Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad

Hozzászólások

(#3751) fleetcmd válasza Corsair90 (#3749) üzenetére


fleetcmd
tag

Ha nem akarod az életedet sz*pással tölteni, akkor minimum olyant vegyél, ami támogat XINPUT-ot. Logitech F310 vagy XBox 360 Controller a rendesebbek közül. Ha akarod, nézhetsz olcsóbbat is, de támogassa az xinput-ot, az ugyanis a legtöbb játékkal működni fog.

--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)

(#3752) Bigmasterl


Bigmasterl
tag

Végre megkaparintottam az áhított Xiaomi Xamepadot. A Gearbestes rendelésem két hónap alatt sem bírt ideérni, így más forrásból voltam kénytelen beszerezni.
A véleményem a szerint írom le hogy eddig Xbox360 wireless kontrollerem volt illetve másfél hónapja egy Genius Maxfire 3000 fotintos csoda. Valamint egyszer fogtam egy PS4-est.

A Xiaomi kontroller pazar, azt leszögezhetjük. Kellemes a fogása, van súlya de nem érzem nehéznek. Hasonló érzés mint a PS4- é. A triggreket szerintem pont arról koppintották, amik kényelmesebbek az Xboxénál. A thumbstickeket elsőre kicsinek éreztem de játék közben nagyon kényelemesen lehet irányítani és olajozottan működik.
Első beüzemeléskor kisebb problémába ütköztem mivel nem látta a gép pedig megnyomtam a középső bekapcsoló gombot. Aki ugyan így jár annak üzenem hogy hosszasabban nyomja mindaddig amíg veszettül el nem kezd villogni, ugyanis ekkor szinkronizál. Így egyből megtalálta a PC és a telóm is. Drivert nem kell szedni hozzá a gamepad beállításokban is egyből rendben van minden, de én azért bekonfiguráltam. NBA 2K16 tal teszteltem. Itt annyi kellemetlenség ért hogy manuálisan be kellett állítanom a gombokat.
X360 ce -hez van külön ehhez letölthető profil, így gondolom a minden játékhoz használható.

Összességében azt mondhatom hogy nekem jobban bejön mint az X360 kontroller, igaz annál nem kell külön állítgatni a játékoknál, de szerintem ez belefér még.
22-30$ dolcsit kérnek érte, ami vállalható költség egy ilyen jó cuccért.

5/5

Teszt: [link]
[link]

[ Szerkesztve ]

(#3753) daad79


daad79
csendes tag

Hali!
Ez a Logitech f310 gamepad jó választás lenne vagy van jobb ennél 10 e ft ig?Milyen játékokhoz lehet legjobban használni ezt a Logitech gamepadot?[link]

(#3754) AxBattler


AxBattler
félisten

Üdv!

F710 csak a saját dugaszával működik, vagy megy sima BT-n is?
Esetleg más Logitech készülék unifer-es wireless adapterével is tud csatlakozni?

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#3755) fleetcmd válasza daad79 (#3753) üzenetére


fleetcmd
tag

Szia!

Az F310 nagyon jó gamepad (nekem is van egy). Mivel támogatja az Xinput-ot, nagyjából mindennel működik. Sajnos felment egy kicsit az ára, így egy árkategóriába került az Xbox 360 vezetékes vezérlővel. Amennyiben nagyjából 1000-2000 Ft különbséggel találsz X360 vezérlőt, akkor én már azt választanám. Ha nem, akkor nem jársz rosszul az F310-zel :)

--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)

(#3756) zsiz válasza Bigmasterl (#3752) üzenetére


zsiz
őstag

köszi a leírást :R bár nemhiszem, hogy lecserélem az x360-asat erre. legalábbis amíg meg nem adja magát. :)

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#3757) daad79 válasza fleetcmd (#3755) üzenetére


daad79
csendes tag

Szia!
És gamepadal milyen stílusu játékokat jó játszani pc-n?Nem volt még soha gamepadom!

(#3758) fleetcmd válasza daad79 (#3757) üzenetére


fleetcmd
tag

Ez, amit most leírok, a legtöbb gamepadra érvényes:

Mivel ezeken általában két analóg kar van és egy d-pad, ezért olyan játékokra nem alkalmasak, amik gyors és precíz mozdulatokat igényelnek (például FPS-ek... a legtöbb támogatja a játékvezérlőket, de az egérrel és billentyűzettel lövő játékosokkal szemben hátrányba kerülnél, egy egérrel ugyanis a másodperc tört része alatt 180 fokos fordulatot veszel, az analóg karral pedig nem).

Amiket én nagyon szeretek játékvezérlővel játszani, azok a platformerek (Rayman Origins, Mario, Trine, ...), autóversenyzős játékok (Need for Speed, Sonic & All-Stars Racing Transformed, ...). Nagyon jól el lehet lenni oldalnézetű vagy felülnézetű lövöldözős játékokkal, illetve az olyan szerepjátékokkal, amin nem annyira a precíz irányításon van a hangsúly (pl. Witcher). Én most pl. a State of Decay-t is kontrollerrel kezdtem el játszani.

Ha valamit kifelejtettem, vagy valami konkrét elképzelésed van, írd meg, aztán valaki biztosan tud mondani rá valamit.

--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)

(#3759) fleetcmd


fleetcmd
tag

Megjött a Steam Controllerem. Még erősen próbálgatás stádiumban van, de azt hiszem, nagyon fogom szeretni :)

--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)

(#3760) daad79 válasza fleetcmd (#3758) üzenetére


daad79
csendes tag

Assassin's Creed játékokat is jó gamepadal játszani?

(#3761) G**@**B**! válasza fleetcmd (#3759) üzenetére


G**@**B**!
tag

Hali!

Én is azt szeretnék.Win alatt hogy működik? A tapipad jobb mint az analóg stick más kontrollereken? Lehet tévedek de ez már gyroscope-os. Arra volnék kíváncsi működik-e a billentés funkció autós játékoknál win-t használva?

4K ULTRA beállításokon játtszom, egy GTX 1080 Titaniumot kérnék. Tessék, kettő lett maradhat?

(#3762) fleetcmd válasza daad79 (#3760) üzenetére


fleetcmd
tag

@daad79

Játszottam ACII-t gamepaddal, szerintem játszható volt. Igaz, összesen egy órát töltöttem a programmal, egyelőre ennél többre sajnos nem futotta.

@G**@**B**!

Mivel más a pozíciója az ABXY gomboknak, egy picit szokni kell (de ez minden újdonságra igaz), viszont a Steam Controller nagyon kényelmesen használható. Nem tévedsz, van benne gyro. Be lehet konfigurálni, én a Need For Speed: Most Wanted-del próbáltam és működött a billentéssel való kormányzás.

Tegnapelőtt Pac-Mant játszottam a Steam Controller analóg karjával és tetszett. Tegnap ugyanerre a Logitech F310-et vettem elő, és valami miatt azzal nehezebbnek éreztem az irányítást (talán mert fizikailag nagyobb a Logi karja, nem tudom...).

Ami a nem Steames játékokat illeti: Jelenleg úgy néz ki, hogy ha nem Steames játékkal akarsz játszani, akkor azokat hozzá kell adni a Steam Könyvtáradhoz, hogy felismerje gamepad-ként a Controllert. Elvileg kiválasztható, hogy asztali módban hogyan működjön, a gyakorlatban egyelőre asztalról indított programok esetében csak billentyűzetként/egérként funkcionál rendesen (ez persze nem gátolhat meg abban, hogy a karokhoz rendelt billentyűket hozzárendeld a játékhoz és játssz vele). Ez feltehetően Steam bug, amit remélhetőleg javítanak (sokat dobna a dolgon, ha nem kellene a Nintendo emulátoromat felvenni a Steam könyvtárba csak azért, hogy felismerje gamepad-ként a cuccost).

Összességében a Valve egy nagyon jó kontrollert hozott össze. Ami egy kicsit elijesztheti az embert, hogy - főleg az elején - még állítgatni kell, hogy ez meg az működjön. Ha konkrét kérdésed van még, írd meg és megpróbálok rá válaszolni.

[ Szerkesztve ]

--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)

(#3763) gears27


gears27
aktív tag

Sziasztok! Mindeddig xbox 360(vezetéskes) kontrollerrel játszottam pc-n de a minap behalt(körbe körbe forog a fifában az emberke, illtve más játékban is a karakter) Van itthon elfekvőben 1 [ilyenem] viszont ezzel ha fifázni akarok, akkor az összes gomb máshol van mint az "eredeti" átállitani nem lehetséges a játékon belül. Elméletben ez ps3-hoz illetve pc-hez is való. Nem ismeri valaki? illetve a kérdés, hogy ezzel lehet igy mit kezdeni? :U

Seggsztézis

(#3764) takacsbotond


takacsbotond
őstag

Sziasztok!Szeretnék egy vezeték nélküli kontrollert venni pc-hez.Árban 10000Ft-nál többet nem szeretnék rá költeni, de használt is szóba jöhet.
A ps féle joy elrendezésűt szeretnék, az xbox-é nekem kényelmetlen.

Illetve a PS4 kontrollere kompatibilis pc-vel?

Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?

(#3765) G**@**B**! válasza fleetcmd (#3762) üzenetére


G**@**B**!
tag

Hi!

Az elmondásod alapján jónak tűnik a kontroller. Még +előnye, hogy a kontroller alján van két gomb, ami nem utolsó sőt szükséges tps, fps játékokhoz (tárazás és ugrás nálam pl.) így nem kell elengedni a tapipadot.Ettől jobbnak találom mint a legtöbb hasonló vezérlőt.
HUF-ban nem tudom mennyi lesz itthon de tuti olcsób mint az xbox one gamepad+receiver páros.
Amikkel játtszani szeretnék majd, szerintem tökéletes választás( Rise of the Tomb Raider, NFS, xcom 2).
Jelenleg nem játtszom úgymond versenyszerű fps játékot. Tehát nálam az egeret is kiválthatja, majd kiderül milyen kompromisszumokkal.

[ Szerkesztve ]

4K ULTRA beállításokon játtszom, egy GTX 1080 Titaniumot kérnék. Tessék, kettő lett maradhat?

(#3766) G**@**B**! válasza fleetcmd (#3762) üzenetére


G**@**B**!
tag

Még valami. Media player-t,böngészőt is tudom használni vele? Hogy ne a drótvesztett patkányt hurcolásszam az ágyba filmnézéshez... :DD

4K ULTRA beállításokon játtszom, egy GTX 1080 Titaniumot kérnék. Tessék, kettő lett maradhat?

(#3767) fleetcmd válasza G**@**B**! (#3766) üzenetére


fleetcmd
tag

Igen, tudod. Azért arra ne számíts, hogy gyors- és gépíró lesz belőled, de mivel egérként és billentyűzetként működik alapból, ez fog menni.

szerk:

Hogy a másik hsz-re is reagáljak: igen, nagyon megszerettem a kontrollert. Egyedül akkor lehet még vele szívás, ha két kontrollert akarsz egyszerre használni, mert az nem minden játékkal működik még (játékfüggő). Pl a Sonic & All-Stars Racing Transformed csak a Steam Controllert ismeri fel, a másikat nem. Ha kikapcsolom a Steam Controllert, megy a másikkal. Ez persze játékbug is lehet, de Steam bug is. Mindegy, ha csak egy kontrollert szeretnél használni, akkor nem lesz vele ilyen jellegű gondod. Aztán remélem, idővel javítgatják ezeket a problémákat.

Ami meg az árát illeti: hát, postázással Steam-ről rendelve 70 euró volt, amit egy kicsit sokallok (de végül kifizettem, mert eldöntöttem még tavaly, hogy ezt nagyon ki akarom próbálni), de ha 15 körül megállna a kisker ára majd, az nem lenne olyan rossz egy teljesen testreszabható wireless controllerért vevővel együtt, amit vezetékesen is lehet használni. Majd meglátjuk.

[ Szerkesztve ]

--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)

(#3768) fleetcmd válasza takacsbotond (#3764) üzenetére


fleetcmd
tag

A PS és az Xbox elrendezés között igazából az a különbség, hogy a bal oldali analóg kart és a d-padet megcserélték. Ha ezt érted a PS elrendezés alatt, akkor a Logitech F-széria (F310, 510, 710) elvileg megfelelne a célnak. A probléma az, hogy az F710-et (az a vezeték nélküli változat) nem kapod meg 10 000 Ft-ért, és néhányan panaszkodnak a vevőjére is.

Plusz, nekem egy F310-em van és annak ellenére, hogy a kontrollert összességében szeretem, nem rajongok a D-padért túlzottan.

A DS4 kontroller elvileg használható a DS4Windows-zal, ami X360 padot emulál, de ez csak az elmélet. Nem tudom, hogy a gyakorlatban mi a helyzet.

[ Szerkesztve ]

--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)

(#3769) mcs


mcs
veterán

Vettem egy XBox One Controllert ,,Cable For Windows" kiadásban.
Eléggé drága volt a ,,rohadék" (17k), de sokkal jobb is szerintem, mint a 360. Bár utóbbit eleinte dícsértem, mégis csalódást okozott később egyrészt a gyenge, pontatlankodó d-padja, másrészt a könnyen elkalibrálódó bal stickje miatt. Ez a One első ránézésre precízebben van összerakva, és a fogása illetve gombok nyomása is sokkal kényelmesebb számomra. A triggerek és stickek határozottan puhábbak, így mégjobb élmény velük kocsikázni. A vibramotorok se rángatnak annyira erősen, mint a 360asé olykor-olykor. Játékok közül eddig Grid Autosport, Project CARS és klasszikusok közül az első Most Wanted volt tesztelve. Utóbbihoz kellett egy XInput Plus nevű kiegészítő progi, mert a játék DirectInputot használ, és talán pont emiatt nem kezelhette jól a sticket, de a progit alkalmazva kifogástalan lett. Alapból ceruza elemes a kontroller, de adtak hozzá micro usb kábelt, amivel a Win10 gond nélkül kezeli. Bár maga a kábel eléggé vékonyka, a csatlakozói betonstabilan állnak a helyükön. Így előzetesen ennyit akartam írni róla, de inkább az idő fogja eldönteni, hogy mennyire lett részemről jó vétel. ;)

(#3770) AVarice válasza mcs (#3769) üzenetére


AVarice
tag

Én is erősen gondolkodom az XBOX 360 és a One kontroller között PC-hez. Jól értem, hogy a One kábeles megoldását konzolon tudom használni vezeték nélkül? És ha esetleg később megjelenik a receiver hozzá, akkor azzal is tudnám használni?

(#3771) mcs válasza AVarice (#3770) üzenetére


mcs
veterán

Igen, Boxhoz is jó vezetékkel és nélküle is.

(#3772) Sordoran válasza AVarice (#3770) üzenetére


Sordoran
addikt

Nem tudom van-e valami speciális funkciója a kábeles kiszerelésnek, de a kábel nélküli is tökéletesen működik, csak legyen egy felesleges microUSB kábeled elfekvőben (én régi telóm töltő/adat kábelét használom). Csak maga a kontroller és egy tartós elem pár van hozzá, itthon kábellel gépre dugtam, win7-re drivert telepítettem, és kifogástalanul megy. És ahogy írták, ez megy a konzollal is (bár nem próbáltam, de ha egyszer rászánom magam, már lesz +1 kontrollerem).

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#3773) mcs válasza Sordoran (#3772) üzenetére


mcs
veterán

Ehhez nem adtak és nem is adnak gyárilag elemeket. Amúgy az elemtartó felett van egy gomb, amit hosszan tartva kell csatlakoztatni a boxhoz vagy adapterhez vezeték nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#3774) AVarice válasza Sordoran (#3772) üzenetére


AVarice
tag

@ Sordoran, mcs: Köszönöm a válaszokat! :) Azt hiszem én is az új mellett teszem le a voksom, aztán ha majd jön a receiver változat, akkor beszerzek egy olyat is.

(#3775) mcs válasza AVarice (#3774) üzenetére


mcs
veterán

Drága buli lesz, de szerintem megéri, főleg, ha d-padet is használsz. Bár utóbbi csak négy irányú, ezáltal pontosabb is, mint a 360 nyolc irányúja, amit én viszonylag gyakran félrenyomtam. Úgy egyáltalán egyetlen olyan gamepaddal nem találkoztam, aminek a 8 irányú d-padjét normálisan dolgozták volna ki. :)

[ Szerkesztve ]

(#3776) tyccon


tyccon
tag

Sziasztok.
PC-hez szeretnék venni egy gamepadot,elsősorban Mortal Kombathoz.
Op-rendszer Windows 10,bár nem tudom lényeges-e.
Ár nem számít.
Köszi előre is.

(#3777) Archttila


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Sziasztok!

PC-hez szeretnek egy Xbox One vezetekes kontrollert, am mielott megrendelnem szeretnem tudni, hogy mennyire kompatibilis a jatekokkal, kulonbozo emulatorokkal. Esetleg kijelenthetjuk, hogy pont annyira mint a 360-as? :)

Koszonom!

[ Szerkesztve ]

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#3778) Sordoran válasza Archttila (#3777) üzenetére


Sordoran
addikt

Pont annyira, mivel sok játék X360-as kontrollerként ismeri fel. :K

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#3779) Archttila válasza Sordoran (#3778) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Igen koszi, csak most picit visszaolvastam es elcsabitott a Steam kutyuje :D a jelenlegi ara megalljt parancsol, persze kerdes meddig... :U

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#3780) Sordoran válasza Archttila (#3779) üzenetére


Sordoran
addikt

Én egy tesztet néztem róla, ahol nem tartották elég kiforrottnak a többi "modern" kontrollerhez képest, de nem tudom amúgy milyen. Én elégedett vagyok a One-ossal, bár nekem sincs összehasonlítása alapom. :U

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#3781) Archttila válasza Sordoran (#3780) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Most akkor rakjuk tisztaba ezt az Xbox One controller dolgot. Letezik kulon PC-hez is vezeteknelkuli verzio, vagy a normal konzolhoz keszult peldanyt kell megvennem es ahhoz egy toltokabelt?

Igen valoszinuleg marad a XB wireless egyelore, aztan majd idovel meglatom, kiprobalom, es ha tetszik akkor beruhazok egyre.

[ Szerkesztve ]

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#3782) Sordoran válasza Archttila (#3781) üzenetére


Sordoran
addikt

Igen, vettem egy sima vezeték nélküli kontrollert, amilyen a konzolhoz is jár, dobozán sincs rajta, hogy PC kompatibilis, de ugyanúgy használható géphez. Win7-re feldobtam drivert, telefon töltő kábellel összekötöttem őket, és már megy is a móka.
Illetve van még töltő kábeles set is, de ez erősen feláras. Erről nem tudok részleteket, hogy milyen csomag, de az is ugyanúgy megy, igazából nem éri meg szerintem felárat.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#3783) Archttila válasza Sordoran (#3782) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Igy mar ertem, akkor teljesen felesleges megvenni a for Windows PC kiadast.
Erre voltam kivancsi koszi!

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#3784) G**@**B**!


G**@**B**!
tag

Hali!

Steam controller mikortól lesz elérhető Magyarországon? :F Semmi infó róla. Mennyiért adják majd?

4K ULTRA beállításokon játtszom, egy GTX 1080 Titaniumot kérnék. Tessék, kettő lett maradhat?

(#3785) fleetcmd válasza Archttila (#3779) üzenetére


fleetcmd
tag

A Steam Controller a játékokkal nagyon jól működik, az emulátorokkal egy kicsit problémásabb, legalábbis akkor, ha egynél több kontrollert használsz. A Dolphin-nal működik úgy is, hogy Logitech F310 az egyik és a Steam Controller a másik, de a Project64-gyel még nem tudtam működésre bírni. Vélhetően semmi gondom nem lenne, ha csak a Steam Controller lenne a gépbe dugva. Mindegy, remélhetőleg javítják hamarosan.

@sordoran: a "nem kiforrott" a "többi kontrollerhez képest" nézőpont kérdése. Én még a The Walking Dead Season 2-t is a Steam Controllerrel szeretem játszani, pedig aki ismeri a Telltale-játékokat, tudja, hogy sokmindent nem kell bennük csinálni. De tegnap pl. kikapcsolva felejtettem a Steam Controllert a játék indításakor, mondom most már mindegy, jó lesz a Logi.. hát, inkább kiléptem és bekapcsoltam a Steam Controllert. Mindezt úgy mondom, hogy a Logitech F310-et is nagyon-nagyon szeretem (leszámítva a Dpadot). Igazából csak egy kis idő kell megszokni, de ha rákattansz, akkor nagyon jó.

Röviden: ha egy kontrollered van és nem zavar, hogy egy-két játéknál állítgatni kell, hogy működjön (vagy éppen azt szeretnéd, hogy testre szabható legyen), akkor nagyon jó választás. Ha két kontrollered van és a co-opra hajtasz, akkor meggondolandó, mert nem mindennel fogtok tudni együtt játszani.

Ami csont nélkül működött például két kontrollerrel:
* JUJU (platformer, a gyereknek tetszik)
* Rocket League
* Spelunky

Egy kicsit állítgatni kellett:
* Dolphin Emulator (New Super Mario Wii...)

Nem akar működni két kontrollerrel az istennek sem:
* Project64 (de erre még úgyis rájövök, hogy mit kell vele csinálni :D)
* Sonic & All-Stars Racing Transformed (vagy az egyik kontroller működik, vagy a másik, de a kettő együtt nem)
* Rayman Origins (szintén vagy az egyik kontroller, vagy a másik, de ez egyértelműen a játék bugja, mert ezzel van tele az internet, még a Steam Controller előtti időkből is)

--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)

(#3786) fleetcmd válasza fleetcmd (#3785) üzenetére


fleetcmd
tag

Közben a Rayman Origins-t sikerült kitrükköznöm. Beállítottam a Steam Controllert billentyűzetként, és így tudunk két kontrollerrel játszani. Az egyikről azt hiszi a játék, hogy billentyűzet... :)

Viszont ez csak a Uplay-es verzióval működik, ha Steamből indítanám, akkor mindkét kontrollert kontrollernek látná és csak az egyik működne.

--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)

(#3787) Sanyicucu


Sanyicucu
aktív tag

Sziasztok!
Elszakadt az xbox 360 controllerem vezetéke a a controlle és a szűrő közötti kis szakaszon.Érdemes megcsinálni vagy lehet valahol venni hozzá másik kábelt?

(#3788) chungee


chungee
addikt

PC-hez akarok venni gamepadot nem aranyáron. NFS, DMC és Mortal játékokhoz használnám. Ezt néztem, de nem világos számomra 1-2 dolog ennél a cuccnél.

[link]

Ravasz érzékenység OFF, és rezgés is OFF ugye:F

(#3789) fleetcmd válasza chungee (#3788) üzenetére


fleetcmd
tag

A minőségéről nincsen kialakult véleményem, de az mindenképpen pozitív, hogy támogatja az Xinputot, tehát Xinput módban a legtöbb játékkal probléma nélkül mennie kell. Ezt a "ravasz érzékenység off"-ot hol látod?

--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)

(#3790) chungee válasza fleetcmd (#3789) üzenetére


chungee
addikt

Pressure sensitive triggers & buttons (PS3 only)

Rezgést sem írják, az akkor nem rezeg:F

(#3791) gyenesmartin


gyenesmartin
őstag

Sziasztok!
Szeretnék venni pc-hez egy gamepadot.
Már jó ideje nem volt konzol a kezemben úgyhogy teljesen mindegy milyen lenne, leginkább autós játékokhoz illetve assassins creed hez veszem majd.
Kinéztem egy ilyet:[link] Ez szerintetek milyen?

(#3792) fleetcmd válasza chungee (#3790) üzenetére


fleetcmd
tag

A nyomásérzékeny gomboknak csak annyi a lényege, hogy az eredeti PlayStation 3 vezérlőnek, ha jól tudom, analóg gombjai voltak és egyes játékok ki tudták használni, hogy a gombokat (ABXY, háromszög, kör, négyzet, izé) mennyire erősen nyomod le. PC-n ennek nincs jelentősége.

Rezegni nem rezeg, ha nincs odaírva.

--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)

(#3793) chungee válasza fleetcmd (#3792) üzenetére


chungee
addikt

Akkor marad ez, rezgés ON, érzékenység ON. És nincs aranyárba mint az F510-nek :(

[ Szerkesztve ]

(#3794) watador600


watador600
senior tag

Sziasztok!

Erről a kontrollerről vannak vélemények? Vagy esetleg valaki használ ilyet?

Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"

(#3795) Bnorbu


Bnorbu
tag

Sziasztok!

1v1-es gamekhez ( Fifa, NFS stb) jatekokhoz szeretnek gamepad ajanlasokat kerni.
Jo lenne ha wifis lenne es nem vezetekes.
Ismerosom Xbox Onejaval jatszogattunk ott bejott a normal kontroller.
Nos ahogy nezegettem, lehet venni ilyen kontrollereket kulon is gephez.
Az ara sajnos kevesbe tetszett :/
Tudnatok ajanlani jo gamepadokat valamivel olcsobban esetleg?
Vagy ha normalis jatekelmenyt szeretnek akkor ajanlatosabb az XB One kontroller?

Koszonom a tanacsokat! :R

(#3796) ensolid


ensolid
tag

Sziasztok!

Vettem egy nem eredeti pc wireless recivert az xbox kontrolleremhez manuálisan beállítottam nagyon jól működött aztán egy hétig nem használtam és mikor bedugtam ismeretlen eszközként ismerte fel a gép és 43-as hibakódot írt ki rá. Nagy nehezen sikerült megint ráerőltetni a drivert maunálisan többszöri ki és bedugás után, de akkor meg nem reagált a gombokra pedig össze lettek szinkronizálva. Megpróbáltam a másik gépemen a laptopomon régi xp van rajta ott is manuálisan föltelepítettem és ott semmi gond nincs vele működik rendesen reagál a gombnyomásokra. Mi lehet a gond? Rákerestem erre a 43-as hibakódra, de semmire se jutottam.

[ Szerkesztve ]

(#3797) BUZZLGHTYR


BUZZLGHTYR
senior tag

Van egy Trust GXT 24 gamepad, hogy tudnám kevésbé érzékenyebbé tenni az analóg gombokat?

(#3798) Santi22


Santi22
aktív tag

Sziasztok!
Ez első gamepadnak belépő szinten megteszi, vagy ez csak egy rakás szar, amit jó marketinggel akarnak eladni? Jó akcióban van, felkeltette az érdeklődésemet.

(#3799) greggorius


greggorius
tag

A vadonat új Logitech F710-et nem ismeri fel a win 8 :(((
Driver frissítve: no effect...
Ötlet, javaslat, netán megoldás :) ?

(#3800) J0shu4M1ll3r


J0shu4M1ll3r
senior tag

Sziasztok!
Xbox 360 kontrollernél hol lehet állítani a rezgés erősségét windowson belül? A tulajdonságoknál nincs olyan tesztfül, ahol lehet érzékenységet állítani és tesztelni, hogy működik-e, viszont a 2000 Ft-os nonamen lehet. Vagy annak csak 1 erőssége van, és mindig ahhoz igazodik, ahogy a játék meg van írva?
Illetve lehet úgy használni, hogy a headset kimenetén hallható legyen a játék zenéje, és a párbeszéd?
Chatpad-del lehet pl webcímet beírni, amolyan távirányító funkcióban?

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.