Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Volna még kérdésem,ha megengeditek.
1.A csirkét süthetem sütöben,serpenyöben,ect,vagy csak a párolás a jó?2.Zabpehely helyett valami ehetöt ajánljatok légyszi,ettöl hányingerem van már,pedig alig egy hónapja eszem.
3.Asszem ennyi egyelöre.
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #25284 üzenetére
Szépen gyűlnek az emberek is. 1-2 arc fel is ismerhető.
-
cettlee
őstag
na van 1 teli doboz noxplodeom meg megjött 2db celmass is. heti 3szor edzek másfél orát. xplodeot csak edzés napon szedném, celmassból minden nap egy adag, plussz a 3 edzésapon még 1 adag az edzés vége felé a turmix elött negyed orával. ezigy franko vagy vmit máshogy kéne?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Foglalt név #25283 üzenetére
latom borus a helyzet odafent, epp ugrashoz valo
-
Foglalt név
addikt
válasz
BÁ Nutrition #25282 üzenetére
Másold ki a címet és úgy rakd be a böngészőbe vagy ha rákattintasz utána nyomj egy frissítést
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #25276 üzenetére
nah, 11:10, mosléktájm.
-
P00By
nagyúr
válasz
Böff
Bibby:
-
Bibby
addikt
válasz
-
God Vazzeg
veterán
Röff
-
P00By
nagyúr
válasz
kicsitomi88 #25272 üzenetére
penene sajnos igazat ír...
Én válledzés után nem tudok inni, csak nagyon macerásan, nem inkább röhejesen -
penene
őstag
válasz
kicsitomi88 #25272 üzenetére
Lehet, hogy annó volt izmod, most nincs.
-
kicsitomi88
őstag
Aszondja meg nekem valaki, hogy nekem vállam miért nem durran be soha. Nincs olyan a teremben aki legalább megközelíti tudta volna azt az intenzitást ahogy én csinálom és még sem. Emlékszem régen megvolt az az érzés amit Zeg is írt, hogy válledzés után bajban van, hogy nem tudja megemelni a shakert stb... És durrant is, most semmi. Régen csalósan csináltam, most szuperszabályosan
-
penene
őstag
Kb 2 év után először van izomláz a mellemben!!
Ha arra gondolok, hogy ugyanannyi volt a sorozat, ismétlésszám, súly, mint korábban, akkor tényleg javult a technika, pedig azt hittem, hogy nem, mert fura volt úgy nyomni, mint a Kopasz Ördög.Váll, hát, tricepsz, bicepsz, mindet durván érzem... hát ez vagy azért van, mert volt 1.5 hét kihagyás, de inkább azért, mert most tényleg fullon koncentrálva lenyomtam az edzést, és a súlyokat is tiszteltem (mondtam magamban , hogy tiszteld a súlyt, amikor meg beszartam már, akkor meg, hogy de ne félj tőlük!)
Az tuti, hogy a közben szopogatott aminos kombó sokat dobott, nagyon sokat!És mindezt azért sikerült, mert nem volt se belenyilalás a könyökbe, se fájdalom, pedig a hátedzésnél azon a határon húztam, amikor előző alkalmakkor igen necces volt.
Persze a súlyok nem nagyok, 15ös ismétlésszámok, tehát a határ még így is közel, mi lenne, ha 10-12őket végeznék.. Az nem menne még. majd talán 1 hónap múlva váltok 12es szériára, és akkor onnan kezdem növelni a súlyokat, amennyire megy. -
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #25263 üzenetére
ezis!
-
Bubee82
őstag
-
harry
veterán
Csak nem tudom neki hogy jobb, egyszerre elmondani több vércsoportot is, vagy csak egyről beszélni. Illetve gondolom jelentkezne még pár A-s, csak akkor meg félek sokan lennénk (nehezebb időt egyeztetni). Meglátjuk, ha mást nem érdekel ennyire a téma, és Döncinek sem gond, akkor persze velünk tarthatsz. Bár bubee amúgy is elég sok A-s infóval tud majd szolgálni az SB után, illetve mondta, hogy majd ő is felkeresi.
-
-
harry
veterán
válasz
BÁ Nutrition #25253 üzenetére
Kb igen, illetve pár testépítés specifikus dolog (pl. milyen fehérje, más hús mikor/hogyan fogyasztható, zsírokat szabad-e ch-val [A-nal írták, hogy nem, ha jól tudom], stb). Szóval erre majd kíváncsi leszek.
-
Shodan
őstag
Ma kicsit unatkoztam, mert nem voltam edzeni és tegnapelőtt amit mutatott bobchemistry kolléga nagyon megtetszett.Így nyitottam egy oldalt, csináltam logót meg minden, és egy gyöngyszemmel indítottam: [link]
-
DeadMeat
nagyúr
fehérje maradjon ennyin?Nem sok?Edzés után se egyek ch-t?Mert az álltalában du van.
Amivel bünözök mostanban az a tejföl.A túróhoz.Máshogy nem csúszik. 4 edzésem van hetente,kardió azmeg a melóhelyen a gyaloglás,bicaj a melóhelyre.
Mással nem bünözök mostanában,még sör is csak ritkán van -
harry
veterán
válasz
DeadMeat #25249 üzenetére
Vegyél el a ch-ból úgy 25g-ot, és nézd meg az adott hét végén, hogy mi a helyzet. Ha nem csökkent/stagnál, akkor vegyél el még 25-öt, és ismét nézd meg mi a helyzet egy hét múlva. Szóval a fokozatosság lenne a lényeg. További vedd ki a szemetet, meg pár olyan kaját, ami amúgy mehet tömegelésnél, vagyis tényleg tisztítsd meg az étrended (ha még nem történt volna meg), kaja legyen 2-3 óránként, délutántól elhagyhatod a ch-t, sok zöldség, sok víz. Bár szerintem jelenleg csak az a gond, hogy sok a ch, vagy félrekajálsz, legalábbis a leírtak alapján. Edzés meg persze heti 3-4* súlyzós + esetleg aerob, ami alkalmanként 40-60 perc (bringa, lépcső, séta, stb).
-
harry
veterán
válasz
kicsitomi88 #25239 üzenetére
Szerintem nincs ilyen érték, attól függ, hogy szeretnéd.
Én inkább lediétáznék, és arra tömegelek, mert így jöhet fel súly bőven, míg ha amúgy is fedett vagyok, és arra tömegelnék, akkor elég könnyen fel lehet venni a zsírmalac jelmezt. De ha ez valakit nem érdekel, vagy nem annyira hízékony, akkor mindegy. Másrészt meg vagy előte kell többet diétázni, vagy utána, ki-hogyan érzi jobbnak. -
DeadMeat
nagyúr
Nem megyen nekem ez a diéta valmi jól.79kg-ról indítottam,mikor elkezdtem az edzést,egy hónapja kb megy a diéta,most 84 vagyok
4 hónap alatt 5 kiló felszaladt.Én nemtudom hogy vagytok vele,de én állandóan éhes vagyok.Alig várom,hogy megehessem a kövi kis adagomat... Pedig nem sok,sőt. 500gr csirek,250-300 gramm rizs,elosztva 6 reszre.reggelire még 4 tojásfeherje.Ez ugy,hogy edzés után 100gr csirek+100 rizs.
Ennélkevesebbel éhenhalok.
Viszont a súlyokat aránylag szépen birom emelni,még igy is,csak a mellezés nem megy olyan jól,mint a többi.Már kezdenek szépen kirajzolodni az erek,barátnő szerint kezd látszani hogy edzekDiétázok,mégis hízok?Gondolom sok a ch még mindig.Nade akkor mennyire vigyem le?Most is majd éhen pusztulok,szerencse hogy még van mit ennem az éjszakás müszakban
-
LOTR
addikt
woohoo
hosszú idő után először voltam edzeni
bár gyengébb vagyok, mint egy 9 éves kislány, de legalább elkezdtemköszönöm, leölük
-
penene
őstag
jah, beszámoló a BCAA+gluta+VitarGO edzés közbeni shakeről:
Hát ez kibebaxottan naon krvajó!!!
Nem elég, hogy nem merültem ki (bár 50 perc alatt elfogyott, nyeltem mint a liba) a 2:20 perces edzés alatt (úgy, mint korábban, de persze izomcsoportonként elfáradtam), hanem kimondottan durván erőben voltam.
1.5 hete nem voltam lent a betegség miatt.
Méreckedem, 62, jó legalább nem fogytam a hulladék kaja ellenére.Nem csak, hogy meg bírtam csinálni azokat a súlyokat, amit 1.5 hete, de mondhatni lazán, még kontrolláltabban, még jobban durrantva, még lassabban, még jobban érezve az izmot. Mindet, minden izomcsoport...
Izület is kb. bírta, szal nem szólhatok semmit!No meg megmentettem egy SBre készülő csávót a sérüléstől 2x.
Többiek csak nézték, ahogy 1kezes mellbőlnyomásnál bicsaklik ki a könyöke... Igaz, ő nem kért segítséget, de aztán már hálálkodott, meg jólesett neki, hogy legközelebb is mögé álltam.
Full diétában full erő nélkül, full intenzív edzés, és mondja nekem, hogy szédül.De jó forma azért.
Másik csávó meg kérte, hogy adjam fel áthúzásra neki a súlyt, nem néztem mennyi, aztán majd bexartam, nem feszítettem erősen a hátam.
De hál istennek nem húzódtam meg. Aztán már jobban figyeltem másik 3 kérésnél
Nézem mennyi, 65 kiló volt.. Azt hittem ennyit fel se bírok emelni full edzés után
, aztán még neki magasra is kellett...
Na a lényeg, hogy brutálisan jó ez a kombó, és sok thx a tanácsért, nekem bevállt!
Már csak az kell, hogy az izületek is jók legyenek, nagyon észnél kell legyek, mert nagyon durván jön az erő, de nem emelhetek. -
kicsitomi88
őstag
Míg legalább a kocagyúrós szintet nem érem el nincs vizualis visszacsatolas
Magyarán ha elérem a 85kg-ot(inkább 80-at) akkor linkelek egy before aftert.
Amúgy most kezdő kérdésem lesz de nem vagom hirtelen hol tudnék utanaolvasni: Mi az a testzsír% vagy súly v derékbőség vagy nemtommitől függ, hogy mikortól érdemes elkezdeni tömegelni. Csak mert tisztában vagyok vele, hogy leszálkásodni úgysem fogok mivel nincs nagyon minek, így valszeg kicsit zsírosabban fogom elkezdeni a tömegelést mint mások bejáratódva egyébként. Magyarán van erre valami konvenció?
-
P00By
nagyúr
válasz
kicsitomi88 #25237 üzenetére
Meg a formám sem olyan, hogy elé merjek állni
Gondolom ezt csak viccből írtadNe viccelődj!
-
kicsitomi88
őstag
Harry jegyzetelj, Szegedről ez most necces lenne
Meg a formám sem olyan, hogy elé merjek állni
----------------------------------------------------------
Amúgy meg nagy kamu amit ír mindegyikük, itt az igazság a szénhidrátok fajtáiról:
1. A patriarchák korában a méz volt a fő édesítőszer. Ezt a virágból méhek készítik, ezért kozmikus energiákkal van tele, és az anyagcserére hat.
2. Nagy Sándor idején megjelent a nádcukor. Ezt a növény szárából nyerik, ezért egyaránt tartalmaz kozmikus és földi energiákat és a ritmikus rendszerre (szív és keringési rendszer, légzőrendszer) hat. A cukornádból készült cukor nyomelelekben még gazdag.
3. Napóleon uralkodása alatt jelent meg a cukorrépából nyert cukor, melyet a növény gyökeréből vonnak ki, emiatt ez csupán földi energiákat tartalmaz és az idegrendszerre van nem túlzottan pozitív hatással. A répacukor a gondolkodást földhöz kötötté teszi, mint ahogy a virágból származó méz kozmikus magasságokba emeli.
A természetes szénhidrátok az ember önállóságát fejlesztik. A finomított cukor ezzel szemben az egoizmust fokozza, önzővé tesz. -
harry
veterán
válasz
Bubee82 #25229 üzenetére
Csak nem szeretek 0 tudással nálam jóval többet tudókról kérdezni :-P Gondoltam itt arra, hogy el lehet olvasni egy könyvet, pl D'Adamo könyvét, úgy emlékszem Dönci is ajánlotta. De amúgy igazad van, biztos, hogy jobb forrás másoknál, ezt nem vitatom.
Mailre azért gondoltam, mert van akinek kényelmesebb lehet, de ha nem, akkor persze nem. Blogját nem nagyon követtem figyelemmel, csak láttam, hogy van, meg pár oldalt elolvastam.
Akkor ha úgy alakul, és másoknak is jó, akkor lehet valamikor felkeressük
-
Bubee82
őstag
Eh, ne legyél már hülye
Mi az h alapoktól? Ezek már olyan speciális dolgok amikhez kell olyan ember aki tudja, csinálja és nem csak a levegőbe beszél, meg a netről szedett-vedett dolgokat mond, hanem olyanokat amik aranyat érnek. Ebben a témában azt hiszem ő van ott a legjobban, hiszen már elég rég óta foglalkozik vele.
A csoportos meeting viszont kurva jó ötlet. A felhívás egyébként is csak arra vonatkozik h megbeszélsz vele egy időpontot a találkozóra.
Mod:Emailben nem várj tőle választ, mert utál gépelni. Ezt B is mondta. Mit gondolsz miért nem ír a blogba és miért mondta nekem h Ő felhív ENGEM?
-
harry
veterán
válasz
kicsitomi88 #25222 üzenetére
Coyot, kicsitomi - ha komolyabban érdekel titeket a téma, és ti is gondoltatok arra, hogy beszélnétek valamikor Döncivel, akkor majd valamikor egyeztethetnénk egy időpontot, és együtt keresnénk fel, így egymás kérdéseit egyszerre hallva is több oldalról közelíthetjük meg a témát, illetve Döncinek sem kéne annyiszor elmagyaráznia, és esetleg több időpontot egyeztetni. Meg gondolom nektek is jobb, ha élőben hallhatjátok, mintha pl. én írnám le ide.
Nem tudom neki hogy egyszerűbb, mert nekem az is teljesen jó ha pl. emailben mesél a témáról.
-
harry
veterán
válasz
Bubee82 #25223 üzenetére
Én nagyon szívesen fogadnék tőle bármiféle információt, csak úgy vagyok a segítségkéréssel, hogy amíg én nem kezdek el kutatni valami után, addig nem szeretem, ha másoktól csak úgy lenyúlok egy halom tudást, gyakorlatilag úgy, hogy semmit sem tettem érte. Szóval pl. a minimum lenne elolvasni a blogját, amit terveztem is.
Mert felhívhatnám, hogy lenne-e kedves lediktálni, hogy mit-hogyan egyek, és bizonyára segítene is, csak nekem ez kicsit olyan kihasználásnak tűnik, vagy nem is tudom... Szóval szeretnék először valamelyest az alap dolgokról tájékozódni, hogy ha majd ott állok vele szembe, ne csak pislogjak, hanem valamelyest képben legyek. Szóval azért szeretném tiszteletben tartani a tudását, nem csak úgy felhívni, hogy mondja már el, mert lehet olyasmivel rabolnám az idejét teljesen feleslegesen, amit magam is kideríthettem volna. Ez kb. olyasmi, mintha valaki felkeresne pl. Téged, hogy segíts neki a testépítésben, és az alapoktól elmagyaráznál neki mindent, mert biztos rengeteget tudnál neki mesélni, és őt is érdekelné, ám az alapokat meg tudná nézni magától is. -
Coyot
őstag
válasz
kicsitomi88 #25222 üzenetére
gyakorlatilag minden hús tiltott csak a pulyka nem?
amugy énis AB vagyok -
Bubee82
őstag
Ha már egyszer ott vagy Bp-en és a Dönci akár ingyen is elmondja neked h mire kell odafigyelni, javaslom neked h találkozz vele. Ez nem versenyző testépítő vagy hobbigyúrósság kérdése. Tessék tanácsot kérni, ha már könnyű elérni őt, nem kell vagyonokat fizetni csak azért h oda juss, ráadásul ingyen segít. Arról nem is beszélve h egy élmény lehet vele találkozni.
Én a helyedben egyenesen hozzá mennék.
Manitu
-
válasz
hummerdikk #25217 üzenetére
nekem ami most van két fajta, ez az on, meg a dymatize tömegnövelő, azok közül nekem az on tejjel, a dym. vízzel ízlik jobban
rocky road visznt vízzel is isteni -
Manitou
veterán
válasz
hummerdikk #25162 üzenetére
Pubi: ja -
harry
veterán
Ma voltam véradáson, és én AB+ vagyok
Hogy ez mennyire jó vagy rossz, azt nem tudom, de legalább van egy kiindulási pontom. Mutatok egy táblázatot indulásképp, bár egy étrenden biztos sokat lehetne pontosítani. Pl az A csoportnál a pulykát a semlegeshez veszi, míg ti ajánlottátok (bár elvileg a szűzérmét mondtátok csak...).
[link], [link] -
Cxgrav
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #25213 üzenetére
Jólvan, majd ha beszabadulok terembe, írok privit, hogy mire vittem
-
kicsitomi88
őstag
válasz
BobChemistry #25214 üzenetére
Nap végéig kapsz időt, hogy leessen
Dzó vótá, dzsors vótá
-
válasz
BobChemistry #25206 üzenetére
neviccejjmáá, az egykezes evezést még én is 25kg-al csinálom.
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #25210 üzenetére
Valahogy úgy, igen
Csak faszláma vagyok és eddig nem írtam. Szeretem mikor oltanak -
Cxgrav
aktív tag
válasz
Megjegyzem, hogy a súlyok levehetőek, így az egyiket kb 15-16kg-ra lehet növelni....
kicsitomi88: Jaja, beadtam magamnak, hogy 1 nap 24 órából áll, hazaérek melóból 5re, aztán 6tól edzés, fél 9re itthon vagyok...
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Kötözköcc? Remélem a Dexter dvd-ket mér feladtad postán
Azért nem írtam mivel mikor ezt a gyakorlatot csináltam még melegíteni se vettem ekkora súlyt a kezembe így nem láttam sok értelmét.
Persze nem lehet mkinek ilyen hátamint nekem, franconak stb...
cxgrav: Olyan nincs, hogy nem tudsz menni terembe, olyan van, hogy ezt hazudod magadnak és álltatod így önnön lelked
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #25205 üzenetére
Félreértesz: köszi a linket, megnéztem, megtaláltam én is a bicepsz/tricepsz gyakorlatokat.
Csak nem értettem egyet, hogy miért kell szétoltani azzal hogy minek vettem a súlyokat, ha költhetném teremre. Erre beírtam, hogy azért vettem, mert most nem tudok menni terembe, de azért itthon csinálnék valamit. Ennyi történt.De bocsánatot kérek.
-
BobChemistry
őstag
válasz
kicsitomi88 #25199 üzenetére
egykezes evezésre esetleg jó lehet, bár 8,5 kg elég kevés ehhez
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Cxgrav #25204 üzenetére
Ember: Örülök, hogy felfogtad elsőre és te azért jöttél ide, hogy gyakorlatot mondjunk, én adtam több mint százat. Aztan vérnyogsz tovább erre keresek neked tricepszre 3 bicepszre 4 feladatot és beírom(nem ugyanazok a linkek) külön egykezesre vannak mint láthatod.
Cserébe kattinc ide.
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #25203 üzenetére
Ember: láttam a linket, elsőre is felfogtam, csak megjegyeztem, hogy miért írtam ide... ennyi. fölös volt 68513* belinkelni ugyan azt. köszi
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Cxgrav #25201 üzenetére
Ember adtam linket.
Tricepsz:
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=35
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=166
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=50Bicepsz:
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=79
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=115
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=34
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=167Vállra oldalemelés. Vmelyik bb-s edzésvideoban keress rá hogy kell jól csinálni.
-
tejjel finom az epres on.
kövezzetek meg
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #25199 üzenetére
Jelenleg nem tudom megoldani a terembejárást: focizom, meg dolgozom is mellé.... a 2 kézit meg leginkább a karok fejlesztésére gondoltam megvenni, amíg nem tudok eljutni a terembe
Azért gondoltam hogy valami gyakorlatot írhatna valaki, hogy mit lehet ezekkel művelni, de akkor elnézést kérek
Aktív témák
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest