Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
mai mell/bicepsz edzésem erős négyes. a végén az aerob kb egyes mert egyrészt futógép nem volt csak bicikli gép ami széttörte a mogyoróimat, másrészt el is pofáztam az időt

-
Xelo
addikt
nem nem én csináltam, plázában vettem 2 adagot mert elfogyott itthonról a cucc, gondoltam csak eláll 1 napot. tévedtem. egyébként a házi meg 45 deka volt "elkészítés" előtt, azaz olyan 35 lehetett amikor elfogyasztásra került. értelmét nem kell látni, azért ettem mert éhes voltam, ma ez volt az első igazi ÉTEL amit ettem.
szerk: ha itthon készül akkor 3napra szoktam, és addig semmi baja nincs. plázában se veszek kaját többet az biztos, fene se tudja miből van az a csirkemell nevezetü lapos akármi
-
Coyot
őstag
-
Xelo
addikt
mai kajálásom az valami fergetegesen sz@r vot, és most nem a bevitt tápanyagok mennyiségéről beszélek (fehérjéből pl 188grammnál tartok a 75 kilómmal). reggeli szokásos jumbó (2 mérőkanállal szoktam egyszerre), suliba vittem csirkerizset de az kábé ehetetlennérohadt, kimaradt a 10óraim, ebéd.. annak a megmaradt része volt, oké hagytam a picsába még egy adag jumbó, 4re mentem konditerembe, felhívtam edzőmet h nincs e vmi ehető arrafelé mert én megdöglök, végül 2 scitec proteinek csokiban egyeztünk meg. mire hazajöttem anyám csinált 2kiló csirkecsöcst, ennek a negyedét be is zúztam. baromi jól esett
még később lenyomok 25deka túrót, az esti fehérjeshaket meg kihagyom. mai váll/bicepszet 4esre osztályzom. -
Weaver
senior tag
levették a hangot a youtube-n a kedvenc gyúrós videómról. konkrétan a Lou Ferrigno preview videóról van szó. gugliztam sokat, de amiket én találtam mind a youtube -ról játsza és szintén nincs hang.
tudtok helyet , ahol van hang ? vagy nincs meg vmelyikőtöknek letöltve ?
erről van szó:
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Hát ez a diéta valami hihetetlen.
Az a szomorú az egészben, hogy ha oda van írva, hogy :
"A diéta hatását vizsgáló tanulmányok szerint..."
akkor sokan el is hiszik, hogy az ugy van ahogy oda van írva.
Ennyi erővel fotoszintetizálhatnánk inkább.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whitezo88
nagyúr
közben megtaláltam a virslis über étrendet is
"Hello Bunny! Kis segítséget kérnék, én 1-2 éve testépítek, de ez idő alatt felszedtem kb 25kg felesleget, tudom, hogy ehez már komoly diéta kell (nincs mese) kérdésem, hogy jó-e a diétám???
1. 60g zabpehely + 1 kanál protein 3-4dl vízzel (anabolic whey)
2. 100g virsli+60g rizs
3. 100g virsli+60g rizs
4. 100g virsli+200g zöldség
5. 100g virsli+200g zöldség
6. 100g virsli+200g zöldség
+ mellette heti 4x edzem utána 1 kanál protein (anabolic whey), és minden nap 1 óra kardió (este kocogok/futok)
ha valami nem jó a diétába, kérlek javítsd ki......köszönöm!!!!! ja amúgy 190cm és 125 kg vagyok....(kb 20-25kg felesleg) üdv bb.Tv a leggjobb!"
-
penene
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Egyik kollégám turbo thin diétát tart, már a 2.at.
2 hétig csak az a thin turmix egész napra. Már 2x4 kiló mínusza van a 2x2 hét alatt.És nem sportol semmit se. Szóval működik.

Napi adag mondjuk fehérjében egy jól megtermett edzés utáni turmix, CH benne alig, meg némi vitamin. De működik!
És a srác kibírja, hogy egész nap kb. 2 decinyi tömény cuccot szopogat, mellé sok víz. Azért ez legalább kitartás.De hosszú távon nem jósolok semmit jót erre, nem hiszem, hogy így sok zsírt képes eltávolítani, a többi meg úgyis visszajön...
-
glutamin
őstag
A vasárnapnak nincs színe, mert a diéta szerint, a hetedik napon csak ásványvizet lehetne fogyasztani, ami persze nehezen kivitelezhető. Ezen a napon kizárólag csak gyümölcsöket részesíts előnyben!
Nem gyenge azért a vízből milyen levezetéssel jön a gyümölcs

Egybként meg: [link]
Itt töményen megtalálható minden mi fogyókúrások ingere.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
6féle proteint vegyél, és piros napon epreset, barnán csokisat sárgán banánost egyél és így tovább!

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Innentől csak a színekre figyelek!

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Jó tudni.

A narancsdiéta sem kutya, de ez tényleg odab*sz.

-
whitezo88
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ekkora ökörséget is rég láttam

"Vasárnap (...) Ezen a napon kizárólag csak gyümölcsöket részesíts előnyben!"
hát a többi nap is csak gyümölcsöt zabáltunk!
Fehérjét meg majd magambaszívom a napból vagy mi?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
majd csak pókerban

amúgy újabb csodadiéta a láthatáron
[link] 
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Meg akarsz enni engem is?!

-
Bibby
addikt
Alakul a formám. Most úgy nézek ki mint aki már látott konditermet belülről, de még nem nyúlt a súlyokhoz.

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
He
Nem érteni godul. 
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tuti száraz torokra küldi rá.

-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nálad még oké, mert te 2x akkora vagy

-
whitezo88
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
igenn nézegettem korábban is szemis videókat, roppant segítőkésznek tűnt.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
És biztos fel se oldottad, ejnye
Látszik te se értesz hozzá 
-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
értelmét én se látom, de így lett plusz egy hszem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Drizzt
nagyúr
Azt a cuccot, amit fekvőtűmasznál lehet használni, hogy magasabbról és mélyebbre tudd beengedni, hogy hívják, mennyiért lehet venni? Szóval arra gondolok, aminek van két lába, a kettő között meg rúd, amit meg lehet fogni, s két darab van az egy-egy kéznek?
-
Radnix
senior tag
válasz
swoody
üzenetére
Állítólag ha sok elkarnitint tolsz akkor halszagod lehet. Nem ugratásból mondom.
A tojás kérdés meg szerintem el van túlozva, én pl amikor eszem tojást 4 db-ot akkor mindnek megeszem a sárgáját. Ezen abszolút nem múlik semmi szerintem. Ha nem eszel sok telítet zsírt, akkor a koleszterint szintet a szervezet rendben tartja. Max kogzosoknak nem ajánlanám a tojássárgáját, bár azok csak tuggyák, hogy vigyázni kő a koleszterinre...
-
penene
őstag
Jé, hál istennek a fele BBTVs zene már megvan, nem kell töltögetni.. Ejj régi szép idők.

-
penene
őstag
BBTV zenéiről van valamilyen lista valahol? Kezdetektől fogva akár.
-
penene
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Gyúrnom kell, mert a táncpartnerem még így is több kiló, mint én.

Aztán most már olyanokat pörög, hogy gyorsvonat megállítás hozzá képest laza vállgyakorlat.
Bezzeg a tanárnő, van 45 kiló 150 centi, valahogy vele jobban bírok.
-
Kiskokó
veterán
-
penene
őstag
Kösz, akkor majd nézelődöm.
Érdemes nagyon keresgélni a teljes kiőrlésűt, vagy elhanyagolható az előnye, főleg ha nem ez az alapkaja?
Tudod, hogy én mindig a maxot nézem, épp azért kérdezem, hogy van-e értelme (mielőtt megkapom, amit megszoktam
)2 hete nem voltam Lidlben, pedig akartam menni a hét végén, csak ellustultam (hűtő is bedöglött
). 
-
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Eddig nem sűrűn ettem tésztát (főleg nem durumot), de mindig azt tapaszaltam, hogy kb. 2x annyi CHnyit kívánok, és csúszik, mint rizsből...
És ez nekem már elég jó alternatíva. 
-
God Vazzeg
veterán
Én is eszek tésztát, engem nagyon jól tölt, szerintem nekem az egyik legjobb

-
penene
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
harmiceze'..háromszázeze'
Nem mind1?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bibby
addikt
Holnap torkos csütörtök van, aki teheti és tömegel menjen étterembe. Egy évben egyszer én is eljutok és eszem valami finomat is a saját főztömön kívül.

-
whitezo88
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
végülis az is ch max nem annyira jó mint rizsamizsa. mondjuk én is tudnék mesélni a kajálásomról, de inkább szájzár
-
penene
őstag
válasz
Radnix
üzenetére
Jah, mostanában más nickek alatt futok (ahogy látom, elég sok).
Én először 19 évesen mentem le, és azért, mert 54 kiló voltam (vasággyal), és baxtatott haver, aki szintén innen indult és kb. mint a hegyomlás lett 3-4 év alatt.
De nem igazán mozgatott (inkább foci), és abbahagytam, újrakezdtem 10x 2-3 hónapos aktív ciklusokkal, szóval gyakorlatilag mindig kezdő vagyok, de legalább már a vaságyat ki lehet venni alólam, ha mérlegre állok.

-
swoody
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Durvábbnak hangzik.

Bevettem 2-3 gramm-ot vagy 2000-3000mg-ot.
-
junhum
tag
Szép napot!
Ma szakítottam a hagyományaimmal és "reggel" voltam edzeni (8kor)! Azt hittem rosszabb lesz, de erő megvolt kicsit több motiváció kellett volna de 1edül voltam a terembe

csak az fura h mivel reggel müzlit eszek most ittam rá fehérjét is és most a kondi utáni fehérje jön. aztán persze jön a csirke tésztával, de fura h 2 turmixot iszok

Ja igen ennek a hsznek semmi értelme csak nincs semmi dolgom
-
swoody
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
2000-3000

[link]
Ez lesz egyébként. -
Markgx10
őstag
Jó napot, uraim!

Mai edzésemet (mell) 2-esre értékelem.
Végre nem voltam magamhoz képest annyira szar erőben, erre össze-vissza pihenőidőket tartottam, elhúztam az időt olyan szinten, hogy egy gyakorlatot ki kellett hagynom
Teljesen gáz a hozzáállásom a dolgokhoz. Múlt héten már volt két edzés amikor nem edzettem olyan szarul, minden passzolt, csak az erő hiányzott, ma meg már erőm is volt valamennyi, erre mindent elbaszok, mert leálltam beszélgetni. 
Ennek ellenére szeretek edzeni járni és mindig próbálkozom, de sosem sikerül

-
lorcsi
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
egyen jó sok tojást reggelre, nálam bevállt

-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Egyik haverom másfél hónapja kezdte az edzést,és tömegnövelő kellene neki.Elég vékony,kb 180cm\72kg.Mit ajánlanátok neki?
-
LOTR
addikt
válasz
Vandit.
üzenetére
hát ez az, hogy nem nagyon bírom ki -majd akkor megpróbálok valami közteset kitalálni-, mert ha edzés előtt 2 órával eszem, akkor edzés végére olyan éhes vagyok, hogy megfájdul a hasam - sajnos pont tegnap kelett újra tapasztalnom, akkor leöntöttem dupla turmixot, majd 15 percre rá újra éheztem
lehet az lesz, hogy közvetlen edzés előtt eszem először aztán úgyis megérzem, hogy ha hat, hogy mennyi idő telt el, aztán majd akkor meglátom...
-
LOTR
addikt
válasz
Weaver
üzenetére
fordítva: 2011-es év 8. hónap, külföldön így írják
amúgy semmi bajod sem lenne akkor sem ha 2008ban lejárt volna a szav idejeMotion
szerintem felesleges még volumass is, ha tudsz enni 4-5x plusz a 2 turmix annak elégnek kell lennie, de végülis ártani nem árthat, tehát ha van rá keret megveheted azt is, vagy van dymatizenek is tömegnövelője, ez ősszel kb 14-15ezer ft volt a 4,5 kilós kiszerelés extremefitben 40% fehérjetartalom melletttöbbiektől kérdés:
alfa burnt mikor fogyasszam?
edzés előtt kb 1 órával szoktam enni szilárdat, a dobozára meg az van írva, hogy éhgyomorra edzés előtt fél órával......
Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- World of Tanks - OFF topic
- Apple asztali gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennek értelmét sem látom meg kicsit kételkedem is.

még később lenyomok 25deka túrót, az esti fehérjeshaket meg kihagyom. mai váll/bicepszet 4esre osztályzom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Látszik te se értesz hozzá