Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ejnye-bejnye

-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ezügyben privi ment
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jó reggelt Uram/Uraim!

Ma reggel mértem és végre megvan derékból az első 10cm, súlyból pedig nagyjából 5kg-nál tartok. Ami jó, hogy karból alig ment le (0,5cm), most is 47-es, ami viszont borzasztó, hogy a vállam láthatóan semmivé foszlott, már most, pedig még csak a felénél járok
Eddig SEMMI olyat nem ettem, szedtem, ami megtartott volna valamit, ha minden igaz jövő héttől kezdek el valamit (ha sikerül addig beszerezni), hogy ne menjen minden a levesbe az értékesebb részből
Erőben pedig tegnap is tudtam 130-ba 4-et nyomni, ami ugye még mindig csak 2 ismétléssel kevesebb, mint az elején, ezzel idáig meg vagyok elégedve, az eddigi egyetlen diétámból kiindulva, nagyon sokkal rosszabbra számítottam (sőt még az elején is úgy tűnt).Kinézetem borzalmas sajnos, lapos, zsíros stb., viszont ami még talán jó, hogy végre elég fehérjét eszem (persze nem Zeg mesterhez képest
), kizárólag magamhoz viszonyítva. Hát egyelőre ennyi 
-
Shodan
őstag
syntha 6
Oldódása már közelebb áll az ON-hoz mint az elitenek. Ízre nagyon jó (csoki-kávé) nem édes, nem habzik egyszóval kurva jó.ezt az isofruit [link] cuccott próbálta már valaki?
-
nobika1
tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Elite Whey oldódása milyen?
-
Tomics
addikt
PH főoldalán vicces a twinlab reklám jobb oldalt

-
Shodan
őstag
válasz
macikos
üzenetére
nekem pont most jött meg egy kis elite whey.
Nem olyan édes mint a 100% proff , viszont eléggé habzik. Igazőából zöldalmásat akartam csak már elfogyott, így toffees lett belőle. Mindenképpen olyan fehérjét keresek ami nem ilyen turmix szerú hanem inkább üditő vagy gyülölcs lé, könnyű és nem édes...ezért akartam volna zöldalmásat vagy narancsosat.
De most kinéztem a scitecnek van egy isofruit nevezetű, na azt majd lehet hogy letesztelem ha ezek elfogytak. -
Bibby
addikt
Megkóstoltam ha már van, tejjel nagyon fincsi ez az eper, mint a mekis shake.
Csak kissé nagyon habosodik, mint az iso whey. Nem vészes.Boxi: de már miért ne tervezhetnél hosszú távra? ki mondta hogy ha van akkor el is kell pusztítani?
Olyan vagy mint egyesek a topikban az alkohollal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxer001
veterán
A pénz az most olyan formában van jelen ebben a gondban, hogy jelenleg ebben a pillanatban az én felhasználható pénzecském alig pár ezer Ft.
De ezt meg tudom oldani.
Valaha...hosszabb távra nem akarok én ezzel a glutaminnal tervezni, ebben az évben betolnám, aztán jónapot...diétára akkor se lenne évekig szükségem (nem csak arra jó, tudom), ha innentől nagyon komolyan (tudnám) venni.
Azt akarom eldönteni, hogy a jelenlegi (bazzeg ez évek óta tart
) szerény helyzetemben a leendő fehérje és kreatin mellé, és nem valami kielégítő kajálás mellett jó dolog-e ezt is tolni, vagy annyit nem ér így a dolog...ebben a helyzetben. 
-
StoneBridge
senior tag
Látom pont az elite whey került szóba. Elég jó áron van most még 2 napig.
Whey prof elég édes, kicsit már sok is lesz belőle, úgyhogy jól jön a változatosság.
Rákerestem, és itt akik írtak róla nem panaszkodtak, szóval bízom benne, hogy nem lesz szar. Természetesen, ha nem ízlik, ingyen postázom valakinek, hogy tesztelhesse...
-
Boxer001
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
Jó most ezeket tudom, hogy kár belém, nem segít.
Meg azt is, hogy biztos van olyan, aki megvenné...de attól még mindig nem tudom eldönteni.
Szóval érek-e vele valamit, ha mondjuk napi 5-10 grammokat betolok, vagy nem?
Nem tudok olyan érvet hirtelen, ami tutira elbillenti valamelyik irányba a mérleget.
Van még fél kg l-taurinom is, az is minek

-
macikos
addikt
Mondtam hogy ne igyatok kaja után
Fogadok hogy a rágóról is elfeledkeztél 
Nézem még mindig ezt az On-t... Ha egyszer nincsen már 24ezerért sehol, akkor mi a francért nem képesek átírni az árát?

Lehet végül ez az Elite Whey lesz belőle 21.680 Ft, annyiért meg nem rossz. Kérdés hogy milyen izű és állagú...? Aki próbálta nyilatkozhatna. Azt írják hogy nincs benne aszpartám, az jó, mert legalább nem undorítóan édes, a másik meg hogy nem fosat.
-
nobika1
tag
Basszus ma nincs erőm edzeni...1től 4ig tesi próbaérettségin voltam (gimnasztika, függeszkedés, szekrényugrás, gyűrű, magasugrás, kézilabda, kislabdahajítás, 2000m futás:S) Ez átmozgatta az egész testem az tuti.

-
P00By
nagyúr
Na labtolózás közben behánytam!
3 év alatt még nem volt ilyen, jó volt!
Vörös&Lauter félét nyomattam össze szorított fogakkal, aztán vissza ittam
Az is jó volt!
-
Radnix
senior tag
Megjött ma a csomagom a shoptól, de biotekes glutamin helyett valami ronda fekete-zöld dobozt találtam a csomagan! Sikerült nekik sciteces 600gr-os glutamint beletenni, már dörzsöltem a tenyeremet, erre mostr megnézem és mindkettő ugyan annyiba kerül, azért mégiscsak jobban jártam, mert + 100g...

Ja meg megjött az Anita Bean: modern sporttáplálkozás című könyv... hát jó vaskos, beleolvastam, és máris nőtt a sovány izomtömegem

És letettem az eü-vizsgát, mehetek a jogsiért, a babán amit lélegeztetni kellett myomax-os póló volt

-
cettlee
őstag
hali. hollehet legolcsobban ON fehérjét szerválni?
-
CarajoEsp
senior tag
Mivel úgylátszik a nagy börzében elvezsett a kérdésem, ezért felteszem másként.
Tud valaki ajánlani három olyan gyakszit, amelyik megfelelőbben dolgoztatja meg a váll három izömkötegét, mint a Mellről nyomás, Döntött Oldalemelés és a nyakból nyomás
Többet edzéssel nem írok nyugi...és ugrok is

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na most fogok szólni egy modinak, azért álljon már meg a világ. Itt nem hirdethetsz autót.

Szerk.: egy kivétellel: ha telepakolod tápkieggel.
-
Atomgeszi
nagyúr
Én azt mondom, hogy rohadjatok meg mind akinek jutott!
Itt a kis Tesco-ba egy doboz se volt.. nem hogy még sportosztály
De azért rá kérdezek ma .. kimegyek! 
Szerintem jó fehérje. Bár nekem Iso Whey volt/van. Tuti azért árulják ki mert már régóta ott van a polcon, 1 éve levan járva, remélem jól megfosat mindenkit!

-
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
válasz
szokeherceg
üzenetére
Szerintem kezdhetsz szaladni, mert lehet God már az autóban csücsül útban a bolt felé.

Ez kimaradt:
Viszlát.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szokeherceg
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Amugy kössz az infót
Hagytam egy epreset.. De lehet délután elhozom azt is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, egy edzéssel kapcsolatos kérdés

Ma lenne Hát-Vállam, a kérdés annyi lenne, hogy vállra, a mellről nyomás+döntött törzsű oldalemelés és a nyakból nyomás elég lenne, vagy valamelyik helyett érdemes más gyakszit betenni.
Nem izolálás a cél, hanem izomtömegnövelés. -
Boxer001
veterán
Rágózás edzés alatt...némi veszélyt azért érzek ebben.
Megjöttem a lábazásból, egyelőre még nem igazán szeretem, majd ha újra jobban megy.
God
Én is próbálok még beszerezni, egy doboz azért se jó, mert utána úgy se veszem meg a normál áron lévőket, és ezt minél tovább kéne húzni, hogy tovább tartson a pályafutásom. 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
szokeherceg
üzenetére
Hogy rohadnál meg

-
Bibby
addikt
válasz
szokeherceg
üzenetére
Jelentem a kaposvári tuskóban is találtam. Három db epres volt, abból egyet hoztam el.
Egyébként a mostani újságban van hogy új márkát vezetnek be, Strength nutrition, valami übergagyinak tűnik, megnéztem a vitamin complexet: 60mg C vitamin, 2-3 mg B vitamin...

-
gyiku
nagyúr
hi,
szerelheto kezisulyzot hol erdemes venni? 10 kg-s kene, kesobb 15kg. 2 db. neztem tesco, auchan, decathlon, de nem estem hanyatt... -
Shodan
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
én az adagomat meghagyom a proli pateszeknek
látjátok milyen rendes vagyok... 
-
szokeherceg
tag
Jelentem a kecskeméti nagy tescót kifosztottam, egy darab ultra whey maradt, régi csomagolásu vödrös epres ízben, uj kannásakat elhoztam 6675ért.. Viszont 10ér van még egy csomó milk&egg..
-
CarajoEsp
senior tag
Három hete nem zabálok mást csak csirkerizst. Max banán, meg zöldség.
Erre ma bejövők a munkahelyre, ahol félévi bónuszképpen csordultig van a konyha sütivel, engem meg két bazinagy krémessel várt a munkatársam.....és nem értették, hogy miért tépem üvöltve a hajam...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Én is veszek még vagy kettőt, nehogy a szegedi TESCOba is betévedjen valamelyik csóró patesz.

A végén mindenkinek a TESCO lesz a szponzora.
-
Vandit.
addikt
Valaki vegyen már nekem is ilyen ó'csó fehérjét, aki talál.
2 dobozzal átveszek. -
marcus.fenix
aktív tag
Hazatelefonáltam megnézetni a barátnőmmel:
Az Egerben vettek Ultra Whey Pro-k, az ózdi 1 db. az Iso Whey, az áruk ugyanannyi. Miskolcon meg a Milk & Egg volt leárazva, úgyhogy most már semmilyen relációt nem látok benne hogy melyik Tescoban mit és mennyiért adnak, de tény hogy mindenképp megéri...

-
Boxer001
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Tehát akkor az Iso whey ennyi?
Bassza meg el kéne menni Egerbe tárazni.
Csak az nekem most jelenleg kb. 230 km oda-vissza. 
-
Bibby
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Na álljunk meg, eddig itt arról volt szó hogy az ultra whey pro 6600 Ft, nem az Iso...
Az még durvább. -
marcus.fenix
aktív tag
-
Boxer001
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Az igen.
4 dobozzal már jó sokáig elég lenne nekem. 
-
Bibby
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
És az iso whey mennyi volt?
-
marcus.fenix
aktív tag
A tegnapi melledzés után nem hagyott nyugodni ez a 6600-as BioTesco-s fehérje, és megkezdődött a Quest for Protein... Beültünk a kocsiba az asszonnyal, és azt mondtam hogy addig nem jövök haza, amíg be nem vásároltam belőle. Első megálló Ózd volt, este fél tíz magasságában ez már önmagában is bátor dolog, mert mint tudjátok itt laknak a "sinterek"...

Az ózdi TESCO-ban, már volt egy kis sikerélmény mert találtam "egy" darab akciós Iso Whey-t, a többit biztos elhordták a szamurájkardos gyurmadzsipók. De már meg is volt a következő uticél, Márk városa. És hát, Eger rulez! Már lassan sajnálom hogy otthagytam a fősulit. Az egri TESCO polca zsúfolásig van 6600-as fehérjével, bár csoki ízben nincs, de vanília és eper még van dögivel.
8-kor indultunk, 12-re értünk haza, 160km-et mentünk a bükkben sötétben, és minden második méteren elénk akarta vetni magát valami kisebb nagyobb élőlény az út széléről, de megérte... 4 dobozzal vettem, és alig került többe, mintha egyet rendeltem volna a Shop-ról

-
penene
őstag
Extremfitről kaptam akció értesítőt. Megakadt a szemem ezen a leíráson...

"Elite Whey Protein Isolate 2,27kg
13.640,-Ft helyett 12.275,-FtEz az alacsony költségű, alacsony szénhidrát tartalmú fehérje tökéletes azoknak, akik óvatosak a szénhidrát bevitellel szemben!
Nagyszerű fehérje, bámulatos ár... Pakolj fel komoly izmokat a testedre, anélkül, hogy zsírt is felpakolnál, ami a magas szénhidrát tartalmú étrendekből következik általában. "Főleg az alacsony CHn akadt meg a szemem...

-
cerkarobi
csendes tag
válasz
nobika1
üzenetére
A Muscle Bear tömegnövelője a Gainer 35 hasonló kaliberű, mint a volumass 35, csak árban 4 kg 8.800 Ft. A termékekről beltartalom itt olvashatsz [link]
A proteinje 3 kg-as 9.600 Ft. Ár-minőség arányát nézzük akkor jó választás. 100 % Whey koncentrátumról van szó. A Muscleteamnél 500 Ft kedvezményt is adnak 1 db 4 kg tömegnövelő és 1 db 1kg-os protein együttes vásárlása esetén. Postadíjat is elengednek bizonyos érték határ vásárlása felett, de erről kérdezd őket. -
penene
őstag
A különböző fűszerkeverékeknek (fűszersók), és magának a fűszereknek milyen negatív hatása van testépítés szempontjából? Általában nagyon HC diétában elveszik a fűszereket is. Plusz zsír? Vagy mi nem kívánatos benne?
Lehet kérdeztem 1 éve, de nem emlékszem a válaszra.

(tudom, nekem nem ilyenekkel kell foglalkoznom, egyszerűen csak érdekel, és kérdezek gugli helyett
)
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak kissé nagyon habosodik, mint az iso whey. Nem vészes.
Olyan vagy mint egyesek a topikban az alkohollal.
), akkor nagyon jól fog jönni.
Az még feldolgozásra várt!