- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
csudri
üzenetére
Nem ők, csak annyira vártam a Derbit, annyira fasza volt minden, sikerült kijátszani a dolgokat, kíséret nélkül mentünk, 15 órán keresztül az adrenalin az egekben, minden tökéletes volt, aztán vége annak a napnak és most egy évig várhatok megint rá, mert tavasszal, ha ők jönnek, az nem lesz ilyen igazi.

Persze a Novedexet nem ott akarom megvenni, csak ott kerestem rá.

Ma pótoltam a kimaradt hátedzést, szar volt, nagyon szar
Múlt héten még az egekben volt a kedv, most meg a béka segge alatt 
-
Woodslave
félisten
válasz
csudri
üzenetére
igy van, teljesen megérdemelt győzelem

Branch is kapott végre jutalmat
Dextert meg kicsit megalázták a bírók sztem
(én nem csípem, szóval nálam belefér
) ezek fényében a további 3 hely meg rendben van.
Heath azért lesett amikor mondták hogy 5-ik
Wolf meg... a nagy reménység kifújt
-
Bubee82
őstag
válasz
csudri
üzenetére
Nem azzal van a gond, ha egyszer beírja h akkor ő most csinál egy kúrát.
Ha többször beírja - mint ahogy most is -, akkor már kicsit gáz (meg az h hogyan). Ez nem olyan dolog, h most az a fasza gyerek aki csinálja.
Amikor én csináltam, se írtam be háromszor egy héten h "fasza ez az enantát" és hasonló.
Van némi különbség, én úgy gondolom.
(Bár nézőpont kérdése, mint minden más is. Mindenesetre én leültem, és kikaccsótam.)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csudri
üzenetére
viccelsz? ebben a mai világban

itt nézegetem az egyes étrendeket... és szörnyülködök, hogy jónéhánynak a fele nem férne belém
monnyuk most semmi hangulatom kitágítani a belezetemet, ha már egyszer sikerült összeszűkítenem. majd megoldom valahogy ezt a nagy dilemmát. vagy ugrok megit' kedvenc hegyünkről. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
csudri
üzenetére
Én is jobb szeretem a meleget... 30-35 fokban még szívesen elfutkorászok a napon, meg edzek is benne inkább mint 10 fok alatt. Végülis a hideggel sincs semmi bajom, csak útálom
. Kibaszott dísszázad megútáltatta velem, mikor két órákat kellett állni mozdulatlanul valami seggfej temetésén, mínuszban.Szépen indult a ma hajnal is, fél ötkor kiderült hogy nem csuktam kulcsra a kaput, és a kutyám akit ilyenkor nem viszek sétálni rendszeresen, kinyitotta és elkolbászolt. Ezzel jelezve, hogy attól hogy én útálom a telet, még nem kellene hanygolnom. Végülis mégiscsak Husky. Úgyhogy zokni nélkül papucsban vékony nadrágban, és kiskabátban indultam utána és bár 15 perc alatt előkerült, a jó kis hegyi -18 így is megtette jótékony hatását.
-
Bubee82
őstag
válasz
csudri
üzenetére
A tej meg szar és kész. Bubee már 100-szor leírta miért, olvass vissza!
Itt egy kicsit korrigálni szeretnék, ugyanis némileg változott a felfogásom vele kapcsolatosan. Nem ismertem eléggé, túl korán elítéltem.
A tej nem szar, csak bizonyos emberek kezdték el szajkózni anno és locsolták ki a fű'dre. Hogy miért nem szar, azt nem írom le, de talán ha lesz idő összeszedem a szakirodalmat róla és a logout blog formájában közzé teszem.
Néhány fontos dolog van, amit megjegyeznék:
1. Nem ebből kell fedezni a fehérjebevitelt (de ez ugye evidens, csak nem mindenkinek).
2. Aki nem bírja a laktózt, az ne igyon. Viszont van laktózmentes is. Vagy vegyen hozzá laktáz enzimet.
3. A felszívódásban keletkező gondokról meg annyit h ha egy 1,5-es tejet veszünk alapul, akkor 3-6 gramm zsír van egy olyan mennyiségben, amivel fel lehet önteni egy adag tömegnövelőt/fehérjét. Erősen kétlem h ez bármennyire is akadályozná akármilyen anyag felszívódását a vékonybélből.
A konklúzió: nincs a tejjel semmi baj. Aki netán nem bírja, netán tejfehérje allergiája is van, az ne igya, de ne is szarozza le, csak azért mert számára tiltott gyümölcs. Valószínüleg innen indult ki a tej elleni hadjárat. A tej igenis jó, de nyilván megfelelően kell felhasználni.Ez volt az én véleményem.
-
P00By
nagyúr
válasz
csudri
üzenetére
[I]" Milyen maszturbálós technikával nagyobb az élvezet a fiúnak? Szűz vagyok, mivel járnék jobban, ha vennék egy műpuncit vagy egy guminőt vagy ha elmennék egy prostihoz?"
Ugye figyelitek? Az fel sem merül hogy szerezzen egy barátnőt. Igaz is, azzal beszélgetni is kell, meg nem hagy WOW-ozni. [/I]
Köszi a linket

-
Markgx10
őstag
válasz
csudri
üzenetére
Egy focis hasonlattal illusztrálnám helyzeted: idegenben játszik Baktalórántháza (ez lennél te) a Manchester United ellen, 89. perc (mert fiatal már nem vagy), 38-0-ra vezet a MU és innen akar a Baktalórántháza nyerni. Esélyes a dolog
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(meg ne sértődj, én sokkal szarabbul nézek ki, csak ökörködöm
) -
Janesz
őstag
válasz
csudri
üzenetére
a ducatiból a hátsó kerék és a bal kipuff maradt ép szóval azzal csak jártam..de ha jól alakul a dolog és a sorom akkor jövőre felpattanok egy 80köbcentivel nagyobb és 16 lóerővel erősebb gépezetre..tudod az ilyen dologból egy kiút van:egy nagyobb -erősebb motor..

Bubi! ha hazaértem elkészítem a tesztet!
-
zeg
őstag
válasz
csudri
üzenetére
Szeretem ostoba p_csák csipogását hallgatni mert mindig valami újat tanulok. Néhány hete már tudom hogy a fogamzásgátló jól fogyaszt mert étvágytalanságot okoz, és az egyik bálna barátnője is azzal fogyott le. Szóval tisztelt hölgyeim és uraim, megvan az új csodapirula, a fogamzásgátló! Váljék egészségükre!

-
Boxer001
veterán
válasz
csudri
üzenetére
Igazából nagyon frisset, és új hírt nem tudok. Inkább az beszél magáért, hogy még nincs róla videó, pedig már egy ideje nyomja, és elég szép eredményekkel.
Annyi az egyetlen konkrét dolog, amit tudok, hogy 1-2 éve beszélgettem Gergővel egy Superbody előtti felkészülési edzésén - akkor még Hatvanban edzett, lehet most is, tesóm látta valamelyik nap a DM-ben
- szóval akkor mondta, hogy rohadtul nem bírja bunny-t, csak okoskodik, stb, szóval láttam a szemeiben az utálatot. 
Ja és mintha az is rémlene, hogy bunny se volt róla jó véleménnyel, de ezt meg fogom kérdezni tesómtól, akkor még szerintem dumálgattak...Néhány embernél - aki eddig szerepelt a bbtv-ben - Gergő jobb, valahogy olyan egyértelműnek látom, hogy kellett volna már róla is egy videó, de ezek szerint nem is nagyon lesz... -
Boxer001
veterán
válasz
csudri
üzenetére
Már ne haragudj, de ilyen ábrázattal ki hinne neked
Meg az se mellékes, hogy az msn képeden is épp inni akarsz, valamint a kiírásodban is szerepel az ivás szó, egyébként semmi extra.
Márk
Akkor hajrá.
47 is durva nagyon szerintem.
Kis kék izé a mi is a címe meséből
Semmi jó, a mai napot negatívan zártam. Munkaközvetítőben azt pampogták, hogy talán jövő héten lesz meló, meg hogy nem vehetek ki a szabadságaimból a hétre, mert nem szóltam 2 héttel előtte, zsír. Holnap lesz az ütközés páromék főnökével, ideges is vagyok rendesen, itt szinte csoda egy biztosnak mondható céges meló
, be is dobtam a sütőbe egy pizzát, aztán lehet lefekszem, éjjel örömömben aludtam kb 3 órát, csak az agyam járt, a mai edzés elmarad. -
BÁ Nutrition
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen széket vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Múlt héten még az egekben volt a kedv, most meg a béka segge alatt

Dextert meg kicsit megalázták a bírók sztem 

másikra emlékszik még valaki?
Csudri épp esne lefele...

Meg az se mellékes, hogy az msn képeden is épp inni akarsz, valamint a kiírásodban is szerepel az ivás szó, egyébként semmi extra.