Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mekkora egy bunkó vagy, mindjárt írok is a moderátort keresek topicba.
Záratom is a topicot.
Bubi meg gondolom hazahúzott a tanyára a desznyókho, ottan még nincsen internyet. A moslékosparasztja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg...denyírót megette a penész? Van Isten.

-
Lavves
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nah, kezdődik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.:
Még mielőtt elfelejtem, kellemes ünnepeket
kívánok mindenkinek.
Egyetek sütit, amennyi csak fér a pocóba.
Én megtehetem rám úgyse jön egy deca se...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most, hogy néhány napig nem leszek netközelben,
rossz belegondolni mi fog zaljani ebben a topicban...
-
L|zsidoboz
őstag
Tényleg eléggé írritáló, hogy szépen kérdeznek tőle, ő meg még válaszra sem méltatja az embert.
Ez már sztem valamiféle sztárallűr, nem tudja feldolgozni a sikert.
Mondanám, hogy dobáljuk meg tojással, de azt még élvezné is.
Lavves: Látom, neked csak a rúd jó.
De azt ugye tudod, hogy ezt enni kell?
-
Lavves
tag
Szájtekkel számoltam, a mérések alapján.
Akkor kipróbálom így löttyöt, majd beszámolok.
Bubi ha jól tudom nyersen tolja, én arra írtam, hogy nekem felejtős.bandus:
Így van! Máglyára vele!

God:
De a rúd az egyszerűen tojásfehérje megfőzve nem?
Még nem ettem, csak a BBTVben láttam. -
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hát ja.. már énis kérdeztem tőle..
szerintem ez felháborító, hogy nem ül egész nap a ph előtt, és várja, hogy a tojással kapcsolatos kérdésekre válaszolhasson..

-
Lavves
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A sima főttojás is denaturált, nem?
Bunny asszem a porra mondta hogy emészthetetlen.
A tojásfehérjeléhez pedig egyelőre lelkierőt kell gyűjtenem.
-
Lavves
tag
Jah, így értem. Csak 100%wp-vel számolva ez kb. 16g fehérje.
Szerk.:
Szóval capriovus-os tojásfehérjerudat szokott kajolni valaki?
Ha jól számolom, most ez a legolcsóbb teljes fehérjeforrás. ~5ft/g
Csak arra várnék tippeket, hogy hogyan lehet ehetővé tenni.
A löttyre gondolni se merek...
-
-
-
Möhe
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Nálunk "csak" 1500 a csirekmell. De lassan a náthás csirkére is ráveti magát a magyar,ha feljebbkúsznak az árak.Vagy marad a napcsi
. -
harry
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Kimész piacra, ott olcsóbb. Mi hárman el szoktunk hozni havi 45kg-ot, így 1150ft, bár amúgy is csak 1200, ami még elég baráti.
Kieg - én alapvetően csak edzés utáni turmixot nyomok, ez meg van havi ~3k-ból. Ha hozzájön napi +1 turmix akkor +3k havonta. Illetve + vitamin, kondibérlet, apróságok... A fullos kaja valóban elég drága, 0,5kg csirke és u.ennyi rizs + napi 100g zabp 30 napra legjobb esetben is 23k. Nekünk is segítenek szülők, de ha tudunk hétvégén eljárunk melózni (diákmunka). -
L|zsidoboz
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Igen, nekem sem lehet egy rossz szavam sem a családi háttérre.
Mostanában inább halat eszek, az még olcsóbb.
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Az biztos...de neki mákja van, szülők még ott vannak...
Szerk.:
Az tök 8 hány szülő, az nem mindegy mennyiből éltek. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Jó, úgy könnyű, ha a kaját nem számolod bele.
Az kerül többe...
-
harry
veterán
válasz
FuckeR19
üzenetére
Akkor egyszerű. Valahogy használd el a mostani cuccot, majd vegyél egy jó minőségű fehérjét (ebből esetleg rakhatsz is a t.növelőhöz, ha 10 adagod van még akkor ahhoz kb 250g proteint, így egy adagban lesz 30g. Annyi, h adag mérete 50g helyet 75g lesz, vagyis 1,5 mérőkanál).
Ha meg van a fehérje, ahhoz még kéne rakni szénhidrátot (pl maltodextrin és dextróz), és esetleg valamennyi kreatint. Küldök egy mailt. -
Bibby
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Nyilván senki nem megy éhgyomorral edzeni...

Felesleges neki ilyet mondani hogy előtte is meg utána is fogyasszon porokat, mikor fontos neki az ár. Kajál amennyit kell, edz, és edzés után nyom tömegnövelőt. Ha ez megvan akkor nem is lesz gond.
-
hummerdikk
őstag
válasz
FuckeR19
üzenetére
Scitec Prof. harry mar leirta miert.
Harry: edzes elott kell a CH illetve kozbe. Edzes elotti feherje noveli a feherje szintezist, es amennyi a cytoban van az eleg. Edzes vegen meg egy sima WP.
Amugy nem ertem mit filozunk ennyit rajta. Tudni kelene eloszor h hogy kajal.Fucker: Hogy is kajalsz?

-
harry
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Hmm és ez így miért jó? Szeritnem edzés előtt nem kell semmi, utána meg csak fehérje kevés, úgy is kell vmi ch is.
Mivel már megvette a tömegnövelőt, ezért hogy ne vesszen kárba, el kéne fogyasztani csak kicsit fel lehetne javítani. Ha jól látom erről van szó. Minden adaghoz rakhat még egy mérőkanál fehérjét, így lesz össz 35g ami már aránylag jó. -
FuckeR19
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Szted melyket érdemesebb +venni?
Cytogen WheyPro vagy Scitec 100%Whey Protein?
Mi a különbség a sima scitec protein és a professional között? -
FuckeR19
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Hát nekem tömegnövelésre kellene.Csak az a baj h az ár nem ucsó szempont
Azon gondolkodom h érdemes feljavitanom a jelenlegi tömegnövelőm (hypermass5000) a tejsavófehérjével vagy inkább csak tejsavófehérjét vegyek és bele szőlőcukor. Kreatin is mennne mellé. Énis a fitnesspontba néztem a cuccokat. -
harry
veterán
válasz
FuckeR19
üzenetére
Ennyibe kerül a Professional változat ott, ahol Boxi is járt (19 791 Ft). Örs, sugár, fitnesspont.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Scicetből az 5kilósat néztem 20Kért. Biotech hasonló kiszerelésbe mennyi lenne kb?
-
válasz
Boxer001
üzenetére
jaja, kereken 30 adag
(múltkor átlapátoltam egy kisebb dobozba)engem az érdekelne méég, (főleg Bubi véleménye mivelő ilyent nyom), hogy mi a véleményetek a tojásfehérjéről? a capriovus által forgalmazott léről is írhatnél némi infot (ft/liter, g/liter.. ), illetve a por formájú tojásfehérjéről is érdekelne mit gondoltok.
-
Boxer001
veterán
Kopizol engem vagy mi van?
A maradék WP-d is megvan még? Nálam ott figyel az is, bevetésre várva.
Jó lesz már újra edzeni, bár sok mindent nem várok el, sajnos nem sok időm, és energiám lesz rá, de azért talán a régebbi formám elérem tavaszra, igaz az is elég necces szerintem. (tudom, az is fos, felesleges beszólni is
) Nekem arra elég lenne, hogy jobban érezzem magam, kb ott kezdődik el valami jó érzés.
Aztán ha tényleg megyek a talira, max villantok egy 20-25 kilós előreemelést, aztán kifújtam. Ez a 2 hónap semmire nem lesz elég.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Kreatin +van már. Olcsobb fehérje alatt mit értesz? Fehérje "keveréket" szója + stb

-
Boxer001
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
Akkor jó, ha volt értelme.
Én most januártól (sajnos csak a közepétől, leltár lesz, és túlórahegyek, még hétvégén is
) kezdem az edzéseket. Addig lehet elkezdek heti 1x ilyen "visszaszoktató" edzéseket nyomatni. Van még fél doboz sima monohidrátom is, max azt ellövöm, ennyi. -
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Megnéztem és hatalmas

-
Bibby
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Szerintem meg erre semmi szüksége... Csak azt kérdezte jobb lenne-e úgy, erre te jössz neki kreatinnal, meg ON fehérjével.

-
hummerdikk
őstag
Nos, ha mar itt tartunk akkor... Induljunk ki abbol amit Te mondassz. Ha mar mindenkeppen dusitani kellene, akkor ugy jobb lenne, hogy a rosszabbik minosegut benyomja edzes elott egy kis kreatinnal megkeverve es edzes utan pedig nyom egy adag ON feherjet mondjuk. Szerintem igy sokkal jobb, mint a szarhoz hozzakeverni egy jobb feherjet....
-
Boxer001
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
És van értelme is, vagy csak megnyugtat, hogy elkúrhatod a felesleges pénzed?

FuckeR19
Látom benyomtad magadon a Replay gombot.
Gondolom nincs pénzed jobb tömegnövelőre. Szerintem ilyenkor jobb választás lehet az a WP+szőlőcukor, bár ez se egyértelmű azért annyira...Vagy akár ehetnél több kaját is esetleg. 
-
FuckeR19
senior tag
Sziasztok
Jelenleg CY hypermass 5000szedek.Tudom hogy ez közelsem a legjobb tömegnövelő...Véleményetek szerint többet "érnék" egy scitec féle 100% Whey Protein és szőlőcukor turmixxal?
-
harry
veterán
Ha tömegnövelőt kevernék akkor ch-nak elég pl 60% malto + 40% dextróz, vagy tegyek bele fruktózt is?
Kreatin kúra - sima monohidrát. 92kg tömegemhez a 6nap@25g feltöltés és ~30nap@10g szintentartás megfelelő? -
Vandit.
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Jaja.Mind2-őt nyomom.

-
wampa1
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Azért az tulzás, tény h kicsit összeállt, de nem volt vészes sztem. Én mondjuk mindig felráztam kicsit használat elött

-
wampa1
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Miért hivták vissza? Vmi gas volt vele? Én anno eltoltam egy dobozzal és semmi gond nem volt vele, söt

-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
jellemző,végrevolt egy cuccuk ami működött, és azt is visszahívták..

God: pedig jóez

-
vedini
őstag
két hete én is attack-ot kerestem de sehol sem volt, és storm se
lehet szövetkeztek a vidkarigyártók meg a táplálékiegészítő gyártók
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hmm, nagy rá a kereslet, erre nem lehet kapni...értelmes.
Márk
Gondolom azért voltak azok a szmájlik, mert azokat szereted a legjobban.
-
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nézegettem az előzményeket stb. de ezt nem igazán értem
Mire a taps? -
fero02
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Jó lett, jó lett...
de a f@sza száradjon le annak, aki az avatarom arcán a szájat átjavította!

-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ezt nem tudtam.
Ha ez a téma még délelőtt felvetődik, akkor megnéztem volna az Örsön, megint voltunk ott, és mintha láttam volna a polcon.
Szerk.: de ha visszahívták, akkor elméletileg nem lehetett a polcon, szóval inkább nem szóltam semmit, max fel kell őket hívni, most pl picit olcsóbban jött ki 10% kedvezménnyel a Joint-X, mint a shopban. -
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ha csak a bbshop létezik, mint vásárlási forrás, akkor igazad van.
Vagy máshol se kapni? Azt azért nem hiszem.

-
Möhe
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nem is mondtam hogy holnap veszek
. De ismerős van egy boltban idehaza és remélem nem fog kamuzni ha rákérdezek,ha meg van neki, akkor megveszem és elrakom nehezebb időrke.Majd a tavasszal felélem,de addig úgyis lesz még alkalmam rákérdezni. -
Markgx10
őstag
Nem örülnél. Most vagyok 100kg, már így is gáz, január 1-ére leszek vagy 102-103 és jó eséllyel még gyengébb leszek mint most, aztán pár hét mire valahogy visszaáll az ember, addig is csak az időt vesztegetem, meg amúgy is krva szar, hogy míg ti este megehettek bármit, nekem meg figyelni kell. Na jó, mostanság nem nagyon figyeltem
de ez meg is látszik.
Szóval nem jó hízékonynak lenni, sztem. -
God Vazzeg
veterán
Ezt már nem bírom tovább

-
m4rc!
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Jó Neked! Én már a zsírnak is örülnék, csak nőnék végre..
Tömhetem magam éjjel-nappal édességgel, akármivel, semmi nem látszik meg 
Még mindig nem sikerült kiheverni a betegségem, de holnap már akkor is lemegyek, ha beledöglök is
Előre félek hány dekával! fog menni
Tükörbe nézni nem merek, már a becsületem is oda 
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Küldjél már lécci priviben egy linket, sehol sem találom

ON: Holnap délelőtt még mellezek egy jót, aztán kajálás egy hétig (100% cukor 0% gyúrás
), pontosabban már tegnap előtt elkezdtem a nagy kajálást, gondolom vagy 3kg zsír biztos feljön a napi 7-8-szori édességtől

-
FuckeR19
senior tag
Sziasztok
Jelenleg CY hypermass 5000szedek.Tudom hogy ez közelsem a legjobb tömegnövelő...Véleményetek szerint többet "érnék" egy scitec féle 100% Whey Protein és szőlőcukor turmixxal?
-
L|zsidoboz
őstag
hopp, ezt a pokeres topicba akartam írni.

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Rover623
üzenetére
Pusztán nem szakmai kíváncsiságból:
Miért jó neked, ha kirakod az oldaladra?
Épp azért vetettem le, hogy a hozzád hasonló emberek, akik nem olvassák a gyúrós topicot, csak most láttad ezt a dolgot, ne az jöjjön le belőle, hogy: na, ezek a bunkó gyúrós parasztok...
Engem speciel nem érint, mert nem szerepelek benne, csak gondolom a többieknek nem esik jól. Eredetileg egy privát oldalra lett felrakva, épp azért, hogy csak a benne szereplők láthassák.
-
Rover623
félisten
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
És ha én most kiteszem a linket a weboldalamra, mit szándékozol tenni...?
Kihez fordulsz és milyen indokkal?
Pusztán a szakmai kiváncsiság végett...hébe-hóba foglalkoznom kell jogi problémákkal (szoftverjogtisztaság, adatvédelem, személyiségi jogok, stb.)...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
nagyon du'rva volt

es Marknak kulon:

-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát, mit mondjak...
Nem rossz.
De azért a meleg, HIV, meg impotens téma nem az én asztalom, na de hogy nézett volna már ki, ha kiteregeted a szennyesed...így inkább rám kented.
Máskor magadat is alázzad kötsög.
Azt hiszem egy időre el kellene tűnnöm, akkor talán kimaradok a következő kötetekből.
-
Woodslave
félisten
bazz mért nem tudom még egyszer megnyitni?

-
Zomb€€
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Oppá
Ha nagy gond akkor egy modi törölhetné
Amugy nincs meg a delete linkje? -
Boxer001
veterán
Az előbb baromságot írtam, Daily Vita-mint vettem, mindegy.
A semminél jobb, pakkokra meg nem költök.
Mindjárt megnézem ezt a potter linket, alapból el se olvasom, hol éltek ti.
Szerintem egy kalap szar lesz az egész, de azért megnézem, hátha nem olyan gány, mint szokott.

szerk.: inkább a zombira hallgatok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jah de tényleg, ki kéne venni ezt a direkt linket innen, sok patkánykomának köze nincs a dolgokhoz

még meg se néztem, de rohadjál meg Uzsi

-
Zomb€€
őstag
Itt van ez sima ppt,eztis lehet diavetitésben nézni Fruzsi.
Respect,másodszor is beszaratott

A link kérésre törölve.
[ Módosította: Racecam ]
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Byski Áramláskijelző.
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Záratom is a topicot.

Fingom sincs, életemben nem láttam, Bunny mondta hogy denaturált, mert sokmindent kinyernek belőle mielőtt rúd lesz belőle, de én szerinted honnan a rákból tudjam?

A Támadásban Vörös is mondta hogy ő naponta vesz.

. De ismerős van egy boltban idehaza és remélem nem fog kamuzni ha rákérdezek,ha meg van neki, akkor megveszem és elrakom nehezebb időrke.Majd a tavasszal felélem,de addig úgyis lesz még alkalmam rákérdezni.
Tömhetem magam éjjel-nappal édességgel, akármivel, semmi nem látszik meg