellenszert

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Akinek 52-es kar mellett vékony dereka van, az csak kussoljon

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
szerintem itt nekem van a legszarabb genetikám

-
God Vazzeg
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Sajnos de, az
Olyan genetikám van hogy csuhaj 
-
Bibby
addikt
Bazeg itt mindenki ilyen nehéz ember...
Én képviselem csak a fitness-vonalat?

-
kicsitomi88
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szerintem neked ez nem probléma

-
DAVID0000
aktív tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Hát majd akkor készítek pár képet mert nem nagyon van rólam.
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Én nyár végén 112.4 voltam most másfél hete 90.4 voltam
Az komoly, kb 1,5 éve én olyan 102 kg voltam aztán rá fél évre én is már csak 79-80 és most meg kezdek feljönni megint
-
kicsitomi88
őstag
válasz
DAVID0000
üzenetére
Én nyár végén 112.4 voltam most másfél hete 90.4 voltam

Ma betöltök, hétfőn, kedden és szerdán méredzkedés.
benyomtam vagy 100g banánchipset, a betervezett tarhonya mennyiséget viszont nem voltam képes megenni

Ma 2500-3000 kalória lesz meg és alig bírtam megenni. Pedig ez még erősen szintentartó mennyiség

-
DeadMeat
nagyúr
Akkor én vagyok itt a legkövérebb,és legkisebb
Mindenki goromba nagy állat 
-
whitezo88
nagyúr
ünnepek alatt nem is igazán voltam edzeni, de -2 kiló
84,5-öt mutatott. -
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mondom én.

-
DeadMeat
nagyúr
Dagadt gyesznók.Kerek 80 kg vagyok....
-
P00By
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ámen

Bibby: Ja
-
P00By
nagyúr
Szemetek!
Én csak 88 vagyok

-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tőled még messze vagyok.

-
Vandit.
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem is vártam mást tőled

God: Nehéz a csontom.
105-öt megpróbálom elérni aztán meglátjuk mi lesz. -
Vandit.
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nekem 102 kilósan megy, ha ez számít valamit, bár messze van a 130-tól. Bár nem pont úgy csinálom csak majdnem.

-
Vekiboy
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Hát ez dúrva. Mondjuk nagyon nem csak a hasát terheli az ipsi...
-
God Vazzeg
veterán
Púp

-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Tanítottak olyan felülést, melynél a ferde padon csak félig kellett felülni, és ebben a pozícióban tarkóra tett kezekkel 40 törzsfordítást kellett végezni anélkül, hogy a felsőtest talajjal bezárt szöge megváltozna. Az edző csak 'sztalóne' felülésnek nevezte, gondolom valamelyik Rocky-ban volt látható, biztosan van ennek is valami elnevezése.
-
bandus
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ez a hasazást rambo is tolja a 4ik részben

-
BÁ Nutrition
addikt
ez se rossz
[link] -
BÁ Nutrition
addikt
mag van még egy ilyen speckó hasgyakszi, nehézségi foka ilyen simán van
régebben legalábbis nem tudtam megcsinálni.
nah szal függeszkedsz valahonnan. felhúzod a lábad kb fejmagasságba és 90 fokkal elfogatod mindkét irányba. rohadtul megdolgoztat. de ilyet megin hogy találok a jutyubon
talán a dragonflagnél lesz valahol link hozzá. ha találok linkelem
addig itt a flag
[link]nah megvan ez is
[link] -
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ebben a minutumban zuhantam le a padról 10 derékropogtató ismétés után, úgy érzem ezt még gyakorolnom kell.

-
BÁ Nutrition
addikt
erre gondoltam. köszönöm szépen!

én tegnap csináltam, brutálisan érzem a hasam. egyik csávó csinája mindig vagy 10 éve, ne tudd meg milyen dúrva hasa van. a gyurma elbújhat mellette
és az a dúrva hogy ez a csávó ráasásul még naturál is
naggyából
de nem egy kokszmatyi az tuti.
mondjuk genetikája is brutál.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A virsli az virsli marad. A húshoz sose lesz sok köze.
Fincsi cuccokból készül ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

így az erő se az igazi, meg a gyomor se. még szerencse, hogy megvolt a második üveg ajándék energy drink, az megdobott kicsit.
a sikeres vizsga örömére

No, mindegy nem panaszkodok
) marad a futás

Persze hogy elaludtam, csirkét már nem volt időm készíteni, maradt az anabolic whey. Csak most a túrómat majszolva kezdem összeszámolni mennyibe is került kajaügyileg nekem az a nap, a pichába 

Olyan genetikám van hogy csuhaj