Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mindfreak
üzenetére
195/50R15 volt fent. erosen godorkerulgeto uzemmodban kell mar kozlekedni es soxor fogsz csunyan anyazni amikor megis nagyot csattan a futomu.
azon is mulik h merre jarkalsz. hungaria pl a kerepesi es arpad-hid kozott felejtos. a tobbi uthiba meg szepen megvezeti a kerekeket, tehat nem feltetlenul a laza egykezes modszer a nyero (szervo nelkul).
viszont legalabb szep
-
mindfreak
őstag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes 195/45R16-os gumit használni magyar utakon? Nem túl keskeny az oldalfala? Mik a tapasztalatok?

-
Manitou
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére

-
Manitou
veterán
up
-
Manitou
veterán
Van nekem 4db 185/60 R14 82T Matador MP56 Silika téligumim. Ebből az egyik szálszakadásos.
Gondolom akkor egy párat kéne cserélni. Nos mennyire gáz ha pl első kerékre felteszek valamilyen teljesen más gyártó termékét. pl Bridgestone LM20 azt talán tudnék viszonylag jó áron venni.Vagy ha találnék pont ilyen matadort , bár nekem úgy tűnik inkább MP58-ast lehet már kapni azt viszont jó drágán, ezt max használtan tudnék.
Tudom ez az alja kategória gumiból, de max 1000-1500km lesz belepakolva most télen előreláthatólag.
Szóval kérdés érdemes e párosítani más márkával más mintázatuval? És ha igen, akkor gondolom a jobbfajta gumit kéne a kormányzott kerekekre tenni? ( elsőkerékhajtású autóra lesz) -
Kickass
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
ment egy pu mester

-
GumisPeter
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Szia
205/55r16 a megfelelő téli méret.
Ez használt acélfelnivel még olcsóbb is lehet, mint a 17es gumi. -
Kickass
őstag
Sziasztok
Az lenne a kerdesem hogy EZ meger e annyit amennyiert hirdetik? Illetve gondolom meg hatekonysagban meg igy is tobbet er mint egy 70-80%-os allapotban levo nyari gumi.
Azt kerlek ne javasoljatok hogy vegyek ujat, arra egyszeruen nincs penz, majd jovo telen, nekem most olyan megoldas kell ami egy szezont kihuz, aztan ha kuka akkor kuka.
Elore is koszonom!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Péter, 225/45/R17-re milyen olcsóbb és tartósabb váltóméretet javasolsz?
-
-
DeadMeat
nagyúr
Aurora W602 Erről a gumiról tudunk valamit?Azon kívül,hogy a hankook gyártja koreában.
Olcsó,és hirtelen kellene,de nem merem megvenni. -
gaben
aktív tag
Sziasztok!
A BfGoodrich gumik milyenek? -
Versus82
aktív tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
sejtettem. jó lenne ha küldenéd a címeket azért, megpróbálom ott is, előre is köszönöm.
-
GumisPeter
senior tag
válasz
Versus82
üzenetére
Szervusz
Sajnos nem tudom beszámítani, egyrészt a mérete miatt, másrészt a gazdasági válságra való tekintettel. A vevők nagy része ragaszkodik az újhoz, a használt gumit pedig 3 ft-ért szeretné megvenni a kedves ügyfél...és amugyis alig van már potenciális vevő....
Azok a szervizek, akik eddig hajlandóak voltak beszámítással foglalkozni, ma már nem nagyon teszik.De azért privátban küldök két címet, telszámmal, akiknél talán....
-
Versus82
aktív tag
Szervusz Péter,
érdeklődnék, hogy van e nálad beszámítás. 4db dunlop ws 3d 225/45R17 gumim lenne, 2 új( 1 év garival),2 egy szezont futott, ehelyett kellene 4 db 16-os acélfelni 4 gumival. volt most 2 defektem és nincs kedvem mindig 45-ért gumit venni... mennyiért számítanád be őket?
-
Arpee78
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Köszönöm a választ, végül a Fulda lett.
-
neduddki
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
HI!
hat ha annyi idoset talalnek rogotn belenyulnek, nekem most jott le osszel a carinarol, 70Mm utan, nem pikkejesedett fel, es vegig ugyanojjan csendes maratt, a vizen es szarazon fantprikus volt, amit vizen fekezsett az vmi csoda volt imadom, most 2009benis belenyulnek /ellenben havon, sraon abban a masodpercben kapitutlat, de arra meg ott van a teli gumi:- )/, egyltaln nem bantam meg hogy p6000hejjet azt valsztottam
udv
neduddki
p.s. szovla ha van 3 evnel fiatlabb vhol akkot legyszi szolj, de csak h-s kell, koszi
-
GumisPeter
senior tag
válasz
Arpee78
üzenetére
Arpee78
Vredesteint nem forgalmazom, mivel régen elég sok gond volt velük.
Ma már állitólag jó, tesztek szerint.De a teszt 2-3 napig tesztel, nem tér ki sose arra, hogy 2-3 évesen mit tud még, mennyire öregszik stb...Bridgestone nagyon jó, Semperitnem puha az oldala, Fulda Montero2 van nekem is, eddig jó, bár havat még nem látott nálam.....
Maradj a 155/70R13 méretnél.
A 145/80R13 magasabb is....és nem ennél a méretnél számít a keskenyebb azt a 200 felettieknél érdemes figyelembe venni... -
GumisPeter
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Szasz
Ventura már 2-3 éve minimum nincs gyártásban!!!
Ezáltal nem hinném, hogy bárki is tudna....Nekem volt, de nem estem tőle hanyatt, idővel felpikkelyesedik és hangos lesz.
Amellett fene tudja hány éves fejlesztés, de talán már van 10 is...
Nem javasolt gumi 2009-ben...
-
neduddki
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
HI!
mivel eddig csak felcsovalst kaptam ezert megprobalom itt is:
tucc-e 2-3 evnel fiatlabb gy ventura 195/65-r15h-s gumit?koszi
udv
neduddki
-
Arpee78
senior tag
Tisztelt gumi guruk és főleg Gumispeter!
Téligumi vásárlás előtt állok, ADAC teszt és gumiteszt.com olvasgatás után nekem ezek tűnnek jó vételnek vagy ezek tudom jó áron venni.
Vredestein Snowtrac 3, Bridgestone LM20, Semperit Mastergrip, Fulda Kristall Montero 2
Az autóm (régi Swift) gyári mérete 155/70, de elgondolkodtam a keskenyebb gumin (145/80)
Mennyiben igaz azon állítás hogy télen jobb a keskenyebb? Ha elsődleges szempontom a biztonság, vagyis fékezéskor lassuljon az autó, kanyarodáskor kanyarodjon.
-
Bagira01
veterán
Szerintetek egy 1.0 Suzuki Suzuki Swift GL(1999)-re. Melyik téligumi lenne jobb választás. Kormoran Snowpro vagy Barum Polrais 2

-
Atlantis
veterán
válasz
GumisPeter
üzenetére
Már szóltam nekik, hogy mehet rá a Kleber HP2. Remélhetőleg nem lesz baj vele, ami nekem fontos volt, a vizes pályán való eredmények és a zaj.
-
GumisPeter
senior tag
-
Atlantis
veterán
válasz
Integra
üzenetére
De, mindkettő. 1k-val olcsóbb a Firestone, nem jelentős, szóval nem vagyok előbbre.
Szerk1.: lehet mindkettőt hanyagolom, 25k/darab a célár, ebbe jobbak is beleférnek.
Szerk2.: Goodyear UG7+ lett a győztes.
Szerk3.: Francot lesz, olyat nem tudnak beszerezni.
Marad a Kleber HP 2 -
Atlantis
veterán
Hello!
Gyors kérdés: 205/55 R16 méretben Kleber vagy Firestone téli gumik a jobbak? Hátha van akinek van ez irányú tapasztalata, tud fejből tesztet, gyorsan kell döntenem, és most nem érek rá utánanézni.
-
ferkoboy
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Szia!
Szükségem lenne 4 db téli-gumira.
195/60 r15 vagy
185/60 r15 kellene.
Ár/ajánlat jöhet akár privátban is, azt hamarabb olvasom!Köszönettel:
Ferkó -
GumisPeter
senior tag
-
lajafix
addikt
válasz
GumisPeter
üzenetére
Kösz a választ!
falra szerelt a kúton a levegő, hogy félremérhet azt elhiszem, node csak félremérne az összes keréken. Ilyen gondom volt már ezzel a gumissal, apró döccenőkön is ugrált az autó mint egy kecskebéka vagy 2 éve, aztán a bal elsőben 3! volt a nyomás a jobb elsőben meg 1.9. Node az utca végén vannak én meg lusta vagyok máshova menni...
-
GumisPeter
senior tag
válasz
lajafix
üzenetére
Kérdezd meg a kút vezetőjét, mikor volt hitelesítve a mérőórája!
Az a műszer, amit élő-élettelen dobál, éjjel-nappal ki van téve az időjárásnak sose lehet pontos.
Amellett évente kell hitelesiteni ezeket a műszereket.
A gumis órája pontosabb, feltéve ha olyan helyre kerülsz, ahol a dolgozót is érdekli a munkája...A gyári 2,3 helyett javaslom a 2,5 télre.
Egyrészt nem emelkedik a nyomás pályán sem, ugy mint nyáron, másrészt télre kell a több, mivel nagyobb eséllyel esel bele vizzel teli kátyúba, és a téligumi lágyabb mint a nyári, a magasabb nyomás esetén elvileg kisebb eséllyel döglik meg a gumi oldalfala... -
lajafix
addikt
ma felrakták nekem a télit fel is fújták ahogy kell a gyári 2,3 helyett ezeket mértem utána a benzinkúton: 2.1, 2.7, 2.7, 2.3. mikor fújják a gumit akkor csak érzésre nyomják, vagy nézik hogy hol áll a műszer?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
skoda fábiához kéne a régebbi nem az új
-
GumisPeter
senior tag
Üdv
Néhány akciós gumi a készlet erejéig:
175/65R14 Bridgestone LM20 12200.-
185/60R15 BF Goodrich G Force Winter 13800-
195/65R15 Pirelli SnowControl II 14800-
195/65R15 Dunlop 3D 15500.-
Good Year UG7+ 16300-
205/55R16 Pirelli SnowControl II 20900.- -
ToBeY
nagyúr
Tud valaki olcsón téligumit felninvel együtt jó egy kicsit használt is 95%-os.
165/70/R14 méretű kéne -
GumisPeter
senior tag
És elérkezett, végre!!!
Esik a hó nyugati országrészben!
Lassan itt is.
Éljen a télapó és Holle Anyó !

-
Füge007
senior tag
Sziasztok!
Volna két téli gumi szettem, hátha valaki pont ilyet keres:
PIRELLI W190 Snowcontrol 195/65 R15 téligumi garnitúra Suzuki SX4 felnin
175/65 R14 Kleber Krisalp HP téligumi garnitúra eladó AKCIÓS áron!!!!!!!
Balesetmentes téli autózást mindenkinek!
Üdv!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Helló!
Most olvastam ezt a hírt itt. Azt írják benne, hogy:
Mivel a nem használt gumik is veszítenek a nyomásból hat hónap alatt, érdemes a légnyomást plusz 0,5-1 barral növelni. A felni nélküli gumikat állítva tároljuk és a téli hónapokban többször forgassuk meg, ezzel megelőzhetjük a gumik deformálódását.Ezek szerint 2 dolgot is rosszul tudtam. Én azt hittem, hogy ha felnin vannak, akkor leereszteni kell egy kicsit őket, és fektetve tárolni, felni nélkül pedig szintén fektetve.
Mi az igazság, és miért az?

-
GumisPeter
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Szia
Nyáriak nemigen vannak most extra akcióban, de meglesem....hátha van valami..
T-s vagy H-s kell? -
runner 125
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
185/60/R14
Mennyiért és milyet tudsz?

Nyári..
Köszi.
-
neduddki
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
HI!
koszi, mondom neki
udv
neduddki
-
GumisPeter
senior tag
válasz
Pocok666
üzenetére
Szia Pocok!
Mind kiváló téligumi.De szerintem a Falken több mint elég!
10,000- ft többet nem ér meg a másik kettő.
Az egyedüli, ami necces, az a Good Year, mivel elég régi fejlesztés, van rá sansz, hogy 1-2 év múlva, ha esetleg pótólni kell, nem lesz már ilyen gumi.Dunlop 3D XL nálam 35400-, de csak a jövő hétre igéri a nagyker.
Falken HS439 H XL 26800-Üdv
-
neduddki
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
HI!
Tsz fonokomnek lenne a kovetkezo akerdese: Conti TS830 195/65r15T
tucc ra vmi okosat?:- )koszi
udv
neduddki
-
Pocok666
újonc
Hello GumisPeti!
Ford S-Max-ra keresgélek téli gumit (215/60-R16).
Három versenyző maradt:
- Dunlop WINTERSPORT 3D MS XL
- Goodyear EAGLE UG-GW3 XL
- Falken HS439 XLMi a véleményed róluk? Ill. megér darabonként 10000Ft-tal többet a két első gumi.
A Focuson a Goodyear UG6-os vizes felületen nem tett rám túl jó benyomást.
Árakat esetleg tudsz adni?Köszi
-
kételkedem
addikt
válasz
GumisPeter
üzenetére
Köszi!
A Falken ZE912 H minden tekintetben megfelel. Most felrakatom a Semperit téli gumikat, tavasszal lecserélem a régi Michelin nyári gumikat. -
sosmocsok
csendes tag
Tegnap Megvettem a téli gumikat, fel is rakattam, mindenképpen, egy jó ár/érték/használhatóság arányú gumit kerestem, így esett a választás a Fulda Kristall Montero 3-ra. 205/55 R16 91T, 82€/db áron sikerült ismerősnél beszerezni + 12€-ért rakta fel a 4et. Még szinte semennyit se közlekedtem vele, de kíváncsi vagyok rá, mennyire válik be, Fuldáról még nincs tapasztalatom, de eddíg rosszat nem hallottam róla. Esetleg van valakinek már róla tapasztalata?
-
GumisPeter
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Szia!
16-18 felé vannak a premium gumik szinte mind.
Ami most jó áron van és jó is:
185/65 R14Falken ZE912 H 14900-
Kleber HP2 T 12700-Falken sokkal jobb, tartósabb is, mivel H-s indexű.
Ám ha csak normál autókázás, akkor elég a Kleber is.Üdv
-
Lejszi
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
ja és tudnal árajánlatot adni a következőkre:
- 175/65 R15 - minden tipus ás ár érdekel.
- 185/60 R15 - minden tipus és ár érdekel.
ha jo az ár, pénteken megyek pestre és venék is 4db-ot.

-
Lejszi
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
de ugy hallottam ez a barum polaris 2 tavaly (vagy 2éve) vmi teszten 2. helyen vegzett.
hulyeseg? -
kételkedem
addikt
válasz
GumisPeter
üzenetére
Szia!
Ford Focusra 185/65 R14 -es méretben milyen nyári gumit ajánlanál max 15k/db árig? -
Lejszi
senior tag
Mi a véleményetek az alábbi gumikról:
[B]- Barum Polaris2
- Firestone Winterhawk 84T
- FULDA KRISTALL MONTERO[/B]
Mindegyikről kérnék véleményt akik értenek hozzá

-
GumisPeter
senior tag
No kérem tisztelettel!
Engem ért a megtiszteltetés, hogy bejelentsem:
ITT A TÉL !!!

-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére

-
GumisPeter
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Gyanusan új gumik.
Lehet átírták a dot számot, ha jól emlékszem ott volt az átcimkézős story is, nemdebár???

-
tomcsi23
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Az vállalható

-
VR6-Fan
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Golf 2 G60/passat G60/corrado G60 volt gyárilag 6X15 4X100 ET38 azt hiszem.
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
3709 mind a 4
Egy hónapos gumik 
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Igen, már egy csomó helyen megnéztem a felnit, sehol nincs ilyen. Bontóban sem találtam.
Lehet h felrakatom most a meglévő nemtúlszép alura, és hátha tavasszal a Cintureto P6 kap vmi szebb használt alut.tomcsi23: oda fogok figyelni a gyártási dátumra, ha szólnak, h megjött a gumi (úgy kellett rendelni).
Ha tényleg vmi öreg beragadt készlet, akkor vevő vagyok Péter LM25-ösére. (szállítást majd megoldom vhogy) -
tomcsi23
veterán
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Azért a cora meg hasonló helyekkel vigyázni. Szeretik kirakni a több éve raktáron maradt gumikat. Ezek persze nem használt, szőrös gumik, laikus szemmel újak. Osanban láttam tavaly 2002-es gyártású micslent.

Na, Petinél ilyen nincs, vagy külön mondja.
-
GumisPeter
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Fehér holló az ilyen használt felni.
Pár hete egy kollégánál még volt ilyen, de 8000-/db áron.
A hasonló használt felnik ára 5000- körül megy, de mivel ez qriózum, így ennyit kérhet érte.Szeged.
Szép város.De pl a Bridgestone LM25 legalább annyit tud, mint az Alpin A3.
És ez még a héten 14300- nálam.
Keresni kell valakit, aki jár pesten és leviszi neked.
Azt hiszem erre még topicot is csinált valaki itt a ph-n.
-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
ja, azt elfelejtettem: 57mm
'95-ös B4 Passat
Itt Szegeden nem nagyon találtam olcsó gumist, ergo akárhonnan kellene hozatnom futárral, az minimum 800Ft/db, szerelés 1500/db, ergo a 16500ból 2300 elmegy akármi másra, 14200 marad a gumira. Azért meg már nem nagyon kapok Michelin minőségűt, nemde? -
TayRol
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
Szia!
Oksa. Falkennel van egy kis tapasztalatom (452 regen), Dayton-nal nincs. De akkor olyan nagy kulonbsegek ezek szerint nincsenek.

Koszi megegyszer!

Udv.!
-
GumisPeter
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére

Ez nem a cora!!!!!
Aztán ha garis problémád van, viheted a corába....
Szerinted mennyire fognak foglalkozni a kérdéssel?Corában kaját és ruhát kell veni, arra lett kitalálva...
Lemezfelni ha egyáltalán van valahol ilyen általában 6,0 széles csak.
Pl: Opel.Nem irtál agyméretet, így nem tudom milyen autóra keresel...

-
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Ez annyira jó ár, hogy csak a félszereléses kupon jár mellé.
4000-a szerelés 4 db esetén szeleppel.Ezt a részt nem igazán értem. A Corában van ennyiért kirakva, és ki van írva hogy jár hozzá egy kupon, amivel ingyé felszerelik.
Apropó, nem tudsz véletlen használt lemezfelnit a következő paraméterekkel:
6,5 vagy 7x15, 4x100, ET38? -
TayRol
nagyúr
válasz
GumisPeter
üzenetére
Szia!
Koszonom az arakat. Az osszes kozul melyik a legjobb ar/ertek aranyu? Mert gondolom a Michelin az abszolut elso, de a legdragabb is.

Udv.!

-
GumisPeter
senior tag
Szia
185/60R14 téli
Debica Frigo 11600-
Dayton DW510 11500-
Falken HS439 12900-
Semperit Mastergrip 14950-
Continental TS800 17900-
Michelin Alpin A3 18900-Jó még rá és némelyik olcsóbb is a 175/65R14 méretben.
Kleber Krisalp HP2 11900-
Bridgestone LM20 12600-
Falken HS439 12900-
Pirelli W190C2 14800-
Michelin Alpin A3 15900-Üdv
-
TayRol
nagyúr
`napokat!
skoda fabiara keresek teligumit, 185/60-14 meretben - ha jol emlekszem. volna valami ajanlatotok ra?
koszonom es udv.!
-
GumisPeter
senior tag
Szia
Eszerint nyárit keresel?
Ha igen, akkor ráérsz tavaszig.Most nem olcsó a nyári.
Szezon elött és szezon végén lehet a jó árakat elkapni.
Váltóméret nincs, ami van az keskenyebb, nem tanácsos váltani.
Tavasszal jönnek az új modellek és akkor talán olcsóbb lesz a kifutó vagy a nagykerekben kiszórásra itélt gumi. -
GumisPeter
senior tag
válasz
[HUN]Tyson
üzenetére
Hali
Az A3 egy nagyon sikeres gumi, imádja a kedves felhasználóság!
Ez annyira jó ár, hogy csak a félszereléses kupon jár mellé.
4000-a szerelés 4 db esetén szeleppel.De van még Bridgestone LM25 14300- és Dunlop SP Winter 3D 15300-
Jaa és az új Pirelli SC2 16300-Üdv
-
[HUN]Tyson
senior tag
Helló!
Michelin Alpin A3-ról mit érdemes tudni? Jó téligumi?
16.500-at megér 195/65/R15 91T méretben, úgy hogy ebben benne van egy ingyenszerelős kupon?
Köszi!
-
finest
addikt
Szia Péter!
195/55 R15 -ös nyári gumiból mik a megfizethető és jó minőségű modellek? Esetleg Gondolkozzak valami váltó méretben majd, mi szerinted a legalkalmasabb? Citoren Xsara 1.4 alá lesz. gondolom most a szezon vége felé olcsóbban lehet majd hozzájutni az új gumikhoz.
-
olbeteam
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Ez relatív, ha évente futok vele 30e km-ert akkor a második szezonra felrakom még, de utána lerúgom ,mert kifutotta magát, ha el van öregedve, ha nem...
-
olbeteam
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Persze, csak a kicsi az sokra megy, ha 4 gumiról van szó...
-
GumisPeter
senior tag
]Készlet erejéig EXTRA AKCIÓS árak:
175/65R14 T
Pirelli w190C2 (vadonat új minta, de mivel Pirelli tuti jó) 14800-
Bridgestone LM20 12600-
LM 30 elfogyott!!!
Falken HS439 13200-
---------------------------------
185/65R15 T
Good Year UG7 16200-
Pirelli Snowcontrol 16800-
------------------------------------------
195/65R15 T
Good Year UG7 15900-
Bridgestone LM25 14300-
Dunlop Winter 3D 15300-
-----------------------------------------------
205/55R16 T
Good Year UG7 23800-
Bridgestone LM25 23600-
Pirelli w190C2 23700-
-----------------------------------
205/55R16 H
Dunlop 3D 25300-
------------------------------
205/55R16 V
Good Year Performance 27200-
--------------------------------------------------
215/55R16 H
Good Year Performance 31000- -
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Szintén pü!
-
Password
tag
válasz
GumisPeter
üzenetére
pu ment!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Olcsó,és hirtelen kellene,de nem merem megvenni.

Marad a Kleber HP 2