Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #21 üzenetére
Én speciel muterodra, de nem engem kérdeztél
-
Markgx10
őstag
Meg is érdemli a kis köcsög. Egyébként ezekkel a történetekkel vigyáznék helyedben, vagy legalább egy hiteles linket vagy szakjelentést idézz, mert hogy egy stimulánstól szervek durrannak szét ez abszolút lehetetlen kategória. Ha azt mondod, hogy görcs miatt megállt a szíve, kiszáradt stb. elhiszem, de így nagyon kamu szaga van.
-
Markgx10
őstag
Hülye kérdés ezer oka lehet, ilyen történetekből sztem millió kering, biztos van valami alapja, de amíg egy ilyen diszkóban a történet átér az egyik végéből a másikba, már köze nincs a valósághoz. Szerintem a fizikai hatásnál sokkal durvább, hogy ránézel egy ilyen tizenéves hülyegyerekre, van vagy 20 kiló, folyamatosan hazudik, minden tisztesség, tartás, egyenes jellem stb. kiveszett belőle és kurva lazának képzeli magát. Egyébként nem ítélek el senkit, csak ez idegesít egy picit, de tudok vele élni
-
Markgx10
őstag
Na, mivel azt mondták az Extremefitnél, hogy ez az ON Whey trópusi puncs, minimum két hét de inkább több idő múlva lesz náluk, változtattam és rendeltem egy MHP-s fehérjét, az volt még egész jó árban. erről van szó: [link] ilyet már ettem tavaly Janesz tanácsára és bár fos íze van, vagyis nincs íze de gondolom jó minőségű, ha Bubeeka ezt is meg akarja mérni, akkor szívesen küldök belőle mintát (ötezeré )
-
Markgx10
őstag
Már valaki írta (asszem Hummer), hogy egy pár ízben, meg nagy kiszerelésben van, de 2,27-es nincs.
Mondták haverjaid, akikkel jársz erre a verekedős sportra , hogy csak Kokszmatyinak hívnak arrafelé, mert már annyi cucc van most benned, hogy más abból már A8-assal járna. -
-
Markgx10
őstag
Nekem meg Pamela Anderson, és akkor?
Biztos nem lehet rossz, de én már fehérjén kívül natural szerre (kiv. no-xplode) nemigen ruháznék be ha lehet, mert teljesen fölöslegesnek érzem. Az utóbbi négy hétben többet fejlődtem mint eddig bármikor és csak:
fehérje + egy sima alapvitamin + a lényeg, ugye a cucc (esetemben Methyldrol) ment.
Az én ultrahobbi szintemen ennél többet értelmetlennek érzek -
Markgx10
őstag
Jól értelmezem, hogy ebben a cikkben az áll, hogy a sima c vitaminból kreatin lesz ennek a szernek a hatására? [link]
-
Markgx10
őstag
válasz hummerdikk #289 üzenetére
Ilyen idős korban még nem kellene drogoznod Mert azt, hogy te mást csinálsz egy lánnyal, azt senki nem tudja rólad elképzelni
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #502 üzenetére
4 hete még én is azt gondoltam, hogy kis kihagyás és mint ha sosem edzettem volna Azóta már tudom, hogy nagyon gyorsan visszajön ami megvolt. Most csak karra nézve mondom:
Tavaly nyáron a ''tömegelés'' ''csúcsán'' 44,5 volt, term. hidegen.
Mielőtt elkezdtem szedni a Methyldrolt 42-t épp nem érte el, de mondjuk legyen 42.
A mai napon már simán megvan 45,5 hidegen (még úgy is, hogy hétvégén nagy buli volt, húúúbazmeg ), gondolom most sokkal nagyobb nem is lesz (magyarul semmivel ) mert most már itt a kúra vége.
Ha jól emlékszem neked 48 felett volt a tavalyi kúra alatt. Biztos vagyok benne, hogy ha elkezded megint a tömegelést, pár hét alatt meg lesz, aztán még pár hét és 50. (Legalábbis nagyon drukkolok ) -
Markgx10
őstag
Na, srácok ma különösen jó kedvem van, a múltkor ismertetett tervem szerint ma 145kg-ot nyomtam, jövő héten nekifekszek a 150-nek Most már elhiszem, hogy menni fog, lehet ma is ment volna már, legalábbis a 145-be nem szakadtam bele (úgy, hogy az utóbbi pár napban átlagosan 3, max 4 órákat tudtam aludni, de ezen a hétvégén még ki is tudom majd pihenni magam, szóval tuti meglesz a 150)
Ami még az edzésnél is sokkal jobb, hogy lejár most reggelenként egy olyan jó csaj a terembe, hogy nem hiszem el Gyakorlatilag a szememben pamela Andersonnal vetekszik Na ennyi, most pedig hallgassuk tovább yash nindzsakolléga eszmefuttatásait, aki nem bír itthagyni minket, úgy megszeretett -
Markgx10
őstag
A múltkori okoskodása csapta ki nálam a biztosítékot, hogy az ilyen gyúrósokat leszúrják meg minden. Én vagy 10 éve romákkal (is) járok szórakozni, az utóbbi időben pl. Ózdra, remekül megvagyunk, tovább nem is kommentálnám a dolgokat. Kíváncsi vagyok egyszer ott előadna valaki egy ilyen ''a ninjitsu jobb mert ott vannak fegyverek is'' sztorit, hány lépésig jutna. Max 2-ig, ha nagyon ügyes, de már ezt is kár volt leírnom, fölösleges vitába keverednem olyannal, aki azt sem tudja milyen a valós éjszakai élet, de azért itt oszt mindenkit.
Na ígérem befejeztem ezt a témát, csak annyira idegesített, hogy muszáj voltam pár szót írni. -
Markgx10
őstag
Két napja alig tudok valami szénhidrátot magamba erőltetni. A fehérjebevitelt még könnyedén megoldom, még a reggeli zabpehely is lemegy valahogy, de egyébként meg nem vagyok éhes (tegnap este is elmentem egy csajszival pizzázni és egy szeletet tudtam megenni, mikor eddig egy egésszel még csak jól sem laktam teljesen), erőlködnöm kell minden szelet puffasztott rizzsel. Neked volt ilyen a kúra végén/után? Valaki tud valami tanácsot adni, azon kívül, hogy erőltessem, mert azt megteszem magamtól is. Pedig ha ilyen fikán eszek, akkor jövő héten nem lesz meg a 150, ez fix.
-
Markgx10
őstag
válasz Woodslave #798 üzenetére
Eszek clostilt is, meg egy 60 szemes Novedex XT-t (netről rendelve, mert Janesz elérhetetlen), remélem ez elég lesz, végül is ''csak'' egy doboz Methyldrolról van szó
A többieknek köszi a válaszokat
God: Igazából mindenkitől szerettem volna kérdezni, aki már nyomott valaha valamit a csengőn kívül, köszi neked is , akkor ha nincs tudományosabb magyarázat, lehet nem erőltetem pár napig, hátha az segít. -
Markgx10
őstag
Nekem sem, vaze, mondjuk teganptól nem is erőltetem, hátha így valami javul, csak sajnos pont a kúra végére jött ez, ilyen katabolikus állapotban meg nem annyira üdvös a kevés ch Azért jövő hét elején csinálok valami képet, addig még biztosan nem esek össze, csak hogy lássátok milyen az amikor a víztől puffadt ember, még legalább nagyon zsíros is
off: mik ezek a parfümök, meg milyen áron vannak , ha lehet priviben írjál már valamit, ja meg, hogy mennyi idő alatt tudnád szervírozni -
Markgx10
őstag
Jó napot!
Jelentem sikeresen eltörtem a hétvégén a kezem, remek hangulatomban , szóval most nincs edzés egy darabig. Mondjuk előbb-utóbb leszedem magamnak a gipszet (max 2 hét), mert annyira idegesít, hogy el sem hiszitek. Ez van amikor az ember túlzásba viszi a bulizást -
Markgx10
őstag
válasz Bubee82 #1550 üzenetére
Sok sikert a diétához, főnök! Nagyon kíváncsi vagyok, mit ad ennyiféle cuccal a gép.
Sajna nekem először úgy vélem megint tömegelni kell majd, mert mire újra terhelhetem a kezem, addigra kurvára becsoffadok majd, de hát ez van, csak magamnak köszönhetem
Gelinek írom, hogy nem valakin tört el a kezem, annyira pancser nem vagyok, de való igaz, hogy balhé volt -
Markgx10
őstag
Mindenképp jó, hogy ezeket leírod, én pl mindig figyelemmel ''hallgatom'' az észrevételeid.
Az idegeskedésről. Igaz most lesz egy hete, hogy gipszben vagyok, de annyira belémbeszélték, a gipsz alatt elsorvadnak az izmok meg stb., már úgy éreztem legalább 4cm-t csökkent a karom, az imént már nem bírtam tovább idegekkel és megkértem a barátnőmet, hogy ugyan a kedvemért mérjen már egyet (karban ). 1-2 mm eltéréssel akkora mint a kúra végén volt szóval a jövő hétre halasztódott a 4cm összeesés meg az izomsorvadás Persze nem álltatom magam, hogy ez így marad, de egyelőre örömteli a dolog. Ezt én is csak úgy leírtam -
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #1568 üzenetére
Igaz nőttem egy cseppet, de geci dagadt is vagyok, az iwiw-re tettem fel egy képet az új csajszival, azon látszik (persze nem feszítős, csak olyan folyós )
Ha itthon leszel azért beleférne egy találkozó úgy vélem, kötsög -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #1674 üzenetére
Tudom, főnök , pontosan ezért írtam Bubbikának, mondjuk most mindenkinek nehéz sztem , úgy döntöttem ezt a sok stresszt csak úgy tudom én is elviselni, ha kéthetente elszaladok valami drága helyre wellness-hétvégézni, mert az olyan izé, olyan trendi
Jut eszembe, egyszer voltam egy ilyen helyen, külön megjegyezték, hogy nagyon komoly konditerem is van, mondom lenézek már sógorral, hogy milyen is az. Tudjátok nem vagyok egy erős ember, de nem tudtam annyi súlyt összeszedni (már a fél kilósokat is beleszámítva ), hogy tudjak fekve nyomni, tán valami 100kg súly volt az összes, de tényleg mindent beleszámítva a teremben, viszont volt egy csomó nagyon komoly futópad meg elliptikus tréner is -
Markgx10
őstag
Mit szedsz, Gelike, hogy ilyen agresszív vagy? Komolyan mondom, hiába, hogy van a leírás meg minden, de ha mindenkivel ilyen bunkók vagyunk, akkor nem véletlenül van meg másoknak a véleménye rólunk.
Attól, hogy még valakinek nem teljesen világos elsőre valami, pl. nekem sem volt az egy évig (de lehet most sem ), nem kell felvenni ezt a hülye stílust, ezt persze mindenkinek írom, nem kifejezetten neked. Vannak idióták, azokkal szemben normális ez a stílus, de pl a BLACK (hangsúlyozom nem ismerem) tök normálisan akarta megtudakolni a dolgokat és természetes, hogy elsőre nem fogadja el 100%-ban amit írtok/írunk, miért is tenné, elsőre ez is csak egy fórum, miért lenne jobb a Blikknél. Normálsian kellene meggyőzni, időt szánni rá, sztem
Tudom, pont én pofázok, aki állandóan balhézik a való életben , de ezt muszáj volt leírnom, mert ezt most kurvára igazságtalannak tartom. Na mindegy.
Más: Valaki kérdezte tegnap asszem, hogy-hogy levettem a gipszet, szóval idegesített, viszketett alatta, büdös volt , meg mindenki nyomoréknak nézett és nem bírom elviselni a szánalmat, szóval leszedtem -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #1826 üzenetére
3 hónapig napi 16 órát dolgozott, egyszer evett, azt is éjjel és első edzésen 49-re durran a karja, meg 140-be 3-at tol. Ja és nem szed semmit Komolyan mondom sírógörcsöt kapok Nyissatok nekem egy hisztitopikot, ahol kihisztizhetem magam emiatt
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #1829 üzenetére
Én elhiszem neki, miért hazudna nekünk Viszont ezek szerint én csak selejt vagyok, mert csak akkor vagyok ''erős'' (kizárólag magamhoz képest értem) amikor szedek valamit. No sebaj, konklúzió: gyakrabban kell szednem valamit
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #1831 üzenetére
Így van, én is azért írtam, hogy magamhoz képest mérten vagyok erős vagy gyenge. Most egy kézzel pl kurva gyenge vagyok
Nem tudom mikor tudom megint terhelni a másikat, de ma már megpróbálkoztam a gépteremben is dolgozni. Felrakom a lemezt, kikezelem, beállítom a gépet stb., aztán a végén van egy kar, amit be kell nyomni, hogy menjen a gép. Ezt úgy szoktam, hogy tenyérrel ráütök egy kicsit és akkor bemegy a helyére. Reflexből rá is ütöttem, pont a bal kezemmel , bazzeg mintha egy villám csapott volna belém, olyan fájdalom szaladt át rajtam Szóval ez a terhelés még nem most lesz, az fix, de én biztos nem fogok 140-et nyomni ha újrakezdem -
Markgx10
őstag
Régen ez ilyen szempontból jobb volt, még 40-es karral is mertem képet betenni (meg egész sokan), most meg 45,5-el sem merek, azok után, hogy tavaly Janesz tett be többször képet a topikba, egyszerűen elfogyott a maradék önbizalmam is.
Mod: sőt még készíteni sem mertem, nemcsak fórumra kirakni
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Nem tudom miért nekem írod ezt Gyerek sem vagyok már, sőt gyerekem is van, szóval ha gyerekenek szánod a hozzászólásod, akkor nekik címezd vagy általánosan, köszi.
Versenyző meg végképp nem leszek, mert ahhoz kurva szar vagyok (de szeretnék én olyan genetikát, meg kitartást, meg alakot), meg nagyon későn kezdtem (28 évesen).
A kedvedért itt egy friss kép a kisfiammal: [link], csak hogy lásd én a dagadt hobbigyúrósok osztályának aljához tartozom, ezért is teljesen értelmetlen a hozzám címzett irományod, ha meg nem hargaszol. Még mindig nem értelek, de mindegy
De mé nekem???
Mod: egyébként én örülök neked, hidd el
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #1900 üzenetére
Egész kihalt a topik. Bubika belehalt a kokszba, Fless elfogyott, Boxerre rázuhant a rúd és agyonnyomta, Geli belefulladt a habba, BÁ Nutrin tesztelte az IRA az új távirányítós bombát, Janesz alkoholista lett, de azt nem értem, hogy mi van a többiekkel?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest