Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg #25696 üzenetére
sokan félreértelmezik az intenzitást
szal ez alatt azt értik, hogy nem nyomják elég keményen, elszántan, lendületesen, sokat pihennek, ilyesmi..
-
Manitou
veterán
válasz
bandus #25691 üzenetére
Alkeszpatesz
Leírom a mai kajám is
8:00 1 sonkásszendvics
10:00 mégegy sonkásszendvics
12:15 ~20dkg fehérpecsenye krumplipürével
14:30 1 adag ON + szőlőcukor
15:45 1 doboz bolti süti kb 350g ilyen lekvároscsokis biszbasz
19:30 másfél sajtos sonkás pizzaEddig ennyi
Ja most elvileg tömegelésbe kezdtem pár napja.
-
DeadMeat
nagyúr
Jó volt a mai edzés,érzem a vállam,a lábaimat még jobban.söt a vállamon a nyakamtól a karom fele megjelent pár piros csikocska.Ezt nemtudom mitöl lehet
Viszont megkértem a terem hatalmas méretü tulajdonosát nézze mán végig a gyakorlataimat,aszonta rendben vannak,az intenzitáson még dolgozzak,az egy kicsit lassu.De nagyjábol rendben van.
Most megyek enni -
Bibby
addikt
válasz
Rabbitf_24 #25668 üzenetére
Bár biztosan tudod, de azért leírom: ennyi csirkét egyszerre elfogyasztani elég felesleges, mivel nem tudod feldolgozni az összes fehérjét. Olyan mintha felét kidobnád...
-
válasz
Foglalt név #25666 üzenetére
4 napja tiszta vagyok
és még kb 4 óráig
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg #25686 üzenetére
Nagyon tévedsz. Azok a gyerekek nem fognak terembe járni, csak belövik a csodakoxot és nulla edzés mellett szar kajával is meglesz a szálkás 55.
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #25688 üzenetére
neszójjábe
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #25684 üzenetére
Én is ilyen dokihoz járok a könyökömmel, térdemmel (vagyis már nem, csak majd lesz kontroll, meg ha beüt valami gebasz, akkor rámnyom még vmi kezelést, ill. a térdemnél ha nem jön rendbe Animal Flextől, akkor majd komolyabban kezel, csak egyelőre nem akar rögtön durvulni, fokozatosság elve). Csak pozitív vélemény van róla, tényleg helyre hozott, és sportolóhoz illő tanácsokkal látott el.
Persze nem olcsó.De egyik magándoki se olcsó.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #25683 üzenetére
Jaja, könnyen visszajönnek a méretek, ha már megvoltak, de égő lesz a kissrácoknak mikor majd 50 évesen bemegyek a terembe és 3 hónap alatt mindenkit rommá alázok
Persze addigra olyan csodakoxok lesznek, hogy 2 hét alatt minden mocsári szúnyog 55-ös romszálka pájszerekkel fog rohangálni, hogy rohaggyon össze a befőttjük
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #25684 üzenetére
Én még komolyan kinéző orvost nem láttam
Maximum ha összehúzta a szemöldökét
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #25681 üzenetére
nem edzek, igy tok mindegy hogy mennyi hust eszek. sot szerintem karosak is lennenek a napi kili csirkemellek ebben az esetben... legalabb osszejon a mani a lakasra, csak az a buzi mnb ne emelt volna kamatot
egyebkent otthon ket honap alatt ugyis 50 felett lesznek a bickok szal tok mindegy. itt nem szamit mar ugyse
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #25667 üzenetére
kozel van paks csak azert
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #25680 üzenetére
Szarul is nézel ki
-
Bubee82
őstag
válasz
DeadMeat #25674 üzenetére
Na várjál, összekevertem a beltartalmi paramétereit.
Valóban 50 grammban 33 gramm fehérje van és mellette 10,5 gramm cukor. Persze így se lesz jobb a helyzet. Nem tudom mi a pitsának kell egy protein kiegészítőbe 10 gramm ch-t beletenni. Akkor már megnöveltem volna a ch mennyiséget és piacra dobom tömegnövelő kategóriában.
A joghurtot ízesítheted fehérjével, de akkor már egyszerűbb fehérjével enni a zabot. Mellesleg a joghurtban meg mindenféle tejtermékben lesz minimális mennyiségű cukor (tejcukor), ha natúr ha nem. Persze a nem natúr termékek tartalmaznak elég sok hozzáadott cukrot, sajnos.
-
cettlee
őstag
srácok másfél hete kezdtem el szedni a noxlpodeot meg a celmass-t. celmassbol összesen eddig 5,5 adagot ettem, xplodebol asszem 6ot és durvábban nézek ki mint valaha(magamhoz képest) nem vagyok normális hogy eddig nem ezeket szedtem hanem minden szar más szarokat.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Bubee82 #25672 üzenetére
Értem.Mondjuk a zacsijára nincs irva a cukor tartalom,mesterséges édesítöszert tartalmaz csak ennyi.Meg 30gr fehérje/adag.(50gr)
Akkor legközelebb nem hozatok ilyet,ez meg elég lesz erre a hónapra.Az izesített joghurt tenyleg csak az ize miatt van,próbálom a legalacsonyabb zsirtartalmút venni,ami nem cukrot tartalmaz.Gondolom a cukor miatt a natur joghurt. Ami sajna muszáj,mert máshogy nem megyen le a zab....
-
Bubee82
őstag
válasz
DeadMeat #25671 üzenetére
Azonkívül hogy szar vélemény róla?Azt olvastam hogy szar,de miért?
Azért, mert bár proteinnek van kidobva a piacra, sok köze nincs hozzá. Ugyanis ha jól emlékszem - most nem nézem meg - 11 gramm fehérje mellett 3x-4x annyi cukor van. Így már tömegnövelő kategóriába sorolandó.
Summa summarum fehérjének és tömegnövelőnek is szar, már csak az alacsony fehérjetartalom miatt, pláne azért az árért. Kisebb átbaxással van dolgunk.
Más:
Gyümölcsös joghurt helyett ajánlom a natúrt, ha már mindenképpen "kell".
Pubi:
Mi a gond? Miért van ez?
-
DeadMeat
nagyúr
Jó reggelt!
A mai menü egyelöre (ez a reggelim)100gr zab+100gr tojásfehérje+300gr meggyes jogobella.A többi késöbb kiderül.
Kaptam közben fehérjét édesanyám vette ajándékba. No1 protein a neve.750gr-os kiszerelés 2k/db-os áron hozta el.
Azonkívül hogy szar vélemény róla?Azt olvastam hogy szar,de miért? -
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg #25667 üzenetére
Mindg az a fránya kox....najó csak vicceltem.
Én le sem merem írni a kajámat, mégis jön a tömeg. Na persze szigorúan szem előtt tartva, hogy "zsírban az erő!".
-
Rabbitf_24
addikt
reggeli: 100g csirkemell + 2 paradicsom
ebéd: 400g sült csirkemell + 200g rizs
du. edzés előtt csokis kex
edzés után 1 adag No.1 Proteineés ennyi
-
Bibby
addikt
1. Zabpehely,turmix
2. Csirke, rizs/tészta
3. Csirke, rizs/tészta
4. Csirke, rizs/tészta
5. Tojás, teljes kenyér
6. Cottage
Én eddig azt hittem mindenki nagyon durván kajál itt.
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #25661 üzenetére
Te most tényleg azt hiszed, hogy Kolombusz Kristóffal beszélgetsz?
ON:Ma hátaztam, közepesre értékelem, minden gyakorlatot elvégeztem amit akartam, erővel sem volt igazán gond, de azért lehettem volna lelkesebb meg fanatikusabb
Kajára visszatérve: azt az egyet tartom szem előtt jelenleg, hogy legalább 5-ször kajáljak és min. 30-40gr fehérje meglegyen (ON, tojásfehérje, csirke vagy marhahús). Ha lezajlik az életemnek ez a katasztrofális időszaka (6 héten belül készül el az új lakás ahová megyek, annak a dolgait intézni, hitel, berendezés, szerelők stb. millió dolog + munka + gyerek + minden
), akkor majd megpróbálok a ch és zsírbevitelre figyelni, addig esélytelen.
-
harry
veterán
válasz
(Kolombusz) #25638 üzenetére
Te meg olvassál már egy kicsit, ha ennyire képben vagy - első hozzászólás. A műanyag szar pedig az, amit te eszel. Viszlát!
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #25660 üzenetére
-
Bubee82
őstag
válasz
Neked kellene a legjobban tudnod h Amerika felfedezéséhez szükség volt hajóra, mivel csónakkal nehezen ment volna
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #25654 üzenetére
Amúgy tényleg jó, amolyan művészkép feeling
-
válasz
Foglalt név #25654 üzenetére
a moderátoroknak már félni kell a bannolt fórumozók haragjától
-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg #25650 üzenetére
Csak az anonímitás miatt van
-
Coyot
őstag
válasz
Szegény szenvedett 2órát a fényekkel, te meg leszólod?
-
Manitou
veterán
válasz
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #25647 üzenetére
Legközelebb teljes sötétbe fényképezz, hogy ennyi se látszódjon belőled, sokkal szebb leszel fogadjunk?
-
Foglalt név
addikt
válasz
(Kolombusz) #25643 üzenetére
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #25641 üzenetére
Ha tudsz nekem is szerezni pici pézé, szólj
-
válasz
(Kolombusz) #25643 üzenetére
nekem ezek a legutóbbi képeim, jó fos
[link]azóta kb ez a szint van...
most eléggé lefoglal a suli,nehéz félév, két szigorlat.. igazából lehet nem vagyok elgé fanatikus, de most nem fér bele a folyamatos edzés. egykét hét múlva talán..
FN:
nagyn brutkó a kaja, most ettem ott először.. de
igazi zsírban csöpögős kolbi, meg hurka. nagyonfinom savanyú, tökéletes kenyér.. ááá. a rántotthusi is finom, amennyit kóstoltam. a csülök marhajólnézki, és azok a grillcsirkék..emellett meg marhára nem drága.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Foglalt név #25639 üzenetére
Tavaly kezdtem el, akkor úgy másfél hónap alatt csak annyi tűnt fel, hogy jobban érzem magam, erősebb lettem. Látszatra nemnagyon, csak fogytam. Aztán érettségi miatt, meg lustaság miatt abbamaradt, most fogom újrakezdeni. Szóval nincs kép.
-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg #25637 üzenetére
Most küldök egy kis rizses túrót, ez volt a hűtőben
Iso tudom, hogy nem az igazi magában, de van itthon pár karton, mert egy héten van párszor egymás után edzésem(kondi+kajak)(capoeira+tánc) és akkor nincs nagyon lehetőség másra. Ilyenkor meg könnyen elcsábulok, mert délre hazaestem, aztán 10 perc múlva mentem szerelni és 6ra végeztem
-
Coyot
őstag
válasz
Jajjj ne....
A műanyag, amit felteszem te zabálsz... pont ebben nincs műanyag, de csak ennyit írok, meg hogy ugorj: [link] viszlát.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Mi már toltunk. Mutass te valamit először, hogy lássuk emberi étkezéssel mekkorának lehet lenni
-
(Kolombusz)
veterán
Toljatok már fel magatokról képeket, hogy ér-e valamit ez a csirke és rizszabálás, teletömve minden szar kiegészítővel.
Emberi étkezéssel, kiegészítő mű szerek nélkül nem lehet kétajtós szekrénnyé gyúrni magad? -
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #25634 üzenetére
Isotól a gyomrod le fog ülni, inkább szilárdat egyél ha egy mód van rá
-
Manitou
veterán
válasz
DeadMeat #25631 üzenetére
Nem, ez csak a mai napra vonatkozott. De délelőtt 2 szenyó lecsúszik mindig. délben meg mindeig eszek húst valami körettel, aztán meg még 1x ha hazamegyek munkából akkor is, és rosszabb napokon van amikor ennyiben ki is merült a fehérje téma, vagyis 30 dkg csirke, amiből tiszta fehérjeforrás van, kb szintentartásra elég amúgy az is, azt tapasztaltam ki, igaz nekem nincs is annyira nagy tömegem. Régen sokat ettem túrót este, de egy jó ideje valahogy leszoktam róla, és nem is kívánom, pedig lefekvés előtt az pont ideális a lassu felszívódása miatt. Most meg mióta szerváltam fehérjét, inkább bevágok egy turmixot lefekvés előtt aztán kész.
A szőlőcukor azért jó, mert visszatölt egyből, edzés után kimerülnek a glikogénraktárak, de lehet hülyeséget mondok
, majd kijavítanak, lényeg, hogy edzés után kell a fehérje is meg a ch is, a szőlőcukor meg egy gyorsan felszívódó szénhidrát, aztán persze kajálni is kell valami szilárdat max 1 órán belül.
-
Foglalt név
addikt
Na akkor beírom én is a mai kajám.
8:30 1 üveg Isosource
12:00 1 üveg Isosource
18:40 2 szelet egy 45cm-es húsimádó pizzábólEnnyi időm volt, meg ennyire érdekel
Gyakorlatilag mindegy mit eszem, nem látszik
Ez meg így 500Ft volt
-
Bibby
addikt
Erre aztán tényleg nem tudok mit mondani... ennél kb azok is szebben kajálnak ismerősök közül akik nem is sportolnak.
Oka mégis mi? Mert a pénz úgy látom nem gond, 3 sajtburger, mars csoki, fagyi, stangli meg lekváros levél, danone puding - na ezeknek az árából normál kaját is ki lehet hozni simán.
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #25630 üzenetére
És van aki még ilyen kajával is tömegel
-
God Vazzeg
veterán
válasz
penene #25625 üzenetére
Nekem van egy "barátom" aki mai napig nyers tojással nyomja, és iszonyat erős, és rohadt nagy, el lehet ezen gondolkozni. Volt régebben neki hogy hasmenése volt meg okádott egész nap, kérdeztem hogy oldotta meg. Szerintetek?
Válasz: "2x annyit ettem, oszt jut is marad is
"
-
Manitou
veterán
Nekem a mai így nézett ki, ez még egy kifejezetten jónak mondható kajálásom, ennél tényleg csak rosszabb szokott lenni:
6:50 1 banán
7:30-45 1 sonkás-sajtos szendvics
10:30 Mégegy sonkás-sajtos szendvics
12:00 15 dkg csirke+ durumtészta+uborka +egy két bonbonetti
14:30 túrósrétes
17:45 ~15dkg fehérpecsenye+ krumplipüré+uborkasaláta
20:00 edzés utáni turmix: 1 adag ON + szőlőcukor 4 púpos teáskanál nem tudom hány gramm
20:30 15dkg csirke+durumtészta + uborkasaláta
22:15 1 adag ON -
penene
őstag
Nézem a Rockyt. Mutatják felkészülését, meg az oroszét.
Elég kiábrándító, hogy míg a szovjetba tolják a koxot (direkt mutatták), addig Rocky naturálban tolja.
A nyers tojásban az erő!
-
P00By
nagyúr
válasz
Markgx10 #25620 üzenetére
Leírom én is a vicc kedvéért
8:00 fogalmam sincs mennyi kukoricapehely
1:00 Mars csoki
1:30 3 sajtburger + 3 krumpli + fagyi
4:00 vmi lekváros levél vagy mi
6:00 egy tányér húsleves + egy stangli
8:00 Tegnapról maradt milánói + találtam a hűtőben csokis danon pudingotBorzasztó tudom, ennél rosszabb is szokott lenni!
Változtatok megígérem, csak...
-
Markgx10
őstag
Bazzeg, én nem is tudom mióta nem mertem leírni, hogy mit eszek, annyira nem tartom, hogy hihetetlen.
Arra próbálok figyelni, hogy valamennyi fehérje azért meglegyen, meg egy héten max kétszer legyen pizza. Ma pl. így nézett ki.
6.00 1 mérő ON turmix (6.30-tól edzés)
8.00 1,5 mérő ON + fél csomag mazsola (ha jól olvastam 100gr mazsolában van 60gr szőlőcukor, tehát ennek a feléről beszélek, bár ez nem biztos, netes infó + saját spekuláció)
9.00 meg 12.00 körül ettem rizseshúst (amit vittem a munkahelyre nagy tállal, azt kettéosztottam és úgy ettem meg)
16.00 csirkecombfilé + burgonya
21.00 azaz most írás közbenmeg 10 tojásnak a fehérjét próbálom éppen leküzdeni.
És ez még egy jobbfajta napom, most nem ettem pizzát
A másik, még szarabb napom, az az mikor meccsre megyek, akkor mindig kimarad 1-2 kajálást, ezt azzal a szemes aminotablettával próbálom valamennyire pótolni, amit már korábban írtam, de az sosem az igazi.
Vízből úgy szoktam, hogy van egy másfél literes üvegem, azt töltöm fel és arra ügyelek, hogy az 3-szor (4,5l) mindig meglegyen.
Mondjuk nem is tartom magam sem testépítőnek, semminek, csak szeretek súlyzózni, semmi több
-
zeg
őstag
Reggel futottam, délelőtt edzettem, délben egy gyönyörű csajjal táncoltam, este megint csajozok. Magamba tömtem 700g mellfilét, 4 mérő AnabolicWheyt, 100g zabot és 250g basmati rizst, két Protein Boostot, 1 HotBloodot, két TribulusMaximus-t, 10g kreatin etilésztert, és még letolok majd két proteines rizsturmixot, estére pedig 250g light túrót. Könyvet a kezembe nem vettem, a munka meg minek, csak elfáraszt
Meg tudnám szokni az ilyen napokat
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- The Surge 2
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest