Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Nem tudom ki az a God Vazzeg, de egyszerűen kritikán aluli, ahogy beszél.
Direkt szítja az ellenségeskedést a sportban.
Csak azt nem értem, hogy miért nem olyan fórumokra irkál, ami segíti a céljai elérésében?
Sztem betegesen frusztált egy fickó lehet.

Amúgy ma is kaptam 2 total bodys mailt, már hiányoltam.

-
Bubee82
őstag
God papa egyre híresebb (hírhedtebb?
)

-
dokesz007
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Bazz....ez vagy télleg nikecell súlyt nyom, vagy a segéd baszott erős, h 200-t így lekap róla, mert ebbe belehajolt volna a kiscsaj az kurva ég....meg milyen volt ez a nyomás...h nem szabályos az is tutti....
így bazz ha janesz+god a segéd én kinyomok 400kg-t...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a huncut életbe, nem jönnek fel a nyári nacijaim....elegem van bulémiás majd egyenes ágon anorexiás leszek....oké, h télre kell a szigetelés, de f@szért 40cm-s rockwool

-
glutamin
őstag
Ma próbálgattam a sarokalátét nélküli guggolást. egyelőre csak 60kg-ig mertm csinálni, de tűrhetően ment. Fölötte még alátéttel. Ki hogy guggol?
-
LOTR
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
ha a bbshopból rendelsz és az előreutalást választod, akkor 5ezer Ft feletti rendelés esetén országhatáron belül ingyen kiszállítják
-
Bibby
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Havonta jön új cucc? Meg se kérdezem hol van ez.
Vagy te egyféle mono-t akartál? Mert ezt nemmondtad. -
Bibby
addikt
válasz
hummerdikk
üzenetére
Vártál volna két napot és vettél ovlna monot. neadjisten veszel máshol...
-
hummerdikk
őstag
Szevasztok!
Vettem Tri-Creatine-malatot, mert mono nem volt, velemeny igy utolag?
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
akkor volnál olyan kedves és leírnád (vagy belinkelnéd) mégegyszer, hogy az egyszeri "gyúrós" is megtudja, és esetleg tanulhasson belőle
nagyon szépen köszönöm -
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
természetesen én nem pont ugyan így fogom meg, csak hasonlóképpen, mert ha ugyan így fognám meg, akkor rám is rámesett volna már, pedig nem
gondoltam ez egyértelmű, úgy látszik mégsem volt az
ha meg átfogod hüvelykujjal, akkor már egyből nincs olyan módszer amivel le tudnád venni a terhelést arról, hogy a csuklódat hátranyomja a rúd
-
-
harry
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ja, néztem azt is, de egyelőre elég volt ez is, majd nyár után lesz talán a következő nagyobb adag, no majd akkor.

-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Mondjuk, ezért kell rendesen megfogni a rudat és nem csak úgy alátámasztani.

-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Jah ez mondjuk nem volt, akkor para, mint a többi.

vedini: Asszem az egyik fekvenyomó meg is halt amelyikre ráesett.

-
Vandit.
addikt
Ez elég necces.
Link -
harry
veterán
Most ilyen kreatint vettem próbaképp, 500g 3,2k. A scitechez képest kicsit talán nehezeben oldódik, és nem olyan finomak a szemcsék (nem ízre, felület).
-
gubay
csendes tag
Sziasztok!bocsi,hogy így beleszólok,de ez lehetséges?:
http://www.youtube.com/watch?v=7Yk0LgJaqEI&feature=related
sztem csak nikecell súlyok -
vedini
őstag
válasz
nostrum
üzenetére
hát én mellemet duplázom, meg amikor alkarozom akkor ugyancsak a bicó is kap plusszba
csak annyi hogy amikor duplázok, akkor más gyakorlatokat használok mellre, és nem vágom nagyon haza, tehát ilyen bukás utáni erőltettet ismétléseket nem csinálok,ez most így egyelőre bejött
a hátam, vállam, sztem arányaimhoz képest oké azt nem bántom, lábamat azt viszont lehetne éppen duplázni, csak ahhoz nagyon nincs kedvem -
cybear
csendes tag
A segítségetekre szorulnék.
Holnap kezdek kreatint tölteni (Scitec Creatim-al). Kiszámoltam, hogy mivel 90 kg vagyok, 30g lenne a töltés (1 hétig) majd 15g a szintentartás (kb.8 hét). Viszont sok helyen azt olvastam, hogy felesleges 20g-nél többel tölteni és 5g-nél többel szintentartani.
Tudna valaki ebben tanácsot adni? -
vedini
őstag
válasz
nostrum
üzenetére
oksa értem, mondjuk én nem szeretek fej fölé nyomni, főleg állva
a derekam, és a vállam se szereti, inkább egykezes súlyzókkal csinálom ülve, 22 kilós súlyzókkal
mondjuk inkább én is a több ismétlésnek vagyok a híve mint a nagy súlyoknak a váll esetében, a fentebb említett okok miatt, és a sérülésveszély miattha meg nem érzed kevesebb súllyal, akkor csinálj vetkőző sorozatot, attól garantáltan érezni fogod napokig a vállad

-
nostrum
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Csinálnám én keretben, ha volna...
De azt hiszem, hogy igazad van, és inkább az ismétlésszámot növelem, minthogy lerokkanjak.
És tényleg a felvétel a legrosszabb része. Egy darabig a guggoláshoz is felvettem a súlyt.
(Most már a fekpadról emelem le.)
A 66-ot már elég nehézkes volt felvenni számomra, dőltem mindenfelé mint bóbita a szélben. Guggolni meg kevés volt... -
nostrum
tag
válasz
vedini
üzenetére
Nem voltam valami érthető...
A gyakorlat hivatalos neve:
Fej fölé nyomás állva, kétkezes rúddal.
Én hívom csak mellről nyomásnak, mint a nyakból nyomás alternatívája...(Sajnos egykezes súlyzókra még nem tettem szert, de így is annyiféle gyakorlat van, hogy van ami kimarad a kéthetes tervemből. Úgyhogy a fekvenyomás kétkezessel megy, és sajnos még csak 85 kilóval tudok szériázni. De remélem újra elkezdek haladni.)
-
-
nostrum
tag
Valaki csinálja itt szabadsúllyal a mellről nyomást (kétkezessel)?
Mert még csak 60 kilóval nyomom, de néha úgyérzem kettétörök, és utána pár napig úgy hajolok mint egy vénasszony...
Viszont szeretem ezt a gyakorlatot... szóval mi a tapasztalatotok?? -
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
No, és azon belül? Kapszula, por, pezsgőtabletta?
-
Olvasgatva a neten, nekem az derült ki, ha nem veszel nagyon gagyit, akkor nincs értelme a drágábbnak. Nem az az eset, mint a fehérjekészítmények.
A transzporteres cuccok állítólag jobbak, mert speciálisan hozzájuk készített adalékok vannak, így azoknál már lényegesebb a minőség. Állítólag a szőlőcukros megoldás nem az igazi.Ezeket csak olvastam, nincs tapsztalatom.
-
Bibby
addikt
Szerintetek egy kreatin monohidrátot el lehet rontani? Nekem ez kb olyan mint a c vitamin, tök mindegy ki árulja... na jó oldódásban van biztos némi különbség, de azon kívül?
v: ja mintha régebben én is hallottam volna ilyet...de ezt egyrészt úgysem tudod ellenőrizni, másrészt meg manapság már csak jobba helyzet.
-
LOTR
addikt
natures best kreatin ez jó fajta cucc?
valaki nem tudja esetleg, hogy aminostar kreatint hol lehet venni?
találtam itt egyet: athletiksport, de a letölthető árlistájukon nem szerepel -
fLeSs
nagyúr
-
Coyot
őstag
Srácok, valaki tudna nekem helpelni nutraplanetes rendeléssel kapcsolatban?
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
vedini
őstag
fél percre teszem ki a lábam ,aztán már egyből megy a homárkodás
szörnyen nincs kedvem ma eddzeni, csak azért megyek le, mert idén még egy kondit se hagytam ki
mell és bicepsz lesz ma prondon, egy kis csokit betolok, hátha sikerül felpörögnöm -
God Vazzeg
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Buzi-e vagy?
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére

Szted is patesz a God, hogy 13g kristálycukorral issza a kreatinos teáját?

-
hummerdikk
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
A faszt, o nem 13gr kristalycukorral issza a teat, hanem a reggeli teat issze kreatinnal!
-
nostrum
tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Micsoda ötlet... van is két faluval arrébb egy ilyen "cokrosda", majd megkérdezem...
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hehe, Janesz az egy masik kategoria!
Ha lenne idom teat fozogetni... Amugy cukraszdaba vegyetek dextrozt! Egyik haverommal is onnan fogunk rendelni es 200 HUF kiloja!!! -
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Szasz Fruzsi!
Mizu?
Hogy ityegafityeg?
Megy a póker, megy?

-
cybear
csendes tag
A szegedi Fitnesspontban 5-10%-os akció van (10e felett 10%)!
Próbálta már valaki a Creatim-ot? -
nostrum
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ohh bocsánat... cukros teával tolod a kreatint...
-
nostrum
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na és mennyit merészeltek?
Mondjuk hivatalos "puposevőkanál" mértékegységbe kifejezve???
Mert cukor az még akad a konyhaszekrényben, de dextróz az nem mindig...Janeszről jut eszembe, hogy ha megtudnátok ki a 3 példaképem, akkor szembeköpnétek...
(egy se testépítő, mégis olyan szeretnék lenni)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Én azóta rájöttem, hogy nem fogok soha normálisan kinézni, mióta Janeszt megláttam, szóval erről ennyit
De törekszem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nostrum
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az nem leheeeeet...

Még a kakaót is úgy iszom, hogy egyszer jobb kézzel emelem a bögrét, egyszermeg ballal... és mégis? Megyek felakasztom magam... Gyenge is vagyok meg féloldalas is...

-
nostrum
tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Megpróbálok hozzászokni a fordításhoz meg a cseréhez, mert egyedül edzek általában, úgyhogy csak az én lábujjam marad... vagy a barátnőmé...

God:
Én tuti cserélgetni fogog, mert annyira félek a féloldalasságtól, hogy ha egy hajszálam másképp áll a bal oldalon mint a jobbon, akkor az egész napom el van cseszve...

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ja értem, nem olvastam elég figyelmesen..

-
Woodslave
félisten
válasz
hummerdikk
üzenetére
na azt azért megnézném, hogyan esik a lábujjadra a súly felhúzásnál

-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Köszi, nem akarom elkiabálni, meglátjuk mi sül ki belőle

Én nem szoktam cserélgetni, nem is kell szvsz, mert elég egyenletesnek tűnik az erőeloszlás így is, tehát nincs rá szükség. Nekem úgy kényelmes, hogy a jobb van fordítva

Nostrum: majd meglátjuk mennyire megy le a tzs%

-
nostrum
tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Ha elég jó a shake-ed szénhidráttartalma (mondjuk 50%) akkor szerintem nem fontos.
De te most tényleg cukorról beszélsz? Vagy szőlőcukorról? Állítólag a sima cukor kerülendő. (Mondjuk van aki meg arra esküszik.)Bandus - Foglalt név: Kösz fiúk, értem. Nem jutottam még akkora súlyig, hogy tapasztaljam...

God: Mutat az így is... ha meg lenyomod a tzs-t, akkor átkeresztelkedhetsz Über God Vazzeg-gé
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már mindenki előtt nyitott könyv ez a topik is
És erről Csudripatesz tehet
Vagy te egyféle mono-t akartál? Mert ezt nemmondtad.

)