Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
válasz
L|zsidoboz #22199 üzenetére
höh, nem mondtam semmit
Lelkem rajta még be is fizetem egy órára, hogy meggyőződhessen. Még kiderül, hogy ő is a szvsebe(szegibe) jár
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
kicsitomi88 #22198 üzenetére
Most mondanám, hogy gyere és nézd meg de gondolom nem jössz el ezért Szegedre.
Inkább ne mondd neki, mert ő is szegedi.
-
kicsitomi88
őstag
Most mondanám, hogy gyere és nézd meg de gondolom nem jössz el ezért Szegedre
Nem kezdő vagyok hanem újrakezdő, viszont a mai nap után úgy érzem nem tesz jót nekem egy teljes test edzés program mert az én intenzitásommal a végére remegett és görcsölt mindenem és lábra nem maradt elég energiám. Nem egy középhaladó-haladó edzésterv az ami ezt a felosztást követi. Még magamhoz képest is kis súlyokkal dolgozom de újrakezdő lévén ezek nekem most nehezek és komolyan csinálom, minden sorozatot erőltetett ismétlésekkel bukásig. Fekvenyomás 1*10 úgy, hogy a vége pozitív bukás legyen majd 1*8 szintén eddig majd 2*8 úgy, hogy a végét segítsék. Ezután két sorozat egykezes ferdepadon 6-8 ismétléssel bukásig majd tárogatás 10-8-6 ismétléssel szintén mind bukásig. Ezután szerintem belefér a hát úgy, hogy antagonista izom és semmi olyan izom nem fáradt ami akadályozna a hát gyakorlatokban(tricepsszel nem szokott gond lenni).
Vállazásnál szerintem simán belefér abba a napba a kar. Vállra különösen intenzív ún milliméter edzést szoktam csinálni. Pl oldalemelésnél utolsó sorozat addig megy míg mozdítani bírom a karom ekkor kisebb súlyzó és megint eddig, amíg egy mm-t mozdul addig csinálom.. ( néztek is ma ki ez az új ordítós hülyegyerek
)
-
zeg
őstag
válasz
kicsitomi88 #22193 üzenetére
Ha a mellezés után még tudsz hátazni, akkor az nem melledzés volt. Ha egy kőkemény pörgős vállazás után szuperszettben le tudsz nyomni egy bic-tric szuperszettet, ott valami megint problémás. Ha kezdő, amolyan átmozgató, gyaksikkal/súlyokkal ismerkedő edzés, akkor nem szóltam.
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg #22195 üzenetére
Tudom, tudom, de azert en is leirom, nem akarok bologato janos lenni
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk #22194 üzenetére
Erre (is) céloztam az előbb
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg #22191 üzenetére
Hehe, hat igen, en kva jol ereztem magam a kecskei talin, es nem bantam meg, mert olyan embereket ismertem meg ami sztem orokre szol.
-
kicsitomi88
őstag
Én is erre gondoltam, de így átgondolva, a melledzésem fekvenyomás, egykezes döntött pad tárogatás kombó. Ezután el tudok képzelni egy hátedzést úgy, hogy nem szakadok meg. Vállra mellről smith gépen, oldalemelés majd ez döntve és aztán a kar minden gyakorlatnál szuperszettbe, ez egyáltalán nem kivitelezhetetlen. Inkább attól félek, hogy lábedzés után hogyan jutok haza...
Hát napra bedobom még az alkart, vállhoz a csuklyát ás lábedzésen pihenésképp a gyaksik között hasazom.
Most egy hatékony hátedzésen gondolkozom amit talán még szuperszettben is tudok csinálni mell napon kivéve a fekvenyomást. az volt a gond mint írtam, hogy inkább bic edzésnek tűnt ma a hátazás mint hátnak...
-
zeg
őstag
válasz
kicsitomi88 #22189 üzenetére
Hát és mell 1 napon nem fog működni, a bic-tric-váll hármas is eléggé meredek.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk #22186 üzenetére
Én jobban érzem magam olyanok közt, akik egy bizonyos kort betöltöttek (többnyire
) meg látszik rajtuk h sportolnak, ha már sprtos talin vagyunk
Egerben kifejezetten jól éreztem magam anno, főleg mikor Janeszt megláttam
-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk #22188 üzenetére
Én nem sírok
-
kicsitomi88
őstag
válasz
penene #22169 üzenetére
Nem spórolok hanem megspórolok
Hátazásnál bemelegszik a bic néha annyira mintha előtte bukásig kétkezeseztem volna, ezért ott már szvsz nincs helye bemelegítésnek hanem mehet a munkasorozat. Viszont számomra most annyira vonzó egy full bic-tric szuperszett edzés, hogy nem tudom mi is legyen most
nagyon gáz egy mell-hát, bic-tric-váll, láb felosztás? félek, hogy mell-hát sok lenne egy napra, szeretem őket nem szuperszettben edzeni, főleg fekvenyomásnál pl.
Egy edzés és már kombinálok
-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk #22186 üzenetére
Mivel képet nem prezentáltál... Akár oda való is lehetnél
Ezzel számos rossz dolgot csináltál, pl. penene lelkileg tönkre tetted -
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg #22185 üzenetére
En ismerem a Danit, mert egy suliba jartunk meg sokat latom meg, de o azert eleg rendesen izmos, de en is ugy latom h tolem kisebbek is voltak ott. Lehet oda kellett volna mennem?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk #22184 üzenetére
Ezen a találkozón feltétel volt, hogy nem lehetsz izmos?
-
P00By
nagyúr
Mondjuk amennyi bogyót mond, hogy szedjenek azt én pl. havi szinten sztem meg se tudnám fizetni....
-
P00By
nagyúr
Hú a báni okosítja a gyerekeket!
hummerdikk: Új bb.flash
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #22178 üzenetére
Neked sehogy se hiszek
-
P00By
nagyúr
Nagyon jót hát, vállaztam
Ugyan sok értelme nincsen, de akkor is
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #22161 üzenetére
en se mutattam meg semmit
-
zeg
őstag
válasz
kicsitomi88 #22165 üzenetére
Kezdetben a következő felosztással végeztem:
h: mell-bic
k: intervall futás-has
sz: láb-váll
cs: intervall spinning-has
p: hát-tric
sz:has-intervall futás
v: pihi
Egy edzés 75-80 percesre nyúlt, de ahogy egyre jobban éreztem a gyakorlatokat, úgy kellett váltanom napi egy izomcsoportra, és max. 45-50 perces edzésekre.Így most hetente 5X teremben vagyok, de a hát-tric kombó sajnos megmaradt. Jelenleg:
h: mell-has
k: reggel laza futás, órákkal később bicepsz
sz: váll
cs: láb
p: hát-tric
sz: pihi
v: laza futás-has -
penene
őstag
Amúgy én se vok normális, komolyan veszem a gyógytornát, nagyon fel akarok épülni... Vettem egy 65 centis labdát.. Már csak fel kell fújni.
-
penene
őstag
jó ez a szivacs, amit vettem.
kicsit izzadok, minden hasprésnél úgy tapad, és olyan hangot ad, mintha finganék (mondjuk attól függetlenül bexarok)... Még jó, hogy van zene.
-
penene
őstag
válasz
kicsitomi88 #22165 üzenetére
Jó, ezt te tudod, nem szólok bele. Szerintem ez így nem faxa újrakezdésnek, ennyi.
Azért egy komment:
"Így jópár bemelegítő, bemozgató szériát megspórolok."
Én nem spórolnék senki helyében ezekkel..De te tudod. -
Snoop-y
veterán
Amúgy meg ma bicepsz tricepsz napocska van jóóóól
nemsoká indulok is felfele az emeletre.Tiszta mázli, hogy van a melóhelyen konditerem és nem kell messzire mászkálni
-
kicsitomi88
őstag
válasz
penene #22163 üzenetére
Én úgy érzem, hogy hátráltat az hogy egy adott testrész halott mikor egy másikra edzem és nem megy olyan jól. Most szerintem Mell-tric-elulso-oldalso vall, hat-bic-hátsó váll, láb felosztásban fogom nyomni. Fekvenyomásnál bemelegszik az elülső váll és mehet a nehéz széria mellről nyomás utána, triccel ugyanez. Így jópár bemelegítő, bemozgató szériát megspórolok. Hát-bicnél ugyanez. Egy hátedzés után elég 4 kemény munkasorozat bicre. Bármilyen tippet szívesen fogadok egyébként.
-
penene
őstag
válasz
Majd akkor nem fogsz röhögni, ha a 40 éves lenézően rádnéz, hogy bazze te fiatal korodban sokkal erősebb lehettél...
-
penene
őstag
válasz
kicsitomi88 #22160 üzenetére
Hogy ne lenne jó? fele annyi súly, fele annyi széria. És máris nincs ez a vicc.
Én most jóval a korábbi bemelegítő súlyom alatt szériázok fekvenyomásból, és nem 5, hanem 2 munkasorozattal.
És először röhögtem, de most már érzem, mennyire hasznos... edzésről edzésre jobb az egész...
Mondjuk tegnap 2-2 szériákkal is jól megdolgoztattam a bicepszet, tricepszet, tricepszet rég dolgoztam meg ilyen jól, végre el kezdtem érezni az izmot.Szóval csak hajrá...
-
Coyot
őstag
válasz
kiröhögöd a szegény öregeket, hánemmocskosállatez?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
kicsitomi88 #22160 üzenetére
Ezért röhögök, mikor a 40 éves muksó lenézően rámnéz, és hogy "ő fiatalkorában" milyen erős volt. Hahaha
Mutass valamit öreg.. Én elismerem bárkinek a teljesítményét, de mutassa meg..
Addig senkinek sem hiszek semmit
Ugye Boxer?
-
kicsitomi88
őstag
No megvolt újrakezdésem első edzése. Én nem emlékeztem, hogy ez ennyire fáj
. Remeg, ráng minden izmom, alig tudok gépelni mert mell-váll izmom meg-meg ugrik
Fekvenyomásnál a két évvel ezelőtti melegítősúlyomba nyomtam segítséggel nyolcat. Guggolásnál 50kg guggoltam 10et majd begörcsölt mindkét lábbicepszem. Hülye módon rápakoltam 70et és mikor leértem begörcsölt, majd megszakadtam
Régen 80 még melegítősúly volt.
A hátedzésem szart se ért, kb csak a bicepszem, sajdult bele. Döntött eveztem meg lehúztam. Bicepszezés előtt rajöttem, hogy tricepszre elfelejtettem edzeni mell után így szuperszettbe nyomtam, remegettem a karom mint a gép, jó volt.
A végére maradt láb de már teljesen kimerültem így csak átmozgatás lett belőle. Ez a teljes test így újrakezdésnek sem jó diéta mellett. A végére remegett a lábam. Hétfőtől osztott program.
Ja mellről nyomásnál 40be nyomtam 6ot, régen 55be nyomtam 8at. Szégyen, hogy 3 évvel ezelőtt 17 évesen erősebb voltam. Evvan. Lesz jobb.
-
Coyot
őstag
válasz
penene #22156 üzenetére
Csúszik az egész folyamatosan, mikor épp tudok akkor megyek. Már 3 hete csak mell meg láb edzést csinálok rendesen, többi az ha épp kedvem van,bár kedvem talán lenne is csak idő nem volt. A műhelybe most megvolt életem első erősember edzése, zsiguli két hátsó kerékkel megáldva, és el kellett talicskázni, 15 métert, tök fasza volt, igaz ketten alig-alig bírtuk
De ma kaptam műszakit a vasra amely oly sok időmet, és munkámat(pedig nem is én csináltam nagy részét szakértelem híján
) elvette, uhhogy most van nagy öröm és bodottá, nekifeszülök újra rendesen az egésznek
-
penene
őstag
Nekem a hasra már soknapos nem edzés van, hétfőn edzettem utoljára, sehogy se jött ki.
Ma viszont brutál hasazás lesz, hogy legalább kemény legyek a hétvégi balcsira. -
-
Coyot
őstag
kis helyzetjelentés a tegnapi mellezésről:
nemhogy 110be de 105be is szar volt nyomogatni, éreztem h semmi erőm nincs, ment bele 8,7,6 de majd megdöglöttem, szánalom az egész, a soknapos nem evés és nem edzés hozza a hatását
döntött pad is fos volt 80nál leragadtam 8ak mentek bele, de már az első sorozatnál éreztem h ez nem az én napom.
Most adok egy kis időt magamnak, kajálok megint mint állat, aztán jövő heti pihi után újra oda lehet baszni a vasaknak
Márk: ebcsont beforr
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #22149 üzenetére
Köszi, főnök, utánanézek ennek a kínainak!
4everfit fórumtárs merre jár mostanság?
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #22144 üzenetére
Jó reggelt, Uraim!
"jó" hírrel szolgálhatok, reggel teljesen saját hibámból egy kicsit lesérültem. Fekvenyomásnál nagyképű akartam lenni és még 130-nál sem akartam segítséget kérni (egyébként már 110-120-tól szólok, hogy nézzenek oda), persze az utolsó alig ment ki, aztán pedig a villa mellé tettem a rúd egyik végét
(mivel mögé nem lehet, ezért gondolom egyértelmű, hogy elé.). Úgy éreztem, hogy kiszakad a vállam mindenestől, szerintem ki is szakadt
Azért hihetetlen, idén még semmi nem hátráltatott, asszem ez erőben (saját kis szar szintemen) meg is mutatkozott, nem volt sem komolyabb betegség, nem hagytam abba két hónapra, mint az eddigi években, végig lelkes voltam, nem voltak hullámvölgyek, erre a nagyképűségemnek esek áldozatul.
Egy igazi seggfej vagyok, de komolyan
Orvoshoz még nem mentem el, pontos diagnózist nem tudok, csak azt, hogy krvára fáj
-
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg #22144 üzenetére
már napok óta képet akarok csinálni, de mire előveszem a fényképezőt és tükörbe nézzek, valahogy mindig arra a következtetésre jutok, hogy várok még kicsit vele
-
-
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #22120 üzenetére
Attól, hogy csinálod, még nem jelenti, hogy értesz hozzá, nemde?
Mellesleg most konkrétan a kifejezésekre gondoltam, amik viszont nem voltak helyén. Gondolom azóta sem nézted meg az alapismereteket, pedig érdemes lenne elolvasni, mivel így pontosabban tudni fogod, hogy a céljaid eléréséhez mi a legjobb út, mire van szükséged.
Ja, ami fontos, tőled függetlenül: sokan jönnek azzal, hogy nem akarnak nagydarabok lenni, csak kéne pár kiló kis izom. Nos, ez nem változtat semmin, ugyan úgy kell kajálni és edzeni, mint annak, aki már akkora, mint egy hegy. Különbség ott lesz, hogy ő nem fél éve kezdte, hanem mondjuk 12.
Továbbá a fehérjét nem szedni kell. -
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #22139 üzenetére
Most lesz majd egy kis plusz segítség is, a kreatin. Kiváncsi vagyok mennyire lesz majd "csodaszer".
Valamelyik nap csináltam egy képet magamról, hogy most így "befogyasztottam" 72kg-ra, és mellé tettem a kezdeti 66kilós képemnek. Így nézegetve az a 6 kiló különbség szín ízomnak tünik( vagyis remélem), valószínü kb ennyit sikerült tisztán felpakolni az idők során.
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #22136 üzenetére
Vájúhoz
ON: Lassan elkezdek én is tömegelni, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Strandszezonnak lassan vége, ideje felvenni a fókabőrt
, hogy ne fázzak annyira télen
Valahogy az étvágyam is sokkal jobb most, hogy már nincs annyira meleg. Csak valahogy az a baj, hogy ha én nekikezdek, az úgy néz ki, hogy derékra felkúszik 10 centi karra meg máshova rázsírosodok 1-2 centit, aztán pafó
Szóval így viszont elég gáz
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #22136 üzenetére
neteneee kucu
-
God Vazzeg
veterán
Röff
-
Bibby
addikt
válasz
Stalker-2572 #22123 üzenetére
Ez 187/74?
Akkor szerintem egy jól beállított kép lehet.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Stalker-2572 #22132 üzenetére
Tolódzkodást azt sorozatban 14-el csinálom majd holnap megnézem egyszerre mennyi megy.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Stalker-2572 #22093 üzenetére
Fekvőtámaszból 100-at lenyomok simán
Ha húzódzkodást nem szériában nézzük hanem csak egy sorozatot kell akkor 30 körül.
Kitolás az mijaz? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Stalker-2572 #22126 üzenetére
szerintem abban az ertelemben amiben te mondod semmi nem fog tortenni. a feherjet nem szedni kell...
alapvetoen nem is porbol kell bevinni egyebkent sem. az inkabb a lustaknak, ill talan neha amiatt hogy gyorsabb a felszivodasa
-
penene
őstag
válasz
Stalker-2572 #22126 üzenetére
Ha kevesebb fehérjét adsz a szervezetnek, mint amennyire szüksége van, azt az izomból lesz kénytelen elvonni, ami nem jó.
Ez nem csak testépítésre, meg táplálékkiegészítőre értendő, hanem bármire.Csak ugye testépítésnél tudatosabban foglalkoznak vele, mint mondjuk a srác, aki lejár focizni, vagy futni (pedig oda is ugyanúgy kell
) Persze gondolom a komoly sportolók más sportágakban is tudatosan táplálkoznak.
Te látod magadon, hogy megfelelő-e az állapotod azzal a kajával, amivel megvagy. Ha úgy érzed, hogy nem, akkor nem árt odafigyelni...kb.ennyi.
-
penene
őstag
válasz
Stalker-2572 #22123 üzenetére
Persze, jó a sok sport, meg edzés, csak céloknak megfelelően kell nyomni.
Leegyszerűsítve:
Látványos izmok a nagyobb súllyal (értelmeszerűen kevesebb ideig, lásd 5-7-8as sorozatok) történő edzésekkor lesznek, viszont attól nem lesz erőnlét. Erőnléti edzéstől (300 fekvő) meg persze erősebb vagy, meg marha kitartó, de az nem lesz látványos, de persze a király szállka izom ott lesz.Képeden látszik, hogy szállkás vagy, ha kicsit kerekebb mellett szeretnél pl. akkor az valszeg nem a fekvőtámasztól lesz. Te tudod, mit akarsz... Jönni jön izom mindenképpen.
Azt nem tudom, mi van akkor, ha valaki 2 évig gyúr, kidolgozza az izmait, de utána csak erőnlétit csinál...valszeg az izom ugye kitartóbbá alakul, viszont mivel nem kell nagy súlyt mozgatnia így visszacsökken idővel...
fekvenyomásnál azt kérdezem, amit szélesen nyomsz... Ha nagyon könnyű lenyomni a 4-5x8at, akkor az olyan semmilyen edzés... se nem nő az erőnléted, se nem fejlődik az izmod (mert minek fejlődjön, ha simán megoldod)... szóval ilyetén nem is tudom mire jó.. izommegtartásra talán (attól függ, mennnyire könnyű).
Valszeg neked inkább az erőnléti edzések kellenének, 3-4 kiló attól még simán feljön, nem testépítői céljaid vannak. Persze lehetne keverni a bodys edzéssel is, csak az nem tudom milyen mixet hoz. Van itt pár küzdősportos, akinek a body csak kiegészítés, valszeg azt érdemes követned.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
penene #22121 üzenetére
Jah, sztem ráálok ezekre az alapgyakorlatokra: fekvőtámasz, felülés, veszek otthonra húzódzkodós rudot... és minden nap megcsinálok belőlük amennyit tudok. Gyengébb biztos nem leszek
Sztem még egy kis izom jöhetne fel (esztétikai szempontok), de nem akarok sok plusz súlyt se, alapvetően endurocrosshoz kéne az egész. Úszom és futok is mellette.54 kilóval hányx8at csinálsz? és fárasztó az a 8, vagy csak úgy hobbiból lenyomod?
4-5 sorozatot szoktam mindenből. Nehéz-e?Attól függ, ha keskenyen fogom, akkor eléggé.
Kép: sebtiben készítettem most egyet
-
P00By
nagyúr
Tegnap asszony nézte a tvt, és a viszkis rabló volt benne(nem tom hol). Durván izmos lett, ahhoz képest amilyen volt
-
penene
őstag
válasz
Stalker-2572 #22115 üzenetére
Toljál be egy képet.
Erőnléthez akár bodyznod sem kell, edzz a fekvőtámassszal. 50 már azt jelzi, hogy foglalkoztál vele. Ha még több erőnlét kell edzz rá, hogy legyen 100-200.. míg végül eljutsz oda, hogy 1000ret is lenyomsz (nem nagy cucc, edzés kérdése)
Ha kerekebb izmokat akarsz, meg hogy nőjön a térfogata, vagyis LÁTSZON, akkor meg mehet a nagyobb súlyos edzés.
54 kilóval hányx8at csinálsz? és fárasztó az a 8, vagy csak úgy hobbiból lenyomod?
Mert nőni akkor fog az izmod, ha megerőlteted. az pedig azt jelenti, hogy az utsó pár sorozatnál a 7-8. elég nehezen sikerül. Ezt te érzed. Megroppanni nem fogsz, főleg ha eddig kitartóan edzettél kisebb súllyal (ergo nevezheted alapozásnak is).De ahogy láttam, azért nem áll messze tőled A sportolás, szal valszeg újat nem mondtam.
-
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #22113 üzenetére
Ne beszélj hülyeséget légyszíves, ha már nagyon nem vagy képben a témában. Olvasd el az alapismereteket, első hsz-ban, és az ottani lineken.
Amiket tehetsz:
Tömeget növelsz. Vagyis az izomtömegedet növeled, ismosabb és erősebb is leszel.
Diétázól. Ha van rajtad zsír, akkor fogyni kell, diétával. Ahogy látom téged ez most nem érint.
Szálkásítás alatt te mit értesz? Az izomrostok látszódjanak, vagy mit? Ezzel az a baj, hogy ha nincs elég izom, akkor nem is fog, vagyis tömeget növelj, ha az rendben, akkor diétázz, és látszani fog.
Erő növeléshez is a tömegelés az irányadó, ismétlés és sorozatszámokban van inkább eltérés. Állóképesség megint más. -
janeko
őstag
válasz
helyes
kíváncsi vagyok ki adja az első viszlátot majd -
kicsitomi88
őstag
válasz
Ez sem haszontalan olvasmány.
-
janeko
őstag
válasz
Stalker-2572 #22113 üzenetére
lehet én vagyok a hülye.. de ha szálkás vagy miért akarsz szálkásítani most már énse értem...
szerk: első hsz-t és az ott lévő linket ajánlom tanulmányozásra.. mert szerintem összevissza beszélszszerk2: magyarul te tömegelni akarsz.. akkor nő a súlyod és erősebb is akkor leszel
-
Bibby
addikt
válasz
Stalker-2572 #22109 üzenetére
Szóval fel szeretnél még pakolni 4 kilót, de szálkásítani akarsz, és ezenkívül alapból szálkás vagy?
Megmagyarázná valaki hogy mit nem értek? -
Stalker-2572
veterán
Néhány szerencsésnek mondható testépítő beszámolt arról, hogy miközben egy sorozat végéhez közelednek, különösen ha nagy ismétlésszámmal vagy nagy terheléssel dolgoznak, az alkarjuk "bedurran", és hamarabb kimerül mint az edzeni kívánt izom. Ez elsősorban az olyan gyakorlatoknál fordul elő, mint a húzódzkodás, a karhajlítás vagy akár az álló evezés, oka pedig elsősorban az adott egyén izomeredési és tapadási pontjainak a kedvező elrendezése.
ezt a zöldséget ...
Itt elég szépen le van írva miért durran be az ember karja:
[UNRAVELING THE MYSTERIES OF ARMPUMP] -
janeko
őstag
válasz
Stalker-2572 #22109 üzenetére
jó az, ha jól állna nekem a szálka akkor én is az lennék, de nem..
amúgy meg van a topikba egy szálka király is (vagy inkább ropi) pepe
-
janeko
őstag
válasz
Stalker-2572 #22107 üzenetére
és milyen magas vagy?
nekem még 7 kiló kell ahhoz, hogy amit kitűztem elérjem.. utána jön a következő kitűzés -
janeko
őstag
válasz
Stalker-2572 #22102 üzenetére
miért most hány kiló vagy 56?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
kicsitomi88 #22101 üzenetére
Nem célom 200kg-nak lenni, szeretnék rugalmas maradni.
Kérdéssel mi a baj? Erősítésnél 8-as sorozatok, szálkásításnál hanyast kell csinálni? -
Coyot
őstag
válasz
Stalker-2572 #22098 üzenetére
ajánlatos az alapismereteket asszem átolvasni, 1.hsz.
amugy neked tuti nem kellene még fogynod... -
kicsitomi88
őstag
válasz
Stalker-2572 #22098 üzenetére
Ha 54-el tologatsz akkor nincs sok mit még ott szálkásítani. A kérdés amúgy meg értelmezhetetlen
Aktív témák
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest