Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Cxgrav
senior tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ez nem volt valami biztató

-
Cxgrav
senior tag
Hali!
Tegnap vettem 2 x 8.5kg-os kézisúlyzókat. Tervezem, hogy egy kis alapozás után komolyabb útra térek és terembe járjak. Addig valami "edzéstervet" szeretnék összeállítani, hogy a kézisúlyzókkal a maximális sikert érjem el.
Tudna valaki tanácsot adni

-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Oké

-
Bubee82
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Csokis van és megszokható. Egy kis édesítéssel meg jónak mondanám. Én annyira nem vok finnyás, szal az én véleményem nem mérvadó. Állítólag a rumpuncs kurva finom, most olyat, meg kókuszosat rendeltem. Utóbbit azért mert csokis tejsavó izolátummal fogom keverni

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Manitou
üzenetére
Nem (csak) neked:
Teljesen mindegy a max súly, ugyanolyan nehéz lehet valakinek a 80kg, mint másnak a 180, ezen kár filózni. Erre találták ki az 1RM-t, vagyis azt a súlyt, amivel 1 ismétlésre vagy képes. Ehhez kell viszonyítani mindig, szerintem reálisabb. Bicepszre kifejezetten felesleges a büdösnagy súly, én bírom 70kg felett is, mégis 50-55kg körül szériázok, mert jobban érzem. Ennyi a véleményem

-
kicsitomi88
őstag
válasz
Manitou
üzenetére
Én mikor 75-be nyomtam fekve 6-ot akkor is 25-30 kilóval bicepszeztem, inkább 25. (bár mindjárt kiderül, hogy a rúd nem is 10 kiló
).Nekem a bicepszem mindig is szar volt ahogy a mellem is, cserébe hátam-lábam-vállam jól reagál. Bár ez a strandfazonnál nem az igazi.

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy nálunk a teremben 40-50 kilóval bicepszező emberkék ha úgy csinálnák mint én akkor hányat nyomnának abba a súlyba, némelyik egyet se, megállna derékszögben és leszakadna a könyöke.
-
Manitou
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Nekem 50-be ment 2 , ezt csak kiváncsiságból próbáltam egyszer
(ekkor voltam a legjobb erőben karban, kb 37,5-38-as volt a karom hidegen ) Azóta elvitte a cica az erőmet, meg a karom is kisebb kicsit. De 40-ig most is fel szoktam menni, viszont azt nem állítom, hogy 100% szabáyos, de nem is kejfeljancsi módjára csinálom, próbálom bicepszből húzni, és a negatív szakaszra is hangsúlyt fektetek. Nekem bicepszre nagyobb súly jön be. VIszont fekvenyomásnál meg még mindig nevetséges súlyt használok
Bár most mintha már kezdenék kicsit átlendülni a holtponton. Legutóbb 70-be ment 6 ismétlés, segítő nem volt, segítővel talán még 1-2 -t bevállaltam volna. 74-75 kg vagyok most. -
Bubee82
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Tök felesleges méregetni. Ha van egy adagoló kanalad, azzal belemerítesz és az lesz egy adag. Annyira felesleges grammozgatni ezzel. Az átlag adagolókanál úgyis 30 gramm körüli. Az meg pont elég.
(Nekem is Proformos szójám van és én is így csinálom)
-
penene
őstag
válasz
bandus
üzenetére
jó, csak nem számoltam azzal, hogy ma megjön a cucc. Ha holnap jön már haza tudom vinni és mérhetem, de most emiatt nem megyek haza edzés előtt.
Na megvolt a nagy adagolás, 2-2kanál gluta, BCAA, meg 1/3 mérő vitarGO.. ma úgyis csak vizet akartam inni, annál biztos jobb lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Irány a terem!
-
kicsitomi88
őstag
Aszondják a proformos szójába nem raknak adagolókanalat. Tudom vegyek G pontos mérleget de mivel most nincs rá devizám mert a lehmann brothers reszvenyeim megcsusztak, megkerdem: Tudja valaki, hogy tudnék kimérní 25g proform szoját?

van powerprotkos meg scitec prof kanalam.
-
penene
őstag
nem vészes.
van benne egy nagy fekete, tök puha kapszula, biztos abban van a halolaj.
mint valami kis megnőtt mazsola.
2 megtermett kapszula, 4 egyenméretű valami, jó savanyú, meg valami köralakú. ISSsel jobban szenvedtem, mert ott van 2batár, ami ráadásul nem csúszik.
Akkor most várom a csodát.
-
hummerdikk
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Thx! Probalok!
-
penene
őstag
Nah, glutaminban van 1 kanál. Biotech.. az az 5g ugye????

BCAA nem tudjátok, mennyivel kisebb sűrűségű? úgy látom, térfogatra 1.5x akkora a BCAA.VitarGOban is vagyn 1 kanál, az a 30g???

Fasza, hogy nincs itt mérleg.
Na mind1, nem szöszölök 1-1 kanál mindenből, azt csók... majd legközelebb már pontosabb lesz.
Dúúrva ez az animal, 8 tabi/kapszula benne. Tudtam, hogy ennyi lesz, de így használatkor tényleg elég "animal"..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Darkwood)
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Gyógyulást!

-
-
P00By
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Én is ezt tudom...
-
penene
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Igen, + Bubee is sokat segített a "meggyőzésben"!!

-
penene
őstag
wááá, meg is jött a csomagom.. na munkát eldobni, megyek is érte!!
óra múlva már be is tolom az első animal flexet, kiváncsi vagyok rá!
No meg lesz BCAA + gluta + vitarGO-m az esti edzésre, igaz, nemtom hogy fogom kimérni, de majd kicuccolok a melóban, örülni fognak!

-
csudri
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Na bazmeg!

-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
Jobbulást
Ezért kondiztam én tesi helyett, minek rohangáljak egy labda utána sok hülyével?

-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Csöcs

-
hummerdikk
őstag
Heyho! Ide is leirom h:
"ajnos rossz hirrel kell kezdenem a napot... Tegnap tesi ora keretein belul ert egy kis baleset es kaptam egy reszleges szalagszakadast a bokamban. Csak h megint le legyen irva h milyen szar az egeszsegugyunk: 6.5 orat vartam arra h ellassanak... Jelenlegi helyzetem az az, hogy 1 hetig fekvogipszes U sin, es jovoheten hetfon kapok egy aircast sint 4 hetre... Szoval durvan mire ujra rendesen edzhetem a labamat az lesz vagy 2-3 honap..."Egyszo mint szaz: Beszoptam!
-
Coyot
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
így van

-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Dehogynem! Hogy milyen kocsit hajtasz.

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem

-
glutamin
őstag
Kis kihagyás után voltam megint edzeni (fekvenyomás, guggolás, húzódzkodás). Most alig tudok járni is, mindenem fáj. Úgy járkálok mint, aki be***rt. De komolyan
Ülni alig bírok le a seggem miatt. Pedig a súlyokból is visszavettem. -
Coyot
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
a testépítés nevű sportban a kinézet számít,ami kicsit komplexebb mint a karod nagysága, meg a használt súly, legalábbis ezt hallottam

-
(Darkwood)
őstag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Nem csak neked furcsa...

-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Az mi ?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ismeros volt a helyszin. megnezem a kommenteket hat nem csornan van?

regen sokat jartunk meccsekre, de akkor meg nem volt "stadion"
-
csudri
őstag
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
van aki derékból tolja, nem bicepszből.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Full nem értek hozzá, gondolom nagyon hasonló (doboz kinézete is, csak a színe más). A főbb összetevőkben ugyanazt írja, bár részletes összetétel nincs (dózisról) egyiknél se.
Biztos ugyanazt a terméket állítja elő az Universal is, nem valami "gagyi féket"... Remélem.

Csak azért, mert abból több terméket látok világszerte... Van egy jó ajánlat féláron, csak 700 eladása volt a csávónak (igaz az 99.2%os elégedettség), lehet fék, de lehet csak indulási kedvezmény.
-
cettlee
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
állo bicko 20 kgal? én 36os karos korszakomba nyomtam 45 el 8akat

-
BÁ Nutrition
addikt
elfogtam egy videot a jutyubon
a Mark kokemenyen bunyozik az ujpestes csicska haverjaival
[link] -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
80nal sem a derekam csipodott be, hanem a konyokom ment szet

-
kicsitomi88
őstag
Megyek karozni. Tegnap volt egy szokásos páros a teremben, mell bicepsz hát volt nekik. Hátra csináltak húzodzkodást meg lehúzást tarkóhoz aztán húzodzkodást egy másik helyen. Heti kétszer mell bicepszeznek ahogy észrevettem. Az egyik használt súlyban minden gyakorlatban alattam van, kivéve bicepszben. Én most 20 kilóba tudok kétkezesen 12szabályos ismétlést csinálni, ő 40-el nyomja úgy, hogy két tizes a fekvenyomó rúd végén. Néha csodálkozom, hogy nem csipődik belya dereka.
-
penene
őstag
Animal Flexből mindegy, hogy a gyártó "Animal Pak"
, vagy Universal?
Tök ugyanazt írja rá, ugyanúgy 44 pack, csak más gyártó van rajta...
-
LOTR
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
amióta emlékszem "rá" allergiás vagyok, ez a valami kb jó fél éves periódus volt, több tízezer forintot elköltöttem csodavitaminokra, pontosabban nem csak én, inkább a szülők, hogy egyem, nem használt
egyetlen dolog ami használ, az a tengerparti sós levegő, mást még nem tapasztaltam -
Bubee82
őstag
Ja, és ilyenkor tessék olyanokat kipróbálni mint: szőlőmagkivonat, aloe vera, knb. növényi olajok (lenmag, kendermag, tökmag), egyéb erősebb antioxidánsok (zöld tea stb.).
-
Bubee82
őstag
Azért én hozzátenném gyorsan h ez a dolog nem úgy működik h bedobunk 1-2 csomag vitaminpakkot, vagy egy hétig eszünk pár gramm C-vitamint oszt várjuk a sült galambot h berepüljön az arcunkba. Ez sokkal de komplexebb dolog annál.
Az első egy megfelelő étkezési rendszer, aminek nem feltétlenül kell teljesen hasonlítania a testépítő étrendre, de hajazzon rá. De ami a lényeg h ennek nem kúrának kell lennie hanem egy folyamatos életmódnak. Valakinek előbb javára válik, valakinek később. Apró dolgok is szerepet játszhatnak abban ha vmi nem működik. Merthogy nincs két ugyanolyan életmód, ahogy nincs két uolyan szervezet sem.
A másik: nem feltétlenül kell ezeknek a dolgoknak megszűntetni az allergiát, hanem először is arra kell gondolni h a tüneteket enyhítse. Nem kell csodát várni.
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
szedtem már drágább vitamint is, mint a multi-x, amit direkt allergiásoknak találtak ki, se nekem, se apámnak, se senkinek nem használt (ismerősök között), ettem már 4-5g c vitamint/nap (meg még többet is) pár hónapig, semmit nem használt - ugyan úgy voltam beteg is, ugyan úgy megmaradtak az allergiás tüneteim is - tehát sajnos én is tapasztalatból beszélek
viszont tudom, hogy van olyan allergiás is akinek évente pl 1 hétre jön csak elő, de nem az ilyen esetekről volt szó
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem az Aloje Vera tünetmentesítette az allergiámat.

-
penene
őstag
Én elég allergiás voltam még néhány évvel ezelőttig (durván
). Nem csak szénanáthaként jött ki, de néhol a bőröm is bepirosodott valaminek a hatására... A forrásra nem sikerült rájönni, de 2 éve nem jön ki rajtam semmi... Még a szénanáthás sem.Igaz, főként Budapesten vagyok, de mikor Balcsiztunk, akkor sem.
Mondjuk nem tömöm magam vitaminnal (most kb. 2 hónapja nem is ettem multipakkot, lustaság, de kb. 2g C lement a joint repair mellé transzporternek), 2 éve sok C-t vettem az allergia helyetti helyett, és néha kellett hozzányúlnom.. tavaly szinte semmi, idén össz 1. darab tablettát vettem.
De lehet amúgy csak a forrást sikerült megszűntetni (a parlagfű mellettit, amit a bőröm is pirosodott), attól szívtam kb. 1 évig, de elmúlt hál istennek.
Emlékszem kb. 5-6 éve voltam teszten, vagy 15 féle + kereszt virágport állapítottak meg allergénnek... és az csak virágporteszt volt.
Lehet ám ha sűrűbben járnék a szabadban újra kijönne, passz. De a vitaminhasználat nem csak ezért kell!! és nem csak sportolónak!! -
God Vazzeg
veterán
Én nem is azt mondtam hogy kezelni kell vitaminokkal, hanem hogy ha megadsz mindent a szervezetednek, az sokat segíthet, illetve kisebb esélyt látok a kialakulására. Amúgy meg tapasztalatból mondom hogy több embernek a környezetemben sokat segített a C vitamin fogyasztás, volt csajomnak teljesen megszűnt az allergiája napi 1000mg C vitamintól. Pedig alig látott a takonytól nyáron

Máskor nyugodtan írd be bárhova, ez egy fórum, azért van, hogy véleményt nyílvánítsunk. Ami viszont zavar, hogy élből elutasítják az emberek a dolgokat, meg se próbálják. Pedig a mi sportunk pont erre alapul, nem véletlenül teszünk sok mindent
Lehet egy próbát megérne nem? 
-
LOTR
addikt
nem sokat olvastam, mert írtak oda -szerintem- nagy hülyeségeket, de Goddal sem értek mindenben egyet, pl:
abban én is kételkedek, hogy vitamintól elmúlna valakinek az allergiája, esetleg csak valami nagyon enyhe szezonális allergia, de egy átlagos allergiás nem lesz tünetmentes csupán a vitaminoktól, ez szinte kizárt
az allergia az immunrendszer "túlműködése" bizonyos anyagokra, a haladó világ egyik legrosszabb betegsége, ami szerencsére általában nem halálos, ha jól tudom gyógymód sincs rá, csak kezelni lehetezt nem akartam már oda beírni -azért nem tettem korábban-, épp elég ami ott megy
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én is zenetagozatos suliba jártam, csak éppen nem zenetagozatos osztályban
Mindig mikor kiderul új emberkéknél kérdezik milyen hangszeren játszom stb. Mondom kottát sem tudok olvasni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#25123)God Vazzeg: Hogy rohadnál meg!
Megy PÜ -
P00By
nagyúr
Csak mos látom, h más is fájtol
abban a topikban 
-
P00By
nagyúr
Látom God megint kapsz...
(Allergia elleni szteroid káros hatása) -
penene
őstag
Kathy Béci volt a fókuszban.

-
harry
veterán
Na igen, ez a probléma, hogy az emberek nem tudják hova forduljanak. Ott a tv meg az újság, internet, rengeteg információ van - csak épp amivel először találkozni fognak, az vélhetően hülyeség, vagy nem elég pontos, nem jó.
Mondhatni én is csak véletlenül fedeztem fel a testépítés rejtelmeit, hasonlóképp egy ilyen diétakezdeményezős topicban valaki linkelte a BB alapismereteket, amit akkor csak úgy nagyjából átnéztem (igazából az elején a kikötésék stílusa fogott meg
), és utána jöttem rá, hogy ez igaz, tényleg működhet, és kezdtem el szép folyamatosan én is így étkezni, edzeni. Pedig akkoriban voltak páran az osztályban, akik belekezdtek a testépítésbe, igaz nem túl komolyan (kivéve talán az egyiküket), de nem kérdezgettem őket, nem tudtam hogyan kell csinálni, mi miért van. Néha még most is, egy év eltelte után is odajönnek az osztályból megkérdezni, hogy nem unalmas a kaja, meg miért eszitek ezt, és ha normálisan kérdeznek, és tényleg érdekli a téma, akkor felvázolom, hogy ez azért elég bonyolult, és ilyenkor csak néznek, hogy ja, ez így megy... Szóval inkább a helyes táplálkozást és az emberi szervezet alapszintű működését kéne tanítani biológia órán az iskolákban, nem pedig ilyen baromságot, hogy a halnak miért olyan az uszonya, meg a hol a giliszta segge, meg mittomén. Ezek is fontos, mindennapos használati tudást képeznek, de szerintem többre mennének azzal, ha legalább azt megértenék, hogy a szendvicsreggelin túl is van élet, és akkor nem lenne ennyire lenézve ez a sport, nem lennének idióta tévhitek meg képzelgések, és az emberek is egészségesebben élhetnének és jobban is néznének ki. -
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nálatok nem lehet venni?
Vicces lenne az biztos
Majd kint megvártok minket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Coyot
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
jaja jóféle

hát ezt találtam, de csak fényképek vannak bevágva, nem nagy video élmény: [link]
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Holnap aszhem meg is veszem a belépőt
-
God Vazzeg
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Gyere el SB-ra és nézz meg egy pulóverben, oszt meglátod

Aktív témák
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg vidékről megyünk, csalódottak lennénk, és ez enyhe kifejezés