Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
CurrentValue
üzenetére
Ja nem olyan nehéz az a rota, 16x7.0---> 5,9kg
-
CurrentValue
tag
válasz
Manitou
üzenetére
Hát szerintem nekünk sikerült:
Rota Fighter 16" talán 7" széles és isszonyat könnyű, az eredeti enkei honda felnhiez képest is, föleg hogy 16".De talán ha a 15"os adatok mérvadóak lehetnek arányokra, akkor azokat 16"ra is átlehet vetíteni.
Olvastam egyébként az összefoglalód, de abban nincs benne a fighter
de igy is arányaival legalább fele olyan nehéz mint az előző peremvédős 215ös jó nagy böhöm, nehéz momo felnin. -
Manitou
veterán
válasz
CurrentValue
üzenetére
15-ös méretben tudok mondani adatokat, multkor éppen beleástam magam a könnyű felni + könnyű gumi témába.
Tavasszal be akarok ruházni egy viszonylag könnyű felnibe+ könnyű gumiba, persze még az ésszerüség határain belül, ami az árakat illeti.
De lehet marad a régi alufelnim és csak új gumma lesz, mert annyira nem is nehéz, inkább közép kategóriát képviseli súlyban. -
CurrentValue
tag
Peti, lehet tudni gumik pontos suly adatát?
195/45 R16ra keresnénk a lehető legkönyebb nyári köppenyt, esetleg 205/x? R16 is lehet talán az kevésbé peres, de csak ha nem sokkal nehezebb.
-
neduddki
nagyúr
válasz
róbert gida
üzenetére
HI!
szivesen, latom mar ragyuttek mindenre
es mijjen stilus van kimezve? kezdodhet e felniajangatos jatek?:- )udv
neduddki
-
Manitou
veterán
válasz
róbert gida
üzenetére
azaz

-
Manitou
veterán
válasz
róbert gida
üzenetére
Szerintem az agy átmérő( a felni furata) 67,1 mm
Központosító meg ahány kocsi annyi féle kell mindegyikhez, úgyhogy azt nem hiszem hogy adnak, hacsak nem valami márkaspecifikus felniről van szó és adnak hozzá gyárilag olyan tehermentesítőt.
-
neduddki
nagyúr
válasz
róbert gida
üzenetére
HI!
en ijjet larok: 6x15 5x114,3 ET50 KF 67,1
udv
neduddki
-
róbert gida
tag
Sziasztok !
Tud valaki abban segíteni,hogy van egy 2010-es Mazda 3 -om amely 15 x 6 coll méretű 5x 114,3 osztókörű felnivel van szerelve de az ET számát nem tudom .Szeretnék rá alufelnit venni és ahogy olvasgattam sok helyen írták,hogy ez is fontos ,én nem találtam róla adatot a kocsi könyvébe.Új felnihez jár a tehermentesítő ?Azt tudom ,hogy a csavarok nem .Illetve a szelepet adják -e hozzá ?Esetleg érdemes e használt gyári felnit nézni ?

-
GumisPeter
senior tag
Most én kérem kis segítségeteket!
Asus Pride.
Az Asus indított egy globális versenyt, azon emberek részére, akik Asus alaplapot használnak és erre valamilyen értelemben büszkék.
A verseny regionális válogatója, értékelője véget ért és örömmel jelenthetem, hogy -ha minden igaz- a kategóriám első helyén zártam.
Ez már magában egy remek dolog, de a verseny fődíja egy 4 napos taiwani Asus gyárlátogatás, amiről jó lenne nem lemaradni.
Az alábbi linken tudtok szavazni arra a gépre, illetve arra a történetre, ami szerintetek a legjobb és megérdemli a fődíjat.
A szavazás 2011.január 31.-ig tart, 20.-tól minden nap sorsolásra kerül a szavazók között 1 db ASUS wifi router.
Ez lenne:
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=es0nIpPYsSN6leYCSzavazzatok!
Az én storym itt található:
http://event.asus.com/mb/2010/pride/Vote_ReadMore.aspx?Id=212Az összes story:
http://event.asus.com/mb/2010/pride/index_global.aspxSzavazzatok és győzzön a jobb!
( a regisztráció 1 perc és nem kell várni visszaigazoló emilekre, elküldöd és ezzel már le is adtad a voksod.)Minden nap lehet egy új szavazatot adni!!!
Egészen jan 31-ig.
Azzal a jelszóval, amivel regisztráltatok már!!!
Köszönöm ha megteszitek!)
Ps: Minden nap sorsolják a nyeremény Asus wifi routert, ezért kell első regnél megadni a pontos cimet is, ahová esetleg postázzák a nyereményt!
Köszi -
george11
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
ET számot tudsz esetleg mondani?
Amúgy simán el kell férnie bora alatt
-
Leonardo91
őstag
Erre valaki?????
-
zoo8800
veterán
-
bandus
veterán
sziasztok!
kéne nekem valami meggyőző erő, dokumentum, movie, akármi a téligumi hasznosságáról. jelenleg az otthoni verdán (dacia logan
) négyévszakos gumik vannak, és ilyet is terveznek rá most venni, mivel, hogy bizonyított, hogy akik télen a városban, "eltakarított" utakon használják csak az autót, azoknak nem éri meg téligumit venni - mondják ezt a szüleim. szerintem pedig igenis kell külön téli ill. nyárigumi garnitúra. kellene erről valami jó összehasonlító cikk, vagy ilyesmi.köszi a segítséget

by the way hány km-t szoktak bírni az abroncsok általában, normál használat mellett?
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Tervezek egy jó nyári gumi garnitúrát vásárolni felnivel együtt
Elv hétvégén megyek érte (kipróbálni)
Ez a párosítás lenne: OZ CANYON ST 17' és rajta Michelin Primacy HP 225/45
Egy VW borához lesz/lenne
a méretekkel nincs gond 5X100 as a felni is tehát rámegy viszont 4 centit van ültetve az autó
A kérdésem az lenne,hogy befér e rendesen , nem ér semmihez hozzá a gumi?
Csak mert az amcsiknál van egy pár őrült akik borára rátesznek 19-20 as felniket és ültetve van a kocsi...
Pl ezek

-
KLIOS
aktív tag
Esetleg erre valaki:
Sziasztok!
Nyári gumit keresek 185/60 r14 méretben. Mit ajánlanátok olyan 40000ft lenne a komplett garnitúrára.Illetve a Kormoran Impulser b2-ről mia véleményetek.
Előre is köszi -
Manitou
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Tudom, abból én se találtam ebben a méretben.
Még ráérek vele, úgysincs raktáron sehol semmi még.neduddki
P6 benne van a listában már
bár én a dunlop-al is erősen szimpatizálok -
neduddki
nagyúr
válasz
Manitou
üzenetére
HI!
p6 cinturato? 14k automax /egy probat meger/
gyorsvalasz: bof, bof
hankook v12-t crx-en elege istenitik, van egy sejtesem spotolni akarsz:- )))az a baj, hogy a verso-nal en is gondban vagyok, 205/55r16ban semmi komfortos gummedli nincs, a streetresonse 38k-ert sokallom:- ) p7cintet meg nem akarok ra mert ugyis feszes a rugozas /18k most eppen ingyen hazhozszalitassa miskocrol ha jol emlexem/, legszivesebben p4cint-elnek, de nincs, asztan lejet hogy nyarra is a joev lesz, optigrippel amugy is szemezgetek mar jo ideje:- )
udv
neduddki
mod: er300 hejjjet ecopia van, eco fele veve az iranyt
-
Manitou
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Ez a sima P7
-
Manitou
veterán
Kösz, akkor még várok
Pirelli P7 ?
-
GumisPeter
senior tag
válasz
Manitou
üzenetére
Üdv
Kérdésedre nem egyszerű a válasz, mármint hogy melyik a legjobb.
Erre senki sem fog tuti választ adni.
Amiket felsoroltál:
Conti irreálisan drága, Uniroyal gyenge az oldala, pláne /50-ben,Dunlop okés, bár lehet van olcsóbb,, ER300 sokak szerint vizen gyenge...Amiket javasolnék:
Falken Ze912
BfGoodrics Profiler G (nekem ez van)
Michelin Pilot Exalto2
Pirelli Cinturato P6Az árak még képlékenyek, az utóbbi hónapokban minden gyártó emelt, érdemes megvárni a március elejét, addigra kiderül mik az új mintázatok, árak.
-
Manitou
veterán
Nyári gumis kérdés:
Gondolkozok, hogy lecserélem tavasszal újakra a meglévőeket.
A méret: 195/50R15
Ebben a méretben melyik típus az ami a legjobb teljesítményre? Mivel nem megyek túl sok km-t, így az hogy milyen hamar kopik el a gumi kb az utolsó szempont nekem.
Jelenleg Barum Bravuris-ok vannak a gépen, csak már öregecskék, pedig minta alapján még bőven eljárnék velük egy jó darabig.Amiket eddig nézegettem:
- Continental PremiumContact 2
- Uniroyal Rainexpert
- Dunlop Sp Sport Fastreponse
- Bridgestone Turanza ER300Árban 15 körül gondoltam de mindenképpen 20 alatt.
-
GumisPeter
senior tag
Nyitvatartás!
2 ünnep között elérhető vagyok, telefonos egyeztetés után!
9-16-ig tudok vállalni, de mivel mentések és beszerzézek is folyamatban lesznek, mindenképp célszerű elötte egyeztetni!Üdv
-
KLIOS
aktív tag
Sziasztok!
Nyári gumit keresek 185/60 r14 méretben. Mit ajánlanátok olyan 40000ft lenne a komplett garnitúrára.Illetve a Kormoran Impulser b2-ről mia véleményetek.
Előre is köszi -
FAQtyA
tag
Sziasztok!
175/65 R14 82T gumira tudnátok SOS árat adni (Fabia 1.2 Combi), amit még a héten fel tudnék szereltetni?
Budapest - Esztergom vonzáskörzete érdekelne.
Nagyon köszönöm!
FAQtyA
-
GumisPeter
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Az utsó 2 tétel nem téli, de sebaj, az is jóárasított!
:-) -
GumisPeter
senior tag
Üdv
Eladó új téligumik raktárról!
185/60 R15T Falken HS439 14500/db csak 4db egyben
195/65 R15T Pirelli Snowcontrol2 14990/db
205/55 R16T Pirelli Snowcontrol2 22150/db
205/55 R16H Goodyear UG7+ 26100/db
215/55 R16H Falken HS439 27000/db
225/55 R16H Pirelli Sottozero2 XL 31000/db
235/65 R17V Goodyear Wrangler HP AW 35000/db
255/55 R18T Michelin Latitude Cross XL 42000/dbSZERELÉS : 1037 BP Virág Benedek u.22
Tel:0630-326-3600
-
GumisPeter
senior tag
ÜDV
195/65R15 Dunlop Winter 3D T új téligumik 2006-2007 gyártás 13500-/db. Csak garniturában! Csak a készlet erejéig!
0630-3263600
-
Gézengúz
addikt
válasz
GumisPeter
üzenetére
Igen 4db....Köszönöm..
-
GumisPeter
senior tag
-
Zewa
senior tag
hali!
Tudnál nekem segíteni gumi ügyben? Kia K2500-as kisteherre kéne. (2003)
Előre 2db. 195/70 R14 ha minden igaz. Mit tudnál ajánlani?
Télen igen keveset van használva (10-15%) nyáron többet. Érdemes beruházni téli gumira is?
4évszakos nem igazán nyerő, mi?
üdv!

-
sNORh
addikt
Hali
2006-os 1,2-es cliora tudnátok ajánlani olcsóbb még is jó téligumit? 175/65 R14 kellene.
köszi -
Gézengúz
addikt
Szia!
205/50 R17-ben nyári van valami értelmes? Esetleg használt?
Üdv.
-
válasz
GumisPeter
üzenetére
Köszi,már nem kell.Valszeg már felraktátok a gumit a kocsira,mert azon már téli van rajta.Csak az apámé a kocsi és segítettem valami gumit találni hozzá

-
válasz
GumisPeter
üzenetére
1994 Év,1.8 D 55 kw
De lehet,hogy nem szabvány rá,de ha lehet ilyen kéne,ha rámegy a felnire.180/70-es is volt már rajta állítólag,ami csak hátra fért föl,de az jól megfogta a kocsit.
Nekem a szélesebb kerék kéne ami van.Amúgy lehet nálad kapni Sava-t vagy Falken-t? -
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni gumi választásban és hozzá egy árajánlatot is kérnék.
175 / 70 / R13-as méretben kéne.Mindennapos használatra,vidék,néha kicsit nehezebb terep,Fiestára.Goodyear UG7+
Sava Eskimo S3
Falken HS439 -
törölt tag
udv!
kernek szepen egy arajanlatot 185/60-65 r14es teli gumira:
goodyear ug 7+ vagy ezzel hasonló kategoria erdekelne.koszi
-
neduddki
nagyúr
HI!
kicsi is, sarga is, sanyu is, de a mijjenke:- )
udv
neduddki
p.s. Szijja Viktor! reg lattalak!:- )))
-
hfrankee
senior tag
Hali!
185/60 R14 100LE-szeretnék ebben a méretben téli gumit venni.
Nagyjából csak Pesten kb 3 havonta pályán egy kevés(nem nagyon lassan
)
Mi lehet a jó választás számomra.
kösz és üdv -
Calogero
addikt
Ti le szokták ápolni a gumit, ami lekerül az autóról, vagy csak lemossátok és kipiszkáljátok a kavicsokat és kész?
Ha igen akkor mivel érdemes?
-
Unsign
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
-
Unsign
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
-
Unsign
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
-
Unsign
tag
Sziasztok,
Eladósorba került 4 db 185/65/14-es Dunlop Wintersport M3 téligumim. A gumik nagyon jó, hibátlan állapotúak (kb 6-8e km-t futottak) A régi autó eladása után maradtak meg..Irányár: 6000 Ft/db
Kérésre nagyfebontású képet tudok küldeni a mintázatról.
tel: 06703126729
Budapest -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
I!
na hun amese a jegmacirol?:- )
udv
neduddki
-
GumisPeter
senior tag
http://www.gumipiacmagazin.hu/index.php?pg=news_17_450
-
GumisPeter
senior tag
http://www.gumipiacmagazin.hu/index.php?pg=news_17_450
-
Calogero
addikt
Sziasztok
A gumiabroncsokon fel van tüntetve valahol hogy mikor gyártották?
-
gg72
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Rendben, akkor majd visszatérünk rá!

-
neduddki
nagyúr
HI!
ha vkinek erdekel: 4db Matador MP58 Silica olcson elado 205/55r16ban, pontos arat dot es mejjeg utan mondanek
udv
neduddki
-
gg72
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére
OK, kösz szépen, ez megnyugtató!
Ma egyébként megkaptam őket, még nincsenek felszerelve, de így első blikkre nagyon tetszenek.Tavaszal a nyári cseréje is aktuális lesz, abból is a Falkent (SN828) ajánlod, esetleg Hankook (K415), vagy más javaslat?
-
gg72
veterán
Sziasztok!
Sajnos csak most találtam rá erre a topicra, miközben ma délután már leadtam a rendelésem, remélem nem döntöttem rosszul: egy Honda Jazzre vettem 175/65R14 téligumit, az autó viszonylag keveset fut, akkor is leginkább városban és autópályán. Két gumi között vacilláltam:Hankook W440
Falken HS439Végül is a Falken lett, amúgy egy árban voltak. Jó döntés volt?

-
csibor
addikt
válasz
GumisPeter
üzenetére
Nem akarom minősíteni a Veszprém környéki műhelyeket,eleve csak kis részére volt rálátásom,de amit ott tapasztaltam

-
FF23
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Én is ezt vettem észre. Régebben sógorom vitt egy egyszemélyes műhelyt, és ég és föld az 5-6 fős műhelyekhez képest is. Rendesen megtisztította a felnit ahol a gimi felfekszik, centrírozás előtt eltávolította a beszurult kavicsokat, nem rakott a szabályosnál nagyobb súlyt -már nem emlékszem hány gramm (25-30?)- hanem leeresztette és elforgatta a gumit, nem dobálta.....
-
GumisPeter
senior tag
Kifogtál egy rossz gépet, de inkább egy rossz szerelőt.
A kis műhelyek sokkal inkább adnak a munkájukra, mivel ha b*meg van, nincs kire mutogatni.
Nagy szervizekben még ma is sok helyen megy sajnos a hátsó kerék szemre,érzésre centrirozása, mivel ugyse veszi észre a gazdi az esetek többségében.Szezonban az sok időt jelent állítolag. -
csibor
addikt
Apró javaslat a gumicentírózáshoz,lehetőleg olyan helyen csináltassátok meg,ahol lehetőleg 1/2 évente ellenőrzik a gépeket. A nyári gumikat 1 pici szerelőműhelyben centrírozták ki ,most ősszel megnéztem őket kedvenc műhelyemben,ahol a 4 kerékből 3-nál 80g volt az eltérés.Ráadásul összevissza voltak ragasztva a súlyok.Ami az én hibám is mert nem néztem meg.
-
-
bobace
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Én is az Olah Gumihoz akarok kimenni, a Fulda megtetsztt ár-érték arányban. A Dot számot figyelem persze, de mikori ami még jó? Mire kellhet még figyelni egy új guminál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de igy is arányaival legalább fele olyan nehéz mint az előző peremvédős 215ös jó nagy böhöm, nehéz momo felnin.