Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
Már 72 kiló se vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
zeg
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ez VIP lehetőség számomra.
-
P00By
nagyúr
válasz
fero02
üzenetére
Eszek ahogy tudok, szedek amit jónak tartok.
5 éven át nem reggeliztem, sőt egész délelött nem ettem semmit! Egy héten át reggel 20 percem azzal ment el, hogy próbáltam enni, leinni a kaját..néha öklendeztem... Van egy célom amit el akarok érni, az most lényegtelen, hogy mi. De ez nem az edzőteremben döl el hanem a kajálással(főleg), ez már sokszor elhangzott, de igaz. Nem úgy kell enni ahogy tudsz, hanem ahogy szükséges!!!
Majd miután rendben van a kajálás, akkor gondolkozz el azon mit is kéne szedni. Természetesen a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitelről ezektől függetlenül folyamatosan kell gondoskodni. -
fero02
nagyúr
Nem bazze képzeld, magamtól is tudom, h egy rakás fos a kajálásom. Az meg h én mivel értek egyet annak ellenére, h hány kiló vagyok ne foglalkoztasson már téged. Véleményem táncsak lehet attól, h nem vagyok 70kiló se.
KöszAz amit bubee kolléga elért szép és jó, tiszteletre méltó, szívesen kezet ráznék vele
, de jó lenne megérteni, h nem mindenkinek vannak olyan céljai, mint neki.
Nekem nem kell 50es kar, meg 130kg fekve nyomás, csak szeretnék kicsit nőni. Eszek ahogy tudok, szedek amit jónak tartok. 
Na asszem ennyi.
-
zeg
őstag
Végre megjött az újabb csöcsfilészállítmány, ezzel a 12 kilóval két hétig megint elvagyok.
Azért jó dolog ha az ember a 'gyárból' 1300 helyett 700-ért veheti

-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én barátnőm is megnézte magának a Márkot, kérdezte is, hogy "Drágám, neked mikor lesz ilyen karod?"

Erre mondtam, hogy majd ha Te is mozogsz valamit rendszeresen.
És persze én lettem a bunkó-köcsög. 
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Azért egyszer 5kg-ot emeltem az utóbbi pár hónapban, szóval nem olyan látványos az a "fejlődés"

Bár nem ide tartozik, de a legutóbbi kontrollon nem lettek jók az eredményei, ami kurva nagy baj
De mindegy, nem is akarok erről a témáról beszélni, csak azért említettem meg, mert nagyon nehéz fejben ott lennem edzéseken, de mindig megpróbálom. Aztán van mikor sikerül, de általában nem 
Mod: Kérdés Hozzád, Bubeehoz és BÁ úrhoz
. El vagyok hízva, de kegyetlenül. Nemsokára akartam kezdeni a kúrát (t.ena + supera). Elkezdjem egyáltalán? Ha igen, akkor t.ena helyett ne propi legyen véletlenül? Vagy olyan kis adagnak meg már egyáltalán nincs értelme? 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Szériát nem nyomtam azért, de nekem most nem ér annyit hogy leszakadjon a mellem
Természetesen örülök ha fejlődsz, hajrá, de figyelj oda, azért hétről hétre 5kg-al többet nyomni az sérülésveszélyes ám.. 
Mi a gond a kissráccal? Csajomnak mutattalak titeket, nagyon tetszett neki a kis Márk, de azt mondta, apuja se kutya
Úgyhogy meg vagy dícsérve, természetesen én szóltam pár jó szót az érdekedben, hogy egy feltörekvő csöves vagy csupán, de biztos nem voltam elég meggyőző
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tudom, tudom, próbálok mindig javítani, de nem vagyok egy gép, vannak nagyon komoly gondjaim (sajnos megint a gyerekkel van a baj
), ezért egyszerűen nem mindig bírom azt az intenzitást és elszántságot beletenni az edzésbe, amit szeretnék. Ennek ellenére végigcsinálom becsülettel, de mégsem az igazi a dolog.
Na, mindegy, nem sírok, hanem próbálkozok 
A másik: te jó, hogy már nem erőlteted, mikor már 150-be szériát nyomtál
, de én biztos, hogy erőltetni fogom, amíg ugyanezt meg nem tudom tenni, ha emlékszel régebben írtam, hogy nekem ez lenne a végcél a gyúrásban, hogy 50-es kar, meg 150-be 6-ot toljak. 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Agyban vannak a gondok akkor kedves Márk
Én most 100kg fölé nem is megyek, majdnem leszakadt a mellem, nem sz@rolunk. Viszont úgy be tudom durrantani, hogy még én se hiszem el, úgyhogy lehet nem is fogok már nagy súlyokra menni, legfeljebb néha kis csúcsnyomás miatt. Le kell állnom, öreg vagyok én már, az ízületeim nem bírják ezt 

-
Bibby
addikt
válasz
fero02
üzenetére
"Az első 2 mondatoddal maximálisan egyetértek."
Szerintem te ne érts egyet...kb úgy mondod mintha akár csak megközelítetted volna ezt a szintet. Ha elérted a 90 kilót, akkor lehet hogy gondot jelent majd a kaja, de addig nem valószínű. Ha huszan mondják akkor sem hiszed el hogy kalap szar a kajálásod?

Nézd meg bubit honnan indult, kérdezd meg mennyit evett. Benyögöd hogy reggelizni azt nem tudsz, jössz itt teákkal meg kiflikkel... felesleges pénzt kiadnod "csodaszerekre".
-
Markgx10
őstag
Jó reggelt!
Szokásos melledzésen vagyok túl, egy 4-est megérdemel a mai is, igaz nem sikerült olyan intenzitást teremtenem, mint amilyet szerettem volna, viszont az influenzám ellenére, nem voltam gyengébb mint szoktam és ennek nagyon örültem ezért a jó osztályzat
Megint egyet belenyomtam a 135-be, pedig edzés elején azt hittem, hogy a 100kg is rám fog szakadni, de szerencsére nem így lett
Ma is 4 gyakorlatot csináltam, de amint mondtam, hiányzott az az intenzitás, ami pl a múlt heti válledzést jellemezte.
Mondjuk akkor meg más hiányzott, a lényeg: nem tudok olyat edzeni, hogy elégedett legyek

-
kobak112
tag
Minden reggel 1 kg zsirszalonna 2 fej hagymával és fél kilo kenyérrel, itt ez a trükk

-
kobak112
tag
GY.U.R.O.K

-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
harry
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ja, de nem egy 65kg-os kezdőnél.
fero02 - egyél bmeg, ez a trükk, nincs varázscucc (te esetedben meg főleg nem). Néha-néha egy kifli meg tea sejtheted mennyit és. Ott az alapismeretek, olvasgasd. Majd ha megtanultál enni, jöhet a következő lépés.
A kreatin meg hogy a rákba jött ide? Ettől 0 mellékhatás lehet, ne keverd már Bá gyógyszereihez. -
fero02
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Az első 2 mondatoddal maximálisan egyetértek.

Az uccsóról meg csak sejtéseim vannak.
Ha nem fosat jöhet a cucc

Lavves: nem csábít, csak meghallgatom.
De sztem ha ésszel csinálják abból sem származhat nagyobb baj, mint pl a kreatinból. -
BÁ Nutrition
addikt
egy ido utan mar kajaval sem lehet noni szerintem.
es meg szinten tartani se egyszeru. ha belegondolsz mennyi lemondassal jar a nagyon komoly szint akkor nem biztos h megeri. mert akkor mar semmi massal nem tudsz normalisan foglalkozni.
es az tok gazFero: 10 honap deca jot tenne veled

-
fero02
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Na ki vele...

-
zeg
őstag
Éntuggyam? Veszel 1-et és leméred csont nélkül. Combból is van több méretben, szal' meglepetések érhetnek. Még így is megéri a különbözetet, mert szilárd kaja.
Én pl. pont a húst nem bírom, megköt a belemben és órákra lefáraszt. Ellenben tej alapú fehérjeitalból korlátlan mennyiséget tudok lenyelni akármennyi ideig akármikor mindenféle bélproblémák nélkül, 'csak' pattanásosodás jön elő
-
fero02
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Akkor ha vol35 kilőve...
Ez + szőlőcukor; vélemény?
zeg: napi 1x husi megoldható (csirke v pulyka mell, ill. comb) és egész napos lőtyölés is kivitelezhető lenne. Mondjuk a fenti cuccból. Fosásra viszont igen hajlamos vagyok...

-
zeg
őstag
A tömegnövelő általában az egyik legnagyobb átbaszás, gyors felszívódású cukorszemét kombinálva elenyésző mennyiségű fehérjével. A kivételek olyan horror árban vannak, hogy inkább magam keverném össze darált zabpehelyből, fehérjéből, kreatinból, szőlőcukorból töredékáron.
-
zeg
őstag
válasz
fero02
üzenetére
Tejsavófehérje koncentrátumból 20g tiszta fehérje minden 2 órában. Ilyenkor hideg időben előre bekeverheted az egészet egy üdítős palackba, palackon bejelölsz pl. 6 csíkot, és 12 órán át meg van oldva a fehérje(aminosav) ellátásod.(Húst naponta legalább 2X kellene tolni) Ezen felül minden edzés után azonnal 20g fehérje. Ha egy idő után elkezdesz fosni a folyékony fehérjétől akkor így jártál, rosszul viseled, így marad a husika elsődleges fehérjeforrás.
Azzal számolj hogy így naponta legalább 1db ezres csak a tejsavófehérje.
Mivel nem vagy hízásra hajlamos, én a helyedben olcsó csirkecombot ennék kétóránként, ha jól emléxem kilója ötszázakármennyi, olcsóbb, jobb mint a fenti por alapú megoldás. -
Möhe
addikt
estére mennyi túrót érdemes enni?
a bakony sovány túrónak a felét szoktam+ egy fehér
talán nincs késő még a hülye kérdésekhez
mod: P00By - told meg egy kanál fehérjével és kész
-
fero02
nagyúr
Zéró hajlamom van a hízásra.
Tudom, h kaja nélkül minden szart ér, igyekszem is javítani ezeken, de sztem soha nem fogok elérni egy közepesnek mondaható szintet sem. Legalábbis a közeljövőben tuti nem. Ezért kellene vmi olyan cucc, ami segíte pótolni ezeket a hiányosságokat. Csodát term. nem várok el tőlük. -
zeg
őstag
válasz
fero02
üzenetére
Ha szar a kajálásod, nem fogsz nőni. Most az elején egy kicsit, aztán megállsz. Ez van.
A tömegnövelő tök jó dolog, de izomtömeget lófaxt fog növelni az ultragagyi 35%-os fehérjetartalmával, és az egyszerű szénhidrátjaival. Seggméretnövelésre jó a hízásra nem hajlamos, vasággyal is 50 kilós kezdőknek, de én pénzt nem adnék ilyesmiért(elsősorban azért, mert ilyen cukrosszart én is tudnék keverni).
Fehérje/szénhidrát mennyiéségről fentebb már írtak, de még ennél is fontosabb hogy egész napra oszd el a megfelelő mennyiséget, és nem árt ha edzés után közvetlenül többet viszel be ezekből. A részletek kb. 1000X le lettek írva, jó olvasgatást. -
Möhe
addikt
válasz
fero02
üzenetére
Én 2 éve fojamatosan 6ra járok melóba.De nekem is az első kaja 7 körül esedékes a benti pörgés miatt.Azaz 4:50kor kelés és összekészülés.Én már akkor farkaséhes vagyok,és ezt azzal próbálom elnyomni, hogy sokat iszok,legalább addig is van valami a belemben.
De majd próbálok egy új kajarendet és akkor már 5kor reggeli a menü
. -
fero02
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ha korán kelek (mint pl múlthéten, végig 6-ra jártam melózni), akkor kb másfél, 2 óra múlva korog a gyomrom mint atom, de 2 kiflinél többet nem tudok letuszkolni.
Ellenkező esetben pedig gyomrom nem szokott lenni a reggelihez.1, esetleg 2 bögre tea, aztán csókolom. Utána ált. az ebéd szokott következni.
Bibby: azt sem tudom, h mennyi kiló vagyok...
ami a teremben van mérleg, annak én nem hiszek. De olyan 65 és 70 között vagyok. -
Bibby
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Áááá, ezt felfogni sem tudom. Van olyan hogy nem tudok reggelizni, de szinte haldoklom mire eljutok ebédig, érzem ahogy megyek össze.

-
Möhe
addikt
válasz
fero02
üzenetére
a számolósdi :gyurasgyik, kalóriatáblázat alapján ki tudod pötyögni mi ,mennyi %-ban tartalmaz ezt-azt,és voillá
-
fero02
nagyúr
pontosan mit szeretnél - növekedni, gyarapodni

Viszonylag szépen megindultam ez alatt a 4 hét alatt, és szeretném tartani ezt szintet (tisztában vagyok vele, h ez is szar, de nekem jól esik).
Bibby: ez a számítósdi érdekelne...

Az "annyit eszek amennyit tudok" nálam azt jelenti, h amennyi kess van rá és ahogy az összevissza napirendembe be tudom vonni. Eddig egyetlen rendszeres és pontosnak mondható kajálásom az ebéd, de az is +/- 1 óra. Reggeli az nem járja, vacsora meg akkor amikor sikerül, olyakor többször is. Van hogy az utolsó kajálásom éjfél/ 1 óra körül van. De van, h 9 kor. Tudom, h ultra szar, de ez van. Egyenlőre még másokhoz is kell alkalmaszkodnom.
-
Bibby
addikt
válasz
fero02
üzenetére
Én elárulom neked ezt az ősi titkot barátom. Ingyen. Van bal oldalt felül egy mágikus (kereső)mező, oda beírod ezt: tömegnövelő.
És a csodamasina hipp-hopp előhozza találatait.

Egyébként ez a leggyengébb duma hogy kajálok amennyit tudok. Senkit nem érdekel hogy mennyit tudsz kajálni, annyit kell kajálni amennyitől növekedsz. És ezt akár ki is tudjuk neked számolni.
-
LOTR
addikt
holnap benézek egy fitness pontba, hátha van ott valami használható, kesztyűt meg nem hordok, de legvégső esetben az lesz, hogy beleírom, hogy 17cm-es csuklóra kéne aztán csak jó lesz
Fero
pontosan mit szeretnél?
fehérje on whey pro vagy ultimate nutrition prostar whey - szerintem ez a kettő ilyen sorrendben ami szóbajöhet ár/érték szempontból
lehet kreatint is enni mellé, glutamint, bcaa-t
a tömegnövelőt feleslegesnek tartom ha rendesen eszel, inkább vegyél meg midnent külön külön - persze ez az én véleményem -
fero02
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
10k post és több "évad" gyúrós téma van...mégis merre?

-
fero02
nagyúr
Kajálok, kajálok én amennyit csak tudok, de nem elég. Kell még mellé vmi.

Nagyon sokan ajánlják a volumass35-öt...
L|zsidoboz: mondj mást/jobbat...

harry: ---||---
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az ilyen kalkulátorrokkal az a gond, hogy kesztyűnél is...
Érteni tetszik, mit akartam vele kifejezni?

Ferka: csak nem itt...

-
harry
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én említettem, hogy a shopnak legyen valamilyen viszonyítási alapja, de nem tudom ez mennyit számít, szóval inkább személyesen kéne venni.
mod - én is tudom, de Uzsinak írtam, ő pedig egy kesztyűt hozott példának a méreteltérésre

-
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Csuklószorítót akar rendelni, látom könnyelmű voltam mikor benyögtem a kesztyűt példának

Piszkos Harry: még mindig csuklószorító

-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ja sajnos, kesztyűt én is inkább élőben vennék.
fero02 - Én a kaját tudnám javasolni
Amúgy multivit (+esetleg C, CaMg), egy protein (edzés után mindenképp, esetleg reggelre is), vagy tömegnövelő (sima protein és zabpehely keverék). Meg egy kondibérlet sem árt. -
fero02
nagyúr
Szevasztok gengszterek!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Véget ért a 4 hetes alapozó edzésem és most ismét lépek egy picit (remélem előre
). Akarok venni vmi cuccott mellé, amitől esetleg nőni is tudnék...elsősorban a gyakorlati tapasztalataitokra lennék kíváncsi

Üdv!
-
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
de ha rendelem, akkor nem tudom kipróbálni, csak itthon

-
LOTR
addikt
kérdésem lenne
a csuklószorítók méretezése milyen?
pl ez a dalps a legolcsóbb, vennék ebből 2-t, kb 17cm a csuklóm kerülete, ez melyik méretnek felel meg?
tudom, hogy Csudri nem túl régen vette az övét (nincs bmw-m, meg schiekre sem futja
), de talán nem túl sok a méretezésbeli különbség, Csudri neked milyen van? - most nézem schiekből csak 1 méret van, akkor adjatok tippet, kb mekkorát vegyek, vagy jó egyáltlaán ez a legolcsóbb fajta?
használtatok már ilyet, sokat számít?
ha máskor nem is, de a fekvenyomáshoz feltenném, jobb a békesség -
Majstor
senior tag
A Pluszos "Morning Sun" zab szerintem nagyon jó és nem is vészes az ára (igaz, pár hónapja még olcsóbb volt)
Ahogy Uzsi is leírta a kék zacskósat érdemes venni
De ha úgy is száraznak tartod, akkor érdemes leönteni forró vízzel, vagy ha eleve tejjel eszed akkor felforralod a tejet.
Ui: Egyébként ha hozzáadsz egy kanál Nutellát kibaszott finom lesz…Bubee mindjárt beszól hogy szar cukros trágyával ne tedd tönkre…így nem szóltam semmit.
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szopós malac

-
L|zsidoboz
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kösz