Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendettta
tag
azért merészkedek csak írni egy ilyet, mert GumisPéter, ha jól tudom új gumikkal kereskedik, van eladó használt gumim, több 100db, 4-5-6-7mm-el, Pesten, akit érdekel írjon privit mérettel. sry az offért, próbálok segíteni másoknak meg magamnak

-
vendettta
tag
srácok, Opel Ascona C 88 2.0i 8v mekkora a megfelelő guminyomás első ill. hátsó tengelyen? (195/60/r14)
-
MunezXBK
nagyúr
Sziasztok.
6” széles felnire milyen széles gumi nézne ki jól?
195, jól tippelek? Ha igen, keresek 4db, 195/45 16-os gumeszeket.
-
Bozso68
őstag
Ma kirándultunk egyet. Siófokon nulláztam a computer-t, és Campona, kis nagyfalu, majd haza Ösküre 8,2L átlagfogyasztás úgy, hogy ebben kb 100km GPS szerinti 140-es tempó tempomattal is benne volt. Ja, és 1.6-os Astra-H 4 személlyel. A Primacy HP-ről az első benyomásom, hogy ténylegesen nagyon halk, 140-nél csak alig hallható surrogó hang jött, pedig füleltem rendesen. Azt felejtettem csak el kipróbálni, hogy üresbe kirakott váltóval motorhang nélkül mit produkál.
A komplett családdal a hátam mögött nem akartam a kanyarstabilitását tesztelni. -
Oracle
senior tag
Hi
Péter, pirelli p6 cinturatot milyen árban tudsz szerezni? 185/60R14
Meg milyen ajánlatod van nyári gumiban?
-
GumisPeter
senior tag
Üdv
Ha valakine ma lenne aktuális a gumicsere, jelzem elérhető vagyok a II. kerületben.
0630-3263600Üdv
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bozso68
üzenetére
HI!
en elirtam amit a micslen hungariotl megtudtam a miositesrol olvasd et meg1x,
szerintm e lenyeg a minosites megszerzesehez kepest valtoztatasi tilalomen ezze meg le akrom suvixolni a teli felnit, ha marad akkor a 2xnyarira is felkenem, de tartok tole, hogy a 12re keves lesz egy adag, de a lenyeg a teli:- )
udv
neduddki
mod: "A Nano-Technológián alapuló SONAX FelniVédő egy láthatatlan és üvegkeménységű, nano-részecskékből és egyéb teflonszerű alkotóanyagokból álló réteget képez a felniken. Ezáltal a víz, a só és a szennyeződés a kezelt felniről egyszerűen lepereg. Az ultra vékony és tartós védőréteg csökkenti az újra beszennyeződést, illetve a kosz és a fékpor rátapadását a kezelt felnire. Így a felnik tisztítása sokkal könnyebb és egyszerűbb. Egyidejűleg a kezelt felniknek hosszan tartó, csillogó fényt kölcsönöz. A lepergető hatás legalább 5 mosásig tart. A flakon tartalma 8 felni kezeléséhez elegendő. Alu- és acél-, illetve krómozott és polírozott felnikhez is használható. " na akkor 2 kell, magamt esmerve szuk lesz a 12re:- )
-
Manitou
veterán
válasz
troland26
üzenetére
Ha sportos vonal érdekel akkor ezeket:
Dunlop SP Sport Fastresponse
Hankook Ventus V12 EVO ( nekem ez van, pont ebben a méretben, ami neked is kell)
Yokohama ParadaDe jó lehet még Falken ZE 912 is ( talán ezt tudod a legolcsóbban megvenni mind közül)
Komfortosabbak közül majd a többbiek mondanak.
-
troland26
őstag
sziasztok
195/50 r15-ös méretben milyen nyárigumit ajánlotok ? Meg valami olcsó , de megbízható beszerzési forrás is jöhetne..

-
Bozso68
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Nekem ez jött le, már a kocsin néztem, hogy MO. DOT 0312, német gyártmány. Szerintem a Merci Special Edition egyszerű marketing. Annyi Merci nincs hazánkban, amennyi ebből a gumiból bejött
.
Alighanem a Porsche-ra, meg egyéb kemény típusra szánt gumik nem szerelhetők más kocsira (N, C, K).A Dunlop-jaimat ma raktam el pihenőre, fiammal kipiszkáltuk a lamellák közül a kavicsokat. Sajnos nálunk egy kavicsos résszel kezdődik az utca, nem csoda, hogy másfél órát vesződtünk, mire a 4x2000 lamella, meg a mindenféle szűk vízelvezető megtisztult.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bozso68
üzenetére
HI!
a levalaszto reteghez par km eleg, en nem szoktam jaratni en mindig finomkodok vele:- )
az elso radial kapta az X botut azota benne van, nem meglep modon zudX-et jentludv
neduddki
p.s. egy eve addig kuzdottem mi, csak szereztem 91h-sat /pedig midnet megtettek, hogy vagy v-s v. mo-s legyen, de nem engedte:- )/
mod: vendettta: a tsztek vizen huzzak le, attol fugg ire kel? nero kb it a szerelem van aki fel se tenne, van aki eg csak arra eskuszik:- )
-
Bozso68
őstag
Még egy kérdés: az összes HP GRNX-es?
-
vendettta
tag
sziasztok!
most kaptam ingyen Falken ziex ze 512 gummákat, ezek szerintetek kb mit képviselnek? mennyire tapadnak stb? tesztet kb alig találtam róla...
más.
venni akarok hamarosan másik nyári gumit, Pirelli Pzero Nero mennyire okos?

köszi
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bozso68
üzenetére
HI!
h es v kozott allitolag nincs /gumisok szerint , micselin hungaria nem nyilatkozott/, 91 es 95 kozott elenben aszontak van, de nuansznyi nem fogom erezni, MO ugyanaz ahummedlikeverek aivel kigyutt anno es jovahagyta a merci, a masikon lehetnek fejleztesek /nem tudom volt-e/
szo szeint ugyanezzel kuzdottam tavajj en is:- )udv
neduddki
-
Bozso68
őstag
JoEv = GoodYear
A többit könnyű megfejteni.Lenne két kérdésem az igazán hozzáértőkhöz:
Eltérő sebességindex és terhelhetőség a gumikeverékben is különbséget jelent? Magyarul: ugyanazon típusnál a H, illetve a V jelölése a keményebb ugyanannál a terhelhetőségnél, illetve a 91, vagy a 95 terhelhetőség a keményebb ugyanannál a sebességindexnél? Ha vannak, jelentősek ezek a különbségek?
A másik: van valós differencia az MO (Mercedes gyári szerelés), és a jelöletlen Primacy HP között, vagy ez csak parasztvakítás? -
válasz
Bozso68
üzenetére
Nem lesz sokat használva igazából ha 4 szezont elmegy, akkor már jó

Az tudja valaki, hogy ha veszek ma-holnap gumit, akkor az milyen gyártású lesz, vagy lehet erre rákérdezni, mindegy hol veszem (legolcsóbb helyen), van rájuk garancia (és ha igen, mire vonatkozik)
?neduddki: fáradt vagyok és későn van, nem értem...
-
Bozso68
őstag
válasz
kleinguru
üzenetére
Az a baj, hogy én nagyon csak prémiumban gondolkodom, azzal vagyok csak nyugodt. Nem akarlak számodra esetlegesen felesleges költségekbe belelovalni, ha netalántán valamilyen kompromisszumos típus is megfelel.
Érdemes neduddki mintájára pár gumist végigjárni, hogy mit javasolnak a szokásaidhoz, vagy GumisPeter-t megkérdezni itt a fórumon, ő gumiszereléssel, értékesítéssel foglalkozik.neduddki: most már hivatalosan is michelin-es vagyok, ma felrakattam a HP-ket. Esegetett az eső nem volt lehetőségem a városban nagyon próbálgatni, csak hazafelé a főúton 130-ról 70-re csináltam egy fékpróbát a nedves úton. A nejem háborgott is a kemény negatív gyorsulás miatt, pedig előre szóltam. A többit pár nap múlva meglátjuk, hétvégén túrázunk egyet, addig csak bejáratom kicsit.
-
neduddki
nagyúr
válasz
kleinguru
üzenetére
HI!
conti premium5, amugy dbbenten nezem, hogy a hasznatoton nincs vw felni aszittem a csapbol si az fojjik, vr6-ot kerdezd meg hatha nekik akad
/erdekes, hogy a yoko a c.drajv2-t idenre minta fejreallitotta volna az eddigi evekhezkepst/udv
neduddki
mod: Bozso68: igy estem en is micelin csapdajaba:- )
-
Kerio
őstag
Azt hiszem, megy kicseréltetem a gumikat.
Ma vezette esőben egy kicsit, és akkor át csúsztam, mint még soha. Elég volt. Le télivel!
-
Bozso68
őstag
válasz
kleinguru
üzenetére
Szia!
A 20000Ft körüli áron ebben a méretben a legjobb gumik közül választhatsz.
Én mindenképpen valamelyik prémium kategóriást javasolnám, gumin nem spórolok.
A Debica-t én a helyedben, mint TESCO gazdaságost, elfelejteném.
A Conti EcoContact 5 viszont egy másik véglet.
Először is tudni kell, hogy milyen körülmények között, és mennyit mész a szezonban, milyen stílusban vezetsz, mennyire fontos a kopás.
Autópálya, város, vidéki főút, vegyes.Én a Michelin (Primacy HP) és Dunlop (SP Sport FastResponse) márkákat javaslom, de ez egyéni. Én ezek közül választottam az előbbit, de nézz körül pár tesztet.
Zs
-
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek!
2002-es Seat Toledora kellene 195/65R15-ös új gumi illetve (a gumi fontosabb) gyári alufelni!
Gumi max 20K/dbTudtok valami jót ajánlani? Debicat néztem 13,5K meg conti ECO 5-t
Vélményetek?Köszönöm előre is a segítséget
! -
Bozso68
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
A GoodYear Optigrip forgásirányos, ezért hajlamos a fűrészfogas kopásra, így kiesett a gumissal való beszélgetés során, pedig ma délig befutó volt.
Végülis megrendeltem a Primacy HP-t.
Még sose volt Michlein-em, kíváncsian várom, hogy kipróbálhassam.
A terveim szerint két hét múlva hétfőn lesz a csere. -
Bozso68
őstag
Nahh, a kérdés:
1.6-os Astra H Caravan-ra 3 jelöltem van:
Michelin Primacy Hp
Dunlop SP Sport Fastresponse
Continental Premiumcontact 2Szerintetek melyiket válasszam?
Szempont a jó tapadás, de ne kopjon le nagyon gyorsan.Ahogy írtam, a Dunlop felé húz a szívem, mivel a téli is az (4D).
A gumis szerint a Conti egy szinten van vele, mostanság a Michelin meg jobban kopik.Köszi:
Zsolt -
cOxeR
Ármester
Sziasztok!
Focus I-re akarok venni nyári gumi szettet, gyári 15" alura, 195/60R15 a rá való méret.
Javaslatotokat szeretném kérni, mit is vegyek rá, amivel nagyon szimpatizálok:
VREDESTEIN Sportrac 3
vagy
Continental ContiPremiumContact 5Szerintetek? A héten szeretném megvenni, és lassan feltenni, nehogy elkopjanak az UG8-ak...
Köszi:
Zoli -
troland26
őstag
üdv
van egy garnitúra 15 -ös seat gyári alufelnim [link] szép állapotban pirelli 195/50-es gumival ( szerintem 1-2 idényt még kibír ) eladnám vagy elcserélném 14"-os garnitúrára akit érdekel pü-be keressen meg
-
The DJ
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Utánanéztem egy kicsit jobban ennek a Falken ZE 912-nek és nagyon megnyerőnek tűnik így elsőre. Külföldi tesztekben és vélemények alapján két hátránya van mindössze: hóban használhatatlan (de ugye nem is használnám télen) plusz állítólag elég hamar kopik, de itt ez sem túl nagy probléma, mivel nem járok annyit ezzel az autóval. Szóval lehetséges, hogy megvan az új jelöltem. Határozottan tetszik. Köszönöm a tippet.

-
neduddki
nagyúr
-
Bozso68
őstag
Most olvastam egy gumis oldalon, hogy a Primacy 3-at nem gyártják 205/55/r16-os méretben
.
Szűkül a kör... -
neduddki
nagyúr
HI!
haaaaat ha a p5k-val me gvoltal elgedve akkor ne mnagyok az igeneyedi:- )
nezem a =1&s[]=1]listat
Peter maris racsap: flaken 912 raadsul eleg kemeny is az oldalfal /teszteekn lehuzzak a vizes oldalt/,
barum bravuris2 vanna dicseroi, de nem egy sportos db
semperit ujabban jokat kap, de nem erre vagysz szwerintem
hidko er300 kemey oldalfal kifejezettn jo gummedli meglepoen olcso arral /valszeg visszamarado, mert az ecopi sincs mellte/
conti premium2 jokat kapott, de nem elg sportos
a felnidelnebn jo db, nem szepseg, de kiB! jo drakula:- )udv
neduddki
mod: ja O szegedi es segitokesz, na itt van hankook is: lehet, hogy a k107-nek lacazott s1-et is erdemes volna szemezni
Balupapa: ez egy jo kerdes, marmint hogy eveleji, vagy a ... fel kell hivni a michelin-t:- ) Peter Nked meg nem mondtak semmit?
-
The DJ
addikt
Sziasztok,
Lassan jön a jó idő, a nyári gumijaim pedig csere érettek, ezért pár héten belül szükségem lenne 4 darab új példányra.
Az autó egy Golf 2 GTI, a jelenlegi gumik pedig 195/50-es Pirelli P5000 típusúak 15 colos ATS CUP alufelnin. Meg voltam elégedve ezzel a típussal is, de nem ragaszkodom hozzá mindenáron. Az a baj, hogy egyáltalán nem vagyok képben azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes és mit nem, valamint, hogy hol érdemes és hol nem. Vidéken lakom, hozzám legközelebb Szeged esik, mint nagyváros, tehát még a szállítás is egy érdekes kérdés. A 195/50-es méretnél maradnék, ez még pont az, ami jól is néz ki és közlekedni is relatíve normálisan lehet vele.
Mindenképp új vagy újszerű gumikat szeretnék, lehetőleg nem horror áron, de ezen kívül tényleg teljes homály van idebenn.
Minden tippet, ötletet, véleményt örömmel fogadok és köszönöm előre is!

-
Balupapa
senior tag
165/70 R14 méretben mik a vélemények a tavalyi modellű michlein energy saverről?

-
Kerio
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Jó, csak én hajnali ötkor megyek minden nap melóba.
-
AMD Power
titán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Ezen gondolkoztam én is ,hogy lassan lehet ,hogy rá lehetne tolni a nyárit.
-
Kerio
őstag
Érdemes még várni a gumicserével?
-
Bozso68
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
O.K. Én is észrevettem még tüzetesebben, hogy ez a 3, csak nem akartam szaporítani hozzászólásaimat
.
Pro-kontrához annyi, hogy a hp-t váltja a 3, és jó a marketingje...
Tetszik, ahogy a baleseti statisztikák alapján tervezték a tulajdonságait.
Egyébként nem a sport jelleg a lényeges számomra, hanem a jó tapadás és optimális viselkedés.
Persze, az árfekvés is döntő, de még árlistát nem láttam. -
AMD Power
titán
4db szinte új Kormoran SNOWPRO B2 téligumi 185/65 R14 mennyiért lehet eladni? 2009 év végi évjáratok. De szerintem nincs bennük 10e km.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bozso68
üzenetére
I!
primacy hp kifjeztten komfortos gummedli, nem hinnem hogy szandekuk ellenre elsportositanank /nem errol szolanka teztek sem/, szoval sprotos: p7. er300, Gyorsvalasz /errol olvashattad formedvenyledesem:- )/
udv
neduddki
p.s. amug senkinek nem tunt fel vmi foldrengeto? javaslom a veknyabbik gummedliket nezni, ha vki nagyon benne van a kep si arulkodo /segicseg: megyutt az 5.gen?:- )/
-
Bozso68
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Téliből is a Dunlop Wintersport 4D van. A helyzet, hogy nem a legkonzervatívabb a stílusom. Ehhez hozzájön, hogy néha nem választhatom meg, hogy mikor, milyen körülmények között, és mennyi idő alatt kell akár megpakolt kombimmal A-ból B-be eljutnom. A gumin már ne múljon.
És manapság, a nagyon jó fékrendszerek idején már a gumi tapadása sokkal lényegesebb szempont.
Nem tudom elfelejteni, amikor a Ringen részt vettem egy vezetéstechnikai tréningen, és a feladat szerint két kerékkel a száraz aszfalton, két kerékkel a nyuszmákos takonyon kellett vészfékezni. Az ember büszke volt, hogy kb egyenesen megállt, reflexszerúen mozgatva a kormányt. Következő feladat ugyanez volt, csak a fékezés megkezdésekor el kellett engedni a kormányt. Mondanom se kell, a kocsi ABS-e nyíl egyenesen vezette meg a kocsit megállásig. Még az agyonkopott nyári Bridgestone-jaimmal is. Csak a féktávolságom volt iszonyat. Azon a tréningen láttam, mi a különbség gumi és gumi között, és ott fogadtam meg egy életre, hogy a minőségből, és gumiállapotból nem engedek. -
Bozso68
őstag
Köszi az infót.
A 60.000km-t kicsit soknak tartom, de kell a marketing.
Vásárlói véleményeket olvastam róla a tyrerewievs.co.uk-n, nem ájultak el tőle.
Ellenben a Dunlop-ról szinte csak jókat mondanak.neduddki: lehet, hogy igazad lesz még a végén, és a nagyok közül a Dunlop-ot választom, mivel kevésbé kopik.
De a DOT-okban is lehet igazság, hogy az új gumikeverék máshogy viselkedik.
Két nap masszív böngészés után a választásomról bátran kijelenthetem: a fene tudja...
-
neduddki
nagyúr
HI!
kivanci lennek szemejje tapasztaltra semperit ugyben,
kozben uniroyalrol DonPrego prezental a totoyaba, par ezr km utan elkezdett vedleni, asztan fonalat vesztettem, keresemudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bozso68
üzenetére
HI!
na vegre osszekaptak magukat idenre /regi/? mongyuk ez magyarazat a gyorsabbkopasra
orulok neki, de nalam mar nem fogja kikuszobolni a csorbat
ezt elleneben nagyon hianyolom a tesztbol:
udv
neduddki
mod: en az osztrakokat jobban kedvelem,
en bisztoasn a inkabb a 3+1 nagy egyiket valsztanam, de hat ez az en heppem:- )
JA aszm vhol tavajj is elege lehuztak a Crive2-t, tehat ha ojjat karsz, akkor ezen teszt alapjan idei szezonos legyen -
-
LolkaX25XE
csendes tag
Szia Peti !
Lassan jön a tavasz,van e ajánlatod 225/45/18 ra vagy marad a Falken csak ujra cserélve? Esetleg 235 ben?Üdv.
-
Bozso68
őstag
Péter: olvastam a régebbi hozzászólásaidat, amikben a Yokohamát nagyon favorizálod. Van tapasztalat, hogy a c drive 2-es mennyire kopik?
Előre is köszi:
Zsolt -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Haver eladta a kocsiját. És megörököltem tőle 2 db nem használt, 2008-as Conti Ecocontact 3-as gumit. Látom, hogy ezek asszimetrikus gumi. Az normális, hogy az autó egyik oldalán a mintázat visszafelé forog,azaz kívülről az abroncs közepéhez vezeti a vizet(szerintem). Vagy van ezekből jobbos és balos?
Vagy ez jelenti az asszimetrikus fogalmát?
-
Bozso68
őstag
Nekem is ez a kettő az elképzelésem.
A Dunlop aquaplaningja pl 3 pontos, pedig harmadik lett, de a másodig GoodYear is vízen sokkal rosszabb, ezért kiestek nálam, pedig téliből meg ezek voltak a favoritok.
Rábökve az adott típusra mutatja a részletesebb adatokat.
Sajnos árakat nem tudok, még nem néztem utána. -
Uzmany
őstag
-
GumisPeter
senior tag
Lassan szezon, jövő héten már lehet kezdeni a nyárigumik kipakolását a garage mélyéről.

http://koponyeg.hu/t/Budapest
Nekem már kegyetlenül csúszik a téli....reggel is 5-6 ' van, szal már vége a télnek.

-
Bozso68
őstag
Végre magyarul is megjelent az ADAC 2012-es nyárigumi tesztje.
Itt lehet mazsolázni az eredményeket. Pont kapóra jön nekem is, mivel 205/55/R16-os méretben tavasszal be kell ruháznom egy garnitúrára, és ez a méret is tesztelve lett.
A Yokohama c. drive 2-vel szemezek, de a 3-as kopás osztályzat nem tudom, mennyire durva. -
Bozso68
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Nyálkás, csúszós, mínuszos aszfalt helyett szívesebben megyek nem agyonra letaposott havon, még ha mindkét sáv szabad. Szerintem komfortosabb.
Különben is: itt a gumikkal kapcsolatos tapasztalatainkat osztjuk meg, a hatásvadászat maradjon a bulvársajtónak.
Üdv: Zsolt -
Bozso68
őstag
Erre vártam!!!
Végre csupa hó volt a négysávos út közepe.
Mindenki a külső sávban taktikázott a lekotort részen, én meg belül a havon közlekedtem 100 körüli tempóban... mindenkit lehagyva.
A Dunlop-okat ezekre a viszonyokra találták ki. Végig stabil volt a kocsi, nem vesztett tapadást. -
Magnum_
nagyúr
javasolták, hogy linkeljem be

-
Satan_Claus
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Koszi

-
GumisPeter
senior tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
google a barátod:

jelöléseink:
EXTN - extra akciós nyári gumiabroncs
EXTT - extra akciós téli gumiabroncs
IMP - saját külföldi beszerzésû gumiabroncs
BIZ. - bizományban itthagyott alufelni (a feltûntetett árak nettó árak)Szerintem ezt találtad...
-
Satan_Claus
őstag
A gumis webshopoknal mit jelent az EXTN meg IMP jelolesek? a DT07 gondolom azt jelenti, hogy 2007-es gyartas, az XL meg az emelt terhelesindex...
IMP = imperfect? gyari hibas?

-
Manitou
veterán
-
P00By
nagyúr
GumisPeti Kumho KU31 ECSTA SPT ill. KU36 ECSTA Xs-re mit mondasz 215/45R17 W méretben?

Szitroen Berligóra is kéne 175/65R14-es méretben vmi occó nyári!
Köszi

-
Satan_Claus
őstag
Az a baj a hasznalt gumikkal, hogy szereti mindenki q jonak meg alig kopottkent eladni dragan. Siman adjak a 6-7 mm-es gumikat 90%-oskent, pedig ugye (asszem) 9mm az uj gyari, szoval a 6mm jo esetben is gyenge 70%-nak jo (felkerekitve). Ha hozzaveszed, hogy 3mm-nel illik kukazni a gumit, akkor meg csak 50%. Persze mindent ki lehet fogni.
Itt nezelodj esetleg:
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?
kopik a fék, a gumi és fogy a gázolaj, nembaj ha tapad. Egyébként nem száguldozom, takarékoskodok a gázolajjal

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.