Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
van olyan örült aki csinál zsámolyra (padra) guggolást? Kipróbáltam, de nem volt világos, hogy le kell-e ülni ténylegesen vagy csak meg kellene érinteni seggel a padot. Ha leültem akkor túl könnyűnek tűnt, ha meg nem akkor szerintem meg túl nehéznek

-
macikos
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
Ezt még úgy lehet fokozni, hogy a ferdepatos gyakorlatokat helyezed előtérbe az edzésen. Mert ugye a legtöbben úgy vannak, hogy fekvenyomás, fekvenyomás, fekvenyomás, aztán majd egy kis ferdepad. Pedig pont fordítva kellene, vagy legalábbis több figyelmet szentelni neki, mert alig van olyan ember, akinek tökéletes lenne a felső melle, hiába hatalmas a mellizma.
Na meg amire nagyon kell figyelni, sokan nem figyelnek rá, hogy a lapockád is mozogjon, ne csak a karod, tehát úgy nyomj, hogy csak fekszel, a karodon keresztül nyomsz, tárogatsz, vidd bele rendesen a melled és a lapockád.
Hátazásnál is hasonló a helyzet, ha a lapockád nem mozog, akkor szar az egész. Na meg a gurtni

-
Tomics
addikt
Monohidrát kúránál melyikkel jobb szőlőcukor vagy malto?
-
glutamin
őstag
Én tegnap melleztem egyet. Most majd le szakadnak. Nagyon jót tett neki, hogy elkezdtem ferde padon tárogatni. Remélem Jövő ilyenkorra már látványosan javulni fog a felső/középső terület.
-
Tomics
addikt
válasz
penene
üzenetére
én 2 hetet pihentettem a vállam, aztán az első edzésen oldalemelésnél 2,5 kg-ot fejlődtem, nyak mögül nyomásnál is 5 kg-ot.
most megint 1 hét kényszerpihenő mivel zárva lesz a terem költözés miatt, de nem ülök tétlenül, minden nap felmegyek a mátrába biciklivel kis állóképesség javítás
motivációval nincs gond, sőt. télen azért kíváncsi vagyok mi lesz és hányan lesznek a terembe
-
penene
őstag
-
Markgx10
őstag
Én most ugyanebben a helyzetben vagyok. Augusztusban 6 focimeccs volt, mindegyiken ott voltam (persze nézőként
), de az utazások (pl. egy héten belül Kaposvár, Szombathely, mindez Egerből) nagyon lefárasztottak, főleg, hogy mindenhová én vezetek. Szóval már több mint két hete nem voltam teremben. Vége a dömpingnek, két hétig nem lesz meccs, ki vagyok pihenve, holnaptól megyek a terembe, de jelzem, pont akkora a karom, a derekam, meg minden, mint amikor jártam, szóval ezzel semmi nem megy a kukába. Csúnya lenne, ha két hét alatt bármi is tudna változni. Max durvább izomlázam lesz 
-
nrgia
őstag
válasz
penene
üzenetére
Motivációm van..le fog járni a bérletem..
A hozzá állásomon és az agyamban kell rendet rakni....
Mindegy csak átveszelem ezt az időszakot is...
Sajna ez évről-évre előjön...Markgx10 ...átvillant ez is az agyamon...de a még létező lelkiismeret furdalás miatt nem ülhetek otthon....meg amit eddig elértem most nem söpörhetem a szönyeg alá...

-
nrgia
őstag
Hát megint eljött a nyár végi "depresszióm"...megint ott tartok, hogy nehezemre esik lemenni edzeni...
Ti , hogy léptek át ezen az időszakon....azt hiszem veszek egy adag kreatint és elkezdem beszedni...a pocsékolást még a lustaságnál is jobban utálom... -
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
God Bazeg 1 napja indítottad a topikodat és már 6. oldalnál tartasz. Nájsz.

-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
áh, write only..... így már teljesen érthető, azért az elején kicsit furcsálltam a dolgot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
doktor háusznak volt egy csengőhangja ami a henszontól a m bop vagy mi a tök a neve, azóta tudom kik azok, ugyan így 3an vannak és ilyen a hajuk
szerintem mondjuk a public enemy jobb, de végülis mindenkinek vannak ilyen korszakai
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Cool!!

-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Erre nem számítottam
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát bazz, nem mondtad, hogy te ilyen híres vagy. Most már tudom ki vagy igazából:
Jobb fent azok hajfestékes dobozok?
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
az hansonposzter?
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A poszterek is ütnek. Meg Merlin is.

-
8nemesis8
veterán
válasz
penene
üzenetére
Persze nem visszaesés, ha növeled a súlyt általában csökken az ismétlés, de majd ha szokik hozzá az izom akkor majd emeled

Egyébként nekem máshol is szokott lenni,hogy néha csak 6megy ki, ha szar napom van és nem tudtam úgy enni ahogyan kell.
De 8-10között szoktam én is tartani az ismétléseket. -
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Atya-gatya!!!

-
penene
őstag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Jaja, de nem visszaesésnek mondanám.
Egy hosszabb alapozó szakasz után, amikor úgy éreztem, hogy most már szabad, el kezdtem tudatosan növelni a súlyt csökkentve az ismétlésszámot. Persze először 10 alá nem mentem, aztán 8, most meg pl. fekvenyomiban (sehol máshol) 6.
God: Képet!!

-
8nemesis8
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát igen kell egy kitűzött cél, igen komoly az tuti.
Jól látom, hogy azért 100kg fölött volt jóval a csávó...?
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Vádlira mindig egy gyakorlatot csinálsz? Heti váltásban ülve/állva?
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát elég sok idő és szenvedés, amíg megnő ilyen hosszúra a hajad.
-
God Vazzeg
veterán
Megjöttem lábazásból, nagyon jó lett

Szerk: ide is berakom, ilyen testalkat a cél: [link] (A zene is király!
) -
penene
őstag
Szarul indult, de jól végződött a mell-kar napom.
Tömegre nem nőttem, viszont az erőszint folyamatosan nő. Csodás bedurranás az összes dolgozott izomcsoportban.
Fekvenyomiban szoktatom magam az 50hez. Igaz csak 6 megy belőle segítséggel, de most azért is 2x nyomtam bele a végén. Lehet több pihivel jobb lenne (2,5 perc), végülis a 6 ismétlés már elég lent van, bár közel nem az 1-2.
-
glutamin
őstag
Szerintem nincs ellentmondás a mondanivalónk között. Valami olyasmire gondoltam, mint az izmoknál a terhelésre reagáló adaptáció. És a csontritkulással kapcsolatos cikkeben is esett szó már a terhelés szükségességéről. (most lusta vagyok linkelni a tesztoszteron.hu-n akad ilyen nem egy)
-
Finwe
őstag
A gyógytornás néninek is megmondtam, h mééég 2 hónapot biztosan nem hagyok ki
csak ugye ők (dokik, aszisztensek, gyógytornás nénik) túl aggódósak, gondoltam nem árt máshol is utánakérdezni.Csontépülős témához: Ha az embernek egészségesek a csontjai edzheti, keményítheti úgy, h üti a falat pl, persze ésszel. Ekkor a csont sokkal ellenállóbb lesz. Ha törve volt és nem várok eleget akkor elvileg lokális csontritkulás is lehet a vége, nem tud újra rendesen kialakulni a megfelelő sűrűség. Egyébként 1 év múlva bele is kezdek egy ilyen edzésbe, h a gyenge pontot megerősítsem.
Finwe
-
nrgia
őstag
válasz
glutamin
üzenetére
Úgy tudom, hogy a csont belső szerkezete a részben a terhelés hatására fejődik/alakul ki.
Ezt azért nem gondoltad komolyan...a kálciumnak és a hormonoknak nagyobb szerepe van ebben a kérdésben...a terhelés maximum a kopásnak tesz jót ahogy sovány testalkat, kevés tejtermék fogyasztása, dohányzás vagy a kevés testmozgás a csontritkulásnak...
-
-
Finwe
őstag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy kéztörés után mennyi idővel lehet újra fekvenyomni, húzódzkodni?
Holnap lesz 8 hetes a dolog és ma 3 hete vették le a gipszet. A csuklóm maga szépen mozog bár a tenyéren fekvőt érzem, nem is eröltetem, ökölben semmi gond de ezt is csak próbából csináltam.Finwe
-
Bibby
addikt
Nesze nektek házi proteinszelet.
Szép lett mi? Whey pro-val csináltam meg kis sűrített tejet raktam bele hogy édesítsem, de túlzás lett, a mogyoróvajat nem érezni benne.Meg mondjuk sok értelmét nem látom, mert szobahőmérsékleten ragad/olvad, így sehova nem lehet elvinni, itthon viszont tudok mást is enni.
macikos: Most hogy mondod puffasztott rizzsel is lehetne csinálni.
-
macikos
addikt
válasz
student
üzenetére
Akkor lesz gyilkolászás

Nem tudom ki hogy van vele, de én 10 évvel ezelőtt imádtam a banánt. Az utóbbi időben, mióta volt olyan, hogy az Auchanban akciós volt, vettünk mindjárt 3 kilót, azóta valahogy nem olyan újdonság számomra, tehát ha van is itthon, akkor se eszek.
-
student
őstag
ma meg holnap a tecsoba 200 a banán kiloja.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
macikos
üzenetére
Úúú bazmeg!
Ez durva. Ilyet utoljára a K1 -hez hasonló ketrecharcokban láttam. Ott is törtek lábak térdek karok. Fu.. 
(#46013) penene Igen Te még biztonságban vagy. A 2,5 kilóst ha ráejted a lábadra nem igen történik baj.
De én amikor rábasztam a 15öst. 
Mentem mell-bicózni. Fogadjunk tele lesz a terem!

-
Vandit.
addikt
válasz
macikos
üzenetére
Ezt a favágót...

Ez sem semmi... -
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
-
macikos
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Szép? Á, dehogy
Igaz, én ezt a jelzőt még kiegészíteném néhánnyal, ami azonnali bannolást vonna maga után
Főleg a ruhája tetszik, jó a vonalvezetése 
Meredek váltás... Ne nézd meg, még nézni is fáj: [link]
Ilyenkor örülök, hogy a testépítés egy nyugodt, biztonságos sport. Ehhez képest egy izomszakadás, húzódás, stb. semmiség.
-
brownus
veterán
újabban túl gyorsan begörcsölnek az izmaim, leginkább a vádlim, és a bicepszem... gondolom kalcium és/vagy magnézium hiány.
szedtek ilyen kombiban valamit? mit ajánlotok?
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
köfi
Kell nekem 1 kis üresjárat és csak utána akarok tömegelni

Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honda topik
- Because you're on television, dummy!
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a fekvenyomás még okés, h kimarad de a húzódzkodással nem tudom meddig várjak. Ezt egyébként meg sem próbáltam.