- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
-
Flashy
veterán
-
Silent77
veterán
-
gippazoid
őstag
-
gippazoid
őstag
-
Digitalpimp
senior tag
-
sambenez
addikt
-
pn4hvq
senior tag
Két napja nyitottam a PayPalnál a reklamációt, ma elfogadta a GB a teljes refundot és közben vissza is utalta a teljes összeget.
Nem értem, hogy miért kell ilyen módon, külső "felettes szervvel" hatni rájuk, hogy a szerintem jogosan visszajáró pénzemet megkapjam
.
Örültem volna a nyereménynek fizikai valójában, így neszesemmi fogd meg jól a nyeremény maga
.
Kis apróságokat esetleg veszek még tőlük, de komoly tétel esetén más webshop jöhet csak szóba. Sajnálom, hogy egyre több és komolyabb a probléma velük. -
viktorhu
veterán
-
tarat
tag
Van egy "Dispatch faster " gomb.
Infonak ez van mellette : "1. We process your order faster; it will leave our warehouse faster. 2. We will not change shipping method, shipping speed is outside our control."
Szerintem ez olyan mint a zebráknál a gyalogos nyomógomb. Azért van ott, hogy megnyugtasson, de semmit nem csinál.
Tegnap előtt megnyomtam. Ma megint ott van
De rákérdezek...Gondolom az is egy megnyugtató 1-2 nap, ha nem akkor érdeklődjek megint lesz
-
pn4hvq
senior tag
GB, mint webshop elmehet a &@&@]^˘°đĐ[-ba.
Letelt a 60 nap, természetesen nem érkezett be a csomag az országba 09.10 óta. Írtam nekik, hogy letelt a 60 nap, szeretnék újraküldést kérni.
Válasz: nincs újraküldés, csak a termék árának visszatérítése. Se szállítási költség, se ilyen-olyan biztosítás (nem sok, "csak" $5.44 amit be kéne nyelnem. Megazanyátokat
). Újraküldés azért nincs, mert elfogyott a termék. Érdekes módon, ha megnézem, most is rendelhető, gyakorlatilag azonnali (1-2 napos) shipping time-mal. "Kedves" ügyintézőnek elküldtem a scrrenshotot, amin látszik a termék a feladási idővel és a levelezésünk is.
Kíváncsiságból húzom még ezt a kérdezz-felelek játékot, és párhuzamosan elindítom a PP dispute-ot is.
Hogy idáig süllyedt egy normális webshop
.
Ezzel azt érték el, hogy 11.11-én vagy utána karácsonyig bezárólag NEM tőlük fogom megvenni a 3db Mi 9T Pro-t, kb. 1100$ értékben.
Suttyóbanda.... -
Sir Riccio
addikt
-
Silent77
veterán
-
Sir Riccio
addikt
-
Silent77
veterán
-
Sir Riccio
addikt
Én holnap indítom a dispuet-ot, PayPalen. Értem, hogy a Magyar Posta a b@lfasz, csak nem érdekel, direkt fizettem pluszban a normális szállítási módért. 2019-ben nem elfogadható számomra, hogy egy csomag elindult két hete Németországból és azóta sem a feladó, sem a Magyar Posta nem tud elszámolni vele.
-
pn4hvq
senior tag
Gearbestes levelezés aktuális végeredménye (99,9%, hogy Feuchtban eltűnt a csomag, mert 09.10-e óta nem ért Magyarországra):
"In this case we kindly ask you to wait your delivery deadline that will expire on 2019-10-28.
If you do not received your package after this day, we will be able to offer you further solutions."
Értem én, hogy várjam meg a 60 napot, de amúgy *%@&*#°annyukat... És majd utána egyezkedünk, hogy mi legyen.
Írtam nekik, hogy indítsanak keresést a csomag kapcsán, arra kértek 7-x munkanapot, a 7 lejárt. Erre mikor rákérdeztem, hogy mi a szituáció a csomaggal: "menjek be a helyi postára, mert itt van". Válasz: "minden tracking szerint nem érkezett be Magyarországra". Erre jött a "várjuk meg a 60 napot".
-
sambenez
addikt
-
Sir Riccio
addikt
-
pn4hvq
senior tag
Írtam a Gearbestnek, miszerint a Magyar Posta szerint nem érkezett be az adott csomagazonsítójú rendelésem az országba, és ennyi idő alatt mindenképpen meg kellett volna tennie a Németország Magyarország utat. 7-14 napos várakozást kértek, közben utánakérdeznek a szállítónál.
Szerény véleményem szerint elveszett a Feucht-háromszögben
. -
bl4ze
veterán
-
Sir Riccio
addikt
Nekem azt mondtàk, hogy az “egységképző érkeztetése” azt jelenti, hogy még külföldön van, “van amikor két nap alatt továbbküldik a külföldi kollégák, van amikor két hét”. Mondjuk nekem ez a “Nemzetközi Posta Kicserélő központ” ez Google szerint Vecsésen van, nem Németországban.
Azért ez picit szánalmas.

-
Sir Riccio
addikt
-
bl4ze
veterán
-
EXIEZ
aktív tag
-
Silent77
veterán
-
BBéci
legenda
-
vegyszer
addikt
-
sonique
őstag
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
bobek72
tag
-
Nikaré
őstag
-
Silent77
veterán
-
atos30
aktív tag
Nem egérrel, telefonnal. Mindent kikapcsoltam csak a telefon lógott a neten. Odaálltam közvetlen a router mellé. 1 másodpercnél meg őrült módon elkezdtem nyomogatni. A telefonos alkalmazás 6 másodpercel volt előrébb az asztalihoz képest!!!! Azért egy tablet, meg egy laptop csak összejött. Rögtön kellett volna még valamit vennem, de a telefonokkal sok idő elment, mire kiderült semmi nincs cn-099-es raktárban. Reggel 6-kor még megvoltak a kuponok. Akkor meg azért ment el sok idő, mert nem engették csoportosítani a termékeket. Mire nagy nehezen találtam értelmes dolgot, addigra "Expired"!!! Na erre nem számítottam. De úgy látom előrébb hozták a BF promóciót is egy nappal. De lehet, hogy a dátumválasztó a ludas az egészben és ott már 15.-e van, hiába adják meg az időt UTC-ben.
-
szabi__memo
nagyúr
-
_petja_
csendes tag
-
qfm
őstag
-
tipuka
addikt
-
kinaicuccok
csendes tag
1. biztos hogy refund volt, nem csak úgy küldték a pénzt? Refund esetén tudtommal nem vonódik le díj, mivel az eredeti tranzakció lesz visszafordítva. Ha garancia miatt egyezkedtél velük, hogy küldjenek pénzt és megtartod, akkor szokott az lenni, hogy a fogadó felet megsarcolja a paypal.
2. Én refund esetén a pontokat is visszakaptam eddig.
-
sepsi0
őstag
Szia!
Ez a cipő, ami elfogyott a mostani akciós Onemix volt?
Nekem is egy hete paid és semmi változás.
Nálam is ez a rendelés lesz a választó vonal, ha rosszul kezelik, akkor vége a Gearbest-nél a pályafutásnak.
2 csomagot feladtak, 2 SMS-t kaptam, de csak az egyik csomagszám él, gondolom a másik majd eltünik... Paypal majd megoldja.
Kezdenek érdekesek lenni, direkt nem írok ticketet. -
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
-
bul07
nagyúr
Kínából vettél telefont, elfogadtad hogy garancia nincs vagy talán valami
Persze az már más kérdés hogyha az írták hogy küldenek 20$ akkor miért nem küldik, az nem szép dolog
Egyszerűen el kell fogadni hogy Kínából rendelt cucc esetég garancia nagyon kérdéses , és inkább úgy számolni hogy nincs is garancia
Én úgy fogom fel hogy nincs garancia és ennek fényében vásárolok
-
ACE-
addikt
Hát ha vettél olcsó telefont, akkor miért nem küldöd vissza gariba? Persze az is működhet tovább, én nem ezt mondtam, de akkor ne csodálkozz ha hiba esetén a kijavítása annyiba fog kerülni mint maga a telefon. Ezt be kell vállalni, és nem globálisan leszutykolni a Huawei-t, mint ahogy tetted.
-
ACE-
addikt
-
cidalain
veterán
Minden garancia feltétele, hogy a hibás készüléket vissza kell adni. Ez itthon is így van. Most azt nem varhatod el, hogy egy videóra visszafizessen mindent. Az, hogy neked macerás a visszakuldes, arról ok nem tehetnek. a gari feltételek közt ott van, hogy vissza kell küldeni.
PP is visszaküldette volna a telefont, hiába lettél volna 180 napon belül.
Paypalon nézd meg a historyt, hogy ott megjelent e a refund, a bankszámlára pár nap késéssel küldi a pp. És aztán a bank is molyolhat vele még.
-
ACE-
addikt
-
szabi__memo
nagyúr
-
Silent77
veterán
-
tobias40
veterán
-
Silent77
veterán
-
Druss
tag
-
ot93
senior tag
-
vasii
senior tag
-
Digitalis
senior tag
-
szabi__memo
nagyúr
-
-secret-
Arcképgyáros
-
blash
tag
"USB-s bluetooth van most olcsón (headsethez szeretném használni)? Múltkor volt valami Orico márkájú volt, de nem találom."
Szóljál, ha találsz ilyet, ami működik bluetooth headsettel, fülhallgatóval. Talán ez volt az?
Orico BTA - 402 Mini Bluetooth USB Dongle Adapter for Smartphone Tablet Speaker Headset Mice Keyboard (4,79 dollár)
CSR8510 chip van benne, talán ezzel működik is. Van más csr chipes is, még 2,85-ért is. Hasonlóról azt írják, hogy vindózon továbbít hangot.
Nahát, van oldala az oricónak: BTA-402, BTA-403, BTA-406, BTA-408. Sok különbséget nem találtam ezek közt, kivéve, hogy a BTA-408 már Broadcom BCM20702 chipes, az előzőek mind CSR8510-esek. És, hogy a BTA-403 támogatja az apt-x módot: mysku.ru/blog/aliexpress/42430.html (gugli translate)
-
South Velen
addikt
-
qqzs
őstag
-
amadeus11
senior tag
-
grimm2015
senior tag
Valami biztos van, az eu expressen november 10 még nem indult meg (pedig az egyik 1naposra volt írva, a másik is max 5re, de már 10eltelt), egy ismerősnek is nov14 még mindig nem indult meg. Mást amit rendeltem apróságot már másnap indult is.
Jah a DPD sms már jött nekem is pár napja, és neki is.
-
Josi
senior tag
-
kicsi007
tag
-
zeon.hu
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
PainKiller13
őstag
-
agroman
aktív tag
-
Imi1981
veterán
-
sambenez
addikt
Itt lehet nyomon követni, de csak addig látszik amíg az országba érkezik. A királyi posta már nem jegyez be semmit.
-
spileraaa
senior tag
-
PainKiller13
őstag
-
vegyszer
addikt
Egyébként hol látod a Xiaomi Router 3G-t 30$-ért?
Vagy milyen kódot tudsz?Mert van 3C, 3G, és sima 3 is. De nem egy árban, és némi különbség is van közöttük:
A 3G a gigabites, 5GHz-es ac-s, és USB-s;
A 3 már csak 100Mbit-es, de van 5GHz, ac-s, és USB-s;
A 3C is csak 100Mbit-es, de már se 5GHz, se ac, se USB. -
vegyszer
addikt
-
AcCEsS
senior tag
-
Gyurmacko
csendes tag
-
Silent77
veterán
-
Silent77
veterán
-
bul07
nagyúr
Az lesz
Megjött az egyik X3 USB Wired Optical Gaming Mouse (okt 9-i rendelés)
Hát nem egy apró darab, nekem nem kicsi a kezem de mintha nekem is nagy lenne -
chubii
senior tag
-
FingR86
őstag
-
toyee09
csendes tag
-
Lengar
csendes tag
-
Lengar
csendes tag
-
cidalain
veterán
A termek aldalan persze hogy tolodik. Hisz ha ma megrendeled akkor holnap mar postara is tudjk adni. De nyilvan ha holnap rendelsz, akkor holnaputan postazzak.
Ha ez nem valtozna, akkor aki ket nap mulva akarna rendelni annak tegnapi postaraadast kellene latnia?
A szemoldokot azert kell felhuzni, hogy ha masnapi kikuldest vallalnak napokon keresztul, akkor mi a pek pocseert nem adjak mar fel a tiedet napok ota. -
Silent77
veterán
-
bul07
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
.

). Újraküldés azért nincs, mert elfogyott a termék. Érdekes módon, ha megnézem, most is rendelhető, gyakorlatilag azonnali (1-2 napos) shipping time-mal. "Kedves" ügyintézőnek elküldtem a scrrenshotot, amin látszik a termék a feladási idővel és a levelezésünk is.
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)