Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
Gaboman
üzenetére
hája kicsit pihenni kell.
Nemtod a sima kis izomhúzódásra kell full pihi? a combbicepszem legtetején, kb. a fenekem közelében van egy kis húzódásom. Toltam rá 1 lábedzést már, nem vészes, de szeretném ha teljesen elmúlna...legutcsót kihagytam, és most kapott 1 hét pihit. Most már alig fáj, de ma lábedzés és már nem akarnám kihagyni... Vagy szerinted hagyjam?
Nyújtok szépen, lehet akkor azt kéne kihagyni, nehogy túlnyújtsam, vagy az már mind1, ha úgyis edzettem?
Nem használom túlságosan, a próbafoci miatt húzódott meg...Ha ilyen van, akkor mivel lehet gyorsítani a gyógyulást? Ritkán van húzódásom, konditermi edzéstől sose volt, szépen koordináltam csinálok mindent (csak a könyököm ment szét
), de ha már labda közelébe kerülök, egyből vége minden koordinációs figyelésnek és jönnek a mikro-nagyobb húzódások. borogatás, vagy csak simán pihi?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Tőzsde és gazdaság
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de ha már labda közelébe kerülök, egyből vége minden koordinációs figyelésnek és jönnek a mikro-nagyobb húzódások. borogatás, vagy csak simán pihi?