Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Na ne már! Kit érdekel, hogy ki hogyan néz ki innen? Én is most kezdem az edzést, össze vagyok esve, borzalmasan dagadt vagyok stb., de mégis mindenképp ott leszek, mert jó lesz a társaság, jókat fogunk röhögni, függetlenül attól, hogy másfél vagy két méteres derékkal jelenek meg
, eszembe nem jutna emiatt otthon maradni, mikor egy évben max. egyszer van ilyen lehetőség, hogy találkozzunk. Annyira lényegtelen, egyébként is egy Superbodyn lesz annyi kigyúrt ember, hogy mi egy óvodás csoport látszatát fogjuk kelteni
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #24669 üzenetére
Köszi a segítséget
-
Bubee82
őstag
válasz
Foglalt név #24694 üzenetére
Azé' engem is tessék gyarapítan bakker
Amiért ilyen kurvarendes vagyok veletek
-
Foglalt név
addikt
válasz
BÁ Nutrition #24693 üzenetére
Spammeltem én is pár listán. A cukrostörpe reszkethet
-
BÁ Nutrition
addikt
en ugy tudom hogy naponta csak egy ervenyes
most irtam par mexicoi ismerosomnek hogy jojjenek gyarat epiteni es kuldjek el a linket mindenkinek akinek csak tudjak arrafele
mert a baj majd holnap jon mikor az atlag edzo valaszol olvaso meglatja a linket
aztan most is alig tudjuk tartani a munkanelkulisegi ratat
-
harry
veterán
válasz
BÁ Nutrition #24688 üzenetére
Gyárakat linkeljél, nehogy már elmenjenek az emberek melót keresni
Berakom már aláírásba, ha ez segít -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #24686 üzenetére
-
harry
veterán
válasz
ígyvanferi #24685 üzenetére
Fehérje: úgy lehet, hogy nincs 100% készítmény. A jobbak is 80% körüliek. Tehát ha eddig volt egy 70% fehérjéd, amire ráírják azt, akkor az
70% fehérje 100g esetén: 70g
Míg az "újnál":
70g 105%-a: 73,5g, avagy most már 73,5%-os a készítmény.Magyarul tehát hülyeség és reklámfogás, ez önmagában nem jelent semmit.
-
válasz
BÁ Nutrition #24686 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
sracok a bunny egy istenkiraly
bekerultunk az edzo valaszolba is
most tenyleg kene csinalni par gyarat mert nagy a munkanelkuliseg[link]jah es 300 helyet javitottunk az utso 2 oraban a gorog oshaza ranglistajan
-
ígyvanferi
addikt
Szevasztok!
A "nagyobb", összetett gyakorlatokat érdemesebb az edzés elején csinálni és aztán jöhetnek az inkább egy-egy kisebb izomcsoportra koncentrálók? Vagy ez nagyon evidens?
Jah, még valami. Ezt magyarázza el nekem valaki: 'Minden egyes adag több proteint tartalmaz: a korábbi termék proteintartalmának 105%-át!' Hogy is van ez?
-
-
olyankérdésemlenne, hogy meddig jó a tojás?
mer van itt 10db, ami elvileg elsején lejárt, ez ehető még, vagy már kuka?
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #24677 üzenetére
ha meg meg is eszi, akkor pláne
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #24673 üzenetére
Keresd meg
Sztem bármelyik fehérje jó, mivel "klasszikus" étrend jellemző. De amúgy asszem itt a húst kell erőltetni, és kevés folyékony fehérjeforrást. A 0-ás a tipikus húsevő, minden vicc nélkül.
Te 0-ás vagy?
-
Bubee82
őstag
Na, némi fejlemény illetve új infó a vércsoportos étkezésről:
Ez még csak egy kis szösszenet egyelőre, mert erről regényt lehetne írni, viszont B most a verseny előtt van hajszálnyival, így jegeltük a témát a versenyek utánra. Addig is pár infó.
0
Tipikus testépítő diéta működik (sok hús - marha, csirke, halak, vad hús - közepes CH, kevés zsír). Nagyon könnyen pakolnak fel izmot, viszont könnyen fedődnek. Folyamatosan feszesek, bírják a hosszú edzéseket.
B
Tejesek. Minden tej alapanyagú fehérjét simán emésztenek, tehát az összes tejsavót, kazeint, a tojást is. Közepes CH, mérsékelt zsír. A B-s a legjobb vcs, könnyen építenek izmot, nehezen fedődek, mindig feszesek, eresek. Rövid edzések működnek náluk.
AB
Mivel ritka, ezért nem tudott mondani semmit.
Aki Döncivel szeretne személyesen találkozni, az hívja fel a 06-20-920-89-41 számot, és hivatkozzon a sárga fórumos blogjára. Beszélje meg vele a találkát stb.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #24670 üzenetére
Másik bömös lesz, ha minden igaz
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #24663 üzenetére
eladod a bomost? megis merci lesz a vegen, en megmondtam
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
DarthPeeter #24668 üzenetére
[link]
egy hetig mehet igy aztan ketszer 5 gr menjen.
ket het mulva mar biztos erosodsz egy kicsit -
DarthPeeter
aktív tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyi kreatint érdemes és mikor beszednem.Eddig (1. kreatinos nap) 2x10g-ot vettem 3-3dl vízzel. Egyiket fél órával gyúrás előtt, másikat nemsokkal utánna. Egyébként eredményét mennyi idő után lehet észrevenni? Heti 4 edzésem van kb 2 órásak, 65kg vagyok 170cm. Lehet hülye kérdés, mert minden ember más na, de hátha valaki tud mondani valami okosat
.
-
csudri
őstag
Ennyire off-topik lettünk, hogy nincs is ON hozzászólás?
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #24656 üzenetére
nem
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #24660 üzenetére
Hasonlót már láttam, ilyen szmájli vagy mi
#24663: jáj
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #24653 üzenetére
Azokat nem ismerem.
Linkek?Ott házhozszállítás van, vagy ott is van helyi átvétel?
-
Vandit.
addikt
válasz
hummerdikk #24657 üzenetére
Nekem az túl édes volt egy idő után. Viszont a banános és az epres-fehércsokis az nagyon jó.
-
LOTR
addikt
válasz
bandus #24627 üzenetére
huh, az még 3 hét, én nem merek ígérni semmit, de ha nagy topiktali lesz, akkor meggondolom, de már vagy 1 hónapja nem edzettem (csuklóm már egyre jobb, fogni is tudok vele, csak erőltetni nem merem még, bár lehet kicsit kéne), rosszabb formában vagyok, mint valaha, így még inkább nem merek menni
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #24648 üzenetére
Csak írtam egy számot
-
penene
őstag
Dejó..
"Kedves Péter! Sajnos a Joint Repair-t nem sikerült beszereznünk az importőrtől, helyettte a Prolab készítményét javasoljuk: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2691 Ha ez a termék is megfelel, kérjük jelezzen vissza nekünk. köszönettel:"
Végülis az a Prolab se rossz, de ha már ez nincs, akkor beszedem az összes otthon levő cuccot, 3 féléből meg is lesz.
Addig meg megjön majd talán a joint repair az USAból.onnan még olcsóbb is.
-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #24649 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
itt olcsobb a jegy[superbody]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #24646 üzenetére
miert mekkora helyen szoktak ezt rendezni?
anno volt hogy tobb ezren is megneztek. hallottam h visszaesett a nezok szama, de 300an meg az Arena kupan is voltak -
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #24646 üzenetére
Akkor vedd meg előre
-
Bubee82
őstag
válasz
kicsitomi88 #24640 üzenetére
Én se, de orvos se vagyok. Nekem ez volt jó és kész. Ennyi tudok.
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg #24638 üzenetére
Aki meg nem fér be az nézheti a neten, mert lesz élő közvetítés.
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #24638 üzenetére
Természetesen lehet
-
P00By
nagyúr
Superbody jegyvásárlási pontok:
Shop.Builder Pest VII. Alsóerdősor u.37
Láng Westend
Láng Oktogon
Láng Duna Plaza
Fitness Pont Lurdy ház
Fitness Pont Pólus
Fitness Pont Mamut
Láng Fehérvári út
Campona
Powerlife-Sugár
Győr-Fitness Pont Belváros
Szeged-Data Object Mérey u. 17
Szeged-Fitness Pont
Debrecen-Láng Sport
Debrecen-Rácz Zoltánné(Budapesten hétfőtől, Szegeden keddtől, Debrecenben szerdától)
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #24630 üzenetére
Én is szombat-vasárnap
-
válasz
Markgx10 #24631 üzenetére
sosenem tudom követni, hogy hol is van
akkor Csudrival plusz egy fő
a dőntők fél4-től vannak, gondolom addig, amíg tart a program. utána pedig evésivás, ha igényli a társaság
remélem összejön
hári péter: szerintem valahol a palota mellett, hogy ne kelljen sokat mászkálni. de előbb bólintson rá mindenki, aztán megbeszéljük a részleteket
-
csudri
őstag
Elvileg én is jövök. Meddig tart a szombati program? Mert este már programom van...
-
válasz
Markgx10 #24615 üzenetére
a többiek? God, úgy emlékszem, hogy te itt leszel mindkét nap, ez igaz? mert ahogy Márk, én is inkább szombaton mennék ki, és akkor erre a napra összehozhatnánk valamit. Talán FN meg LOTR is odatolná a képét, meg húzunk sorsot, hogy ki fizesse Bubinak a jegyet?
Többiek? BÁ, Bibby, linkpateszok?
-
cettlee
őstag
jött egy uj cucc.bsn volumize. arrol tud vki vmit?gondolom nem
XD
-
penene
őstag
Hát egen.
Antibio nekem sose volt kedvencem, bár ahányszor szedtem, a negatív hatásait nem éreztem, azt hittem jobban kikészít. Antibio között is van olyan, amelyik jobban kímél (lehet nem is annyira erős), betegségtől függ, melyiket célszerű.Ha rám hallgatsz, megveszed a drágábbikat (most a probiora gondoltam, Bubee leírta a jó antibiotikumokat). Pár ezer forint különbség nem számít, ha épp szarul vagy, és ez jobban helyrehoz. Úgysem beteg gyakran az ember, és szenved. Persze ez csak magánvélemény, más pénzével nem játszom.
Nah lemegyek bevásárolni teljes kiőrlésű kenyeret, felvágottat, sajtot... Most csalok, hátha úgy jobban bírom.
-
harry
veterán
válasz
penene #24622 üzenetére
Hát nem tudom igazából, a probio akkr jó, ha antibiotikumot használok. Az viszont nem tudom, hogy szükséges-e, vírus ellen elvileg az sem segít. Na de valamit kell lépni, mert ez így nem a legjobb. Szóval majd megpróbálok beszélni a dokival, addig meg lehet berendelek egy ilyet a shopból, remélem holnap/után megjön. Vagy elég egy Greens, esetleg Multienzim? Vagy az olcsó proboi [link] ? Nem tudom a dokinak mennyire fog tetszeni, hogy megmondom neki, hogy mit akarok, majd kiderül.
-
penene
őstag
én is elkaptam szüleimtől a kórt, így most otthon vagyok.
Dokit szerintem csak kiiratni hívom fel. Úgysem tud semmit adni. Antibiotikum még nem kell.Tömöm magamba a vitamint, meg próbálok enni (kis hasmenés ellenére), hogy minél hamarabb megússzam, minél kevesebb szívással. Legutóbb szombaton edzettem, az még jó volt.
Holnap kéne menni, de szerintem magammal csesznék ki.
Lábazás meg már 1.5 hete volt, ez már több, mint a regen, de legalább a húzódás remélhetőleg meggyógyult.
Jobbulást minden szenvedőnek!
-
harry
veterán
válasz
Bubee82 #24619 üzenetére
Amikor már dokihoz mentem, úgy éreztem kezdett elmúlni a hasfájásom. És tényleg elég változó, pl. kedden egész jól voltam, csak visszaestem... Most este aludni sem igazán tudtam, mert felkeltem wc-re kétóránként, eddig ilyen nem is volt. Szóval néha fáj, de azt leszámítva viszont megvagyok, már nincs fejfájás / láz / hányinger... Csak épp a hasammal nincs minden rendben.
Ma megyek délután, hát, rákérdezek ezekre, gondolom nem fogja csuklóból elutasítani, bár nem tudom én mint laikus beteg mennyire ragaszkodhatok valamihez, ha ő mást javasol.
Szóval akkor Doxycyclin, és szerezzek probiotikumot. Láma kérdés, de ez utóbbi mifene, milyet javasolsz, hol/mennyiért lehet venni?
Vitamin megy persze.Probiotikumnak pl ez? [link]
-
Bubee82
őstag
Ennyit az orvosokról. Amikor most tüdőgyuszim volt, akkor is félrediagnosztizáltak.
Irass fel Doxycyclin-t, ez egy igen erős antibiotikum, ami elvileg a vírusfertőzést is gyógyítja. Én ezt kaptam és ez használt. Meg Flector EP-t kaptam lázra. Ez is az egyik legerősebb/legjobb.
Mellé pedig vegyél probiotikumot mindenképpen. Ne csak azért h a bélflórát megtartsad/visszaállítsad, hanem azért h az immunrendszert is minél előbb felébresszed. A vitamint meg már mondanom sem kell ugye.
Máskor meg legyél erőszakos az orvossal. Ne hagyd annyiban a dolgot!
God:
Nem szopatás miatt raktam be, hanem azért h megnézd
-
harry
veterán
Én meg még mindig vergődök ezzel a rohadt betegséggel
Már egy hete. Valami vírus lehet, vagy nem tudom már. Jóformán nem tudok enni semmit, mert nem tudom mi marad meg a hasamban, vagy mitől fog fájni. Doki sem tudott mondani semmi konkrétat, majd ma lehet visszanézek, de nem nagyon vonz az elképzelés... De attól, hogy itthon ülök meg teát iszogatok, nem fogok meggyógyulni. Meg tovább koplalni sem kéne, már magamhoz képest is elég gyenge vagyok, már így is lement pár nap alatt 3 kiló, már bő egy hete nem is edzek. Szóval most nem tudom mi legyen.
-
Markgx10
őstag
válasz
bandus #24613 üzenetére
Írtam privit.
Na, srácok, végre ma elkezdtem edzeni is. Csak próbálgatás jelleggel történt, hogy miként bírja a jobb vállam, abszolút minimális súlyokat használtam és nem is éreztem fájdalmat, ami jó, mert így mehetek szerdán is. Az első két hétben heti háromszor fogok csak járni és átmozgató, kis súlyos, edzéseket végzek, de legalább már edzek! Szóval ennyi mára, majd jelentkezem.
-
kicsitomi88
őstag
No én ha csirkét, sertést és marhát nem ehetek legalább választhatok a savó meg a szója között
-
Bubee82
őstag
Godnak és Márknak szeretettel ajánlom az üzenőfalat
-
csudri
őstag
Vazze nézem a Sport1-en az NFL közvetítést, az egyik csapatban Jay Cutler az irányító (ez még nem is lepett meg, mert tudtam, hogy van egy ilyennevű QB), de hogy a másik csapatban van egy Dexter Jackson...ha egyszer csak bejön egy Ronnie Coleman nevű védő, akkor kinyomom a tv-t.
-
pateszok!
aki megy/jön a superbodyra tudna nekem dobni egy privit, hogy pontosan melyik nap, délelőtt vagy/és délután? így ezt összegezve jobabn átlátható lenne az egész, és könnyebb lenne megszervezni is egy előtte/utánavaló sörözést, pizzázást
-
harry
veterán
válasz
Markgx10 #24601 üzenetére
Nekem miért nincs ilyen könyvem?
Egyszer már adtam vért, talán 2 éve, akkor tuti megnézték a vércsoportom, hogy tudnám ezt kideríteni? Nem hiszem el, hogy nincs ez letárolva vmi központi adatbázisban. Mert könyvet én nem kaptam, ez csak ilyen egyalkalmas akció volt a suliban. Jó volt, mert nem kellett menni órára
ám sört sem kaptunk a végén...
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #24152 üzenetére
Előkerestem a véradó kiskönyvemet
(halál komolyan, már nagyon sok éve adok vért, de még soha nem néztem meg, hogy milyen a vércsoportom
) és "A pozitív" (nem HIV
), szóval ezek szerint ez a dolog nálam működhetne.
Először is: "Folyékony fehérjeforrás: szigorúan izolátum, szója és tojás."
Mióta edzek szinte csak tejsavót eszek, egyszer vettem egy milk & egg fehérjét (koncentrátum), de már nem emlékszem, hogy milyen volt, csak a szar tojás ízreMost is ON 100% Whey van, igaz, a sérülés miatt, hogy nem edzettem, nem is nagyon erőltettem. Ezt most bekajálom és utána veszek szójaizolátumot
Bár nem igazán vagyok nőiesedésre hajlamos
, nem is érzek túl sok kockázatot, mert ha csöcsöm nő, akkor legfeljebb lebunyózzuk Bubeeval
Viccet félretéve, úgy is annyira szar vagyok, hogy sokat nem veszthetek, még idén kipróbálom a dolgot, rászánok egy fél évet, aztán elszámolunk
Hátha nem csak a balta az egyetlen eszköz, amivel még embert lehetne belőlem faragni...
Aktív témák
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest