Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Manitou
veterán
-
yash
senior tag
Hogyne figyelnék a kajára teee xxxx! Egész hétvégén csirekhust zabáltam, meg némelyik nap egy doboz tojást megeszek. A fehérjét természetesen por formában értettem... menjél oltani kutyákat, azok a te barátaid!
A kreatin meg töltési fázisban hat legjobban, de zt már illene tudnod.. a növekedést 1 cm-re értettem okostojás, 5 nap alatt az se semmi!
[Szerkesztve] -
do3om
addikt
Mivel én is új vagyok itt ezért talán meg kellene védem yasht.
De lofaszt huzzál a sok baromságoddal a fa@ba enyi hüjeség nem jöhet egy embertől , biztos egy egész csoport használja a belépőd.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
hummerdikk
őstag
Tudom, de jobb ha elore beszerzem a cuccokat mert kb 5 honap tomegeles utan jon a szalkassitas majd es nem akarok 2x rendelni. A cuccok meg elallnak...
uzsi: nah persze aztan csajnak nezzenek... inkabb egy keves has legyen de izmos akarok lenni nem pedig egy geci emos buzi...
Ba: Tudom kox kellene de 16 vok...
[Szerkesztve] -
macikos
addikt
Engem az zavar, hogy most mennyi van benne. Régóta eszem, eddig nem is volt probléma vele, soha. De most, elég ha belenézek a dobozba, szemmel látni, hogy sok aszpartám van benne, tudjátok melyik az, az a fehér, kristályos anyag, na abból szerintem sokkal több van, mint eddig, a másik meg, hogy ráadásul vannak benne elég nagy darabok is vagy csak összeállnak, nem tudom, de amikor iszom, hiába rázom össze, ott ropog a fogaim közt. Persze, ha rázom fél percig, akkor minden feloldódik, de attól még megfosat. Na mindegy, lehet ez a doboz ilyenre sikerült, de akkor is, nem jó az aszpartám.
Amúgy a fenil-alanin miatt fosat meg, az van az aszpartámban.
A nagyban is van csokis? Annyi, hogy nem jelentkeztem be, lehet csak akkor lehet kiválasztani nagyból is csokisat. Nem tudom, most fogok először rendelni a BB shop-ból, eddig máshonnan rendeltem. -
do3om
addikt
-
-
harry
veterán
Ja tudom. De pl shopban van egy leírás C vitaminról, ahol pl ilyeneket írtak, h egyes tudósok szerint:
"igen súlyos betegségeknél akár napi 200 gramm is szükséges, míg ugyanaz a személy egészségesen napi 10-15 grammot tud csak tolerálni hasmenés nélkül."
"Linus Pauling és munkatársai szerint napi 10 gramm C-vitamin feltűnően növeli a rákos betegek túlélési idejét."
"az emberek egynegyede napi 1,5 gramm C-vitamin fogyasztása után érte el a vese ürítési küszöbét, a páciensek több mint fele napi 2,5 grammnál, és akadt négy személy, akiknél napi 5 gramm volt a határ."
"egyszóval az életét meghatározza a stressz, tanácsos az adagot akár 10 grammra is növelni."
"Aki naponta több mint 750 mg aszkorbinsavat szed, annak magnéziumkiegészítés is ajánlott. Ez hatékony ellenszere a vesekő-képződésnek."
"Szent-Györgyi naponta 1 gramm C-vitamint evett 84 éves koráig. Akkor tüdőgyulladás döntötte le a lábáról, s az adagot 1-ről 8 grammra emelte, és hamarosan felépült. A neves táplálkozáskutató, dr. Michael Colgan 5 grammot fogyaszt, a kétszeres Nobel-díjas Linus Pauling adagja napi 10-18 gramm volt."Nem mondom, h mind igaz, de azért érdekes. Innentől kezdve passz, én 2g környékére lőném be az átlag fogyasztást.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
BÁ Nutrition
addikt
nem is tudtam hogy van musora
a nyomingereknek uzenem nyugodtan elhuzhatnak innen mar.
on: a heten ugydontottem elkezdtem dietazgatni, de nem fogom nagyon levinni a ch-t nehogy hamar osszeszakadjak. jovo hettol megy majd egy kis maradek vinyo a tobbi melle hogy biztos igy legyen most 120 klia vagyok max 114ig megyek le asszem. de meglassuk
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
csudri
őstag
Üres rúddal még nem fáj annyira, de ha súlyt is rakok rá, akkor nagyon figyelnem kell, hogy milyen pozícióban van. Persze csakis szarighúzott csuklószorítóval, anélkül esélytelen bármi is. A fájdalom csak a jobb kezemnél jelentkezik, a bal teljesen rendben van. Anno még 5-6 éve el volt törve ez a csuklóm, a fájdalom pont a törésnél jelentkezik, csak az a fura, hogy már 2 éve edzek, de csak a nyáron jött elő a probléma. Azóta viszont mindennapos, elég ha rosszul fogok meg egy kilincset és pont úgy fordítom, ahogy nem kéne, már nyilal is bele.
Lehet el kéne vele menni orvoshoz, vajon tudnak ezzel valamit kezdeni?
-
penene
őstag
jah, leesett.
Egyébként egy átlag fogyózónak még fontosabb lenne a turmix. De akkor nem szóltam bele, vegyétek úgy!
Bubee: én mindkettőre szavazok, és próbálok megcsinálni.
A tejsavó (minél minőségibb, gyorsabb) a gyors fehérjevisszatöltésre jó (ebből ugye nem épül semmi se), ez kb. 1 óra alatt le is fut, és utána jöhet a szilárd reggeli...De ez is persze bizonyos szint kérdése... Én nem vok olyan szinten, hogy nekem a hiányán múlna talán bármi is, viszont nekem a több úgyse árt, hiszen amit lehet, viszek be.
[ Szerkesztve ]
-
qpakcovboy
őstag
Sajnos a melóm miatt nem igazán tudok máskor edzeni, de egyébként diétázom. Mondjuk nem nagyon szedek semmit, csak vitamint, meg megiszok naponta vagy 4 liter folyadékot....
Csak edzés után már nem igazán jó szerintem kajálni, mert 10-11felé már fekszem. Ezért gondoltam, hogy csak iszok egy fehérje turmixot és kész.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest