Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Majstor
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
2in1
-
Majstor
senior tag
-
Majstor
senior tag
Viszláttt!!!

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
hanem hogy ajanlja e a buny

-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Közben megtaláltam egy táblázatot, úgy emlékeztem, hogy ebben is volt PowerT de látom nincs, na nem gond.
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére

Egy PT cuccra tisztán emlékszem. Annak megfelelő volt a fehérjetartalma, vagyis egyezett asszem. És ha jól emlékszem akkor a jobbik fajta, vagyis a tejsavós termék volt az, nem az a kutyulmány, ami asszem a Póverprotein lesz.
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Szó volt a powertrack-ről, melyik lett bemérve, a powerprotein, vagy a tejsavó? Csak mert tényleg aránylag drága, és úgy emlékszem, hogy annyira gagyi nem volt a mérés alapján, bár már nem tudom pontosan mik voltak az adatok.
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Működik még a honlapod, ahol a mérési eredmények is voltak? Most meg akartam nézni de fw 404-et ír.
-
bandus
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
jogos

-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
bandus
üzenetére
es akkor mi van ha reklamozta? az Arpi is reklamozta a biotechet hogy icc maj fjuel de meg eleteben nem hasznalt soha egyet sem..
amugy honnak veszik hogy a Pisti koxol? szerintem naturalba nyomja az ipart mint mindenki.
Ronnie mar profi versenyeket nyert mikor meg mindig nem ismert el semmit. nem is kell ezzel foglalkozni szerintem. max a medianak lenne jo tema csamcsogni rajta kicsit aztan ennyi. eddig is toltak a cuccost meg ezutan is igy lesz. mas sportokban eppugy -
bandus
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
a gurtni mellé kaptam ajándékba egy újságot, annak idején Kiss Jenő reklámozta a márkát

meg elolvastam a getbig.com-on Pisti topikját. ezek az amerikaiak segghülyék.. még azzal vádolják hogy koxol...

-
Sotho
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A bodibuilderen 6700/kg a 4kilós meg 22k
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
Sotho
őstag
A PowerTrack Power Whey protenije minőségileg kb hová sorolható be?
-
Bibby
addikt
Néda Nadalt...
Mondjuk érdekes hogy ránézésre ez az ütőkeze vagy 4-5 centivel nagyobb mint a másik. Meg annyira nem is értem miért gyúrt rá bicepszre nagyon, oké hogy erőjátékos, de a teniszben nem sok ilyet látni. -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ez a divat?
Igen, kérlek. Ez a TRENDI

-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Köszönjük h ezt megosztottad velünk. A gond csak ott van h senkit se érdekel

-
Foglalt név
addikt
77 a belem. Beszakadt karozás utáni 39,5-el kombinálva
90-91kg... Még 2-3kg és akkor lesz valami formája talán 
-
BÁ Nutrition
addikt
ma megint voltam edzeni
mostanaban heti 1szer jarok csak mert amit tudok azt megcsinalom itthon kezi sulyzoval.
fekvenyomas: 50, 90, 130 kilo 20-10-10 ismetlesekkel
elso ketto csak bemelegites persze. az egy kemeny "munkasorozatra" szoltam egy csavonak hogy figyeljen ram, mert mostanaban nem nagyon edzek es a kemeny dieta miatt very low power van. de nem volt gond
mondta jaja low power es kirohogott
aztan csinaltam meg athuzast melgeppel szuperszettbe, egy kis gyors tric-bic szuperszettet meg oldalemeleseket es hasazast
bele is fertem 35 percbe
most meg benyomtam egy fel grillcsirket meg egy kis ezt azt
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Rőőe?

-
God Vazzeg
veterán
Púp

-
Bubee82
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére

-
Foglalt név
addikt
Ennyi, ugye?

-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Zomb€€
üzenetére
lehet, hogy a 4x8-azást szarul csináltad.
ha se több se kevesebb, az azt jelenti, hogy többször elmentél bukásig is? valszeg azért nem fejlődtél.
ha meg nem, akkor meg azért, mert nem emeltél a súlyon. nem lehet konstans súllyal minden sorozatban ugyanannyit csinálni, kivéve ha nagyon kevés a súly. -
Zomb€€
őstag
Sztem meg már túlságosan tudományosan közelítesz meg minden ilyen témát. Én régebben így edzettem, 4x8 egy nyomással se több se kevesebb. Nem is fejlődtem. Mióta "ösztönből" edzek látványosan fejlődök. Ez így néz ki: Bemelegítés érzésre,de nem elhanyagolva,munkasorozatok 4x8,5x8 között változnak de még az utolsonak előfordulhat 4 ismétlés is ha tul nagy a súly. De volt olyan is hogy bemelegités után 3x8 munkasorozat és 1x 4 nagyobb súly. Tehát midnen midnig változik,és ezzel hál'Isten énis
Nah amugy azt csinálsz amit akarsz,csak leírtam amit gondolok. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Bubee82
üzenetére
nem.
csak közvéleménykutatás.
egyébként az utóbbi 2 napban rengeteg cikket elolvastam a bukás/nem bukás témában, és most már megvilágosodtam.
ma a sorozat és ismétlésszámos témában művelődtem.
bánom, hogy nem hamarabb tettem.ez a 3-4x 8-12-es módszer nekem azért nem tetszik, mert szinte elkerülhetetlen, hogy az első 1-2 sorozat csak bemelegítés jellegű legyen. viszont akkor annak az 1-2 sorozatnak mi értelme? az izomnövekedésre nem lesz semmilyen hatással. csak fáraszt.
ennyi erővel értelmesebb csinálni x darab bemelegítő sorozatot, majd 1 vagy 2 munkasorozatot, nem bukásig.
ebből következően ez a "minden sorozatban ugyanaz a súly" elmélet is felborul, mert ha 1-2 sorozatban csak bemelegítek, akkor a munkasorozatokban használhatnék nagyobb súlyt, és így meg már fél-piramisos az edzés.
na elég volt. -
Bibby
addikt
Szia Boxi jó utat!

Vissza se nézz erre az országra...(ez most kibukott belőlem mert ma megint kicsesztek velem)

-
Bubee82
őstag
Sztem ahelyett h knb edzésmódszereket próbálgatnál, itt lenne az ideje rátérned az ösztönös edzésre. Én már régebben is kételkedtem abban h behatárolt ismétlésszám célravezető lenne. Ki kell jelölni egy minimumot és egy maximumot, persze úgy h ne legyen azért se túl tág se túl szűk a határok közötti rés. Aztán érzésed szerint az egyik edzésen a minimumhoz közel végzed a gyakorlatokat, legközelebb pedig a maximumhoz.
-
fLeSs
nagyúr
Van itt vki, aki valaha úgy edzett, hogy gyaksinként 3-4 sorozat, sorozatonként 8-12 ismétlés?
Tehát nem piramisozás, nem gyémánt, nincs bukás, hanem szimplán vhány sorozat x ismétlésszám alapján edzett? Ebben elvileg az a progresszió, hogy ha az utolsó sorozatban is megy a 8-12. ismétlés, akkor a következő edzésen súlyt emel. -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

Ókli
Akár.
-
Bubee82
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Túl fogjátok erőltetni a derekatokat, de ti tudjátok

Fruzsi
Én mostanában áll + ülővádli szuperszettet csinálok. 20-20 vagy 15-15 ismétlés. Mindig variálom, nincs egyforma vádliedzésem. Van amikor az első szakaszban teljes ismétlést végzek, és amikor átmegyek a másikra akkor ott csak felet például. Vagy fordítva.
A lényeg h össze kell zavarni a vádlit. Kis súly, nagy súly, teljes ismétlés, részismétlés stb. Lehet olyan edzést is tartani h egyszerre lenyomsz 50-100 ismétlést. Sok lehetőség van.
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Szerintem közepes súllyal és teljes mozgástartomyányban, úgy hogy az alsó holtponton meg is állsz egy pillanatra. 14-20 közötti ismétléssel. Néha meg mehet kis súllyal több ismétlés, ugyanezzel a szisztémával.
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
A kettő kombinációja

LOTR
Kéthetente, de akkor pusztulásig. Hetente nem érdemes.
God:
Te gyúrsz?
Nem nézném ki belőled

-
LOTR
addikt
felhúzás az senkinél nem téma?
Bubi is csak 2 hetente csinálja
én már leírtam, de akkor leírom mégegyszerfelhúzás - bemelegítősorozattal együtt 4 sorozat emelkedő súlyokkal (8 ismétlés normál, 8 ismétlés merevlábas, ez 1 sorozat, az utolsóból már lehet, hogy csak 6-6 megy, gyenge a csuklóm), nem csinálom bukásig, de azért jól elfáradok a végére, nem akarom elhagyni ezt a gyakorlatot, csak azért csinálom, hogy edzésben maradjon a törzsem is
kétkezes evezés rúddal - 4-5 sorozat 12-16 ism, itt már el szokott fáradni a derekam, tehát mondhatni, hogy itt az utolsó 2 sorozat bukásig megy (ha olyan kedvem van, akkor kisebb súllyal csinálok még egy sorozatot jobban koncentrálva), persze ha ezzel a gyakorlattal kezdenék, akkor ennél több is menne
húzódzkodás - 4x amennyi megy ált 8-12ism -
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
"- nagyobb súllyal, egész kicsiket pipiskedni, lefele mozgásnál a sarkat vízszintesig sem engedni, és olyan 15-20-as szériákat csinálni"
Szerintem

-
L|zsidoboz
őstag
Ha már kivételesen ennyi az ON, akkor én is kérdezek egyet.
Álló vádligépen hogy jobb vádlizni:
- kis súllyal, viszonylag nagyokat pipiskedni, a lefele szakasznál pedig a sarkát a deszka alá engedni, és olyan 25-30-as szériákat csinálni
- nagyobb súllyal, egész kicsiket pipiskedni, lefele mozgásnál a sarkat vízszintesig sem engedni, és olyan 15-20-as szériákat csinálni -
God Vazzeg
veterán
Nekem is sz@r a hátam, de nektek is, úgyhogy leírom én is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1. húzódszkodás 4-5x amennyi megy (nálam ez elég kevés), használok sokszor gurtnit is

2. T-evező 4-5 szériában amennyi megy, indítok 40-50kg-al (amennyit általában rajta hagynak
) aztán fel 100-110-ig, mikor milyen erőben vagyok. Itt szoktam úgy is csinálni, hogy mikor már nem megy több, akkor pihenek 10mp-et és megint amennyi megy, és ezután jön a nagyobb pihi.
3. egykezes fűrészelés, itt nem használok nagy súlyt, 25-30kg-ot csak, viszont koncentrálok hogy végig feszülésben legyen a hátam, kinyitom a széles hátizmot és feszítem ki folyamatosan. T-rúdnál is ajánlom ezt a taktikát.Hátra ennyit csinálok, sorozatok közt nyújtok még, megfogok egy gépet két kézzel, és mintha el akarnám húzni, kifeszítem a hátamat és statikusan húzom, vigyázni kell, nekem még ropogni is szokott közben

-
Sotho
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ügyesen leírtad a karmád.
Jöjjön ki úgy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubee82
őstag
Én csak az evezést tudom leírni, mert a csiga nálunk kissé különleges szerkezet és teljesen másként működik mint a modern csigák (ja és nincs nagy hátam, de azért leírom).
Szal:
Mindig húzódzkodás az első. Testsúly x 4 sorozat, ami megy. Szinte bukásig, vagy ha már teljes ismétlés nem megy akkor félismétlésből rátolok még párat.
Eztán lehúzás mellhez széles fogással, fordított fogással, szűk fogással. Egy-két sorozat fogásonként. Az ismétlés úgy 10 és 15 között van. Előbbi esetben bukásközeli állapotig.
Evezés:
50 kg x 20-25 (Bemelegítés)
80 kg x 15-20 (Bemelegítés)
100 kg x 10-15 (Bukás előtt ~3 ismétlés)
110 kg x 10 (Bukás előtt ~ 3 ismétlés)Feljebb nem megyek, mert ezután jön fordított fogással:
3x70 kg x 15-20 (Bukás előtt jópár ism.)
(Kéthetente felhúzás, ilyenkor lehúzás után felhúzás jön és utána pár könnyebb evezés fordított fogással)
Ezután fűrész + áthúzás szuperszett. Fűrész sajna csak 30 kilós egykezessel mert ez a legnagyobb. Evvel 3 sorozatban 15 ismétléssel úgy h a bukás előtt vagyok pár ismétléssel, majd rögtön áthúzás, most 30 kilós egykezessel, 10 ismétléssel. Bukásig általában.
Mostanában kb ez van.
-
bandus
veterán
[OFF]baszki

visszanéztem ezt a postot, és eszembejutott h annak idején mennyit röhögtem rajta. újra megnézve az arcokat ismerősbe botlottam. a katalin nevezetű lánykát itt ismertem meg az egyetemen
durva
[/OFF]Fless: nekem nem nagy, de leírom,mer ma hátaztam és még emlékszem rá

húzódzkodás 4szer amennyi ment. széles lehúzás mellhez:
bemelegítés után
16ism viszonylag lazán
12 ism nehézkesen, kb még kettő ment volna
10ism, itt bukásig
8ism itt is bukásig,
12 ism, szintén még kb kettő ment volna.evezés rúddal:
midngi ment volna még, nem csináltam bukásig egy szériát se, ahogy egykezes evezésnél sem. itt inkább az izomérzetre mentem már. -
fLeSs
nagyúr
vki plz írja le nekem egy hátedzését.
amire kíváncsi lennék:adott gyakorlattal adott sorozatban hány ismétlésig ment, és hogy ehhez mekkora erőkifejtés kellett neki (bemelegítés / bukás előtt jópár ismétléssel / bukás előtt 1-2 ismétléssel / bukás)
pl.lehúzás mellhez
20 kg 20 ism. bemelegítés
40 kg 15 ism. bemelegítés
60 kg 12 ism. bukás előtt jópár ismétlés
70 kg 10 ism. bukás előtt jópár ismétlés
75 kg 10 ism. bukás előtt 1 ismétlésselés így tovább.
előre is köszi.
valaki olyan írja le, akinek nagy a háta
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aszittem Fruzsinál nincs keményebb csákó a világon, de téveTTem

)