Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
válasz
KatonaT
üzenetére
Telefonhoz képest kis érték volt, mert készletkisöprésben vettem. 80$ volt a 4/64gb-s Vernee M5, ezt tudtam levinni pontjaimmal 60$-ra és most kapnék ugye 30-at.
Igazából nem szoktam kötni semmire sem, régebben legalábbis úgy vettem ki, hogy az volt az általános vélekedés, hogy fölösleges plusz költség meg ott a paypal stb.. Majd most kiderül mennyire lett volna fölösleges
-
-
KatonaT
aktív tag
válasz
KatonaT
üzenetére
Nekem egyből számlára akartak utalni!
Thanks for your message. We empathise with your situation.
We are so sorry for keeping you waiting so long for your order, after reviewing your case, please review our possible solutions:
1. Refund USD 259.99 on your payment account.
We will refund you in 2 business days (paypal)/7-14 business days(GC).
2.Sorry to inform you that we are unble to resend it to you due to the stock issue.
Can you please let me know your decision?
I look forward to hearing from you soon. -
bertokl
tag
válasz
KatonaT
üzenetére
Azt jól elírták, mert 1,5kg körül lehet.

Liitokala Lii-500 töltővel is működik, ha nincs rá szükség, azt hamar el is lehet adni, népszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen széket vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
persze ha lehet még azt is GB walletre küldenék.

Egyébként a feladástól számolják a 60 napot. De ettől függetlenül már nyithat ticketet, csak még jön majd a várjonegykicsitnézzemegapostát kör.