Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Főnök! Te 6000Ft-ból milyen fehérjét vennél? Tudom szar az összeg, mert értelmeset nem lehet belőle, de most ez a keret, a kis Cytogen utántöltő a hétfői edzés után elfogy, akkor muszáj leszek venni valamit
Köszi 
Ha más tud segíteni, azt is köszönöm

-
P00By
nagyúr
Nem értem, h turmixal mé nem megy le...

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én is így vagyok a zabbal! Nem hogy 100gr nem megy le még az 50grammal is küzködök!
De ezt a kávédarálós dolgot kipróbálom amit Bibby javasolt! Ma reggelre nem maradt viszont már semmi zabpehely. Ma vettem egy 700gr-osat szal kb 1,5 hétig elég... Ha bejön ez a proteines cucc akkor viszont lehet csak 1 hétig fog!
100gr zabhoz mennyi proteint tegyek? 20gr-ot? -
janeko
őstag
Rég jártam már erre, kb 3-4 hónapig nem edzetem, 2-3 hete újra elkezdtem..
Diétázni kell, mert nagyon malacul nézek ki (173cm, 92kg), mit gondoltok mennyi kalóriával kezdjem a diétát, és hetente mennyivel csökkentsem?
Bár lehet, most valami kis összevissza zabálás kellene, mert amíg nem edzetem a ch kb napi 100g körül volt és nem fogytam semmit.. gondolom az anyagcsere már nagyon lassu.. nem?
Milyen zsírégetőt ajánlotok? Elég az L-karnitin vagy Termogenikus zsírégető legyen? -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Külön szoktam csuklyázni, de nem zavar ha bedolgozik valami izom, úgy sincs csuklyám, hadd kapja csak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
homlokra engedésnél vigyázz meg könyökgyilkos, bár embere válogatja, meg kis súlynál nem vészes. én az egyenes rudas bicepszet hagytam el miután szétölte a jobb csuklómat, és ha már kicsit elforgattam kifele már nyilallt. azóta kicsit jobb, franciarúddal jó, de egyenessel halál.
-
Bibby
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nos igen, ezért mondtam hogy kevés... szigorúan szerintem legalább 160gramm legyen meg (edzésnap +20). A natúr rántotta oké, esetleg 1-2 sárgáját eldobhatsz belőle.
Zabpehely: kávédarálóval ledarálod, és whey pro-val együtt megiszod, könnyű, egyszerű, gyors.
Túró lehet olyan 150g, végül is a napi fehérjeigényhez legyen igazítva, azért mondtam hogy kevés mert azért egy adagban legyen legalább ~20g protein. A joghurt meg azért rossz mert gondolom gyümölcsös, amiben szintén lehet cukor és ez pont lefekvéskor rádrakódik. Asszem valaki itt próbálta diétás lekvárral. Vagy lehet venni cottage cheese nevű dolgot, az is jó túró helyett és szerintem finom. -
Speeedfire
félisten
válasz
Manitou
üzenetére
az esti joghurt azért kell mert naturban nem tudom megenni a túrót
akkor a bicepsz ferde padont lecserélem scott pados bicepszre az alkart meg kiveszem berakom helyére a hasat és akkor 1 teljes napom van a lábazásra
lórúgás csere homlokra engedére
Bibby : 132g protein 1 napra /250 g csirke/+ edzés napom még 20 g
tojásos kajának jó a natur rántotta zöldséggel?
a zabpehelyhet nemtom megenni
próbáltam már mézzel hidegen melegen vízzel
nemtom egyszerűen lenyelni ezért maradtam a müzlinél majdnem ugyanannyi a tápértéke mint a zabnak
az esti túrót mennyire emeljem? 150g v 200 g? -
dragonfx
veterán
ej ma hallottam egy uj cumot egész jó ára van.Crea-bombról vélemények?
-
Oracle
senior tag
Üdv! Nem tudja valaki hogy a shopbilderen
kívűl hol lehet schiek kesztyűket venni Bp-en? -
Bibby
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kaja: kevésnek tűnik a fehérje, nem számoltam utána...kb mennyi lehet, 120g? Ha az értékek nem pontosak ez akkor is csekély, főleg ha diéta a cél. A 4 csirkés kajából csinálj hármat, és lehetne mondjuk 3 x 100g csibe. És mellé plusz valami tojásos, szénhidrátmentes kaja, abban is van jó protein.
Reggel jobb lenne a natúr zabpehely, abból pedig inkább 100g, akkor fontos hogy ellásd energiával a tested. Az utolsó étkezésnél el lehetne hagyni a joghurtot és kicsit több túró.Ja és figyelni kell hogy reagál a tested és folyamatosan csökkenteni a szénhidrátokat, a cél kb heti 1kg mínusz elérése.
-
kisninja
őstag
Jó rég írtam ide is.....
Szerda reggelre lebetegedtem, láz meg minden szar. Bassza a csőröm hogy nem edzhetek. -
Manitou
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kaja nem rossz. Este a joghurtot kivenném.
Edzés:
Bicepszere szerintem koncentrált helyett scott pad jobb választás, vagy maradhat csak scott pad is legyen. Én alkarra nem edzenék külön helyette kalapács bicepsz az megy alkarra is , és egy csomó gyakorlatnál kap terhelést az alkar is. Igaz írtad a fordított fogású bicepszet ami ennek a kétkezes verziója, de a karodat mégsem teljesen úgy terheli.tricepszre valami "fő tricepsz" gyak is mehetne homlokra engedés vagy szűknyomás vagy tolódzkodás.
Én meg 2 hete nem voltam edzeni

-
Speeedfire
félisten
Sziasztok
Lenne pár dolog amiben segíthetnétek
Nos hol is kezdjem? 23 éves vagyok, 175 cm 80 kg elég sok rajtam a fölösleg. Testzsír index szerint 68nak kellene h legyek. Már 2 hónapja edzek súlyokkal de szeretném leadni a plusz kilókat
Ezért módosítani szeretnék a kaján és az edzésterven isA kaja vhogy így nézne ki:
Étkezések száma kaja protein ch zsír kcal
1. 50g müzli + 1 adag whey pro 27,2 36,15 5,4 307
2. 60g csirke + 65 g rizs + 50 g zöldség 21,54 51,05 3,2 327,6
3. 60g csirke + 65 g rizs + 50 g zöldség 21,54 51,05 3,2 327,6
4. 60g csirke + 65 g rizs + 50 g zöldség 21,54 51,05 3,2 327,6
5. 60g csirke + 65 g rizs + 50 g zöldség 21,54 51,05 3,2 327,6
6. 100 g sovány túró + 125 g joghurt 19,1 10,7 1,15 129
132,46 251,05 19,35 1746,4Az értékek kb-ra vannak nem pontosak. Edzés után 1 adag cytogen whey pro
Az edzésterv a következő:
1. nap
Mell-bicepsz:
1. fekvenyomás 3*8
2. fekvenyomás ferde padon 3*8
3. tárogatás v. kétkezes fekvenyomás 3*8
4. bicepsz állva 3*8
5. koncentrált bicepsz 3*8
6. bicepsz ferde padon 3*8
2. nap
Tricepsz – alkar
1. lórúgás 3*10
2. csigás letolás 3*8
3. 1 kezes tricepsz nyújtás 3*8
4. fordított fogású bicepsz 3*8
5. csúklófelhúzás
3. nap
Pihenő
4.nap
Láb-has
1. guggolás 3*10
2. lábnyújtás 3*8
3. vádli állva 3*8
4. kábeles hasprés amennyi megy
5. lábemelés amennyi megy
5.nap
Hát-váll
1. mellhez húzás 3*8
2. nyakhoz húzás 3*8
3. egykezes döntött törzsű evezés 3*10
4. oldalemelés állva 3*8
5. vállvonogatás 3*8
6. nyakmögül nyomás ülve 3*8
6.-7. nap
PihenőNos ennyi lenne. Emellett heti 4-5 alkalommal 45-60 perc aerob edzés ( futás vagy ugrálókötekezés )
Észrevételeket, javaslatokat várok a maximális eredmény eléréséhezspeeedfire
-
bandus
veterán
Márk: #132469
God: #132279
Boxi: #132271
BÁ: #132032![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mostanában a vállat supersettben csinálom:
1. vállról nyomás + döntött törzsű oldalemelés (vagy felfekszem 30 fokos padra).
2. oldalemelés állva + csuklya (nem állig húzás, hanem 1kezesekkel)Egyelőre bejön, igaz még nem csinálom túl hc súlyokkal.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ja, tényleg vállról volt szó, hát oda tényleg kell az intenzitás

-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
guggolásra ez igaz is, de kis izmok mint váll bic tric, meg gyakorlatilag minden ami nem láb, fölös a nagy pihenő sztem.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
jah oldalemelésre gondoltam, de vállról volt szó és szerintem ott sem kell pihenni annyit, max 2 percet. nagysúlyos nyomásoknál is csak akkor kell 4 perceket pihenni ha 1-2 ismétlésig felmész(pl mellnél), ha megy bele 10 akkor nem kell, különben nem fogsz bedurranni rendesen. vállra meg szerintem nem érdemes olyan súlyt választani amiből 8nál kevesebb ismétlés menne
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én aktívan töltöm a pihenőidőt is. Ha nem a csajokat nézem, akkor hülyeségekről beszélgetek

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Pihenőkre gondoltam. Ha nem pihensz legalább 3-4 percet nyomások közt, nem lesz olyan erőd, azt elhiheted. Oldalemelésnél lehet hogy nem számít, de nagy súlyos gyakiknál, szerintem igen. De próbáld ki

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hölyeség mert az adott súlyhoz képest pont elfáradsz, szal ahhoz van erő
és bedurransz. pl én is tudok oldaemelni relative szabályosan 20 kilóval, de hogy nem fogok tőle bedurranni az tuti, főleg mert úgy nem tudom tartani a pihenőidőket, 12 kilóval viszont szét lehet gyilkolni
jah és ugye a Vörös Zoli 37,5-el csinálja... de hogy kurvára belecsal az hót zicher.. azért is csinálja egy kézzel.. mert hogy két kézzel normálisan nem tudná az tutter. majd én is kipróbálom milyen ez a csalós egykezes
azt meglátjuk van-e értelme növi nélkül
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
De akkor meg erő nincs

-
LOTR
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
tegnapi válledzés: meghúzódott a nyakam
- nem tudom, hogyancerkarobi
először furcsállottam, hogy hogy lehet ennyire "olcsó" a peakes ca+mg, de az után megláttam, hogy egy adag 7 tabletta és 275/7 ~ 40 adag/doboz 1700ft vs scitec 100adag/doboz 1400ft
annyi, hogy peakben van foszfor is, de nem hiszem, hogy a 3x-os árat megérné, tehát a scitec még mindig a legolcsóbbhalolajat láttam ON-t ami olcsóbb, mint a sciteces omega3, de persze on-t meg nem lehet kapni

meg még c vitaminok vannak olcsóbban, de mondjuk én bedőlök annak, hogy a sciteces tényelg nem egyszerre oldódik fel...... így megéri azt a +1-200ft-ot/doboz -
Markgx10
őstag
Mai válledzés: Bedurranás: 0, intenzitás: 3, szabályosság: 4, erő: 3, összességében megint 2/3-ra értékelem.

Elvégzett gyakorlatok sorrendben: Oldalemelés, döntött törzsű oldalemelés, állig húzás, vállból nyomás.
Azért sokat lendít egy edzésen, ha tud az ember valami NO-fokozót enni előtte, én erre is azóta jöttem rá, mióta nem eszek semmit, mert míg NO-Xplode, vagy Hot Blood vagy Nitrix ment, addig 100-szor jobban durrantam, most semennyire.

-
zeg
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Naugye.
BioTech üzletekben lehet 10%-os kártyát kérni, így 2700Ft körüli áron megvásárolható L-karnitint tartalmazó fél literes palack.
A Fitnesspont üzletekben 10%-os kártya igényelhető, így kábé ugyanennyi a Scitec folyékony is.
A Builder shopban szintén lehet kedvezményes akármit igénybe venni.
Szal' 5-6 ezresből a havi l-karnitin kijön(2g/nap). -
whitezo88
nagyúr
mai edzésen kicsit hevesen nyomtam: aerobic terem mellett van a csigás hátgép ott épp 65tel húztam mellhez, és jött ki szegény nőci és közel haladt el, és kicsit belebasztam a rudat a vállába
újra elkezdtem a hot bloodot, jól felpörgetett, kellett is mert amúgy is hulla voltam. -
LOTR
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
scitec essentiels ca+mg-ből
1390ft a 100dbos kiszerelés, nézz utánaűazt mondják, hogy az a körömfehérség vitaminhiány, de ezt legalább ennyien cáfolják is, ellenben amióta vitamint szedek rendszeresen nekem nincs ilyen tünetem, előtte volt rendszeresen
meg azt is mondják, hogy a magas fehérje és vitamin-fogyasztástól -bár ez utóbbi nem biztos- gyorsabban nő a haj és a köröm is, ebben szintén lehet valami, mert én kb 2x olyan sűrűn járok fodrászhoz, mint egy átlagosan táplálkozó ember, pedig aztán nem is eszek olyan nagy mennyiséget egyikből sem -
Atomgeszi
nagyúr
Ha rajtam múlik kettő is lesz!
Akk íme a következő: LOTR, TOM: és a kalciumot meg magnéziumot miből szerzitek be? A scitec féle daily vitamint szedem reggelente a zab meg fehérje mellé. De hát nem akkor úgy látszik nem elegendő. Meg a körmöm alatt is van pár fehér pötty. Ez is valami vitamin hiányra utal, gondolom!Tom: Az ugrás tényleg segít? Bár akkor tényleg nem zsibbadnék tovább...

-
Atomgeszi
nagyúr
Jajj.. mostanába éjjel arra kelek, hogy kurvára zsibbad a karom(váll résztől) meg van hogy begörcsöl a jobb vádlim és egész éjjel fáj, de nem tudom mitől!
Na ugrok is! -
DeadMeat
nagyúr
válasz
szokeherceg
üzenetére
Na ja.Lefekvés előtt mást eszek.

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
szokeherceg
üzenetére
Én ma "lőttem" karnitint. Edzés előtt délután, meg most este kardió előtt. És kajak lehet valamicskét érezni, hogy "energizál", meg az edzést is alig akartam abba hagyni a végére. Nagyon ment most!
Tehéntúró =/= soványtúró igaz? -
Xelo
addikt
én személy szerint nem vagyok doppingellenes, egyszer én is nagy akarok lenni (nem naturál nagy), csak 1: fiatal vagyok, 2: tényleg nincs értelme akkor nyomatni amikor még saját erőből is megy rendesen. ha szálkásítani akar arra is van sok legál cucc, thermo-baszás, karnitine, stb. nem vagyok képben teljesen ezzel a fogyós szálkásítós témával kapcsolatban, de tuti hogy menne neki kox nélkül is. főleg ha nem profi testépítő (ha meg az akkor nem ide jönne kérdezni), vagy nem baromi gyorsan kell (de ha nincs verseny, akkor ok sincs erre)
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
szokeherceg
üzenetére
Dehogynincs
én vagyok rá a példa:10kg minusz 4 hónap alatt.csak karnitint szedek meg kajálok rendesen.Semmi kardio,csak azedzés. -
Bibby
addikt
Akkor is 1 órán belül hülyeség kajálni, kivéve talán edzés utáni turmix esetén. Meguntad a hideg cuccot...hát hm... így viszont a délelőttöd folyékony kajával van tele.
És számold csak át azt a fehérjemennyiséget, 2,5g-nál én nem vinném feljebb, annyitól is fogsz fejlődni. Ha meg nem még mindig lehet növelni. -
Xelo
addikt
a számolásnál hamarabb dobtam össze az étrendet.. suliba sokáig vittem a csirkerizset, de nincs alkalmam megmelegíteni és meguntam a hideg cuccot.
egyébként először a shaket nyomnám le, és utána a csirkerizset reggel. akkor a vacsorát és hatmarmincast felcseréljem? tisztában vagyok azzal h mi van a mozzarellában, ezért nem is eszek mellé szénhidrátot (amúgy imádom paradicsommal). szerintem ebből is látszik hogy NEM diétázom, tömeget növelnék. 
-
Bibby
addikt
Annak nem sok értelmét látom hogy kora reggel megterheled a gyomrod egy hús-rizs étellel, majd miután még alig kezdte emészteni, 1 órára rá már egy turmixot nyomatsz... Igyál egy kiadós turmixot minimum 100g zabbal, ki fog az tartani 2-3 órán át, a suliba meg a tízóraira egy műanyag dobozban lehet bármit vinni.
A másik meg hogy egy hús-rizs dolgot edzés utánra kellene tenni.
Azt a mozzarellát meg felejtsd el mert zsíros sajt.Ja és ha nem diétázol (mert bizony nem jöttem rá hogy ez mi), akkor felesleges költésnek érzem a majd' 3g fehérjét/tskg. Minek?

-
pp86
csendes tag
Hali, edzek pár éve, kihagyásokkal, most lehet elkezdek valamit szedni, oxandrolonét spiropennel ajánlották hogy szedjek....Véleményeteke szeretném hallani hogy megéri e, nomrális kajázással, normális edzéssel szedni....(cél hogy szálkásodjak...)
Válaszotokat előre is köszönöm...
-
P00By
nagyúr
Jó volt a mai edzés, nincsen légkondi és tetőtér

Szabadsúlyos evezőgéppel kapcsolatban. Én ezt két kézzel szoktam használni, az utolsó sorozatban 100(50-50)-al[Igen Boxi 6*
]. Ma kíváncsiságból egy kézzel csináltam és így 140(70-70)-nél jött az "érzés" 
-
Markgx10
őstag
Tudom
, hidd el, csak reménykedem, hogy a harmadik hétre megkapom azt az összeget, amire várok (és amiért nem mellesleg már rég megdolgoztam
), azt szánom erre. Csak ebben a válságos időben kicsit nehézkes becsületes munkával pénzhez jutni

Ha nem fizetik ki, akkor szopó van
-
Xelo
addikt
a cetebe meg supradyn adott, édesanyám gyógyszernagykerben dolgozik, kapjuk ingyen. a reggelit 6:15kor fogom elintézni, a shaket pedig benyomom 7:20kor suliba indulás előtt. én 4:30 körül szoktam edzésre menni, 2 körül hazaérek, akkor rögtön a kétórás, és edzés előtt még 4kor a másik adag. az elnevezés csak úgy jött, teljesen mindegy igazából.
igen, a zabosturmix jobb lenne tízórakor, csak abba megy pár tápkieg, azaz tej nem játszik, vízzel meg nem tudom legyűrni a zabot. pénz adódott egy szerencsés helyzetből, nagyon sokáig nem fog menni, de köv őszig-télig mindenképpen tartanám ezt. a vitaminokkal kapcsolatban is mindkét oldalról olvastam / hallottam már érveket, igazából nem tudom. most megy majd, ha pénztárca nem bírja majd elhagyom az olyat ami nem annyira szükséges. -
LOTR
addikt
én nem ennék szupradint (szerintem drágább, mint pl daily vitamin, bár ne mtudom az árát), meg nem hinném, hogy ez a cetebe c vitamin -ha ez az- annyival jobb lenne, mint mondjuk a legolcsóbb sciteces
a reggeli shake és a reggeli között mi a különbség, mert shake után azért 1 óra teljen el szerintem
kétórai után ebéd?
3 mérő fehérje egyszerre nem kell, 2 elég, nem kell több fehérjét bevinni 40g-nál egyszerre
+a tízórai kaját cserélni kéne az edzés utánivalmeg edzés után még egy vitamin, ennyi vitamin felesleges szerintem, reggel kaja után dalily one meg c, aztán elég a napra
amúgy szerintem rendben van, ha van rá keret -
Xelo
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
jah, akkor félreértettem
módosítottam még az étrendemen, kössetek bele ahol tudtok legyetek szívesek (kivéve a tízórai jumbót):Mass-Builder Diet by Xelo
"Morning shake": 2 m.k. Ultra Whey (BioTech) + 60g zabpehely + Supradyn F + Cetebe
Reggeli: 10 dkg csirkemell + rizs / krumpli
Tízórai: 2 m.k. Jumbo (Scitec), 5g Creatin Monohydrate (American Muscle)+ 5g Glutamin (BioTech)
Kétórai: 10 dkg csirkemell + rizs / krumpli
Ebéd: 20 dkg csirkemell + rizs / krumpli
"Pre-workout shake": 10g Storm (Universal Nutrition)
"Post-workout shake": 3 m.k. Ultra Whey + 60g zabpehely + 5g Glutamine + 10g Storm + Daily One (Scitec) + C-1100 (Scitec)
"The Six-30 Meal": 5 tojás + barnakenyér
Vacsora: 10 dkg csirkemell + rizs / krumpli
"Goodnight Meal": 10deka mozzarella + 2 paradicsom, vagy 20dkg túróm.k. - mérőkanál még mindíg
100g fehérje csirkemellből
40g fehérje proteinshakekből
20g fehérje tömegnövelőből
15-20g fehérje tojásból
15-25g fehérje a "Goodnight Meal"-ből
=190-235g
+sok ch, 5g Glutamin, 20g Storm, 5g Kreatin Monohydrateez meg már soknak tűnik vazze

-
Markgx10
őstag
Az a forma, mikor én is ettem mindent, már a múlté, szinte semmi nem maradt. Tudom, mert nézegetem a régi képeket, újakat meg már tavaly óta nem merek csinálni
Tehát akkor sokkal jobb volt, most nagyságrendekkel szarabb, de az erő maradt ugyanazon a szinten. 
Ja és én is enném, sőt majd remélem eszem is, ha egyszer végre (amit már kb fél éve várok
) helyrejövök anyagilag 
-
Markgx10
őstag
Mai edzés: Bedurranás: 0, intenzitás: 0, szabályosság: 5, erő: 4, összességében 2/3-ra értékelem.
Sima padon 130-ba nyomtam 6-ot, ezt nagyjából tudni szoktam (majd jövő héttől a diétában már ez az egy örömöm sem lesz
), viszont ferde padon sokkal erősebb voltam, mint szoktam, de kizárólag ebben az egy gyakorlatban 110kg-nál még senkit meg sem kellett kérni, hogy nézzen már oda, annyira magabiztosan ment a 8, általában már 100 után szólok, hogy nézzenek rám, mert lehet szar vége lesz
Ezenkívül tárogattam és előredöntött törzzsel tolódzkodtam, ennyi volt 
Jó érzéssel olvasom mindig, hogy ki mennyi táplálékkiegszítőt nyomat, már olyan hihetetlennek tűnik nekem, hogy régen még nekem is volt olyan időszakom, mikor 6 fehérjeturmix, nitrix, no-xplode meg ilyenek mentek, már sok hónapja abszolút nullán állok, az edzés utáni turmixot kivéve, ez a formámon nagyon az erőmőn semennyire nem látszik

-
Xelo
addikt
nah, beigazólodott az igazatok. kurva kevés szilárd kaját és szénhidrátot nyomatok.
felhúztással szórakoztam, még viszonylag bemelegítés (90kiló): 12lement simán, következőt kezdtem volna, kettő megy, aztán se kép se hang. majdnem elájultam.
úgy elvette a kedvem hogy az egész edzés egy nagy szar lett, ha értékelnem kéne 1/5. egy szerencsém van, anyám is velem jött és szemtanúja volt h nem hiába pofázok a kajáról állandóan, úgyh kemény változtatások lesznek: minimum csöcsmennyiséget belövöm fél kilóra, ezt elosztani vagy 3-4 étkezésre, mindegyik mellé krumpli v rizs. -
-
Coyot
őstag
nagyon eccerű, a glutaminra meg fehérjére szánt léből vegyél hust, azt süsd meg. hamár megvan csak nem fogják kidobni... mindenképpen jobban jársz a hussal mint a sok porral.
persze ha bírja a gyomrod mehet így is, de a jumbot én edzés után tolnám mindeképp.
sűtkutya? annak hány %-a fehérje?

-
Xelo
addikt
csak mindenképpen tízórainál nyomnám le a glutamint és a kreatin monot -> tízórainak nem tudnám vinni a fehérjét és zabot, ugyanis suliban csak vízzel tudnám keverni és én a vizes zabtól rosszul vagyok
egyébként köszi, én értékelem a segítő szándékot. egyébként még szüleimmel élek (17 vagyok), és a mentalitásuk elég hülye: nem vennének több húst (pénzt se adnának rá), inkább fizetik a kiegeket. nem teljsen értem őket, szal a csirkemellet és rizset simán megcsinálom, azzal még nincs problémám, csak nincs miből. egy napra nem nagyon tudok több húst szerezni mint 20deka. 
-
Coyot
őstag
ebből monnyuk nem ugynézett ki, h tudod mikor dumbózzá' be

szerintem pézkidobás ha nem edzés után használod, máskor nem látom értelmét a jóféle ch-nak ami benne van.neki kellene állni főzőcskézni, és meg lenne oldva minden problema, zacskós rizs kezdőknek
a hust meg ugyanugy meg tod csinálni mint a tojást nem egy nagy wásziszdász
innentől fogva hol a probléma? -
Xelo
addikt
nemmondod, csak tudom már mikor kéne elefántozni
egyébként ott a csirke meg a rizs a helyén, tojásból 4nél nem igazán bírok többet begyűrni, akkor se ha 2nek csak a fehérjét eszem.
de 5 megoldható csak a te kedvedért. általában hétvégén jutok csirkerizsen kívül más normális, elkészítést igénylő kajához (nem vagyok vmi nagy szakács). úgy nézd h 76 kiló vagyok.
jah számlaszámot küldheted -
Coyot
őstag
jééézus
ott a jumbo, és nem edzés után eszed....Reggeli: 2 m.k. Ultra Whey (BioTech) + 60g zabpehely
Tízórai: 2 m.k. Jumbo (Scitec)
Ebéd: 20deka csirkemell + rizs
"Post-workout" meal: 3 m.k. Ultra Whey + 60g zabpehely
Vacsora: 4 tojás + barnakenyér
"Goodnight Meal": 10deka mozzarella + 2 paradicsom, vagy 20dkg túrószilárd kaja nulla, hol a rizs, hol a tészta? nemokos a sok kiegre helyezni a hangsúlyt, kinyirja a gyomrodat. de ha ennyi pézed van mondom a szla számom

szerintem reggel 120 vagy 150g zab, aztán minden kaja rizshus, edzés után jumbo, 4 tojás helyett meg legyen 10

-
glutamin
őstag
Én a jövő hónaptól úgy néz ki termet váltok és valszeg célszerű lenne átállni a reggeli edzésekre. Pedig nekem is az esti időpont fekszik jobban. Én amúgy este 8-9 körül megyek. Ilyenkor már nincsenek sokan.
Az új termet viszont cég fizetné és az ahavi 9,5 ropi azért mehetne más helyre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi 
De ezt a kávédarálós dolgot kipróbálom amit Bibby javasolt! Ma reggelre nem maradt viszont már semmi zabpehely. Ma vettem egy 700gr-osat szal kb 1,5 hétig elég... Ha bejön ez a proteines cucc akkor viszont lehet csak 1 hétig fog!
100gr zabhoz mennyi proteint tegyek? 20gr-ot?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Neked nem ajánlom!
kívűl hol lehet schiek kesztyűket venni Bp-en?