Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
GumisPeter
üzenetére
11-12e ft korul vannal az ujak a 175/65-bol. En max 6-7e ft szanok /db-ra.
-
bocsika
aktív tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Na jólvan P4. Még egy egész jó ajánlatot is találtam .
Tud ennél valaki olcsóbban vagy valami a bolttal kapcsolatban.
-
neduddki
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
HI!
Ajjaj feltortek Peter accat, kizart hogy te legyekl: egyrtccsunk egy gummedliben:- )))
udv
neduddki
-
GumisPeter
senior tag
válasz
bocsika
üzenetére
"egy magyar kátyú meg nem sérti a kopásálló felületet, utána meg kockásra kopik a gumi."
Érdekes infóid vannak....
A Michelin jó,
A Pirelli is jó, de 10 évvel frissebb fejlesztés, tehát nem kérdés melyiket venném.
Jó szárazon-esőben, tartós és nem hangos.
Amúgy ebben a méretben nem kell túlmisztifikálni ezt a kérdést, 10 emberből 9,8 meg nem mondaná, mikor melyik gumi van az autón, ha meg nem nézi....
Uniroyal a barumnál készül....nem tartós ellenben hangos és gyenge az oldalfala, mint a takony...P4 a gumid!

-
AMD Power
titán
Jo allapotu teligumid 175/65 vagy 185/65 r14 szokott lenni? Ha igen milyen arban szoktak mozogni?
-
bocsika
aktív tag
B@szuskulcs. Ez kajak nehezebb mint videokártyát választani.
Akárhol kérdeztem meg mindenhol mást mondanak.
Hankook: egy csomó oldalon dicsérték milyen sokat fejlesztenek, milyen jó dolgok vannak ebben benne.
Michelin: Általánosan dicsérik. Gumikereskedő azt mondja hogy simán jobb 20%-al mint a többi. (aha!!??) Azért elég régi típus. Szerintem. Néztem volna az Enery Saver-t is de sajnos nincs R13-ban. De egy oldalon azt írták hogy nagyon jó míg egy magyar kátyú meg nem sérti a kopásálló felületet, utána meg kockásra kopik a gumi.
Uniroyal. A Continental csoport tagja. Ahogy néztem évről évre jön fel a tesztben. Nem igaz hogy nem fejlesztenek a gyártók. Most már a kopásos fogyasztós része is jó de tényleg esőre van kihegyezve. Mondjuk így frankóbban is néz ki mint a többi.
Pirelli: Hát eléggé ződeznek. Sok itt a marketingduma
Új típus, így tuti nem küldhetnek régi gumit.
Continental. Hát elég kevés helyen láttam, de annál drágábban. A tesztek alapján nagyon jól tapad, meg csendes. De sajnos nem a csendes pusztítósság irányába akarunk menni. -
bocsika
aktív tag
Valaki rangsorolná? (155/70R13 méretben)
- Hankook K715 Optimo (ár:1)
- Uniroyal RainExpert (1)
- Michelin Energy E3B 1 (1,2)
- Pirelli Cinturato P4 (1,1)
- Continental Ecocontact3 (1,1)Tartósság, gazdaságosság a fő szempont a magas benzinárak miatt. Megéri e pl: a Michelin hogy 20%al drágább, jobb-e, tartósabb-e ennyivel?
Amúgy öcsém elment a szar 8 éves Michelinnel vagy 6000km-t. Kajak élvezi hogy csikorog a kerék a kanyarban.
Mindenki csak addig májerkodik a kocsival míg össze nem töri az elsőt. De van aki akkor sem.
Múltkor faterom vezette a kocsit. Öten ültek benne és eléggé nem ott akart a kocsi megállni ahol faterom szerette volna. De most végük leszz. -
sulep
senior tag
-
s@nyiii
tag
Hey,
Fulda sportcontrol új fejlesztésü gumi. Próbálta már valaki?
-
sulep
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Köszönöm előre is.
-
tomcsi23
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Okés, köszi az infókat.

-
sulep
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
GumisPeter:
Igen aktuális még. Jövő héten akarok rendelni addig még el kellene döntenem melyiket vegyem.
Mégegyszer leírom akkor amiket eddig néztem és árakat amit találtam hozzájuk.-Hankook w310 (17.500 Ft)
-Pirelli SnowControl II (19.500 Ft)
-BfGoodrich G-Force Winter (18.100 Ft)
-Semperit Speed-Grip (19.500 Ft)Talán az ára miatt a Hankook felé hajlok picit.
-
tomcsi23
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Köszi Neked is.
Tehát akkor ez csak a terhelhetőséget jelenti?A mostani PS 225/45 ZR17 91Y, de akkor érdemesebb lenne 94-est inkább?
Úgy kíváncsiságból löksz egy árat?

(nem szeretnék most erre költeni, de azért érdekel) -
GumisPeter
senior tag
válasz
tomcsi23
üzenetére
Ahogy a kolléga is mondotta, xl=extra load
A sebesség index elött van egy szám is.
Normál esetben pl 91v 615kg
XL esetében 94v 670kg/50 alatt érdemes azt venni, ha van a gyártó kínálatában, mivel az úthibákat is jobban elviseli.
A veseköveid meg nem emiatt fognak kijönni.
Ps:Michelinből vannak elég jó áraim, egy méretet dobsz, lehet tudok rá jó árat adni.

-
tomcsi23
veterán
Egy adott guminak az erősített változata (xl) mit takar?

-
kircipeti
senior tag
Udv!
Tanacsra lenne szuksegem az forumban lako szakiktol. 8,5 eves Skoda Fabian az eredeti nyari gumik (Firestone FS590) vannak meg rajta. Kaptam egy defektet, az egyik hatso gumin a futofeluleten kikandikalt a merevitoszal. A profilmelysege 3-4mm kozott van a garnituranak. A gumis azt mondta, hogy eleg kettot vennem es jo lesz az meg, de szerintem ebben a meretben (155/80R13) nem fog foldhozvagni, ha lecserelem mind a negy gumit.
Evente kb 6-7e km megy csak bele nyugis eco tempoban orszaguton (ebben benne van a teli garnituras futas is).
Mit tudtok ajanlani?
Talaltam pl. Hankook Optimo K715 gumit joaron hazhozszallitva.
-
sulep
senior tag
Melyik téligumit ajánlanátok az alábbiak közül? Mi a sorrend szerintetek teljesítmény alapján?
-Semperit Speed-Grip (új, de 2010-es év végi gyártású és most jelent meg az új minta is, teszteken ajánlott minősítés több méretosztályban is, középmezőny eleje) 19.500
-Pirelli 190 Snowcontrol II (Aránylag új minta. Pirelli weblapon viszont városi abroncsként jellemzik. 2011-es) 19.500
-Hankook W310 (Új mintázat. 2011-es) 17.500
-BfGoodrich g-Force Winter (Ha jól tudom aránylag régebbi minta és nem túl jó teszteredmények) 18.100Várom a segítő hozzászólásokat.
-
tibz03
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Nem az az ET, ami rá van írva a felnire? A 7Jx15H2-35-re gondolok. Vagy ha nem ez az ET, akkor ez mi? Amúgy azóta lemértem az osztókört, mert megtaláltam a neten, hogy mit is kell mérni.
És igen, 4x100-as. 
Nem kell javítani a felniket, írtam is, hogy jó állapotban vannak (csak esztétikailag nem tökéletesek). A gumik olyan 80%-osak, nincs velük semmi gond, jelenleg is használatban vannak. Egyébként Continental ContiEcoContact EP gumik, nem CP-k. Vagy nem tudom, mire írtad a CP-t.
A másik két felnin meg Michelinek vannak, azok lehet, hogy inkább 70% körüliek.
Bíztam benne, hogy olyan 60-at megérnek, annyiért el is adnám őket simán. Akkor meg is hirdetem, már csak ezt az ET számot kéne megtudni, hogy mi is pontosan, mert úgy látom, hogy elég fontos adat, a hirdetésekben mégse szokták megadni...
Amúgy kösz a segítséget!

-
GumisPeter
senior tag
Szeva
Nagy valószinüség szerint 4x100 az osztókör.De ezt te is le tudod mérni egy tolómérővel.a két szembe lévő furat távolsága mm-ben.
Hogy milyen ET nem írtad, pedig az nagyban befolyásolja a mire jó kérdést.
Az értékét további tényezők is befolyásolhatják, pl kell-e javítani a felniket...a Continental CP sem mai darab, szal azt is csak gumis tudja megmondani, mennyire okés a gumi.
Én azt javaslom, mivel ez egy viszonylag jobban eladható tipus, a régebbi autókra sokan keresik a nagyperemes felniket, irányárban tedd fel egy olyan összegre, amit szeretnél kapni érte és meglátod mennyire lesz rá kapás.Ha kevésbé, akkor engedj az árból.
A reális értéke amugy ha jók a felnik és a gumi sincs elöregedve, olyan 60-70e ft körül lehet.szerintem.

-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Remélem, jó helyen kérdezek, mivel nem igazán "gumis", sokkal inkább "felnis" kérdésem van.

Van 4 db felnim gumikkal (15"), amiket valószínűleg eladásra bocsátanék, de nem igazán értek ehhez a témához, és a hirdetésben meg kéne adni a furatok távolságát, meg tudom is én, még mit...
Szóval adott ez a felni. Az érdekelne, hogy a ráírt információkról meg lehet-e állapítani a furat-távolságot, vagy honnan lehet ezt tudni? Egyébként egy '97-es Mazda 323-on vannak ezek a kerekek, tehermentesítővel, ha ez segít.És ha már itt vagyok: kb. mennyit érhet ez a 4 kerék? A 4 felni állapota - mint ezen a képen is látható - nem újszerű, viszont nem is vészes, nincs velük semmi baj, nincsenek meghajolva vagy ilyesmi. A rajtuk lévő gumik márkásak (2 Continental és 2 Michelin), kb. 80%-osak, 195/50-esek.
Ahogy nézegettem a hasonló méretű felni+gumi árakat, 50-60k körül mozognak (az ár 4 darabra értendő természetesen), de épp az előbb botlottam valamelyik hirdetőoldalon egy újszerű, 17"-os(!) felnikből és közepes állapotú gumikból álló 4 db-os szettre 45k-ért.
Szóval nem igazán tudom belőni, hogy mennyit is érhetnek a felnijeim a gumikkal.A válasz(oka)t előre is köszönöm!

-
sulep
senior tag
Gumispeter:
Szia!
Szeretnék vásárolni Hankook W310 típusú téligumikat. Szerinted érdemes most nyáron megvenni őket vagy várjak szept, októberig? Most 205/55 R16 H méretben van 17.500 Ft-.ért Mivel a Bakony környékén lakom így fontos, hogy ne csak városon belül legyen jó tapadása, hanem hegynek felfelé is illetve nagyobb hóban is. Sajnos semmi tesztet nem találtam róla, esetleg Te tudsz róla valamit, hogy mennyire ajánlható ez a típus?
.Vagy az ilyen olcsóbbak közül melyik a legjobb szerinted?
-Hankook W310
-Matador MP59
-Falken HS439
-Debica Frigo 2
-Sportiva Snow Win
-Firestone winterhawk 2Előre is köszönöm a segítségedet
-
törölt tag
válasz
GumisPeter
üzenetére

Csak azért kérdeztem, mert manapság már azt mondják, hogy a négyévszakosok sem olyanok mint régen, sokat fejlesztettek rajtuk és hogy egy-két márkásabb darab (pl. a fent említett Hankook vagy a Goodyear Vector 4seasons) elérte egy középkategóriás téli-nyári szett szintjét.
Ezek szerint te nem osztod ezt a véleményt. De hát te tudod jobban, ez a szakmád.
-
törölt tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Még egy kérdést, ha megengedsz:
Szerinted is jobb választás ez, a középkategóriás téligumi, mint mondjuk a Hankook Oprimo 4S négyévszakos újonnan? Az lett volna a másik variáció, ha ez a 24ezres ajánlat nem adódott volna. -
Reaper
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Hali,
úgy alakult, hogy meglett az Accelera, úgyhogy a nyári tárgytalan lett. A téli gumira egyelőre nincs szükségem, nem is tervezem ezt a kocsit használni télen.
Mindenesetre köszi az utánajárást
-
törölt tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Oké, kösz a választ. Én is azt mondom, hogy ennyiért nincs szívem otthagyni. Reméljük minden klappol és akkor valóban jó üzlet volt.

-
törölt tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Köszi a segítséget.
És amúgy te ajánlanád ezt a gumit, vagy "csak ennyiért" éri meg?
Vigyem el vásárlás előtt gumishoz átnézetni szerinted?
-
törölt tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Acélfelnivel együtta 4 kerék 24e Ft, nem vadonatúj, de még "szőrös" a gumi. Ennyiért szerintem nagyon-nagyon jó ár. De persze vétel előtt lehet elviszem gumishoz, nézze át, nem üt/ráz-e a felni, milyenek a gumik stb., sőt gondolom ezt te is ajánlanád, nem?
-
törölt tag
Szia!
Tudnál véleményt mondani a Maloya Davos téligumiról? Lenne most egy jó ajánlat és nem tudom, éljek-e vele.
Én nem sokat hallottam róla, valami indiai gyár, de a gumi az ADAC-teszten közepes értékelést ért el. Egy régi Swiftre kellene gumi és nem tudom eldönteni, hogy jobban járok-e egy új, márkásabb négyévszakos szettel (Hankook Optimo 4S, Auto Bild-nél tesztgyőztes) vagy egy kevésbé márkás téli szettel (ADAC-teszten közepes értékelésű Maloya Davos-szal). MIvel neked ez a szakmád, gondolom tudsz segíteni.
Természetesen először ódzkodtam a gumitól, tekintettel arra, hogy erről a márkáról sose hallottam, gondoltam valami nem ajánlott gagyi kínai szar, de utánaolvasva kellemes meglepetésként ért az ADAC értékelése.
Mi a véleményed?Üdv.

-
GumisPeter
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Lett válasz kérdésemre!
Eddig a jó hír...

Sajnos nincs ilyen gumi Acceleraból...
Keresek, de annyira buta méret...
Téliből van 2 db 85% Hankook 215/65r15 méretben, 6000-db.
Ajándék ár...
-
GumisPeter
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
...sose derül ki.
Sem az idő, sem ez a kérdés...ma ismét kérdezek.
-
GumisPeter
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Nem jött válasz ma sem...
(
Gyanitom, hogy nincs, de holnap újra rájuk csörrenek.... -
Reaper
őstag
Hali 215 vagy 225 /65-ös R15-ös nyári gumi kéne megbízható de lowcost.
Ja új.
Köszi! -
VR6-Fan
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére
jah miután postoltam tudtam meg hogy 7 évesek hiába kopás mentesek, de most is van mély barázdájú de öreg gumi még egy garnitúra nem kell, akkor keresgélek tovább.
Barohawk:pont nem érdekel hogy néz ki, jelen pillanatba a gumi a leggyengébb keresztmetszet a kocsin, nem is elindulásnál, hanem inkább besorolásnál érezni...
új gumit meg nekem azért nem éri megvenni mert a saját kocsimmal megyek évi 6-7e-t max 8-at egyszerűen elöregedne, valami 90% körüli sportos gumira vadásznék jó áron

-
VR6-Fan
veterán
Péter!
yokohoma A539-ről esetleg vélemény, tapasztalat?
-
MPowerPH
félisten
Tisztelt GumisPeter!

Érdekelne, hogy mennyire van beszerezhető státuszban Pirelli P Zero gumiabroncs, 255/40 R17-es méretben? Ha ilyen típus nincs, akkor esetleg a Continental ContiSportContact 3 is szóba jöhet.
Az üzenet jöhet priviben is.
Köszöntem.

-
AMD Power
titán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Polo Classicnál 6x14 ET38-as felni a gyári, 185/60r14-es gumival. Lyukosztás 4x100. Agyméret 57mm.
Helyesek ezek az információk?
-
AMD Power
titán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Ha lesz ilyened en ajandekba elfogadom!

-
neduddki
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
HI!
szerited mijert linketem? szerintem kifejezetten olcso az 5rugo/db, ma megint felreertetted:- )
udv
neduddki
mod: egy autot elmehecc kiprohalhacc, hogy teccik-e, egy gunival mit teszel semmit vagy bejon vagy nem, ezert aszta elolasol mindnet ami a kezedbe akad /leglabis en vagyok ekkora marha/, de a tobbseg felrak vmit amit a gumis ajanl, egyik dekanhejejteem lecserelte a 4 eves /aszem/ gy teliguit egy kellyre mert a gumis rabszelte hat it ne mongyak nics megelegedve vele:- (((
-
GumisPeter
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Uhh, ezek bontószökevények, a rozsdaboglya szakosztályból.

Ennyiért ilyet adnak, de nem vennék rá mérget, hogy ezek szépen futnak.
Amit én adok, az rozsda és sérülésmentes, egy ilyen max ajándékba adnék, amit ugyan egy pár ezer ft-ból otthon is szebbé lehet varázsolni, bár az nem lesz olyan tartós, mint a gyári festés...Az új gumi elhúzása egy olyan probléma, amire nincs válasz.
Anno vettem új Michelineket egy ügyfélnek.Felszereltem, visszajött.
Elhúz.
Keresztbe cseréltük, most a másik oldalra húzott.
Átszereltem a felniken, nem változott, nem a felni volt a ludas.
Visszaküldtem gariba, de mivel már szerelve volt, nem cserélték ki azonnal, meg kellett várni azt a 2-3 hónapot, amig bevizsgálták.
Ha nem szereltem volna fel, cserélik azonnal, de ha már szerelve volt, nem.
Kérdeztem, ha nem szerelem, hogy derülhetne ki ez a hiba????
De tovább megyek...ha egy új gumi üt, azt is csak akkor cserélik szó nélkül, ha nem volt szerelve...de anélkül ez nem derülhet ki...
Magyarország...így szeretünk. -
AMD Power
titán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Én hiszek neked de 20e Ft biztos nem adok 4db lemezfelniért.
Az új gumi miért húz jobbra? És ha igen mi szoktak csinálni vele?
-
AMD Power
titán
válasz
GumisPeter
üzenetére
-
GumisPeter
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Szia
A felniből 4db van, annak az ára 5000-ft/db.
Ha kell jelezd, mert ezt is úgy lőttem, hetek alat valakinek, aki elfelejtett értejönni...
Gumit még ráérsz, annál is inkább, mert sok nagyker nem is ad árat a téliekre még, mivel állitólag megint gumihiány lesz télen és kivárnak még.../ennek oka Kína/ -
AMD Power
titán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Szia!
Volkswagen Polo Classic 1.4 8v Comfortline (APQ) 1998.
Használt felni is bőven jó lenne. A 175/65 R14 is jó lenne persze! Most 185/60 R14 vannak rajta.
-
AMD Power
titán
Kéne majd nekem Peti 4db 185/60 R14 téli gumi, az sem lenne baj ha lemezfelnikkel együtt lenne. Tudnál majd ajánlani valamit?

-
neduddki
nagyúr
válasz
tomcsi23
üzenetére
HI!
Szegeny atyam nagy vocvagen es ajudi manisvolt, es eleg megraszta, hogy a doki fia a szep uj autorol egfojjtaban sirt:- ( amugy a seat-oosk ugye ezt allitotoak,a vw-sek kormukszakdtaig tagadtak, a szervizesek meg karomkodtak, hogy szivnak ezzel a sapnyol... asztan par ev mulva poen: emlexel a vocvaganyos reklamokra?:- ) /utan meg jott a designos identitas/
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
tomcsi23
üzenetére
HI!
dezem Tibi szavait: "A magyarok szedánimádatának rettenetesek a következményei, ha szétnézünk az utakon. Csórók vagyunk, mégis egy nagykocsi tudását szeretnénk, lehetőleg szinte ingyen, ebből születnek a fardaganatot viselő kiskocsik."
az en emlkeim szerint a cordobat fazonirosztak at es abbol lett ez a polo, akoriban mikor en meg talakoztam vele /90es evek vege/ akkoriban a spanyol cordoba soron keszult, hol ez hol az gyutt le, emlexem a fay uccaban a seat-osok ezzel adtak el a cordobakat, hogy ugyaza mint a polo csak ocsobbudv
neduddki
mod: emlexem falusi gyerekorvosunk fianak volt poloja, ujonna vette, kibaszott sokat fizetett erte, ugy szamolt, hogy 8-10 evig autoja lesz, de egyfolytaban itt ott kopogott, visszahordta garba, de 2-3 ev utan megutna es eladta, enm volt akkoirban a kocsikkal szerencsejuk, mert a papanak meg az s40bol esett ki generator a max 1 eves otobol, elotte is vlt vmi kaland de nem elxem
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Nekem most 185/65 R14 nyári gumik vannak az autón.
Erre ha veszek téli gumit, mondjuk egy 175/65 R14 az jó lesz a mostani felnire? Télen lehet, jobb lenne egy keskenyebb gumi... -
törölt tag
Üdv!
Hankook Optimo 4S-ről mi a véleményetek?
Azt olvastam, kategóriájában tesztgyőztes (ADAC teszt). Egész évben max. 5-6000 km-t menne az autó, városban. Ennyiért nem szeretnék külön téli és nyári szettet vásárolni (ugyanis a mostani nyári már elhasználódott, még egy szezont nem bír ki). 10 ezer Ft környékén jó választás a négyévszakosok közül? Még néztem a Goodyear Vector 4 Seasons-t is, de az csak a Hankook után jött az ADAC tesztben, s ráadásul átlagosan 3-4 ezer Ft-tal kerül többe.A választ előre is köszönöm.

-
pityaa23
senior tag
Köszi a válaszokat!
Akkor döntök a szebb felni és Hankook gumi mellett. Nem hinném, hogy vmi ócskaságot ráraknak egy új kocsira. Így maximum a pótkerekem lesz goodyear, de annak tökmindegy, mivel úgyis csak ideiglenesen van használva.
-
neduddki
nagyúr
válasz
pityaa23
üzenetére
HI!
elottem szolovan ellentetben en inkabb a vwntus prime2re tippenlek /k115/, friss fejlessztes emleim szerint kifejezeten dicsergetik
joev excelence kifejezetten puha oldalfalu komfortos abroncs volt mar sikeresebb gumijja a jo evnek raadsul nem is friss fejlesztes
ha tucc alkudni es veletlenul primacyhp is rejtozkodik arra, akkor tegyel ra egy oksot:- )udv
neduddki
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett az új autónk, de a felnijét ki akarom ott cserélni egy másikéval kereskedésben. Annyi a bibi, hogy azon ami most van rajta és nekem nem tetszik, 17-es 215/50 es goodyear efficientgrip gumik vannak és ami tetszik azon meg Hankook ventus nemtudom micsoda... volt vmi 2-es is a nevében. Azt mondták a gumit nem cserélik át a felniken, mert nem kockáztatják meg, hogy megkarcolódnak. Tehát a kérdés, van különbség a két gumi között? Melyikkel járok jobban?
(talán lehetne még egy ilyen opció, hogy 19es felniket gumistól odaadják plusz 120, vagy 140ért, de akkor már a pótkerekem sem passzol és azt a 19est egyszer újragumizni sem lesz kis összeg, úgyhogy inkább ezt elvetném.)
köszi!
-
Papabear195
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Köszi a gyors választ, így tudom, hogy mennyit kell még bekalkulálni az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))))))))))
Mindenki csak addig májerkodik a kocsival míg össze nem töri az elsőt. De van aki akkor sem.

(