Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz Watcher45 #8815 üzenetére
Ez is tetszik. (Blitzwolf toltot hasznalok nagy megelegedettseggel)
Lehet lesz egy ilyen, meg egy korabban ajanlott
Csak akkor meg a banggoodon kell par pontot csinalnom, amig ujra kaphato lesz[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bul07
nagyúr
válasz Watcher45 #9010 üzenetére
Ha nem jönne meg nekem a kártya olvasó akkor majd lehet kérnék képet meg videót így ha teheted ne dobd már ki a csomagolást
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
alevan
őstag
-
Watcher45
tag
válasz Watcher45 #9981 üzenetére
Köszi, hogy meg akarsz nyugtatni, de nálam az a probléma, hogy a címzés nem jó, így nem fogják átadni a postán a munkahelyem segédhivatalának. Nem hiszem, hogy a postai csomagelosztó eljut odáig, hogy ha az 56 szám alatt nem találnak meg akkor az 54 szám alatt lévő hivatalba kiküldje.
-
nagyúr
válasz Watcher45 #9983 üzenetére
ha a szomszéd utcát írnám rá
akkor is megtalálna a munkahelyemen a postássőt volt hogy pontos címzés volt, de üzletbe vitték ki, mert azt ismerték
úgy írom a címzésbe a nevet hogy: név (cégnév)
például: Kis Jakab (Tulipán Virágbolt)ilyenkor a postásnak tök mindegy milyen cím van ráírva, ő a Tulipán Virágboltba viszi
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
bul07
nagyúr
válasz Watcher45 #10150 üzenetére
Mi volt a 10centes cucc, hátha van itt nekünk olyan és lesz aki csinál neked képet videót
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Watcher45 #10159 üzenetére
Na ez meg a motorom(robogóm) kulcsán lóg ha megfelel akkor csinálok neked
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz Watcher45 #10489 üzenetére
a bosszantó az, hogy nektek nem volt elég, hogy minimum nagyon korrekt áron, de inkább nevetségesen olcsón tudtatok megvenni mindent + ingyen posta + a pontrendszernek köszönhetően további kedvezményekhez juthattatok. jó magyar szokás szerint visszaéltetek a kedvezményrendszerrel, elkezdtétek rendelgetni a 10 centes szarokat, csak hogy gyűljenek a 10 centnél magasabb értékben beváltható pontok, és ami a legarcpirítóbb, tele volt olyan kérdésekkel a topik, hogy "akkor is jár-e a pont, ha privátra állítom a youtube-videót meg a fb-megosztás láthatóságát?" mert nehogy már adni kelljen valamit cserébe a pontokért, ugye? nyilvánvaló, hogy ez a gb számára így nem kifizetődő, és bevezették magyarországon a postaköltséget a kisebb értékű termékekre (tudtommal pl. szlovákiában meg romániában ezt nem lépték meg). nagyon helyes, kár, hogy ezzel megszívattátok azokat is, akik nem éltek vissza a pontokkal.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Watcher45 #10575 üzenetére
Nekem is jött ma 2 levél, abban már nl szerepelt, előtte 2 nappal azt írták feladva, sima lvs postával.
Írni is akartam nekik, hogy regisztrált postát kértem, de így már nem kell... Ennél a kettőnél, mert a többit is azzal kértem.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
cidalain
veterán
válasz Watcher45 #11231 üzenetére
Blitzwolf kabel.
Tenyleg jok, van type-c, es reverzibilis micro usb is. Viszont pont a reverz micro csati annyira nem jo szerintem. Van olyan cuccom amibe siman becuppan, es atomstabil, es van amiben kisse lotyog, es hol van toltes, hol nincs.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz Watcher45 #11387 üzenetére
Mult heten amiatt nyitottam ticketet, mert nem adtak meg 6 nap mulva sem.
Erik egy ujabb ticket. Csak az a baj, hogy van meg 3 ertekelesem vissza.
Ha mindenhez 3 levelvaltas kell, akkor mar kezd nagyon maceras lenni az ertekeles.
Mondjuk mindharom hatralevo ertekelesem is duplapontos lenne...(#11388) -westbam-
De pont ez a bajom, hogy ma az automatikus 10 (esetemben most duplazva 20 kellene hogy legyen) sem jott meg.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Pancsermeste
őstag
válasz Watcher45 #11465 üzenetére
Nálam éppen ma jelent meg egy, és tegnap két Rate gomb. Mindegyik túl van már a 3 héten, a mai a legrégebbi rendelésem, és még nem is érkezett meg.
Amúgy nem egészen értem ezt az order review dolgot. Az ide írt értékelés megjelenik valahol? Írhatom mindegyiknél ugyan azt, ha amúgy elégedett voltam?
A csillagozásnál pedig miért kell mindent csillagozni, ha egyszer nincs is tapasztalatom, pl: Refund process-el? Ha nem csillagozom, akkor nem enged tovább.-= Pancsermeste® =-
-
-
Beni2360
félisten
válasz Watcher45 #11581 üzenetére
És megcsinálták. Ez volt az alap kiindulás. És ezt mind gugli fordítóval küszködtem át.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Watcher45 #22327 üzenetére
Megnézetem mivel OTP-s vagyok és én már át is állítottam FT.
Nem sok a GB javára de olcsóbb.
Most vettem egy tábla gépet és ott kb 1000 Ft volt a BG javára.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
-
tomcsi23
veterán
válasz Watcher45 #22330 üzenetére
Sok kicsi sokra megy, a bankomhoz képest olyan 2-3 Ft az általános különbség GB-s forint javára, tehát 16 $-nál olyan 35-40 Ft kb. Annyi lehet még, hogy a GB az aktuális árfolyamon fogja átváltani forintra és úgy terheli be a kártyát, míg a bank a lekönyvelés napján fogja váltani, ami 1-3 munkanappal későbbi árfolyamon lesz.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Watcher45 #23666 üzenetére
Köszi neked és ZsoltG60-nak is.
Nekem ennyi elég, hogy látom, más kapja a pontot, ez jogalap, hogy ne szívózzanak.
(Az értékelések amire nem kaptam pontot csak képesek, nem nagyon videóztam eddig, mert nyűgnek érzem, de kezdek átállni rá.)Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
mexel
veterán
válasz Watcher45 #24738 üzenetére
Mi lenne ha nem velem foglalkoznál? A topik címe nem az hogy a GB-n fellelhető áruk ismertetője hanem Gearbest topik és ehhez hozzá tartozik az éppen folyó f@szkolódásuk. Ha nem tetszik ugord át és keresd a termékeket. Remélem senki sem áll mögötted és tart fegyvert a fejedhez hogy a neked nem tetsző kommenteket is elolvasd. Engem meg jobban érdekelnek az esetleges problémák mint hogy milyen világító biszbasz kaphat 1$-ért. Arra egyébént meg van másik topik is.
Ha meg belefutsz majd abba hogy nem jönnek meg a rendeléseid esetleg az lesz a sírásod tárgya hogy erről itt senki sem szólt. Többen is megosztottuk itt hogy jelenleg mi történt, és más topikokban is van még pár ember aki így járt, ez hozzátartozik a GB jelenlegi állapotához. Ha majd nem mondják le önkényesen a rendeléseket talán találsz olyan hozzászólást is hogy ki mit kapott és mennyibe került, bár az meg engem nem érdekel, mert a kapható termékek egész jól nyomonkövetehetőek ezen az oldalon ami éppen ezzel foglalkozik. Ott nincs panasz, viszont jó árakat és leírásokat láthatsz a Gearbesten található termékekről.
Ha majd zártkörő topik lesz és Te mondhatod meg ki mit írhat akkor értesíts és azonnal csak akkor írok amint engedélyt adsz rá. Kezdem unni ezt a sok topikfelügyelőt aki eldönti mit szeretne olvasni
Itt is lehet válogatni ha csak azt olvasnád ami tetszik.
Engem éppen az frusztrál a beszólások mellett hogy hetek óta hazudnak és elég nagy összeg parkol a számlájukon, ráadásul most találhatom ki hová rohanjak ajándékokat venni.[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
válasz Watcher45 #26071 üzenetére
Fel szokták adni
Nekem is van egy ilyen lámpa rendelésem és még nincs feladvaVolt már akinek két hónap múlva adták fel a cuccot, nekem is volt szep 19 rendelésem amit nov 1-én adtak fel 41napra
Én biztos kivárom
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
válasz Watcher45 #26071 üzenetére
Nem kell egybol rajuk boritani az asztalt. Lehet normalisan ticketet nyitni. A ticket nem csak a refundra valo, hanem informacio aramlasra...nyugodtan irjal neki normal hangvetelben h mi tortent es mi a helyzet mikorra varhato a szallitas. Ennyi.
(#26074) sysrq +1. De azert nem kell annyira lehurrogni, izgult szegeny ennyi felhasznalok meg kell h ertsek h ez egy ilyen mufaj...van amikor 8 nap alatt ideer van amikor 50 napig semmit nem tusunk rola...aztan megerkezik...a lenyeg a turelem..ez a lgfontosabb...de nem csak a GBn hanem az egesz eletben
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
válasz Watcher45 #26076 üzenetére
Jojo...persze kicsit rossz szoforsulatot hasznaltam...lenyeg h csak arra akartam ravilagitani...h a ticketet nyugodtan lehet nyitni es szepen megbeszelni veluk a dolgot. Elnezest kerek a felreertelmezheto szovegert...
Szoval dialogus amit en tennek...nyitom a ticketet es akkor elmagyarazom a szitut es megkerdem h mikorra latjak h lesz belole valami...ahogy tobbiek is mondtak van aki napokat heteket vart h ijra keszleten legyen...nekem is volt hasonlo es olyan 12 nap utan irtak h akkor elinditottak.
Megint elnezest ha felreertheto volt amit irtam! -
bul07
nagyúr
válasz Watcher45 #26150 üzenetére
Hát az még rendben is van
Amúgy
Ugye mi ezt rendeltük [link]
Na de ez mibe különbözik? [link]Értékeléseket elnézve mintha ugyan azt kapnák, a doboz egyforma
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest