- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenguru99
senior tag
A kemény arcok így tolják most:
-
diegho
nagyúr
válasz
yodamester10 #60640 üzenetére
Ha még meglesz, akkor írok.
-
diegho
nagyúr
Megvolt a havas teszt végre. Reggelre esett 4-5cm hó Kanizsán és szokás szerint irány Zeg. Az út szép fehér volt kb 15km-en, utána latyak. Azon kívül, hogy először egy 40-el közlekedő csapatba futottam bele, majd egy 20-al közlekedőbe akiket egy 3km-es egyenes szakasz közepén értem őket utol, 5 autó, 20-al mentek és indexeltek jobbra, majd az egyenes végén lekanyarodtak jobbra olyan tempóban, hogy meg kellett állnom... 1-esben mentem mögöttük az egyenesben is... ők lehettek a nyári gumisok. Ami a lényeg, hogy én 70-85 közötti tempóval simán haladtam minden probléma nélkül. Nem csúsztam meg, nem volt semmi probléma, kétszer fékeztem nagyobbat és nem kapcsolt be az ABS egyiknél sem.
-
sgabor
csendes tag
Sziasztok! Téli gumi vásárlásban vagyok. 205/65 R16 méretben ki melyiket ajánlja az alábbi háromból? Az egyik a Bridgestone LM005, mert mégiscsak tesztgyőztes. Viszont a Tyre Review oldalon a Hankook RS3 W462-nek jobb a felhasználói értékelése. Na meg ott van a Falken Eurowinter HS01, mint szintén esélyes.
-
MC Pite
veterán
Első naptól 95% volt hogy gumi, csak bebizonyítani, felderíteni volt nehéz. Most meg gariztatni lesz az.
Közben 2x szállítás, 3 fel, 3 leszerelés, az újnak szállítás, szerelés... Mellékesen elfüstölök kb 25 ezret, és még levegőben lóg kifizetik e a hibás gumit. Meg 6 óra csúszó kellett, plusz még legalább fog kellen.i
Plusz 11 ezerrel drágább volt a románoktól mint ahogy vettem eredetileg. Legjobb esetben is bő 35k mínusszal zárom, rosszabb esetben 85k. -
MC Pite
veterán
AA forrásnál/eredeti cikknélnsokszor szerepel, vagy a képek között. A téli 90%ban conti. Most a TR két átlagis hankook-ot tett referenciának, megnevezték őket.
Gumigari: Elfogyott a méretemben a CC2, havonta hívjam fel őket/bárkit/Michelin nagykert, hogy mikor lesz.
Ezért romániából veszem... -
Dorian
félisten
Srácok, el vagyok ájulva a gumijaimtól
Vredestein Wintrac
Mentem haza, oké, a gyakran járt utakon nem volt jég, mert lejárták az autók. A kis mellékutcákban sem csúszott, gondoltam felolvadt, mert szitált az eső. Kiszállok, majd hanyadt estem. Direkt megneztem azon a részen ahol jöttem, cipővel ott is csúszott. Kocsi meg nem. Jó, nyilván nem százzal közlekedtem, de nem is csigában. -
T J
tag
válasz
tboldi #60614 üzenetére
Nem tudom. 4S-fan létezik? Ha igen, akkor miért ne létezhetne winter-hater is?
Tesztekre kicsit haragszom, mintha igyekeznének elrejteni a keresett infót. Végül is ha két videóból megtudnám ami érdekel, akkor ki nézné meg a többi videóját, amiket még ezután csinálni akar? A "referencia" gumiknak úgy látszik személyiségi joguk van az EU-ban, azért nem lehet nyilvánosságra hozni a kilétüket.
-
Qru
MODERÁTOR
Nem vagyok téli gumi ellenes. A Hondán nekem is az volt nagyon sokáig, nem is volt vele gondom soha, még a szügyig havas Mátrában sem. Azért a 4S nagyon télies körülmények között hamar elvérzik.
Ebben a ráfagyott párás-taknyos időben sztem egyik gumi sem villant akkorát. Legalábbis ez a 21-es LM005 nem (245/45ZR18-as méret). Normál tempóval kanyarodtam ki az Aréna Pláza garázsból és bizony az ESP fogott meg.
-
tboldi
nagyúr
Létezik olyan, hogy téli-hater?
Én úgy látom inkább ebben a topikban, hogy van, aki elfogadja, esetleg kedveli a 4 évszakost, és van, aki élből elutasítja, de a szezongumikkal kapcsolatban nem látok semmilyen megosztottságot. Még a 4S userek is elismerik a dedikált téli vagy nyári érdemeit.
szerk.: Általánosságban értem, nem konkrétan Qru hsz-ére.
-
diegho
nagyúr
Itt sem volt ónos eső. Tegnap reggelre volt a mellékutakon és a parkolókban némi odafagyott porhó, de semmi komoly.
Hétfő este volt havazás, már látszott az úton, de semmit nem vettem észre belőle, pedig siettem. -
T J
tag
válasz
F_Zolee #60605 üzenetére
Milyen/ hány éves?
Új Bridgestone Blizzak téli, sózatlan szakaszon, kettesbe rövid próbaféknél nem érzékeltem ABS-t. Utána mentem jó reménnyel tovább, hogy a sózott főúton se lesz ennél rosszabb,... nem is volt.
Parkolóba volt hely bőven, sokan elhalasztották a vásárlást.
-
T J
tag
A ma reggeli ónos eső után kinek hogy teljesített a gumija?
Új hozzászólás Aktív témák
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest