Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
bertokl
üzenetére
Csakhogy ott nem szerepel EU Priority Line és a Priority Direct Mail a szállítási lehetőségek közt.
-
robi1979
aktív tag
válasz
bertokl
üzenetére
SJCAM kamerákra nincs véletlenül Gearbest kuponod?

Na még 1x, hátha valaki tudja a választ:
"Sziasztok!
A Gearbest oldaláról szeretnék egy SJCAM-ot rendelni. A Gearbest raktárainál CN meg FAST jelölésű raktárak vannak, az általam keresett termék FAST-08 és FAST-29-es raktárakban van. Ez ugye Lengyel (08) és spanyol (29)?
Ezek közül melyikből érdemes rendelni? Melyik számít megbízható raktárnak?
Ausztriában élek, ide melyik szállít gyorsabban?
A SHIPPING INSURANCE-t érdemes szállításkor kijelölni közel 6 dollárért vagy fölösleges opció paypal esetén?"
-
válasz
bertokl
üzenetére
Hálásan köszönöm!

Nem ismerem mondjuk azt az oldalt, de nem tűnik dzsunka valaminek, ennyiért meg pláne bevállalom.
@szabi_memo: Az alap ára mondjuk valóban túlzóan sok, engem inkább csak a páratartalom mérő funkciója érdekel, mert szükségem van egy ilyenre (a hőmérő funkció már ilyeneknél alap).
Ez szép, stílusos, e-ink kijelzős, gomb elemes (minimum 1 évig működik vele állítólag) és nem utolsó sorban Xiaomi.
Magyar helyről sok páramentesítőhöz adnak olyan Trotec páramérőt, ami magában 4800 Ft és igaz, hogy kijelzi az időt is és ébresztő óra is tud lenni egyben (ezek sem érdekelnek), de az nem ilyen szép és modern.

-
sysrq
őstag
válasz
bertokl
üzenetére
Nem minden ok nélkül, előírás hogy az Európába szállított elektromos eszközök megfeleljenek az itteni hálózatoknak, a kínai meg úgy van vele hogy nem gyárt mindenhova külön tápokat kábeleket. Ezzel az átalakítóval letudja, kicsit túl lőnek a célon adják mindenhez, csak ne legyen támadási felület.
-
bul07
nagyúr
válasz
bertokl
üzenetére
(#28084) sambenez
Még ha a külsőségektől eltekintek akkor is hiányzik az eredetiséget igazoló matrica , ez a fő gond
Na meg nem hiszem hogy egy gyártő ekkora széria hibával adná ki a telefonjait, mármint hogy el van szabva a töltőAmúgy szerinted véletlen hogy ki kell íni hogy 100% Original
(#28083) ZsoltG60
Hamis a cucc

(#28085) sysrq
Édesapámnak lesz, neki okos telefon kilőve(fel se tudná venni a hívást) és értékesebb se kell mert fogyó eszköz nála
Bár ez se az igazi mert vízbe is szokta ejteni és ez nagyon nem vízálló
Jack dugónál egyáltalán nincs megoldva a szigetelés, érdemes megnézni a készített videómat
Lehet telenyomom szilikonnal a lyukat
Na megyek alszok egyet, hátha megálmodom hogy mi hogy legyen
-
-
válasz
bertokl
üzenetére
Köszönöm szépen, hogy utánanéztél ezeknek!
A fülhallgatón igazából még gondolkodok inkább, hogy kiadjak-e ennyit érte, de eléggé bízom a Xiaomi-kban és bizonyára állejtős füles lehet tényleg. Teszteket sajnos nem igazán találok róla, új füles lehet.
Valaki berendelt innen esetleg belőle? :)Köszönöm a lámpára is lehetőséget!

Örülnék is végülis az EU raktár miatt, hogy még valentin napra ide tudna érkezni, asszonypajti biztos örülne egy ilyen nagyon kellemes, meleg atmoszférát teremtő lámpának. :)Honnan nézed ezeket a kupon kódokat, ha nem titok? :)
A couponsfromchina oldalon már én is megtaláltam a fülhallgatóra az új kupont, csak nem frissítettem időközben az oldalt, de ott például nem találom a lámpát. -
válasz
bertokl
üzenetére
Igen, én is ezekt gondoltam, hogy ezeket talám nem áfáznák meg.
A fülhallgatóra találkoztam már kedvezményesebb kuponnal is, arra még várok, viszont a Yeelight-ra eddig semmi kupont nem találtam még (túlzottan nem is foglalkoztam még vele).
Gondolom Chrome-os MonkeyEcho bővítmény tudna dobni rá valamit, az a baj sokára fogok még laptophoz jutni.Esetleg tudnál küldeni most nekem hozzá kupont, ha nem nagy kérés?
Valamint a jelenlegi kuponos árnál volt már eddig valaha olcsóbb? Csak ha ezt is meg tudod persze nézni.
Köszönöm! :) -
bul07
nagyúr
-
-
tobias40
veterán
válasz
bertokl
üzenetére
Itt honnan derül ki hegy nem lesz rajta áfa és vám?

Megvan,nem kattintottam rá az alsó képre!

Lehet benevezek én is egy ilyen megoldásra ha a Litokala-val is működik a dolog!
Olyan fejegységet nem láttál véletlenül KUPON-al amit én linkeltem vagy ahhoz hasonlót?
260$ amit én látok itt! -
zezoka
őstag
-
vandor01
senior tag
válasz
bertokl
üzenetére
ezeket kaptam....
az elso meg se mozdul.... a masodik meg már megjarta kazasztant moszkvat lehet holnap mar Hawai-on lesz?
pl RX800182203CN
19.12.2017 19:52 China post Arrived at postal office
DuōSīTèKè,Kazakhstan (ZOBL03)
27.12.2017 05:52 China post Left postal office
SīMó棱SīKè,Russia Sorting Center (ZOBL05)RU168191986NL / RX802535623CN
RU131508334NL / RX802052648CN
RU132573918NL / RX800182203CNakarhogy nézem nem holland legi posta egyiksem....
NL nekem 14-21nap alatt landol....
14 nap alatt csak Moszkvaig jutott.....
fel azsia lenyulhatja a cuccot
hollandiaban legfeljebb csak az afrikaiak....
-
Bozsi80
tag
válasz
bertokl
üzenetére
Értem, köszönöm!

Akkor nem is lehet minden telefont EU raktárból rendelni?
Azokat "kellene" HK raktárból + a jelenleg szüneteltetett EU expresszel?Nem biztos, hogy ezt a készüléket választanám,
de csak kevésnél látom az EU raktár lehetőségét.Lehet várok januárig (akkor talán "visszajön" az EU expressz).
-
GAbre
veterán
válasz
bertokl
üzenetére
Nekem maga a fejetlenséggel van tele a "szántóföldes" tököm.
1 hónapja megrendeltem,dhl-el(hk),hogy még karira itt legyen,erre majd-majd lesz raktáron.
Végül tegnap feladták,és "take 7-20 business days".
A rendeléskor írt 3-7(max 10) nap ennyire váltott,ez azért köcsögség. -
wierra
senior tag
-
qqzs
őstag
válasz
bertokl
üzenetére
nezd meg azt a macit kozelebbrol is a review fotokba

-
Krogoth
senior tag
válasz
bertokl
üzenetére
Teljesen random.
Talán 1 hete csináltam vagy 40 videót (igen csikit felhalmozódtak a kínai csomagok értékelése), fel is töltöttem és nem volt gond velük. Ugyan az a zene volt azok alatt is.
Most meg 5 videó után jött a felfüggesztés.
Meg pár hónapja ezt már eljátszották, akkor felülvizsgálták és rájöttek, hogy tévedtek.
+ a jogvédett zenéket tartalmazó videókat már rég töröltem. -
bul07
nagyúr
válasz
bertokl
üzenetére
Telefont én nem vennék Kínából, vagyis fő telefont
Mert ki fog meglenni hónapokig telefon nélkül egy esetleges garanciáztatás idejére, hát senkiMeg egyesek megrendelnek csoda készülékeket majd csodálkoznak hogy fél évet se bír
Kíváncsi lennék hogy hány százalék ilyen Kínai csoda telefon éli meg a egy évet vagy esetleg még annál is tovább
Amelyiket merik rendes magyar garanciával árulni azt esetleg Kínából is meg lehet venni de a többit
-
mexel
veterán
-
Freddycom
őstag
válasz
bertokl
üzenetére
Dehogy vagyok ellenőr.

Olyan eset nincs, h egyszer kézhez kapom ÁFA teher nélkül, mert átcsúszott (pedig értékhatártom felül van), aztán kiküldöm gariztatni, majd mikor küldik vissza megfogják és kiróják rá az ÁFA-t. Vagy ennek kiküszöbölésére van a nyomtatvány, amit linkeltél, hogy ekkor már nem vásárlás és nem kell ÁFA-t fizetni rá?
Nem szokták visszanézni, hogy ÁFA lett-e már rá fizetve?
-
GAbre
veterán
válasz
bertokl
üzenetére
Köszönöm.
Igen,de nekem elég a 64-es.
Vagy veszek micro sd-t,vagy pendrive-ot.
Vagy ahogy eddig,usb-n merevlemezzel használom.
A t-bao szimpatikus mérete és ára miatt.
Bár filmkonvertálásra is használnám.És nem jön rosszul az több cpu speed.+ igaz van prociba vga,ami jobb,de legalább játékra is alkalmas lehet a yepo.Akkor te/ti se tudtok kupont csak t-bao-ra 165 dolcsira?
-
spiky03
veterán
válasz
bertokl
üzenetére
Remélem nálam is így lesz.

Én ezt a választ kaptam:
Dear Pointed,Thank you for order with GearBest.
Yes, this is the address that is saved in our system. Once the parcel is shipped you will get a shipping confirmation email.
Thanks for your understanding and patience.
Best Regards
Adam
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pl RX800182203CN