Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán

-
LOTR
addikt
engem meg utolért ez a megfázós taknyolós izé, vettem aszkorbinsavat patikában 50g 511ft
1,5l vízbe raktam 4-6 késhegynyit - lehet kicsit sokat
sajnos nincs nálam olyan mérleg amivel 1-2g-ot lehet mérni, hogy érdemes ezt adagolni? -
penene
őstag
Én most 12k ért vettem csokis prostart.
Mondtam a csávónak, hogy hallottam, hogy valahol 14kért is akár adhatják, erre kerekedett a szeme.. Lehet emelni fog.
-
do3om
addikt
Na megvan a fehérjém
. 20,9e volt aki még nem vett szerintem vegyen mert tuti a koxos srác is emelni lesz kénytelen, mert az exfit a nagyker. -
do3om
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Neked már megjött nem ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
''Aztán jön a deka''

Szerk: ''Egy-két-há-négy 10 deka parizer...'' Aki megmondja nekem honnan van ez az idézet, az mehet venni dekát
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Dehogyis, sőt. Most megyek próbanapra. Ha jó lesz, akkor jövő héttől van melóm
Aztán jön a deka

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Azzal mi is tisztában vagyunk, monnyá lé

-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
186cm
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
tisztában vagyok a korlátaimmal

amúgy szerintem írtam is -persze még jóval korábban-, hogy egy olyan kb 90kg 10%tzs a célom, aztán lehet, hogy ha egyszer végre sikerül elérni, akkor megváltozik a véleményem, de addig csak reális célokat tűzök ki magam elé
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
neked a Taj-B KN-t ajanlom

es az ingyen is van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
do3om
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Csak ennyit: 18 év alatti személyek számára nem ajánlott

-
hummerdikk
őstag
Hali all!
Sarm-X MHP termekrol tudtok vmit? -
God Vazzeg
veterán

-
do3om
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ezt tegnap akartam neked idézni.

-
degu
senior tag
Haaat..ijesztoen komolyak vagytok!
En egy hete gyurok...es mar szalkasodok!
De felreteve a trefat,mar latszik...
Nem hittem volna!
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
''szia Bunny! most néztem meg a 30-as bbtv-t, nagyon jó lett (bár sztem az előzőekre se lehet panasz). külön örülök annak hogy riportot készítettél egy időssebb testépítővel, nem semmi ahogy kinéz 50 évesen. + legalább láthatja mindenki hogy ha rendben a kaja, okés az edzés, akkor ebben a sportágban nincs semmi másra szükség (adott esetben még táp.kiegre sem). ezt azért hangsúlyoznám ki, mert az olyanok akik sok étrendkiegészítőre \''érzékenyek\'' (fosnak, pattanásosodnak,stb...), azok láthatják hogy a Liszkai úr nem használ táp.kieget és milyen döbbenetes felépítése van! nem látni rajta hibát, és személy szerint nekem inkább az ilyen ember a követendő példa, mint aki türelmetlen kokszos idióta és azt hiszi hogy normális ha 2 év gyúrás után 50-es karja van valakinek. nahát íme a hosszú távra való tervezés Liszkai Péter személyében! üdv ''
idezet volt az edzo valaszolbol.
hat eleg szanalmas...

-
LOTR
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
csak az előttem lezajlott kis párbeszéd mosolyogtatott meg
természetesen Árpi sikerének is örülök -
LOTR
addikt

-
Boci_83
őstag
Jó. Tudom hogy régen onnét dobálták le a szerencsétlen gyereketek...
-
Boci_83
őstag
Mi is az a tajgetosz? Hirtelen nem ugrik be...

-
hummerdikk
őstag
Arpinak Gratulacio!!!!!!

-
do3om
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
képek?
-
BÁ Nutrition
addikt
Arpi masodik lett!

-
God Vazzeg
veterán
Pöpp
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/d062.gif)
-
Bibby
addikt
Ha már ennyire nem pörögnek itt az események akkor elmondom: kb. 1 hónap kihagyás után ma voltam lent edzeni, meg visszatérek a ''tiszta'' kajáláshoz is, így télre igyekszem magam én is felhízlalni, ha már a nyáron rá kellett jönnöm hogy ez nem megy.

Remélem többen jártok le gyúrni mint ahányan hozzászóltok itt.
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ha már felhoztad a triatlonos példát, meg pár hsz-szel később a felfújt izomzatra reagálva
a triatlonosoknak nagyon tömör izomzatuk van, bár ránézésre csont és bőr mind, viszont az is igaz, hogy nem heti 3-4 edzéssel érik el ezt, és nem csak 1-2 év alatt, tehát egyértelműen előnyben van aki egész életében (mondjuk 10-15 éves korától, vagy inkább korábban kezdve) versenysportolt
hátha valakit érdekel, több, mint 1 hete edzőterem közelébe sem merészkedtem
kellett egy kis pihenés -
Foglalt név
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Se olvasás, se növés

Ja, 2. napja eszek főtt krumplit, úgyhogy le is másztam a terembe, 90-be még bele tudtam nyomkodni, 100-ba már kellett egy 2 ujjas segítség
Így hogy nyáron nem edzettem és a vírus is, annyira nem is szánalmas. Nekem! 
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
a pelyhetlen alluaknal mint te, meg ilyen se fordul elo
-
Geli
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
komoly lett
tanulságos kis könyv 
-
do3om
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ja, a versenyzők is mindég azt mondják hogy hiába van már tömegük de az izomérettséghez sok idő kel, ez is ilyesmi lehet.
-
God Vazzeg
veterán
Minél tovább tartasz egy méretet, annál maradandóbb.. Ezért mondják a koxra hogy felfúj, mert 2 hónapig megnősz, aztán elbaszod a qra vágát és összeesel, mert gyorsan lemegy amit 1 hónap alatt építesz.. Ha bírsz tartani egy méretet mondjuk 1 évig, az már nehezebben megy le.. Szerintem

-
do3om
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Elhiheted hogy semmit nem nyom csak edzés után valami olcsó turmixot, a koxosokat nem is szereti. A kajája az sokszor nulla (szó szerint nem eszeik munka miadt) de nem esik össze, nőni sem nő de már csak szintentartásként csinálja.
De ezzel nem azt mondom, hogy ö a király mert 10 év alatt sokkal tovább juthatott volna (lassan nagyobb leszek én is), de így sosem esik össze.
Szekintem van valami eben a semit sem szedek, kaja is szar de amit egy elér az tartos dologban.
De én biztos nem nyomom így
hogy 15 év múlva egy mostanihoz hasonló formára azt mondhassam, hogy nem esek össze egy kis pihenőtől. 
Persze sokaknál ez genetika is (Janesz
) -
-
_Blank_
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
azé nem árt semmiképp ha korán kezdi valaki [link]
deniro: lófax edzés mellett évek óta 40-42-es karral mozgok, mindegy mit zabálok, ennél lejjebb nem megy.
asszem elkezdek kicsit odafigyelni mosmá edzésre is kajára is hátha pakolok föl valamit, ha mástnem zsírt, de legalább nagyobb lesz
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Te a 45-ös karoddal nem vagy gyér, csak ezt próbálod elhinteni.
vagy csak bemagyarázod magadnak. 
-
Foglalt név
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem is vagyunk annyian

-
fLeSs
nagyúr
válasz
deniro2
üzenetére
Én úgy veszem észre, hogy erősen függ attól, hogy mikor kezdi el vki az edzést. Aki 15-20 éves kora között elkezdi csinálni, az amit abban az időszakban felszed meg is marad. De nem csak gyúrásban, hanem minden másban is. Gondolom a hormonok.
25+ évesen már nincs esély ilyesmire. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
en meg ismerek egy csavot aki hulyebb mint a topic 100%a

te vagy az![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ithomas
őstag
Basszus...ez a videó új lendületett adott!
Ez egy szörnyeteg...
[link] -
Foglalt név
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én meg ismerek egy srácot, akinek hiányzik mindkét lába és több tolózkodást tud megcsinálni, mint a topic 90%. Fasza példák

-
BÁ Nutrition
addikt
-
deniro2
senior tag
Ja, haverom 5 év alatt hozott össze egy 39-es kart májkrémes zsömlével, abbahygta az edzést 3 éve, rázsírosodott még 1 centit, de ez legalább fix, összeesés nuku.
Én tavaly ilyenkor összehoztam egy 43,5-ös kart 1 év alatt, most 1 évvel késöbb 40,5 cm a karom, karácsonyra tuti benézek 40 alá is, ah így megy tovább...
Erre mondják asszem, hogy felfújt izmok... Nem is annyira sztereotipia ez, mint kezdetben hittem. Úgy látszik maradandó izomzat tényleg csak több év alatt alakúl ki, legalábbis az ilyen genetikai hulladékoknál, mint én. -
do3om
addikt
De a haveros gondolom még több idö alatt érte el ami van. A terembe jár egy srác, valamikor napi egyszer eszik 3 zsömlét, koxhoz köze sincs, edzeni csak ha van ideje jár és nem is erőlteti csak lájtosan, sokan szeretnének innen akkora súlyokkal edzeni mint ö rohadt szálkás is de sz 10 évbe került.
-
BÁ Nutrition
addikt
Arpi masodik helyen kvalifikalt a holnapi dontore, aszondja nagyon brutal a mezony
Denyiro: de olyan gyorsan is jon vissza, nekem 65 kilo jott vissza fekvenyomasban 2 honap alatt, pedig oda se csaptam a lovak koze igazabol... me'g![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
1 hónapja nem edzettem, a kajám pont olyan, mint bárki másé a környezetemben: sonkás szenya, pizza, spagetti, fehérjéhez sem nyúltam egyáltalán, karból 2 centi minusz eddig, nem is mérek már semmit. Vicces ez a sport, hogy pillanatok alatt eltünik féléves munka... Haverom karja csak 40-es, de ez nem változik neki bármit is csinál, röhög is rajtam, hogy ennyi edzéssel csak időlegesen tudok nála többet produkálni...
Némileg a kedven is elment az egésztől, de még ha lenne is, akkor sem tudnék ezzel foglalkozni most a vizsgáim elött úgy, hoyg még a cégem is kiépülőben éppen, szal asszem tavaszig én szabin leszek, további jó edzést és patkánykodást kívánok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
Elkezdtem a tömegelést, persze turbó is megy már, a fejem dagad, a belem is, a méretek meg mennek össze
De legalább erősödök
Faxom az egészbe, abba kellene hagynom a picsbe az egészet, mert csak szétmegyek idegileg 
-
Foglalt név
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Azé irok ide, mert így érzem, hogy közösséghez tartozok, aki ha nem is áll mögé, de legalább szilárd alapot szolgáltat. Annyi a titok nyitja, hogy szánalompatkányságból kell kiindulni és máris tudom minek, hol a helye

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
neaggodj, hamar vissza lehet szedni a kilokat. itt egy pelda: [link]
-
bandus
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
120--->130 
-
Foglalt név
addikt
Beléptem én is a hányós-fosós klubba

Első nap -4kg, 38.9-el spékelve. 2 nap koplalás volt kiírva, most a 3. nap. Életem legfinomabb krumplipüréjét eszem(egy kis csalós csirkemellsonkával
). Meglássuk az 5kg-ból mennyi volt víz 
-
BÁ Nutrition
addikt
Markkal mivan? belepett a magyar gardaba es tuntetni van egyfolytaba? vagy mi a pits

-
fLeSs
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Abból akarod kikalkulálni, hogy neked összejön-e a 200 kg?

-
fLeSs
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
napi 4-et, de csak pár hétig, mert mint írtam, híztam tőle.
sokat erősödtem, magamhoz képest. -
fLeSs
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ja, mass fx-től én is elég durván erősödtem meg bedurrantam, de az tömegelés alatt volt még. és nemtom miért, de a szedése után közvetlenül elkezdtem hízni mint a disznó. abba is hagytam.
-
BÁ Nutrition
addikt
mass fx megy egyedul most. asszem holnaptol bevetem melleje a mega trn-t is

mar jol mennek a gyakszik. kezdek elegedett lenni
jovo heten kijon elvileg egy fekvenyomo magyar bajnok haverom. hozatok vele utanpotlast. es megnezzuk mi van ha dupla adag mass fx megy
olyan napi 7 db-ra fel kene vinni. bizti hatasos lenne
meg persze hozna nekem egyebeket is. ha tenyleg sikerul a dolog akkor szerintem iden meglesz a 200 kilo
ezt 90% biztosra veszem most.
persze ehhez serulesmentesen kell vegigvinni az egesz evet. es egyenlore nem faj semmim se. es eleg jol erzem a temat. ugyhogy hajra naturalsag!
nem kell ide koksz, ha naturalba is megy akor minek 
csirke-rizs a nyero

a (3B,5A,6A,25R)-spirostan-3,6-diol az meg naturalba belefer igaz?
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
heti 2 gr tesztóval más azért...

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
roman bajnoksag
ket het mulva meg elvileg olaszorszag -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Érdekel ám! Hol versenyez?

-
Boci_83
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igen, felválltva edzettem, azt hiszem ezt szokták supersett-nek emlegetni???

-
-
Boci_83
őstag
Tegnap méreckedés kedvéért a bicepszet, és a tricepszet egyszerre edzettem, és valahogy nem éreztem a bicepszes gyakorlatokat, nem volt meg az a feszülős érzés aminek ilyenkor lenni kellene.
pedig scot padoztam is, bár egykezes súlyokkal, a francia rudat lenyúlták a teremből ahova járok.... Nem értem az ilyet!!
Próbáltam kissebb súlyokkal magasabb szériaszámban is, meg nagyobb súlyokkal kissebb széria számban is és semmi. Ilyenkor mi van??? Elfelejtették az ismaim minek kell ilyenkor történnie?? Bár nem vagyok elszomorodva, mert 1,5-2 cm-t igy is durrant. Igy pár hét edzéstől elég jó eredmény, legalábbis nekem.
-
do3om
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na megyek enni meg kaszálni a kompért.

(de komolyan
) -
do3om
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Pálinkás jó reggelt mindenkinek.

A halodrol 50-ben jól látom hogy nem az van ami a methylben? Vagyis az összetevők között ne szerepel sehol a methyl szó, ez másfajta drol. -
God Vazzeg
veterán
Jó reggelt
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/sportlich/c020.gif)
-
fLeSs
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ja.

Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. 20,9e volt aki még nem vett szerintem vegyen mert tuti a koxos srác is emelni lesz kénytelen, mert az exfit a nagyker.

Aztán jön a deka
Nekem se reális az 50-es kar, de ha már célok kellenek