- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVI.
- (téma lezárva)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Markgx10
őstag
-
cukros bácsi
csendes tag
-
vergilx
őstag
-
StoneBridge
senior tag
-
penene
őstag
-
vergilx
őstag
-
penene
őstag
-
macikos
addikt
-
whitezo88
nagyúr
-
Woodslave
félisten
-
Atomgeszi
nagyúr
-
macikos
addikt
Jah, hogy fekvenyomás
Azt nem szoktam.Egykezesekkel nyomok, 45-össel mennek a tízek, meg a tárogatás is, de inkább 35kilóssal szoktam, mert abba nem kell olyan sok erőt vinnem. Még Smith gépen szoktam mellezni ferde padon, ott 80 max 100 kilóval nyomok.
Guggolásnál mostanában max. 140ig megyek fel (bár ez rendes mélyguggolás), volt egy 2 éves kihagyásom lábazás terén, lustaság, időhiány miatt (inkább lustasás
) és rengeteget gyengültem. Akkor előtte 200-ba guggoltam 6-ot, lábkitolón 480-al simán mentek a 10-ek. Nekem igazán a combhajlítóm erős, a seggem is nagy
, így a combhajlító gépen mindig is simán dolgoztam 80kilóval.Felhúzást soha nem csináltam és soha nem is akarok. Hiperhajlítást kellene elkezdenem végre, csak nincs pad a teremben, ahova járok. Bár lehet, hogy lassan másik terembe megyek.
De ez az erő dolog érdekes. Nem tudom ki hogy van vele, de én sokkal gyengébb vagyok, mint 4 éve
De tényleg. Régebben sokkal kisebb voltam, ennek ellenére sok gyakorlatot nagyobb súllyal bírtam csinálni. Ez hogy van? És nem a csalásra gondolok. Ha csalnék se tudnék most 35kilós egykezesekkel bicepszezni, régen meg simán ment a 4x10... Na ez miért van? -
God Vazzeg
veterán
-
macikos
addikt
Annyi van, hogy egy picit sűrű lett
Megittam az első felét, a másodikat meg tovább kellett hígítani. Tejjel ráadásul 
Ugorjak?

kovsol: Tudom, mindenesetre lecsúszik na
Más kiegészítőre úgyse költök. Majd úgy csinálom, hogy felét edzés után, 1-2 órával később meg a többi. -
Bibby
addikt
-
dunkel
őstag
-
dunkel
őstag
Csaló nap? Heti 1 csaló ÉTKEZÉS az engedélyezett
Attól függ, hogy jön ki a lépés. 3 rostkiegem van:
1. darált lenmagpehely - ezt akkor nyomom, ha nem tudok olajat inni, mert ennek a fele rost, fele zsír, tehát 20g egy adag
2. alma-rost. Ez finomra őrölt, porszerű, elég nehezen oldódik. Vagy előre össze kell keverni a fehérjével vagy külön kanállal kikeverni. 1 adag 10g
3. útifű maghéj (psyllium husk). Ez a kedvencem: jól szívja magát, semleges az íze. 1 adag 10gNapi 2 adag rost megy, attól függően hogy néz ki az adott napom.
-
[CS]Blade2
addikt
-
Jojo5
őstag
-
marcus.fenix
aktív tag
Igen, valamit valamiért. Mindent összevetve nem lett azért rossz a diétád, de az erőnövekedés inkább a (hozzám hasonlóan) alacsony kiinduló erőszintnek tudható be.
Jojo
Igaz. Bár jó lenne egyszer olyan laboratóriumi körülmények között edzeni ahogy ők.Bibby
Naná hogy persze még szép.
Minden adott azon a szinten, szerintem nem kell a feketepiacon nézelődniük különféle kétes szerek között, és az étrendjük se hiszem hogy kimerül a csirkerizsben. Már félsiker ha egyszerűen csak változatosan és egészségesen tudnak enni. És ezzel biztos nincs gondjuk.Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek... -
marcus.fenix
aktív tag
És? Mennyit fogytál? Mennyi idő alatt? És mennyivel ment feljebb a guggolásod (mennyiről mennyire? gondolom nem 150-ről 160-ra...) Ezek elég lényeges paraméterek szerintem. Én 14 kilót fogytam alig több mint két hónap alatt, de a széria guggolásom "csak" 5-öt esett vissza 100-ról 95-re. Az szenvedte meg legkevésbé.
Amúgy érdekes a hozzáállásod, hogy szerinted nem probléma ha némi erő és izom odaveszik.... Szerintem pont a naturál testépítőknek a legfontosabb, hogy ami kurva nehezen jött föl, az ne tűnjön el egy villámdiéta miatt...
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek... -
marcus.fenix
aktív tag
Hápersze...
Még nálam is, aki alapból gyenge, a 100 kilós széria fekvenyomás visszaesett 80-85-re, és ez csak egy a több gyakorlat közül. Már hogy a fenébe bírnál úgy nyomni alacsony ch-n, mint magason?

A testépítők koksz mellett diétáznak, ami nem kis előny, mégis bevallják hogy gyengülnek.
És minél lejjebb vagy kénytelen adni a súlyokat, annál valószínűbb hogy emiatt izmot is vesztesz. Amúgy meg ha macikos kolléga egy év alatt ledobna 36 kilót (3*12) akkor a végére úgy nézna ki mint egy sharpeiAz összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek... -
BÁ Nutrition
addikt
én ha nem viszem le a CH-t akkor nem fogyok le, ha meg leviszem akkor elmegy az erő..
persze tudok fogyni úgy hogy ne veszítsek erőt, de csak egy szintig, ez kb 200-g ha nem viszem lejjebb nem nem fogyok 115 alá. ha lejjebb viszem elmegy az erőm
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak"" -
BÁ Nutrition
addikt
-
Jojo5
őstag
-
Woodslave
félisten
ha igy érzi magát jó, akkor királyság
Amúgy ez az a fényképstílus, ahol még az öreganyám is izmosnak tűnik: oldalhoz szorított kéz, mell hónalj alatt része kitakarva, has nem látszik
Persze 180cm-hez 137 kilónál van massza ez kétségtelen
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá -
God Vazzeg
veterán
-
nobika1
tag
-
Kornel213
tag
-
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
-
Radnix
senior tag
-
macikos
addikt
-
P00By
nagyúr
-
penene
őstag
-
Vandit.
addikt
Mi az, hogy női pia? Ettől kész vagyok...
Akkor bazze a nők ne igyanak sört, mert az férfi pia...
Amúgy meg nem azt mondtam, hogy bacardi breezer hanem, hogy bacardi.
a martini sokkal inkéb női pia, hamár eszerint kategorizáljuk, bár nincs férfi meg női pia szvsz. Mindenki azt igyon, ami jólesik neki.Ma délután vállazás lesz.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt -
Boxer001
veterán
-
penene
őstag
-
Manitou
veterán
-
Jojo5
őstag
-
8nemesis8
veterán
-
TommekT
csendes tag
-
dunkel
őstag
Nem adtam tanácsot most épp senkinek de ahogy elnézlek, neked elkéne 1-2
SENKI NEM VITATJA, HOGY FOGYNI ZSÍRBÓL KELLENE!!!
Arról volt szó kinek mit jelent a fogyás, és a fogyás nem egyenlő a zsírvesztéssel. Tudod, olyan, mint a nem minden rovar bogár de minden bogár rovar... -
TommekT
csendes tag
-
dunkel
őstag
Az Ön válasza helytelen
Sokan pl. a régi ruhába akarnak beleférni. Őket nem érdekli az izom, a zsír a víz. Őket a kilók, derék-, combkörméret érdeklik. Nem mindenki gyúrós aki fogyni akar...
Az, hogy te hogy méred ki kérdezte?
Mennyi a testzsírszázalékod? Ja hogy ezt tartod számon, de mégsem méred
Akkor hogy? Belenézel a tükörbe és aszondod, hogy 12%? De fax vagyok
-
TommekT
csendes tag
-
zeg
őstag
''Azért a nagy multik és az egyszerű kis vállalkozások között van pár lépcsőfok''
Erről beszéltem, egy multiban van karrierlehetőség(ha már alkalmazottként próbál az ember érvényesülni), a haverod hamar rendszergazda lett és az is marad, ugyanabban a pozícióban, ugyanazzal a keresettel. Majd jön egy frissen egyetemet végzett, és fél év múlva a haverod lesz a beosztottja az OKJ-s papírjával. Persze mindenkinek más lehet a célja és a lehetőségei, szal' ha az neki úgy jó, akkor szerencsésnek nevezheti magát
3dfx cuccokat keresek megvételre -
zeg
őstag
Ha komoly céghez kerül valaki(Nem Gipsz Jakab vállalkozó mucsaröcsögei takonyka káeftéjébe, vagy ügynöknek akit először kihajítanak ha létszámleépítés van), számít a papír. Vannak olyan munkakörök melyekhez elengedhetetlen, és az is biztos hogy egy jól fizető komolyabb cég a 'krémet' egyetemi diplomával rendelkezőkből fogja összeállítani, az OKJ-s gyorstalpalós papíros akármennyire ért a szakmához mindig a legutolsó láncszem marad. Saját céget kell alapítani, és nincs gond a 'szamárlétrával'
3dfx cuccokat keresek megvételre -
Borify Péter
aktív tag
-
Boxer001
veterán
Ez egyértelmű.
Viszont úgy látom, hogy még így is nehéz érvényesülni most. Pár éve még egész jó helyekre is be lehetett kerülni mindenféle végzettség nélkül (persze nekem sose volt ilyen szerencsém, mindig ismerősöknek), most meg aztán nagy gond van. Nem nagyon tudom kitalálni, hogy mit tanulhatnék...valamit mindenképp szeretnék, de marha nehéz eldönteni...piacképes legyen, érdekeljen is...
Meg aztán mindenhol a 100 éves munkatapasztalat, stb...vicc az egész. -
P00By
nagyúr
-
Borify Péter
aktív tag
-
Borify Péter
aktív tag
-
harry
veterán
-
glutamin
őstag
-
P00By
nagyúr
-
nobika1
tag
-
nobika1
tag
-
nobika1
tag
Aki naturálba tolja koksz nélkül, nem sok esélye van felvenni a versenyt sajnos. Azért 18évesen 67kg-osan 165kg nem egészséges szerintem.

Amúgy létezik kokszmentes és kokszos, csak nem ez a neve
Profiban engedélyezett a dopping, de amatőrben meg sajnos nincs vizsgálat
06-70-419-1638 -
LOTR
addikt
-
dunkel
őstag
-
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
Ezt már egyszer kérdezted, még válaszoltam is rá.
Barátnő l-karnitint futás előtt használ, súlyzós edzés előtt nemtom mennyi értelme van. A fehérje jó dolog, egy étkezést is ki tud váltani akár.Te már idejársz egy ideje, ne kérdezz hülyeségeket.
Guggolás is fontos, nem lesz tőle izomlába. Mint ahogy mellezni is kell.
Nézd meg Paska Tünde edzéseit. ;)Ελευθερια η θανατος -
Boxer001
veterán
-
whitezo88
nagyúr
-
Shodan
őstag
-
penene
őstag
-
MPowerPH
félisten
Érdekes. Csigát még meg tudom oldani, az az igazság én nyáron itthon edzek, saját eszközökkel. Keretem nincs, de akkor majd esetleg próbálok egyet hegeszteni a héten, már úgyis tervben volt.
Felülést a derék miatt nem javaslod?
Mert a hasam mellett bizony azt is éreztem a végére, nem beszélve arról, hogy megfájdult a fejem.
Még Tesco -ban anno vettem 10k -ért egy ilyet. Mennyire hatásos? Vagy hülyeség?
Don't Tread On Me -
God Vazzeg
veterán
-
.impulse.
csendes tag
-
Vandit.
addikt
-
LOTR
addikt
-
.impulse.
csendes tag
-
.impulse.
csendes tag
Namármost. A kérdés pont az, hogy milyen tömegnövelő. Merthogy alig párszáz (párezer?) fajta van a piacon. Azt meg tudom hogy jó ha természetes úton IS beviszem a szervezetembe a kellő mennyiségű kalóriát, fehérjét, szénhidrátot, de mivel ezt pont nem tudom megoldani, ezért kérdem hogy milyen tápkieg lenne a megfelelő. : )
Ugyanis azt hiszem ha direkt tömegnövelésre / izomépítésre kifejlesztett-összerakott cuccokat veszek, akkor anyagilag is jobban kijövök, mintha hetente kifosztanék egy csirkeólat és lelegelnék egy rizsföldet.
-
zeg
őstag
-
zeg
őstag
-
harry
veterán
-
Vandit.
addikt
Szuperszett mostanában nincs. Bemelegítés. Bicepsz 15 munkasorozat. Nem gyakorlatra számolom.
Tricepsz 18 munkasorozat az megbírja és a legvégén alkar. kb. ennyi, a pihenő max 1 perc. Ha szuperszett van, ami mostanában nincs, akkor 3 gyakszi mind2-re.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt -
P00By
nagyúr
-
P00By
nagyúr
-
CarajoEsp
senior tag
-
LOTR
addikt
-
Bibby
addikt
Egyrészt igen, kazein, lassabban szívódik, na meg MÁSFAJTA fehérje, ez a lényeg.
A másik meg hogy ha lefekvés előtt is húst ennék vagy épp turmixot, meghömbölödnék rövid időn belül. Finom az a csokis, epres akármilyen shake, de van egy határ amikor elég.Ελευθερια η θανατος -
P00By
nagyúr
-
macikos
addikt
-
harry
veterán
-
LOTR
addikt
-
norbi1992
tag
Hát nem vagyok hízós alkat , meg elég sokat mozgok , a gyúráson kívül is .
köszi a gyors válaszokat.
És annak van értelme , hogy mondjuk edzek egy kicsit (1-2 izomcsoport) , aztán pihi, kaja , és mondjuk 2-3 óra múlva megint, csak azért mert van módom rá , hogy így edzek , vagy inkább egyszerre(általában azért inkább így csinálom)? -
norbi1992
tag
Köszi az infókat !
Tudom , hogy nem zsírtól leszek nagy (gondoltam később , hogy rosszul fogalmaztam), hanem mondjuk pihenő napokon jobban odafigyelek , hogy annyi zsírt ne egyek(tehát több fehérje dús kaja és kevesebb zsír) , míg ha edzek akkor minden ami jön (hús , tej , sajt , tojás ...) megeszek és csak arra figyelek , hogy meglegyen a fehérje .
Tehát ez így jó ? (cél , hogy hízzak ,de ne zsírosodjak) -
marcus.fenix
aktív tag
Az a baj hogy a köcsögök olyan csórók elől vásárolták fel, mint amilyen én is vagyok. Hát a retek fajtájuk b@szódjon meg... remélem rajtuk marad az összes...
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek... -
Boxer001
veterán
-
marcus.fenix
aktív tag
Annyi minden mércévé vált, ami hülyeség... én azért arra kérdeztem rá, mert egy összetett felsőtest gyakorlat. Nálunk eleve divat a kétgyakorlatos (fekvenyomás és kétkezes bicepsz only) testépítés, mert az már lefedi az ErősPista wannabe parasztgyerekek minden vágyát a ezzel a sporttal kapcsolatosan...
Boxi
Akkor most már ment a 30 egy széria erejéig?

Pooby
Meg hogy hány centi...
Vandit.
addikt
Amúgy igazad van. Sosem értettem miért a fekvenyomásra kell izgulni. Én pl. csak minden 2. edzésen nyomok fekve mostanában. Azelőtt ennyit sem nyomtam, inkább döntött pad.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt -
Manitou
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
Manitou
veterán
-
Boxer001
veterán
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez mindenhol így van. Pld a Penny-s akció, hogy 53ft az üveges arany ászok. Tudod, hogy boltos jött és vitte 7-9 rekesszel a folyékony kenyeret? Boltjába meg eladja 140ért. Tiszta haszon.

Aki meg egy görbe estét akar csapni a haverjaival olcsón az meg baszhatja mert a pénzhajhász felvásárolja az összeset.
-
Bibby
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVI.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mikrotik routerek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ami 2kg 4500Ft
Esti aerob?

a martini sokkal inkéb női pia, hamár eszerint kategorizáljuk, bár nincs férfi meg női pia szvsz. Mindenki azt igyon, ami jólesik neki.

Meg aztán mindenhol a 100 éves munkatapasztalat, stb...vicc az egész.