Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
GumisPeter
üzenetére
Michelin Energyről mik a visszajelzések?

-
GumisPeter
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Én csak a saját tapasztalaimból és az ügyfeleim visszajelzéseiből tudok gazdálkodni.
Azok pedig jók voltak.
De persze ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek jók a tapasztalatai.
Az én kocsimon a futómű rendben volt, gátlók is jók, összetartás -1' és sosem volt problémám a gumival.Esőben kifejezetten szeretek autózni, nem lassan.De ezen nem veszünk össze, remélem!

-
neduddki
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
HI!
engedlmeddel CDrive-rol megint nem egeyzik a velmenyunk, rendbe hogy a hondan levo h-s, meg mar ne is a legfitlabb de aki vizen szeretne teisztessegesn megallni az messze kerulje ezt a joszagot, amugy tenykleg kisellenallasu gumi, nem is tul hangos, a kopast ellenebn nem tom emrt azt nemaszonta meg az elozo tttaj, hogy mikro rakta fel, csak az a franya vizenfekt tudnamfeldni...:- (
udv
neduddki
-
Kickass
őstag
Udv ujra
Felni vasarlas mellett dontottem es talaltam is egy eleg tetszetos darabot pontosabban szettet, amit gyakorlatilag uj gumiszettel adna az illeto. A gumi markaja Maxxis, biciklis abroncsok vilagabol ismerem, de nem tudtam hogy szgk-hoz is gyartanak gumikat. A kerdes az lenne mifele gumik ezek illetve mennyire szamit minosegnek az autoabroncs piacon, ha elfogadhato bevallalom de ha valami ultra low budget kategoria akkor megprobalom anelkul elhozni es tenni ra Falkent.
-
GumisPeter
senior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
A tesztek csak az új gumi pillanatnyi eredményeit tükrözik.
Az, hogy egy gumi 20ezer km után milyen, azt nem találod meg az ilyen "tesztekben"
Azok az eredmények a gumisoknál vannak, akik nap mint nap látják ezeket a termékeket.
A gumik egészen addig csendesek, amig nem használják őket.
Minden megtett km ront ezen az értéken.A minőségi gumik szabályosan kopnak jó futómű mellett, a barum és matador tipusokról ez csak ritka esetben mondható el.Ez az én szakmai véleményem.

-
DJTJ
tag
Nos,nézelődtem a neten aztán találtam egy ilyen gumit, hogy Barum Bravuris 2
Erről mi a véleményetek?Sokan ajánlották nekem a Continental gumikat,úgy olvastam,hogy ez a Barum is ott készül, csak egy olcsóbb változata.Gondoldom annyira iszonyat rossz nem lehet

Már csak az a kérdésem,hogy a Pirelli P7 cinturato megéri e azt a 4000ft plusszt amennyivel többe kerül?(205/55 R16)
-
törölt tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
ugy latom az 5 v 6 vekonyabb kullos sotet felnik jonnek be (a kocsi fekete). esetleg sotet felni vilagos peremmel

formara pl az rcdesign rc05-ose. szoval olyasmi, mint az egyszeru rallyfelnik. -
törölt tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
jo, akkor falken lesz.
a ket felnis oldal kozul az egyik csak 17"-est ajanlott a kocsimra, a masik meg harom nagyon kommerszet
tobb munka lesz szepet talalni, ami passzol is a kisautora.ha van otleted, szolj plz. amint megvan a tipus, akkor rendelem nalad szerelve (hacsak nem maradnak a mostani felnik, csak azokat fel kene ujitani - olyan kapcsolatod is van?)
koszi,
-
sosperecek18
őstag
Szia!
Peugeot 307-re kellene nekem nyári gumi 205/55 R16-os méretben.
Mit ajánlasz? Én amiben gondolkodom: Dunlop; Pirelli; Falken (látom jó guminak mondod...bár eddig nem hallottam Falkenről - lehet az én tudatlanságom)
- száraz úton jó fékezési képesség, auquaplaning ellen jó védelem; illetve viszonylag jó gumikopás - ezek lennének a lényeges kritériumok
Tehát ezek közül melyiket ajánlod, illetve milyen árban lennének?
-
-
goyo206
senior tag
Hallgass szerintem is kedves Louise kollégánkra és vedd bátran a Pirellit! A Primacy v.hogy nekem nem volt szimpi, biztos azért, mert sokat pakolásztam kézzel
...
Szóval az arany középúttal nem lesz gond!
DEEE! Még a város végén a M..so kft-nél nézd meg, szokott náluk jó "eksön" lenni, hátha éppen most is van v.mi, ha ez éppen nem ott van! (Debreceni úton kifelé, a M áruház után kb. 1km-re az ukrán benzinkútnál le balra...) -
GumisPeter
senior tag
válasz
üzenetére
Ja so!
Akkor ez még a szép MR2!

15 fölé véletlen se!
Iszonyatosan koválygós és agyabaszott pattogós lenne 16-al.
És a gumi is sérülne úton-útfélen.www.borbet.de
www.agrogumi.huInnen tudsz nézegetni felniket, mindkét oldalon van konfigurátor.
Kiválasztod, melyik tetszik és kreálunk rá egy jó árat.
PS: gumikat nézem...
-
törölt tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
mr2 mkII, 1990. gyarilag korbe 14" volt
most 195/55r15-os gumak vannak rajta kenyelmesen. vagy 15-os vagy 16-os gumit kene valasztani ra (hajlok a 15"-re mert az kozelebb van az eredetihez) es ha ez megvan, keresni kene szep felniket is, ami passzol az ilyen oldschool-os jarganyhoz. -
GumisPeter
senior tag
válasz
üzenetére
Szia.
Eleje 15, háta 16?
Ha emlékeim nem csalnak, elég széles a hátsó felni, és 225 a gyárija.
Azon bután fog állni a 205-ös...Kolléga kerekei körbe 16"?
Yokohama,Falken.
Ezek árban is jók és tapadnak mint állat.
De kellene tudni pontos elképzelést, úgy tudom lekérdezni mi elérhető.
15-16 vagy csak 16...Üdv
-
GumisPeter
senior tag
Teszteknek sose hinnék..
A gumik nem azonos módon viselkednek minden autón.
Hajtás, súlyelosztás,futómű tipusa, nyomaték,fék, vezetési stilus mind befolyásoló tényező.Amellett a teszteket valaki fizeti, még akkor is, ha függetlennek hirdetik magukat...nagy üzlet a gumi és egy ilyen teszt sokat nyom a latban.Sokan eszerint döntenek, főleg olyanok, akiknek nem is lenne fontos, mivel 0,2-vel szelik át a várost, de a tudat, hogy a legjobbat vették, megnyugtatja őket....

-
GumisPeter
senior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Mivel az eu gumikra külön szabály érvényes, nem érdemes ezekkel foglalkozni.
Az E jelzés kötelező minden eu-s tagországban, ennek hiányában büntethetnek, illetve vizsgán tuti nem megy át vele a vas.Biztosító is ugrik az ilyenre, mivel elállhat egy esetleges kártérítéstől is akár!Olyan gumit kell venni, amit pótolni is tudsz ha kell....
-
törölt tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
szia Peti,
15-16"-os meretben toyota mr2-re milyen gumit javasolnal? kapaszkodjon, azert ne fogyjon el 5000km alatt, sztem 205-os szelessegben boven eleg (most 195-os a teliguma rajta).
ha ez megvan, valasztani kell hozza felnit is
koszi,
mod: lehet h a kollega 16-osa ha eldol, az jo lesz nekem is. meg utanaolvasgatok.
-
olbeteam
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Okés, akkor még várunk.

-
DJTJ
tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Michelin PRIMACY HP GRNX 21750ft
Pirelli CINTURATO P7 18900ftMind a kettő akciós most!
Ezt a két tipust nézegetem már csak

A Pirelli jobb árban van,de sokan azt mondják a Michlein jobb,pedig erről az új Pirelli-ről jókat olvastam,elvileg Németországban tesztgyőztes lett
-
Dare2Live
félisten
Michelin Enegry Saver All Season gumit látott már vki europában?
konkrtéan erről lenne szó.[link]
EUban csak a "régi" Energy Savert látom.Én a Fuldaról érdekődnék, konkrétan a Fulda Ecocontroll tipus érdekelne. Vki használ ilyen gumit?
-
DJTJ
tag
üdv mindenkinek
Segítenétek nekem egy kicsit?
Nemtudom eldönteni milyen gumi legyen 205/55 R16 méretben: Pirelli p7 cinturation,Michlen vagy Falken? Árkategória 20-21K
Valakinek esetleg valami tapasztalat?
Előre is köszönöm! -
GumisPeter
senior tag
válasz
olbeteam
üzenetére
Árlista sosincs, ugy változnak az árak, mint a Tisza vízállása.

Vannak árak már, de mivel az idő még elég télies, érdemes várni pár hetet...
Írhatok árat most is, de ha nem holnap vennéd, akkor érdemes még várni, csak jobbak lesznek az árak...amig nem fogy sehol, addig a nagyker sem ad további kedvezményeket... -
olbeteam
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Árlista mikor lesz?

-
zyklon03
csendes tag
Pacsee mindenkienk

-
GumisPeter
senior tag
válasz
LolkaX25XE
üzenetére
Szia
Veled beszéltem most , ugye?
A Falken árát mondtam, 41200-
-
LolkaX25XE
csendes tag
válasz
LolkaX25XE
üzenetére
Bocs férreértettelek!A Falken mibe fáj.
-
LolkaX25XE
csendes tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Szia!Nállad mibe fáj a Hankook?
-
GumisPeter
senior tag
válasz
LolkaX25XE
üzenetére
Parádés gumi, hankook nyomába sem ér...
-
LolkaX25XE
csendes tag
Haho GumisPeti!
Szerinted a FALKEN Fk452 t megvehetem-e?Mi a véleményed erröl a tipusrol,vagy a Hankook V12 röl,véleményed szerint mejik a jobb . -
olbeteam
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Más kérdés, Firestone Firehawk TZ200 gumitól mit lehet tudni?
Hangos, kopós?
-
Kickass
őstag
Üdv GumisPeter
Korábbi tanácsod alapján Falken ZE 912-re vadászom lassan jön a tavasz, találtam eddig legolcsóbban 10300/db áron ez már reális vagy érdemes még várni további árcsökkenés miatt?
-
csaba54
tag
keresek 195/50-13 C gumit
köszönöm a figyelmet -
Archer
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Én meg azt hittem valami kifutó széria mert nem nagyon találtam róla infót a neten. Köszi, hogy utánanéztél, de elég messze lakom Pestől, nem tudnék érte elmenni majd itt helyileg körülnézek, csak mondom hátha tudsz róla valamit mondani.
-
GumisPeter
senior tag
-
Archer
őstag
Üdv!
Mi a véleményed az erősített Dunlop SP Streetresponse XL gumiról? Berlingora kéne valami erősített gumi és ezt találtam elég jó áron (15k). Valami kifutó széria lehet. -
olbeteam
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Ráér még bőven, ha lesznek jó árak, akkor nyomj egy privit!

Köszi.
-
Manitou
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Ilyesmire gondoltam.Gondolom ez lbs-ben van nem kg-ban van megadva.
Tegnap megtakarítottam a nyári kereket( alufelni+gumi) a dzsuvától, aztán kiváncsiságból lemértem már hány kg.
16.3kg-ot mértem. Az mennyire számít könnyűnek? ( 15"alufelni + 195/50 R15 )
Most a téli 14-es 185/60 acélfelnin. Úgy nézem, hogy egy 185/60-as gumi kb hasonló súlyban lehet mint egy 195/50 . Kérdés a 14-es acélfelni nehezebb e mint a 15-ös alu.
Sacc/kb az alufelnim lehet olyan 7kgMásik kérdés. Ahogy takarítottam a kerekeket az egyik felnin találtam 2 felütés nyomot
Valami rohadt kátyú okozhatta. Ezekkel lehet valamit kezdeni?
Majd csinálok róla fotót. -
Manitou
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére
GumisPeter!
Egy átlagos 195/50-es R15 nyári guminak nem tudod kb mennyi a tömege?
-
s@nyiii
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Roadstone N3000 gumit ismered? Elvileg milyen?
Köszi!
-
olbeteam
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
T-s elég.
-
olbeteam
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Hello
Tudnál nekem árakat mondani 195/65 R15, nyári gumira.
Köszi
-
mindfreak
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Még jó, hogy rákérdeztem, mert én azt hittem hogy a Progresso a régebbi.
-
mindfreak
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Hali!
Fulda Carat Exeleroról mik a vélemények?
Köszi!
-
hossszú
őstag
DUNLOP SP SPORT 01-ről mi a véleményetek, igen jó árban lehet most venni.
-
tibi666
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
kombi lesz (grandtour). linkelném, de sajna csak az alapoldalt hozza be.
-
tibi666
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
2 literes, benzines turbó, 150kw/205 le.
nemsokára átveszem, azért érdeklődök, mert a szalon valószínűleg lehúzna gumiügyileg.
én mondjuk a michelin gumikkal szimpatizálok, a mercire mindig olyat vettem. -
VR6-Fan
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Szia!
hopp ez valóban kimaradt, nyári!
illetve akkor 195/50 R15-re (szintén nyári) kérhetnék egy ajánlást, ott is kb ez számít (tapadás/ár/zaj), viszont ez lenne a mindennapi kerék, és valami sportosabbnak nevezhető gépjárműre kéne, parada annyira nem játszik

-
törölt tag
csak mint blizzak tulaj szeretnem leirni h az lm-25-os bizony zsenialis gumi. a hatsokerekes autommal mindenhol elmegyek, sot, mar tobb ellankadt elsokerekest is kikerultem (nyilvan vagy vezetni nem tudtak vagy rossz gumijuk volt, de akkor is
)
szoval nem olcso, de ha fontos h telen is tudj maximalisan kozlekedni, akkor en nagyon ajanlom. -
GumisPeter
senior tag
válasz
tibi666
üzenetére
Akkor pontositsunk.
2009es laguna Grandtour
2,0 Bensin vagy diesel ??A150 kw vagy ps?
Csak azért, mert nem találok ilyet a katalogusomban lehet azért mert ez még túl új modell...
Ami méreteket találtam, az 20/60r16 illetve 215/55r16
De lehet ezen nagyobb fék van és akkor csak a 17 jó rá....Ugyanakkor ha felhívod a szervízt ők alvázszám alapján meg tudják mondani mekkora felni fér el rajta illetve a pontos téligumi méretét is meg tudják mondani.
Egy a lényeg, ne csak érdeklődj, mert akkor pont nem foglalkoznak veled, kérjél rá árajánlatot, pontos adatokkal.
-
tibi666
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
nem, ez a legújabb, laguna 3.
-
VR6-Fan
veterán
Üdv GumisPeter!
egy kb árat tudnál nekem mondani, (illetve hogy mit érdemes) venni ebben a méretben 195/40-45 R16
-olcsó legyen

-tapadjon
-relatíve csendes, sokat nem fog futni valószínűleg a gumi, szóval a kopás nem hinném hogy a km-ktől fog keletkezni rajta
Előre is köszi
-
s@nyiii
tag
Hellosztok!
Peremvédős gumi mennyivel jobb, mint a nem peremvédős? Honnan tudom, hogy egy gumi ilyen? Rá van írva a gumira, és ha igen milyen rövidítéssel? FR?
Köszi!
-
tibi666
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
renault laguna grandtour gt 2.0t 150kw.
-
tibi666
senior tag
szia!
225/45 R18 váltóméretben milyen téli abroncsokat javasolsz?
nemsokára érkezik az autóm, reméltem, hogy nem kell most venni rá téligumit, de amilyen az időjárás, nem kockáztatok. -
t1
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Értem, akkor várok majd őszik olyan max 8-9k/db árba gondolkozom. Jó ez a Barum, de ha egy árban van vele jobb akkor inkább a jobb kell

-
máyköl
veterán
gumisarok.hu Ismeri valaki?

-
t1
veterán
Hali!
Most 155/70R13 méretben egy Barum Polaris 2-vel járok, de a jövőre már elhasználodik szóval nyáron vennem kell újat. Érdemes-e változtatni, ha úgy érzem, hogy nekem ez bevált néztem még pár esélyest. A kocsi pedig egy Swift 1.0.
:
-SAVA Eskimo S3
-FULDA Kristall Montero 2
-HANKOOK Ice Bear W440
-DAYTON DW510Szerinted?
-
BenJoe80
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Hm... értem. Köszi a választ! Azért azt hagy kérdezzem meg, hogy az mennyire gáz, ha csak az egyiket cserélik ki?
Illetve te milyen négyévszakos gumit ajánlanál egy kombi OPEL Astra Classic 1.4-hez amivel alapjába véve nagyon keveset járnak, bár néha összejön egy-két ezer kilométer egyszerre (pl. külföldi utazás)?
-
GumisPeter
senior tag
válasz
BenJoe80
üzenetére
Szia
El kell keserítselek.
Már annak is örűlj, hogy foglalkoznak a kérdéssel.
Legtöbb esetben az a vizsgálat eredménye, hogy külső behatás érte a gumit, gödör,kátyú egyebek emiatt nem a gumi hibája.
Cseregumit nem adnak, mivel erre senki és semmi nem kötelezi őket.Pl ha a garis autómat le kell adnom szervízbe garanciális hiba miatt, akkor sem jár csereautó, max bérelhetek egyet "kedvezménnyel".Barum gumikat pont az ilyen hibák miatt nem forgalmazok, sok már ujkorától kezdve rossz...
Szal add le és imádkozz, hogy elfogadják.
A 30-40% valahogy ugy jön ki, hogy a gumik elvileg 40-50ezer km-t futnak el, ennyire vannak tervezve.
Mentél vele 10et, avultatják.Ennyire.
ez van sajnos....Kitartás és ne vegyél többet ilyen xart!!!
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Tavaly májusban vettünk két pár BARUM Quartaris négyévszakos gumit, újat - nem használtat. Azóta még egy év se telt el, a kerekek max. 8 ezer kilométert futottak (lehet, hogy sokat mondok), nincs és nem is volt szélsőséges használatnak kitéve, ennek ellenére újabban arra lettünk figyelmesek, hogy a kocsi balra, félrehúz.
Autószerelő tanácsára a két első kereket egy időre megcseréltük és mivel a csere után jobbra húzott egyértelművé vált, hogy valami az abroncsokkal nem stimmelt. Lévén újonan vásárolt gumikról szó felhívtam a forgalmazót akitől vettük annak idején a gumikat, hogy megérdeklődjem a garanciális csere feltételeit.
Na itt egy kicsit megakadtam...
A sérült gumit bevizsgálják (állítólag 3-4 hét), addig talán kapunk csere gumit, majd ha bebizonyosodik, hogy a gumi a hibás akkor azt (csak is a hibásat és nem párban), az új ár 30-40%-ának kifizetése ellenében megkapjuk az új gumit.
A kérdésem az lenne, hogy ez normális? Nem párban, ingyen és bérmentve kéne a garanciális cserének megtörténnie? Továbbá nem kéne biztosítaniuk a vizsgálat idejére csere gumit? Ha igen, akkor hogyan tudom rávenni a forgalmazót, hogy teljesítse a garancia feltételeit?
A válaszokat, segítségeket előre is köszönöm!
-
ABE
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Ezt csak alátámasztani tudom, hogy a ZE912 marha jó, egy szezon után azt mondom, hogy eddig bejött az ajánlásod.

-
AMD Power
titán
Tavasszal kell vennem 2db nyári gumit. Szerintem megint Kormorant fogok venni.
-
mindfreak
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Nem ide akartam...
-
neduddki
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
HI!
hat nagyon nem egeyzik a mi velemenyunk:- )))
volt ch51en amit en fuittatam le /imadtam, ezert is a pozitiv hozzaalalsom contihoz /, ecocontact ep-m amit en vittem vegig /ez volt a mar emlegetett zroreghibas, mongyuk ez utanmar nem volt saajt nemis ertem mijert:- )/, cv 90el is sokat randzitam, szinten akadt ecocontact mod: teremszetesen cp /ep kihuzva/-vel is, az mlegettt sportcontact 2vel meg vol tegy kalndom omlo esoben, engem meggyozott /ecocontac 3-ra lennek meg kivanics/
amugy abban tejjesn igazad van draga mint a dog ill. kopogatas sem keves /meg ahogy hallom nem all toluk tavol a sinlizgetnek az adac teszteken mas hazainak szamito markaval egyetemben: pjujjj csunya ragalom:- )))/
a dunlop maratt ki nagyon az eletembol pedig valal a d9000es nagy szerelmem volt, de cak avolrol:- )udv
neduddki
p.s. de akor rakerdezek en is 195/65r15ben kifejeetten eco gumi elsorangu vizesfekkel komforosagban yoko c.drive/gy ventura koze mert azert nem szeretem ha tuzlttan setal kanyarban /tom varjak a energysaver5-re: -)/
mod: Pörp: esmerem en szived vagyat kimondasnelkul is:- )))
-
Pörp
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Tényleg ilyen baba a Falken? Még a végén kipróbálom! Amúgy mennyire kopós, mondjuk normál használat mellett, jó lenne ha bírna 50.000Km-t, vagy álomvilágban élek?
Még egy kérdés: Mielőtt feltetetem az új nyárigumikat, érdemes az alufelnit görgőztetni? Különben mikor szokás eme műveletet megtenni? Gondolom a gumifelrakás után a centírozást el kell végeznie a gumisnak alapból.neduddki: olvasgattam a crx-en a gumis topikot, és ugye az másból se áll, csak Toyo, meg Yokohama. Kezdett nekem is körvonalazódni ott, hogy nem az én gumim egyik se.
A Parada úgy tűnik, mintha kifejezetten street-racer-eseknek készült volna, sok véleményben benne van, hogy jó gyorsan kopik, bár olyan mint a ragasztó az úton. Ebből gondolom, hogy nem épp munkábajárós, asszonyhozjárós, kirándulgatós gumi, csak először megragadtam ott, hogy jól tapad... 
-
Kickass
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
koszonom, akkor marad a Falken, mostani ara 13k korul van, de varunk tavaszig

-
neduddki
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
Hi!
Hat Porp mar megvalszolta erre mit mondhatnek az off meg a sok zarojel elege onmagaet beszel:- )))
Porp-nek meg tuttam hogy a felmerult gunik igen komojj tulzasok lennenek:- )))udv
neduddki
p.s. falkenjeim soha nem voltak es nemis volt hozzajik szerencsem, tenyleg ennyire osszekaptak magukat? az szep:- ) ze912es mintjat mar amugy nesztem de ralegyintettem
yokohmat meg inkabb ne emlegesd nekem elozo tutaj nagy fan volt, de inkabb ne lett volna:- (((ellenebn lattam sportcontact 2t meretemben hazhozszallitassal 17k-ert, eskuszom, ha 15ert talaok most megveszem de rogton:- )))
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ilyesmire gondoltam.Gondolom ez lbs-ben van nem kg-ban van megadva.
Valami rohadt kátyú okozhatta. Ezekkel lehet valamit kezdeni?