Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
dunkel
őstag
-
Woodslave
félisten
-
penene
őstag
De, azért mondtam, hogy ez kamu. Én úgy számolom, hogy van benne max. 100g CH és 30g fehérje.
Vagyis nem számolom. Napi 3at megeszek, és nézem a mérleget. A napi 2nél stagnáltam, most ez a 3. kaja megindította a mérleget. Aztán majd kiderül. Ha megállok, akkor majd még növelek. Egyelőre máshogy nem tudom mérni a dolgokat... -
marcus.fenix
aktív tag
Hát igen...
Két és fél évig csak az edzést csináltam hellyel-közzel jól, aztán fél éve a kajám is alakult, és most, most rendbetettem a pihenést is. Mivel diéta után vagyok, most nagyon tele vagyok reménnyelManitou
Lehet hogy fordítva vagy bekötve, és neked akkor jön a fejlődés amikor semmit se csinálsz papírforma szerint...
-
-
penene
őstag
Burger párti vagyok, 2whopper+2krumpli volt ócsón, kb. féláron.
De abból csak 1et ettem meg, és rá 2 órára a 2.at... Fő az egészség.LOTR - Azért tartom a melóban 3 adag kaját az eddigi 2 helyett, vagy így, vagy úgy... ha nincs készítve semmi, akkor ugrom Burgerbe. Csak valami menjen.
-
Balupapa
senior tag
Ennyi.
A másik oldal pedig hogy a bnőm a felsőfokú német vizsgáján az "Élsport és dopping" témát fogja mondani, tehát neki is jól jött egy kis plusz infó róla.
Arról nem is beszélve, hogy Emelt szintű OKJ-s Személyi edzőnek + testépitő edzőnek edzőnek tanulok, és jol jön 1 kis tapasztalat amit majd meg tudok osztani a vendégeimmel.Tudom, hogy elértem volna tisztán, de mennyi idő alatt hízol 13kilót úgy, hogy nem hájasodik be a hasad? 1 év sztem...nem 3 hónap. A pattanásokon kivül meg semmi bajom nincs.
Mi számít Neked rendes koxnak ha a szuszi+deka nem az? -
Tomics
addikt
sose növök fel ezt tudom magamról
hiába vagyok 21, boltba alkoholt csak személyivel adnak szóval még gyereknek számítok
mellesleg fejleszti az alkart ami nem olyan rossz dolog ám...
na megyek lábaznimert nem nagyon van időm meg energiám edzés végén meg ez szórakoztatóbb
-
Manitou
veterán
-
swoody
senior tag
Ez mennyire mondható jónak:
A hátat 2 féle képpen fogom csinálni:
A hét:Mellhez húzás,Beraktam egy forditott huzást mellhez szűkön fogással,Evezés rúdal,Evezés csigán,T rudas,Fűrész.
B hét:Mellhez húzás,Szűkön húzás,Evezés rúdal,Evezés csigán,T rudas,Áthúzás.
Meg van még mindkét héten felhúzás bár ezt csak 1 hete keztdem el azért is fogom mindkét héten csinálni meg olyan 50kg-al.God Vazzeg : Sajnos igen. Idegesísett is rendesen.
-
Woodslave
félisten
ezért mondom nem akarok meggyőzni senkit, mert 3 hete edzem igy, izmos nem lettem, te meg úgy edzel, nem tudom izmos vagy-e.
Mivel se időm se kedvem többet a teremben lenni heti 3-szor 50-60 percnél, ezért - különös tekintettel arra, hogy a másik edzésmód se nyújtott semmivel többet - most ebben akarok hinni és így csinálom
-
BÁ Nutrition
addikt
én épp ezért kombináltam a kettőt
max 40 perc egy edzés, én napi 1 izomcsoport
ill a gyakorlatok variálásamell: fekvenyomás, 30 fokos nyomás, áthúzás, 45 fokos tárogatás, tolódzkodás mellre, ill csigás gyakorlatok.
ezek közül 3-4 gyakorlatot csinálok, ahogy érzem az adott napot. fekvenyomás vagy 30 fokos mindíg van, előfordul hogy mindkettő is. az áthúzást álltalában szuperszettben csinálom egy másikkal. ill a tolódzkodás előfordul hogy egy másik nap van, kb 3 napra a melledzés utánkar:
tricepsz: csigás letolás hajlított rúddal mindíg van, ill. 2 választott ezek közül: tolódzkodás, lehúzás egykézzel csigán, fül mellé engedés, börtöntricepsz, homlokraengedés
bicepsz: egyenesrúddal állva, franciarúddal állva(1-8 -> 8-1ig ismétlés számnak megfelelő másodperces pihivel, vagy 3*7es kombó vagy sima 10 ismétléses játék) aztán kalapácsbicó egykezessel mindkét karral egyidejűleg, vagy a Lakatos Misi féle kitartással, egyenesrúddal alsó csigáról, ill scott pad francia rúddal
a kar gyakorlatokoat mindíg szuperszettben csinálom(bic-tric) pihenő nélkül.váll: smith gépen nyomás, vagy egykezesekkel, ill mostonában csináltam azt is hogy egykezesekkel 6 széria pihi nélkül emelkedő súlyokkal. kb ilyen 10-25 kiló közötti súlyokkal, és ebből 3 sorozat
elég finom
aztán oldalemelés, itt szoktam többszörös súlycsökkentős sorozatokat is csinálni, ill alsó csigán oldalemelést is. döntött törzsűt is, és néha ezt a segg mögött húzkodást is.
hát: döntött törzsű evezés, lehúzás tarkóhoz, mellhez, evezés ülve alsócsigán, egykezes fűrészelés, aztán nem tom a nevét, odaállsz a felső csigához, és nagyjából egyenes karral lehúzod magad előtt a csípődhöz, ill támlás evezés(olyasmi mint a T rudas, csak meg vagy támasztva a mellednél)
láb: még mindíg nincs megműtve
-
törölt tag
Oks. Megfogadom a tanácsodat, húzódzkodás lesz az első. A nyak mögé húzást megtartom, mert azt mindig is angyn éreztem. A fűrészelés, stb. soha nem jött be, egyszerűen nem érzem az izmot, hogy dolgozna :S
Mivel tudnám a szénhidrát részt feldobni? Mert a rizs már így is sok (ezt a mennyiséget is csak trükkökkel tudom lenyomni, szószokkal, öntetekkel, de ha nincs más út lenyomom a dupláját is, nem vagyok nyafogós) természetesen tömegelés lenne a cél, vissza szeretném nyerni legalább a 80kg-os formámat.
C-ből elég lenne az 1g is? mert akkor visszaveszem.
-
glutamin
őstag
Régebben csináltam homlokra engedést meg állva bicepszet francia rúddal. Addig nyomtam a tricepszet, mire már a az egész karom bedurrant és akkor álltam neki a bicepsz résznek. Elég jó kis karedzések voltak. Lehet januártól megint előveszem, de idén biztosan nem.
Aydan
Ez ránézésre rengeteg gyakorlat. Max akkor fog menni a lepkesúlyokkal csinálod. -
do3om
addikt
Azért annyira nem furcsa ez. Ha van pénzed kurva sok húsra hát toljad. Főleg ha versenyzel és diétázol.
Gondolj bele, ha nem is kel ennyi hús akkor is valamit enned kel!!
Diétázol, versenyzel, és döglesz égen a sav már a gyomrod marja a fehérje az egyetlen megoldás.
Én sem nyomok sok fehérjét, mert minek de ha nem akarsz hízni mi mást?
Szerintem a magas fehérjebevitelnek fontos szerepe van abban is hogy ne éhezz, ha valami van benned már jobb a hangulat, nem fáj a hasad dolgozik a szervezet.
Szerintem pl. ilyen esetekben nem tudja elkerülni a magas fehérjebevitelt (ha értelmetlen ha nem szökséges) -
Tomics
addikt
8 (fekve, ferde, tárogatás, fekve arcre engedés, köteles lehúzás vetkőző, nyak mögött nyújtás, állva bicepsz, bicepszgép) +3 has (prés, római, lábemelés)
kovsol: úgy hogy pihenek 15 percet. 20 perc bicikli és 25 perc gyors gyaloglás/futás (5 percenként váltogatva) volt. de még mindig szarnak érzem az állóképességem
már az elején bemelegítésnél izzadok mint egy ló és lihegek...
ugrást még nem de majd gyakorlom ezután majd szólok ha megy
-
Atomgeszi
nagyúr
Sztem nem gáz.. Csak kényelmetlen. Főleg, ha mondjuk reggel 8tól délután 2ig ott rohadsz. Most képzeld el annak a húsnak milyen szaga lehet. Én egyszer megszívtam a rizses éthordóval. Kinyitódott a teteje a táskámba, és tele lett minden rizzsel. Az egyik dolog az, hogy minden rizs lett a másik meg, hogy kopogott a szemem egész nap.
Ez még régen volt de haverom egyszer hozott pörköltet suliba. Rendesen éthordóba, ubival,kenyérrel. Fullosan. -
macikos
addikt
Nem az mondtam, hogy vékony, hanem azt hogy nem nagy darab!
Mindenesetre inkább fejezzük be ezt a témát...
"Olyan vagy mint a sok hozzánemértő, akik azt hiszik hogy bárki lenne ilyen, csak egy kis szuri kell a valagába."
Igen, én pont olyan vagyok...
"Ha jól gondolom akkor pedig téged még senki nem szarozott, ellenben te elég sok embert hordasz le."Képzeld, van önkritikám. Ha nem lenne, akkor nem lennék naturál, meg már versenyeznék, mint sokan mások...
-
macikos
addikt
Miért, szerinted nagydarab? Mégis mekkora?
Hogy könnyebben megértsd: Lauter Viktor szerinted nagydarab?
"Meg ha leditétáznál jól te is elérnéd ezt. Tudjuk."
Jah, hogy én 24 évesen még naturál vagyok és csak 137Kg és nem diétáztam és indultam el 20 évesen a superbodyn 65kg+ -ba... á, értem már, szar vagyok. ásom is el magam rögvest
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest