Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#77046) Bluesummers válasza k-adi (#77037) üzenetére


Bluesummers
őstag

"Érdemes külön kitérni a VGA-piacra helyzetére, ugyanis lassan megtörténik Ethereum 2.0-ra való teljes átállás. Pontos időpont nincs, de idén bekövetkezik, akár pár hónap múlva. Ez egy olyan tényező, ami bizonytalanságot szül, mivel az új Proof of Stake modellben nincs szükség VGA-kra a hagyományos értelemben vett bányászathoz. Innen a bányafarmok vagy keresnek egy másik kriptovalutát, vagy elkezdik ráönteni a piacra a használt VGA-kat. Hagymási Balázs, az iPon kommunikációs vezetője az utóbbira számít, ami nyilván túlkínálatot fog eredményezni a teljes szegmensen belül."

Akkor Biden-ék felvásárolják az Ethereum picivel több mint felét, s kijelentik, hogy akkor most ők a "pénzkibocsátók"? S már nem is kell nyomtatni se a 100USD bankókat, elég lesz nekik pár darab nullát az Ethereum kontójuk mögé tenni?
Haver valamit mesélt erről, hogy mi a Proof os Stake és Proof of Work között a különbség.

https://blockworks.co/proof-of-work-vs-proof-of-stake-whats-the-difference/#:~:text=Proof%2Dof%2Dstake%20validators%20only,energy%20costs%20that%20can%20fluctuate.

Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.