Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
harry
veterán
Szombaton elmentünk kirándulni srácokkal, de elég szarul voltam. Már harmadik napja fáj a hasam, és ez idő alatt talán 3* ettem... ez diéta alatt különösen szar. Pénteken voltam 86kg, előbb mérlegeltem, most 83. Nagyon nem örülök. Már kezdek jobban lenne, végre van vitamin, gyümölcsök, főtt étel, forró tea, stb., remélem holnap/után vissza tudom állítani az étrendemet is. Most nem tudom mi legyen, keddre terveztem eredetileg egy csaló napot úgy, hogy edzek előző nap (ma) meg aznap is, de ez nem nagyon fog összejönni. Eléggé el is gyengültem.
Mit javasoltok, mit csináljak? Próbáljak ~200g ch körül szintentartani, átmozgató edzést csinálni, mondjuk egy hétig, pihenni, és utána ismét folytassam a diétát? Mert így legyengültem egyből nem hiszem, hogy túl jó ötlet lenne... Nagyon nem jó, hogy ez így most közbejött.
-
Coyot
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
jaja, és gyarapodik is rendesen

-
BÁ Nutrition
addikt
eddig eszre se vettem de tajgetosz minyicityin telleg ott van a egy esszakkeleti iranyban

most mar megnyugodtam
-
csudri
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én is meglepődtem, hogy mennyire jó arcok. A bírók ugye tök messze ültek tőlük, de amikor az össznépi pózerkedés ment, akkor simán lesétáltak a nézők elé (mondta is a közvetítő csávó, hogy ez mind a nézőkért van, mert ilyenkor kisétálnak a normális megvilágításból, így a birók nem látják őket rendesen, úgyhogy jó pont a versenyzőknek nálam). Mosolyogtak, áradt belőlük, hogy tök jó hangulatban vannak!
Amikor pedig bemondták a győztes nevét, akkor Jay azonnal mosolygott!!! és már meg is rázta Dex mancsát! Durva, hogy mennyire őszintén kiadja magából! Látszott, hogy úgy nem akart nyerni, hogy nem veri rendesen a mezőnyt. Amikor 2006ban győzőtt, akkor nem is mosolygott! Pedig 5 második hely után biztos nagyon akarta már a győzelmet, de nem így! Ő egy csúcs-Ronnie-t akart letaszítani a trónról.
Jövőre remélem lesz Jay-Ronnie-Victor + Wolf és Freeman társaságában megint gázolnak a "szörnyek".

ui: Badell egész jól összeszedte magát!
-
BÁ Nutrition
addikt
delutan megneztem a kozvetitest az olimpiarol. nagyon franko volt
a Cutler sokat javult a vegere szerintem vegul a laba miatt veszitett, volt vagy 5 centi vastagsagban a ketto kozott minimum. a hatat egesz jol redberakta, de nekem tobbszor ugy tunt hogy rosszul fogja meg a pozt
ami kisse erthetetlen
bar foleg az elozo napi forduloban.
Phil nagyon jo, az elozo napi kepeken nem is jott le, de a videoban mar mas volt a helyzet. szerintem nagyon komoly eselye van jovore.
tetszett hogy mennyire sportszeruen viselkedtek a versenyzok
nagyon jo csavok voltak
kulon elismeresem Jaynek az eredmenyhirdetesnel tanusitott magatartasaval kapcsban.
na nem akarom penenesre venni a figurat, a lenyeg hogy szuper show volt
-
penene
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Dehogynem. A rossz izületeimmel gépeltem a HSZt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penene
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
akkor már inkább építsük a tajgetoszminiszitit.
-
Foglalt név
addikt
Ne már, hogy itt is megy ez a 0-ás a vérem, csak szóját ehetek téma, mert taigetoszt kell kiáltanom!

-
penene
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Engem érdekel a téma, de mivel még nem tartom magam késznek a dolgokhoz, ezért nem jelentkeztem priviben, egyelőre megfelelő az,amit megosztottál.
De ami késik nem múlik. És természetesen az egy nagyon jó dolog, hogy segít önzetlenül, de amennyiben megéri és tényleg, úgy tanácsadás keretén belül is mehet a dolog (részemre).Amúgy én AB-s vagyok, csirke nem pálya, de mégis azt tolom... meg az AB-snek "kedvenc" pulykát. No meg a fehérrizs.

És egyébként igaz, a rizst úgy falom és dolgozom fel, mintha pont rám szabták volna (mintha nem is enném, úgy ég el..
)Bibby: jó kép!

-
Bibby
addikt
-
Bubee82
őstag
A privátban érdeklődőknek szeretém mondani a következőt (meg akiket komolyabban érdekel a téma):
Csináljuk azt h első körben megkérdezem B-től h tud -e valami információt a többi vércsoportot illetően, és átadom én nektek, mert nem tudom mennyire jó ötlet ha most mindenkit hozzáirányítok (mert ez lenne az egyik megoldás) aztán betelik a pohár. Nem várhatom(juk) el tőle h oldalakat gépeljen. A másik megoldás a személyes találkozó vele, vagy Döncivel, de előtte azért megkérdem h ez h működne.
Nem akarok senkinek se rosszat.
-
kicsitomi88
őstag
Van olyan még itt rajtam kívül aki AB-s és nem ehet csirkét és marhát valamint sertést?

-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A
-
P00By
nagyúr
Jó kis MR.O volt

Bubee82: hű, ez elég meggyőző
Kíváncsi vagyok 
-
zeg
őstag
Ha nem lettem volna kölyökkoromtól évtizedekig moslékon hízlalt dagadt disznó, valszeg nem cseszem el magam annyira hogy minimális ch-tól is zsírosodjak, és nem lenne szükségem ennyi fehérjére sem(hogy meg legyen a kalóriabevitelem). Így nem is ajánlom senkinek az extrém mennyiségű fehérjét.
-
Bubee82
őstag
a reggelire légyszíves kérdezzél rá
Ok
hol a legolcsóbb ez a proform fehérje?
Azt nem tudom, de én a sárgáktól veszem.
Zeg
Én is utálom a rizst, de ha kell megeszem. Meg sztem hajdinázni fogok.
A másikra pedig: igen, teljesen igazad van. Az a pénz nem összeg. Persze csak úgy exhas írtam. -
zeg
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Én úgy vagyok a zabbal hogy azt kívánom és szeretem, de csak fehérjeturmixszal. A rizst már taknyosként is utáltam, valszeg oka lehet hogy ennyire nem jön be és csak a s_ggem nő tőle.
Rizs zsírtart: 100g / 1.2g ebből telített 0.3g Dress-R sós pufirizsszelet Cora
Zabpehely zs.: 100g / 7g ebből telített 1.3g Nordwaldtaler zabpehely LidlMegj.: Ha kiszámolom mennyi időmbe került kitapasztalni a gyakorlatok helyes sorrendjét és kivitelezését, ráérezni a nekem megfelelő kajára(tudni hogy mitől nőhetnék), akkor a 10k az semmi.
-
LOTR
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
én extrém mennyiségű fehérjeport még sosem vittem be, eddig csak aminostar izolátumot (sajnos ilyet már nem kapni mo-on), meg on fehérjét próbáltam hosszú távon is fogyasztani, ezektől semmi bajom nem volt, de akkor ha elfogy a mostani fehérjém váltok
a reggelire légyszíves kérdezzél rá, mostanában kukoricapelyhet szoktam fehérjével, müzlivel és tejjel összekeverni, mert ébredés után muszáj feldobni a vércukrom, különben alig térek magamhoz, valaki kávézik, de azt nem szeretem, meg nem is szoktam
hol a legolcsóbb ez a proform fehérje?
zabtémára
lidliben lehet venni ugyan olyan áron és fajta zabot és müzlit, mint a plusos morning sun volt, csak más a neve - hátha valaki nem volt képben -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Írtam h priviben. Ami már ment is

-
Bubee82
őstag
Szerencse h vannak ilyen készséges emberek (mint Ő), mert mondhatta volna azt is h fizessek érte 10 rongyot. Mellesleg meg is tenném ha futná rá, mert ezek olyan információk amik nélkül évekig is lehetne egy helyben toporogni...Nézd, én meg szinte mindent villámgyorsan megemésztek. Legyen az csirke vagy marha, rizs vagy krumpli. Egyelőre az se biztos h a csirke okozza a beleim néhai kilengéseit. Viszont a zab az nekem nem nyerő. Még meg fogom próbálni darálva, de lehet elhagyom teljesen.
-
Bubee82
őstag
1. Igen. Izolátumot vegyél.
Én a következőket sakkoztam ki:Az arányok
60-30-10 (szója-savó-tojás)
Gyártók
Proform szója izolátum
Proform tojásfehérje (2990+5990)
Tetszőleges izolátum (nyilván nem kell a legdrágább).2. Ne kérdezd miért, fogalmam sincs. Ezt írta: "Most fehéret, mert gyorsabban emésztődik, de utálom." Nem kérdeztem részletesebben.
3. A szűzérme a pulykamell legbelső hosszúkás része (olyan mint a karaj), amit hártya választ el. Mondta h ha nem hajlandó kiszedni neki a hentes akkor elküldi a gecibe, oszt megmondja h elmegy akkor máshova. Azt kérdeztem tőle h drágább -e mint maga az egész mell, de azt mondta h nem, uannyi. Állítólag, a Dönci mesélte neki h az USA-ba 4x drágább ez a része a mellnek

4. Ez sem tudom, nem részleteztük ki ennyire, mert nem akarom szétnyaggatni. Így is annyi információt kaptam tőle h kiégett a processzorom
Zöldség az nem lehet hanem kell. Olíva is felejtős. Helyette lenmagolaj és hangsúlyozom: a ch-val TILOS zsírt bevinni. Ez az alapszabály. Ez azzal jár h a húst zsírmentesen fogom elkészíteni. Most pl. fehérborban pároltam meg. Kiderül h milyen.Ha eddig nem volt extrém magas a ch, akkor hetente 50 grammal emeld, azonnal semmiképpen se. Nekem amúgy is el fog tartani mire hozzászokom a napi 1 kiló rizshez

Az edzés nekem is oké, nem is kívánom már a nagy súlyokat, csak felhúzásban. De asszem még bőven van mit fejlesztenem az agy-izom kapcsolaton, ami szintén a fejlődés gátja lehet ha nem megy rendesen.
-
zeg
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Mélységesen egyet tudok vele érteni.
Végre lejött hogy nem a súly az elsődleges, a 10-12-es ismétlésszám működik, koncentrálva lassabb precíz végrehajtás maximális izomérzettel ésatöbbi..
Pontosan ezt az utat követem mióta nem szövegelni járok a terembe, jó így egyben olvasni a sejtéseimet, megérzéseimet(és még sokkal többet, egy profi testépítő ajánlásaiból). Egyedül az A-s vércsoportra vonatkozó pulykafogyasztás az, mely nekem nem működik. Sajnos megköt a belemben a csirkével együtt, olyan érzést okozva mintha követ nyeltem volna, ellenben f_ngás nélkül letolhatok fél kilónyi izolátumot egy nap(persze ha mindig lenne napi négyezrem ilyesmire). A koncentrátumos dolgot a saját bőrömön tapasztaltam pattanások formájában. Soha nem érdekelt a vércsoportos táplálkozás(jobb szeretem magam kitapasztalni) de úgy tűnik sok részlet egybeesik. 
Megj.: Nem is emlékszem mikor olvastam egy hozzászólásban ennyi hasznos infót, persze csak a saját hozzászólásaimon kívül
Ezer köszönet érte
-
LOTR
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
arra én is rájöttem, hogy az extrém magas fehérjebevitel felesleges pazarlás, de lenne pár kérdésem mivel én is A vércsoportú lennék
- tehát, felejtsem el a tejsavófehérjét, ezentúl vegyek on helyett mást? te mit álíltottál össze ezekből?
- diéta alatt fehér, különben barnarizs - nem pont fordítva kéne? a barnarizs lassabban szívódik fel
a szűzérme az melyik is, tehát annyi az egész, hogy a pmellről le kell vágni a zsírt? - nem mintha (annyi) lenne rajta
- reggelire mit eszik, zöldség mehet, olivaolajat akkor felejtsem el?ezt a fajta edzésmódszert is próbáltam már, azóta próbálom így csinálni, bár már egy kicsit újra elcsúsztam a hagyományos edzés felé
majd ha a csukklóm rendbejön ezt a félszezont megpróbálom ilyenféleképpen csinálnimost így hirtelen ennyi
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nullas vercsoportnal mi valtozik?
Passz. Nem kérdeztem még róla, meg gondolom ő maga is csak a saját vércsoportjához tartozó dolgokat ismeri. Szóval ezügyben a mestert kell kérdezni.
A többi msn vagy privi.
meg remelem sb utan elarulod melyik versenyzorol beszelsz
Ha megengedi akkor igen

-
janeko
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
igen, lehet
szerintem nincs is most olyan egyéniség jelenleg, mint Roni volt
-
Bubee82
őstag
Na akkor here it comes

Úgy néz ki h megtaláltam azt az utat amit járnom kell a fejlődés érdekében. Szerencsém volt mert szemfüles voltam, és rátaláltam valakire akitől segítséget kaptam hogy mit és hogyan kellene csinálni. Ha annyit mondok h Jóba Elek tanítványa, akkor asszem elég. Nem mennék bele a részletekben itt, csak azt részletezem ami a lényeg, és ez az, ami változni fog.
Ez egy teljes rendszer frissítés lesz (h a kockapatkányok is értsék
). Ugye itt edzés és étkezésről van most csak szó. Ha eljön az ideje akkor majd a kémia is bele fog tartozni, de ez most nem téma. Az egész rendszer hihetetlen precíz, mindenre kiterjed, csak ámulok és bámulok. Na ez már tényleg profi étrend, a szó legszorosabb értelmében. Persze nyilván nem kell mindent követni, hiszen az anyagi vonzata nem kicsi, de az alapját bárki követheti. Felhívnám a figyelmet h amit írok CSAK A-s vércsoportúakra vonatkozik, illetve náluk működik.Kaja
Hihetetlen az egész, még most se hiszek 100%-ig benne h működni fog, de MINDEN arra utal h ez bizony működőképes lesz. Az egész Dönci elvein alapul természetesen, és a vércsoport szerinti kajáláson. Nem értettem h lehetséges az h 10 g/tskg ch nem hízlal malacra egy embert. Már tudom és a tanítvány meg is mutatta a különbséget. Dönci előtt és Dönci után. Hát a reakció ennyi volt
Sajna a kép nem publikus, de higyjétek el h KURVÁRA lehet látni a különbségeket. Az előtti képre mondaná mindenki azt h ez bizony magas ch-s étkezés. Az utáni kép mostani, 5 héttel a verseny előtt (SB-re készül), és bizony ez az a forma ami magas ch-s. Ráadásul diétás. Tényleg megdöbbentő.Szóval az egész extrém magas ch-s étrendben az alapja a szigor. Tulajdonképpen egy közel 90%-os diétáról van szó, hiszen egy minimális kilengés is gondot okozhat zsírban. A lényege az egésznek h egyik ch-s étkezés mellé se mehet zsír! Zsír csak és kizárólag színfehérje mellé mehet. Ez asszem mindenki számára tiszta. Ő (nevezzük B-nek) egyébként a zsírt lenmagolajból és lazaczsírból viszi be. Utóbbit most nyersen eszi h ne sérüljenek a zsírsavak. Profi megoldás, még ha kicsit undorító is.
Szerencsére A-s vércsoportúaknál a fehérjebevitel mennyisége nem olyan mérvadó, mint annak a minősége. Ez egy kicsit könnyít az anyagiakon. A fehérje mennyisége 2-2,5 gramm testsúly kilogrammonként. Diétában se kell több. B is csak 220 grammot visz be 97 kilóhoz. Versenydiétában! A fehérje forrás viszont a legfontosabb. Csak tonhal és pulykamell, valamint ha nagyon-nagyon kell más, akkor csirke, de csak 1 hétig. A kettőt nem lehet keverni, vagy ez, vagy az. Csirkehús - állítása szerint - azért nem jó A-soknak, mert az emésztése során felszabadulnak olyan "toxinok" melyek hosszútávon tönkrevágják az emésztést. A 0 és B-s vércsoportnál ezek - szintén állítása szerint - megsemmisülnek. Nem vok szakértő, de elhiszem, mert ugyan jól emésztem a csirkét, de visszagondolva soha nem volt teljesen rendben a belem. Majd kiderül mi lesz ebből igaz.
A pulykamellnek a "szűzérme" (25 gramm fehérje 0 ch 0 zsír) része az, amit B felhasznál. Ezen csak kamilláztam, h mi van, mert soha nem hallottam róla, de a hentest meg kell kérni h vágja ki belőle.Folyékony fehérjeforrás: szigorúan izolátum, szója és tojás. Én már össze is állítottam h miből fog ez állni és milyen arányban. Ha valakit érdekel, megkérdezi.
A szénhidrátot B csak rizsből fedezi (diétában fehér, amúgy barna), néha eszik hajdinapelyhet. Edzések után tömegeléskor Vitargo. Szóval a lényeg h csak komplex legyen a ch, semmi cukor. A Vitargo ki kivétel ezalól, de a döntő többség úgyis a rizs.
Edzések közben oxigénes vízbe folyékony aminosav + BCAA + NAG, galagonyacseppek (a plussz vérbőség miatt).
Most diétában változó a ch bevitele, de azt írta h az alap az 700 gramm

Edzés
Egy héten egyszer edzenek 1 izomcsoportot. A lényeg a nagyon kontrollált, lassú, teljes mozgástartományú végrehajtás. Elmondása szerint míg korábban 180al nyomott fekve, most jó ha 100-120al képes rá, de van h 80al
És kétszer akkor a melle mint anno. Idéznék tőle: "Kicsit a végrehajtás Dorian-es. A fejlődés, meg kb. olyan volt, mint az első évemben teljes kezdőként, legalábbis máshoz nem tudom hasonlítani az egy év alatt felszedett közel 15kg izmot." Asszem ennyi bizonyíték bárkinek elég lehet. Legalábbis számomra az. Szóval 8-12 ismétlés szigorúan, a fentebb írt technikával.
Ezeken kívül ami fontos: aerob. Súlyzós edzőnapokon reggel 30 perc. Pihenőnapokon is szintúgy megy. Nem csak a formában maradás miatt, hanem mert jót tesz az izmoknak is. Bár ez evidens.Na, röviden, tömören ennyi. Számomra ez lesz a cél majdan, amikor lesz is hozzá pénzem. Egyelőre azokat teljesítem amikre telik. Asszem az is elég lesz ahhoz h odabasszunk

Remélem ez segíteni fog elgondolkodni mindenkinek, nem csak A-s vcs-úaknak. Aki fejlődni akar komoly mértékben, jól akar kinézni, és vmit el akar érni az sztem konzultáljon a Döncivel. Mert így semmi se megy felesleges ki az ablakon. Lásd az én esetem: mindig erőltetni a fehérjét, teljesen feleslegesen. Erre egyébként most jöttem rá, teljesen magamtól, még mielőtt ezt tudtam volna. Pár dolgot megéreztem mostanában és úgy tűnik jók voltak a megérzéseim. Nem semmi ez a sport és a szervezet... Persze ezt csak azok ismerik fel akik komolyan gondolnak mindent, nem csak edzenek meg eszegetnek a nagyvilágba. Gondolkodni kell. Ennyi.
-
LOTR
addikt
hoppá, ezt el is felejtettem:
gratulálok minden versenyzőnek

pláne Dex-nek, mert nem sokszor láttam róla képeket/videót amikor versenyen "rossz" formában lett volnaBubi, csak látnánk már valamit, mindig csak az off, meg az off törpfalvád.....

-
LOTR
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
na törpepatkány (
) jólesz ha elvonulsz 
legalább értelmeset írnál, de így, legalább valami on lehetne
csudri
érdekes volt ez a Mr.O, nem voltak szerintem kiemelkedő -talán saját szintekhez képest sem- formák, és tényleg egy olyan ember nyert aki "súlycsoportokkal kisebb a nagyoknál" (ide sok idézőjel kéne, de maradjon csak ennyi), tehát nagyon várom a következőt, ott biztos ki fog derülni, hogy most ez lesz az új trend, vagy visszatérünk a régebbi vonalhoz, reméljük ott lesz Victor, ezen kívül Jay és Dennis is tanul a hibáiból (bármi is volt, szerintem ők is tudják, hogy ennél többet tudnak), Phil már nem lesz újonc, ha szerencsénk van Ronnie is visszatér (nem sok rá az esély, de én azért naivan bízom benne - mintha beszélt volna ilyen lehetőségről is)....és addigra veszek itthonra is egy normális gépet, hogy tudjam nézni a stream-videókat élőben, vagy hogy jön az adás
-
LOTR
addikt
b+ senki nem írt ide még sorrendet, pfffff
eddig csak bbing.hu fórumot olvastam, de akkor kimásolom onnan:Mr Olympia 2008
10th PLACE: $14,000 GUSTAVO BADELL
9th PLACE: MO ELMOSOUHI
8th PLACE: $17,000 DENNIS JAMES
7th PLACE: $17000 SILVIO SAMUEL
6th Place: Melvin Anthony- $30,000
5th Place: Toney Freeman- $40,000
4th Place: Dennis Wolf- $48,0003rd Place- Phil Heath- $60,000
2nd Place- Jay Cutler- $90,000
1st Place- Dexter Jackson- $155,000
képeket még nem láttam, reggel csak az eredményt volt időm megnézni, most linkelhetne a sok patesz....
-
Bubee82
őstag
"Egy kicsit szomorú vagyok, de örülök Dexternek, mert tudom, milyen érzés győzni. Nem hitte, hogy győzhet amikor odakint álltunk. Néha nyersz, néha veszítesz. Jobban nézett ki nálam tegnap, és egyértelműen túl nagy előnyt szerzett, amit már nem tudtam ma behozni. Ez egy kicsit érdekesebbé teszi az Olympiát, hiszen az eddigi évek alatt, mindig ugyanazok a srácok győztek, csak szopás hogy pont én vagyok az, akit ilyen gyorsan megvertek, de ez tesz azzá, aki vagyok."
Jay Cutler
Na ezért azt hiszem kijár a maximális tisztelet. Ez egy igazán őszinte beszéd volt

-
hummerdikk
őstag
Huhh most lemaradtam...
Igy visszanezve a kepeket egyertelmu h Dexter... Megnezitek Cutlert es Dextert oldalrol, vagy akar szembol.... esztetikusabb latvany joval Jaynel. En szeretem es tisztelem Jayt, de asszem nalla a minoseg rovasara ment a tomeg... Sztem a karjai eleg durvan elfogytak, ahoz kepest h milyenek voltak.... -
Bubee82
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Mivel nem vok szakértő és nincs szemem egy valamire való szakmai megítéléshez ezért csak halkan jegyezném meg h azért van "némi" különbség mind2 embernél a tavalyi és az idei forma között
Nem előnyükre változtak szvsz 
De persze lehet a kép csalóka és a távolság nem ugyanaz
De szigorúan a kép alaján elég érdekes 
Csak az látja aki regelve van a pirannyás oldalon

-
csudri
őstag
Na mi van nem nézi senki?
-
Majstor
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Akkor ketten vagyunk.

-
csudri
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Coleman az előzsűri alapján Jay-t tartja a legjobbnak, akkor még jobban beszáradva tönkre veri a mezőnyt!
Idézet a Flex-online fórumról:
"Ron - ain't nobody touching Jay in this one .. he's shrededed from the front .. he's evgen shredded from the side look at his hamstrings ...he's shredded from the front he's just a little off in the back ... he wasn't briging his lats outROn - I gotta go
AD - youi leaving?
Ron - I already know Jay won"

szerk: tudom, hogy tele van helyesírási hibával, de így volt fent a flex-en

-
P00By
nagyúr
Száradj ki, száradj ki!
-
Bibby
addikt
Noooos... én nem is tudom. Szerintem állatul néz ki Cutler, egyszerűen NAGYOBB mint a többiek. Kedvenc kép.
Ez meg a méretkülönbségek miatt. Ez a Heath nem semmi.

-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Berkes Laci írta a másik fórumon, hogy itt úgysem csak a pillanatnyi forma fog dönteni, ha nem mutatnak "sokkal" jobb formát, mint Jay és Jaynek sikerül még javítani valamit vasárnap estig, akkor bár nehezen, de szerintem is meglesz neki a címvédés
szintén másik fórumon sokan írják, hogy Dexter a nyerő, meg had vonuljon vissza Mr.O-ként, hát ha egyszer a bírók az izomállattömeg X alakot díjazzák, akkor lehet ő beszáradva, ha nem egy súlycsoport a többiekkel -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
privi
Blank: a bb-n sokkal jobb minosegu kepek vannak. azok alapjan nekem tovabbra is Dexter a nyero. ha Jay javit a szarazsagon akkor valoszinuleg nyer. Dennis Wolf szerintem 4ik
Hardman jol latja szerintem, holnapig meg sok minden tortenhet
-
Foglalt név
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
De pont ilyen szart mondok

A csiga gyakorlatilag a kötelet vezeti szóval sok csalás talán nincs benne, nem? A belső tárcsa, amin a kötél fut kisebb átmérjű, mint ahol forgatod, viszont a szabadsúllyal ellentétben itt folyamatosan ugyanazt a terhelést kapod, ha jól fogod meg, nem?
szerk: most olvasom lotr közben már mesélt róla, de mindegy benthagyom már

-
_Blank_
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
finals holnap hajnal 4-5 körül.
Cutler alsóháta full vizes, meg gyűrődik a bőr, nem vmi szép látvány.
remélem Dexter lesz az O.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
a szinpadi fotok nem adnak vissza mindent. ennyi
a kozeliekmar jobbak.
szerintem meg csomot tudnak szaradni. mikor is lesz a 6os donto? vasarnap?
amugy szerintem Dexter papa a legjobb testepito figura kozuluk.
ha az osszkepet nezzuk akkor vitathatatlan. a laba se rossz csak a kepeken rossz szogben van vagy a fenyek nem jok
a Cutler fel van puffadva, de jo lenne latni rajt a ket evvel ezelotti szarzsagot a donton.
a Wolf brutalis, de szerintem nem bajnok alkat..egyebkent meg nagy riszpekt mindegyiknek!

-
Bubee82
őstag
válasz
penene
üzenetére
Senki nem tudhatja h mire hogy reagál a szervezet. Még ennyi tapasztalat után is csak becsülni lehet. Persze ezek a becslések igen jók és pontosak, de soha nem lehet tudni. Elég ha mentálisan nincs minden 99,9%-on, máris ront a helyzeten. Itt tényleg csak hajszál a választóvonal.
-
janeko
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
lehet, hogy taktika volt, hogy az élőzsűrizésen gyengébb volt, a döntőre meg robbant, bár nem valószínű.. ebből a hátból már nem nagyon lehet jót hozni
.. ha ezt a címet is Jay-nek adják azt csak a hátszélnek köszönheti..
most sajnálhatja szerintem legjobban martinez, hogy nem indult.. tavaly is ő érdemelte volna, csak ugye a trónkövetelőnek nagyon meg kell vernie az aktuális bajnokot
Freeman se rossz annyira meg Heath se.. szinte megtippelhetetlen az 1-5 sorrendje jelenleg szerintem -
válasz
Bubee82
üzenetére
megnéztem én is a képeket. ezek alapján max a 2. helyért küzdhetnének, mert a mr. O címet szerintem nem szabadna így odaadni.
wolfnak nem jött össze a felkészülés, cutler sehol sincsen a régebbi formáihoz képest. heath hátának nincs szélessége, dexter lábai meg nc... a végén silvio fog nyerni, vagy shelestov

-
LOTR
addikt
srácok most mondták be a tv-ben, hogy a danett ízolimpián a mogyoróscsoki nyert, szerintetek lehet párhuzamot vonni az olympia weekenddel? hmmm....
-
Sziasztok!
Kicsit off , de tudtok valami jó boltot ahonnan olcsón tudok rendelni súlytárcsát és kétkezes rudat , fekpadot ?

-
penene
őstag
Wááááháááá

Ja, de van, hogy elcsúszik a kaja a munka miatt (akár 1 órát is simán, ha beraknak valami megbeszélést, bár már röhögnek, mert beviszem a kaját a tárgyalásra, ha belső, meg kérek kajaszünetet 3 órás megbeszélésen
), és akkor már nem jön ki.
Szinte sosem bírom tartani a
11:30, 14:30, 17:00 kaját... (és 17:30, 18:00kor már edzés)...
Így általában a 17:00kor gyorsan bedobok 30Gnyi pufirizst (vagy pihenőnapon még ezt se, mert megyek dokihoz, v. haza és csak utána tok enni)... ennél még a madáreledel is jobb.
-
penene
őstag
Kis OFF:
Ha bármikor szeretnék napközben egy + gyors étkezést turmixszal hozzáadni, akkor vegyek valami jó tömegnövelőt (csak abban meg gyorsan szívódó ch van
), vagy milyen gyorsan fogyasztható kombót használjak (pl. fehérje+zab)?Reggel fehérje+zab megy, edzés után meg fehérje és malto/dextróz. Ezért lehet nem kéne még egyszer zabos turmix, ha úgy adódik.
Nyilván ha közvetlenül edzés előtt iszom, akkor inkább mehet egyszerűbb cukorral, de ha pl. az edzés előtti étkezést megelőző, akkor nem kéne.

Vagy egyéb tipp? Lényeg, hogy nyomnom kell, ha úgy adódik, és nyomni is fogom.

-
LOTR
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
én is egyetértek
Jaynek túl vastag a dereka, viszont brutál lábai vannak
Dennisnek meg a vállai elég jók, viszont a lábain van még mit alakítani, de jóval vékonyabbnak tűnik a dereka
Dexter ha ez marad a bírói tendencia, akkor a tömege miatt marad le
Phil Heath lesz szerintem a meglepi, de azért nem olyan meggyőzőszerintem az első 4 hely valahogy így alakul
pfff, na most nézem én vagyok a 3. aki őket várja a 4 közé, ez már csak jelent valamit, így laikusok között is

-
_Blank_
senior tag
válasz
Bubee82
üzenetére
Nálam első helyen Dex, és Philt bepréselném másodiknak, aztán Wolf és csak utána Jay. nagyon nincs rendben _nekem_ Jay, sztem ez nem méltó egy Mr. O-hoz.
de én sem értek hozzá.
persze innen még száradnak valamennyit, de nem tudom elképzelni hogy ennél sokkal jobb formában legyenek néhány óra múlva.
Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ami kisse erthetetlen
bar foleg az elozo napi forduloban.
nagyon jo csavok voltak
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elfért egy oldalon és nem volt benne egy rossz izület sem

Kíváncsi vagyok

Te hülyegyerek