Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
vottokar
senior tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Nem volt rossz ár, de azért nem ez lenne az év biznisze.
Na megnyitottam a ticketet, kiválasztottam az order/cancel an order/processing time is too long feladatsort. Innen enged választani messenger és live chat irányában. A chathoz az én angolom édeskevés, messengert meg nem használok pc-n. Valami klasszikus szöveges üzenet írására irányukban nincs is lehetőségem leírni a mondanivalómat, vagy van és én baxarintottam el valamit? -
cidalain
veterán
válasz
bazsimano
üzenetére
az opelnek ritka fos a szivargyújtó csatlakozója. sokkal nagyobb átmérőjű a hüvely, ráadásul lamellás a széle, nem fix cső, így minden lötyög. szar úton ráadásul ki is rázódik kicsit. viszont a foglalatban alul van egy kis perem, ami hasznos, de csak bizonyos csatlakozónál jó.
Nekem van egy Roidmi 1S, és annal az alja peremes, és beakad, az nem rázódik ki. Most rendeltem (másnak) egy Aukey CC-S1 töltőt, ami szintén rendelkezik peremmel, majd ezt is bepróbálom az opelbe.
(persze ami a csomagtérben van csatlakozó hüvely az normális, oda minden tök jól szorul.)Talán a Roidmi 2S jó lehetne, azzal lehet kihangosítani, és van perem az alján.
-
bertokl
tag
válasz
bazsimano
üzenetére
A tomtopon 6.99$, nekem ott nincs pontom, így nem tudom lehet-e csökkenteni az árát.
-
Beni2360
félisten
válasz
bazsimano
üzenetére
A pont leírások végén ez található:
A GearBest.com fenntartja magának a jogot, hogy bármikor módosítsa ezeket a szabályokat és rendelkezéseket.
Vagyis azt csinálnak és akkor osztogatnak amikor akarnak.
Arról nem is beszélve, nekik nem 6 hónap múlva kell a dicséret amikor már talán nincs is jelentősége, hanem minél előbb. nekem is vannak bőven elmaradások de már azok kukák.
-
molnar28
csendes tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Nem tudom de ahogy én rendeltem telot kb hó elején az elöbb kiprobáltam ujra hogy müködik e az eu expressz szállitás ugyanugy hogy a telo mellé tettem egy szerszámkészletet és müködik most is itt van rola a kép .
ezt a szerszémkészetet raktam bele a suly miatt.
https://www.gearbest.com/other-tools/pp_360582.html?wid=21
Hátha neked is segit. Oké plusz költség de ha meg simán hozzák akkor több rá az egyéb költség,Vám stb...
-
b4lukapitany
tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Na most azt írta a gb, hogy nem kaptak választ a fuvarozótól...szóval gondolom valami f*szfej lenyúlta. A 106 $-os rendelésből 53 $-t akarnak megtéríteni, mivel látják, hogy nem kötöttem biztosítást. Lehet még alkudozni velük vagy fogadjam ezt el?
(Egyébként egy Chuwi Hi 8 pro tabletet rendelte, amit most látom, hogy azóta már egyáltalán nem is kapni náluk. )
-
Márton
nagyúr
válasz
bazsimano
üzenetére
hiába, álláspontjuk szerint mivel nem biztosítással rendeltem, nem az ő hibájukból nem érkezett meg:
we have found that you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand that in such case we can only compensate you partially.
we did ship the package at the right address. It is not your fault and it is not ours either. The shipping company should be responsible for this thing
-
-
mbernie
csendes tag
válasz
bazsimano
üzenetére
köszi. követem a fórumot egy ideje, és azt látom, hogy a november közepiek szinte mind beestek már (igaz a közelmúltban.) de az enyém csak nem akar mozdulni.. na mindegy reménykedek, csak megérkezik ez is. legalább már a tablet tok megvan hozzá, majd nyomtatok egy képet a tabletről és berakom a tokba

qqzs: nem tudom igaz.e ami a trackingben van, de vicces, hogy a szomszédból még átküldik angliába. de biztos megvan az oka.. -
geri1111
tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Már payal dispute-nél járok.
Kérnek dokumentumot. Feltöltöttem a rendelésem minden füléről egy képernyő mentést amit bizonyiték alatt nevezetem meg (mert valami alatt meg kellett nevezni)
Elküldtem a 17track -ról a tracking számmal a nyomkövetést, miután elküldtem, autómatikusan jött a válasz hogy jan 17 ig pótoljam a további hiányosságokat különben zárják a disputot?????
Még van olyan fül hogy nyilatkozat, az egyértelmű, továbbá rendőrségi jegyzőkönyv?
Pótoljam a hiányzó dokumentumokat??
-
tobias40
veterán
válasz
bazsimano
üzenetére
Akkor félre értettelek,bocs!
Türelem van,az se baj ha 2 hónap,csak ne legyen áfa és vám...

Meg addigra már jó idő lesz és jobban lesz kedvem beszerelni mint a hidegben!bertokl: köszi még egyszer,már rendelem is!

Ha a PP számlámon most nincs annyi pénz akkor is veszi a rendelést,és majd akkor vonja le ha már tettem rá elegendő pénzt vagy el sem fogadja a rendelést ha nincs akkora összeg a számlán?
-
bazsimano
őstag
válasz
bazsimano
üzenetére
amgy meg annyira nem ertem a sok negativ es lehuzos velemenyt.
aki benne van a rendelos "bizniszbe" azt tudja hogy mennyit kell varni...es nem masnapra fog megerkezni a cucc...en megrendelem aztan meg majd megerkezik..nem nezegetm...
oruljunk hogy volt ilyen eu expressz dolog...mert sokat spolhattunk vele.
lehet szidni oket, de ha szepen szajbaragosan leirod nekik hogy mi a gaz probalnak normalisan hozzaallni es megoldast talalni ra...nem hulyenek neznek...hanem max annyira nem ertik meg amit akarunk ...(nekunk a cegnel nagyon sokat kell dolgozni kinaiakkal azsiakkal...es haaaaat....)...nekem pl most volt olyan rendelesem ahol vettem egy 20ezres powerbankot..es 8 oraval a rendeles utan levittek 3 dollarral az arat
irtam nekik,hogy mi lenne ha wallet refund lenne...mert szivtam a fogam
erre meg egy valasz utan mar utaltak is...szoval szeriontem rendben vannak...vannak gondok ugy mint minden ceggel...de lehet elni vele

elnezest az offert...csak mar kijott belolem...max lapozzatok tovabb

-
Beni2360
félisten
válasz
bazsimano
üzenetére
Azért figyelembe kellene venni, hogy egy járatnak van egy tol-ig határa amit a kézbesítő ki tud vinni magával és tud is kézbesíteni. Na ha mondjuk 50%-l többet adnak neki ki akkor óhatatlanul a járat vége lemarad és ezt úgy az ott lakók nem szeretnék? Így is reggel 6 h-ra mennek és este 18-kor végeznek ilyen erőltettet időszakban. A kp nyugdíj időszaknál meg még rosszabb. El kell menni 2-3 hónapra oda dolgozni és akkor már másképpen nyilatkoznának itt egyesek. nem egy álom munka mint anno mondták, hogy nyugdíjas állás.
-
bazsimano
őstag
válasz
bazsimano
üzenetére
magamnak valaszolok
most latom trackinmore-on hogy mintha elinditottak volna..azaz van valami info:2017-12-02 00:40:43
Depart from facility to service provider.,
2017-12-01 20:30:11
Packing the operating point,
2017-12-01 20:29:57
Picking the operating point,
2017-11-30 23:06:04
Picking the operating point,na majd meglatjuk
) -
Devil Smile
őstag
-
cidalain
veterán
válasz
bazsimano
üzenetére
én ilyenkor várok egy napot, és megírom hogy bementem a postára, de nincs ott a küldemény.
azt is megírom, hogy a címem helyesen van a rendszerükbe, nem változott, nem költöztem el.
(persze nem csinálok semmit, úgysincs értelme postára menni, a címet esetleg ellenőrzöm, de magától nem szokott változni)
ugyanezt egyébként ebay-es eladó is eljátszotta velem, hogy menjek be a postára érdeklődni.
ha ez kell a boldogságához, akkor megírom neki hogy voltam
-
válasz
bazsimano
üzenetére
Feleslegesen hívod fel 5-7 perc mire felveszik, de mivel ezeket nem kell könyvelni, információ csak akkor lenne, ha megérkezés után, ha volt kézbesítési kísérlet és dobtak volna be értesítőt, vagy ha a méretei alapján nem viszik ki, akkor arról értesítő hogy van csomagod és bejegyezték az át nem vett küldemények közé, de ott meg a kézbesítő körzet szerint, a neveden tartják nyilván.
Ezzel a számmal a Magyar Postánál semmit nem mondanak. -
-
válasz
bazsimano
üzenetére
Mivel ennek a routernek van 2 db 1 gigabites utp csatlakozója, valamelyiken azon keresztül összekötöd a tv-vel és ami a routeren tárolva, vagy keresztül megy azt nézheted a tv-n. A bejövő internetet meg a szolgáltatód eszközén keresztül adod tovább ennek a routernek.
-
ablack
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Sorozatok
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Valóban! Köszönöm Uram!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ebbe nem fog a PayPal beleszólni, más közvetítő "hatóság" meg nincsen. Olyan szabályt találnak ki, amilyet akarnak.

most latom trackinmore-on hogy mintha elinditottak volna..azaz van valami info: