Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad

Hozzászólások

(#4001) zsiz válasza nemlehet (#4000) üzenetére


zsiz
őstag

Nem tudom, nem figyelem az árakat. De én pontosan ezt tettem pár éve, vettem egy vezetékes xbox360 kart használtan.

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#4002) dhstyle


dhstyle
tag

a xiaomi controllerét betudom emulálni valamivel hogy xbox kontrollernek lássa a windows? :U

Seat Leon 1.8 20V Turbo :) OnePlus 8 Pro 12/256

(#4003) dokken válasza dhstyle (#4002) üzenetére


dokken
tag

Be :K

Xiaomi Gamepad to Xbox 360 controller Mapper [link] (van rezgés)

XOutput v0.11 [link] (nincs rezgés)

x360ce [link] (nincs rezgés)

World of Joystick Professional Edition [link] (nincs rezgés)

[ Szerkesztve ]

(#4004) nemlehet válasza dokken (#4003) üzenetére


nemlehet
őstag

Nah erről el is felejtkeztem. Úgy is már a fél ház elektronikája Xiaomi, szerintem épp ideje, hogy a kontroller is az legyen :D

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#4005) dhstyle válasza dokken (#4003) üzenetére


dhstyle
tag

ú köszi a választ , az analogok is működnek? főleg a 2 ravasz.. forzázni szeretnék vele PC-n :))

Seat Leon 1.8 20V Turbo :) OnePlus 8 Pro 12/256

(#4006) dokken válasza dhstyle (#4005) üzenetére


dokken
tag

Az eszközkezelőben Xbox 360 controllerként fog megjelenni, és úgy is fog működni.
XOutput, x360ce, World of Joystick-nál a gombkiosztást is átállíthatod.

(#4007) ervin1979


ervin1979
tag

Sziasztok, aliról nézegettem kontrollereket, de többnél azt írják hogy win 7-8 ok de win 10-nél nem működik. Jelenleg csak PC-n játszogatom, de lehet hogy később lesz xbox one is. Vezetékesben mit ajánlotok win10 mellé?

(#4008) deny330


deny330
aktív tag

Sziasztok!

Valaki ilyet rendelt már? Mo-n belül 9.000 forint egy Microsoft X360 controller géphez. Ennyit semmiképp nem adnék ki érte, de ez a 3.000 forint meg már gyanúsan kevés. Valaki?!

(#4009) nemlehet válasza ervin1979 (#4007) üzenetére


nemlehet
őstag

Hát ha később kinéz a konzol is, akkor mindenképp egy XONE joytsickot vennék. Van belőle Bloutooth-os verzió, azt egy 300 Ft-os BT vevővel már tudod használni PC-n minden gond nélkül.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#4010) SlausK


SlausK
tag

Sziasztok,

Lassan közeleg a BlackFriday és elgondolkodtam 2db kontroller beszerzésén PC-hez (Win8.1 és 10). Nem vagyok otthon ebben a témában, ezért is nézzétek el ha olyat kérdeznék.

Kompatibilitás miatt a Microsoft féle Xbox kontrollerek között keresném az igazit és mivel vannak mindenféle Kit-ek, szeretnék a lehető legjobban választani.
Néztem ezt a Play and Charge Kit-et. Nem lenne rossz hisz kapok akkut (bár sok panaszt olvastam róla, mert gyengécske), illetve egy kábelt is ami meg csak töltésre jó, adatra nem (elvileg). Tehát PC-n semmi értelme. Persze ha nem így van javítsatok ki!
A másik Kit az amiben a kontroller mellé vezetéknélküli adapter jár. Ugye Windows 8.1 alatt is simán működik és nem csak 10-hez van? Hasonlóan a vezetéknélküli egerekhez itt is van/lehet némi késés a vezetékeshez képest?
Ha vezeték nélküli módban használom akkor a kontrolleren lévő jack csatira kötött fülesre megy az audió? (pár helyen írták, hogy csak kábellel ad jelet a jack PC esetén)

Ezek tükrében szerintetek mi lenne megfelelő számomra? Az Elite variáns az ára miatt kiesik. A többi játszik. :)

Köszönöm a válaszokat!

Ui.: Valaki használja az Xbox Chatpad kiegészítőt PC-n?

[ Szerkesztve ]

(#4012) Blazin


Blazin
csendes tag

Eladtam a PS4-emet, de a kontrollert PC-n is használtam, és mivel bevált, vásároltam egy új Dualshock 2.0-át (ami a Slimhez és a Pro-hoz jár). Az előző plug-n-play módon működött, a PS4-hez kapott töltőkábellel, USB 2.0-ás porton csatlakoztatva. Vásároltam egy kábelt is, de csak valami egyszerűbbet, nem márkásat és ugyan a kontollert csatlakoztatja, ha be van dugva, kilövi a DFX Audio Enhancert és nincs hang. Ha kihúzom, megint van. Csatlakoztatáskor egyből illesztőprogramot keres, holott ezelőtt semmit nem írt ki, csak működött és kész. Most viszont Wireless Controllerként ismeri fel és a játékok is X-Box vezérlőként kezelik az A,B,X,Y gombokkal.

A kérdés, hogy vajon az új Dualshock 4 miatt van az egész vagy a kábel nem megfelelő? Van valakinek tapasztalata a Slim vagy a Pro tulajdonosok közül az új Dualshockkal PC-n?

A segítségeteket előre is köszönöm!

(#4013) shiftac


shiftac
aktív tag

Sziasztok!
Szeretnék venni egy kontrollert géphez, leginkább American Truck Simulator-hoz kellene, illetve Need For Speed-ek és The Crew még, amihez használnám, többihez marad a bill.+egér kombó.

Fogtam már kezembe Xbox 360, One és PS 4 kontrollert is (eredeti konzolosat) és fogásra az Xbox-é számomra jobban kézreálls.
Ezekre gondoltam: [link] [link] [link]

Nem tudom melyiket érné meg megvenni, ugyanis valószínűleg nem használnám sokat, de ami játékokhoz használnám, ott jól jönne. Megéri az eredeti Microsoft kontroller? Azon belül is a One megéri felárat?

Xiaomi Mi 9 SE (LineageOS 20 - Android 13), Jabra Elite 3

(#4014) SH4D0W2011 válasza shiftac (#4013) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Hello!

A One kontroller tudásra szerintem nem több, maximum kényelmesebb lehet, én sajnos ilyennel még nem játszottam, így neked kell eldöntened, megéri-e a felárat. ATS-t szoktam X360 kontrollerrel tolni, ha nincs kedvem összerakni a kormányt, szerintem egészen élvezhető azzal is. :)

(#4015) shiftac válasza SH4D0W2011 (#4014) üzenetére


shiftac
aktív tag

Köszönöm a választ. Én is csak kényelmesebbnek találtam kicsit a One kontrollerét, talán mert nagyobb valamelyest. Megéri eredeti 360-as kontrollert venni, vagy elég valami olcsó noname kínai is?

Xiaomi Mi 9 SE (LineageOS 20 - Android 13), Jabra Elite 3

(#4016) alratar


alratar
addikt

Sziasztok,
Melyik a jobb kontroller PC-re, a PS 4 vagy az Xbox stuffja?
Tudom, erre nem igazán lehet objektiven válaszolni ...

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#4017) Kelecar válasza alratar (#4016) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Szia! Ugyan ezzel a kérdéssel küzdöttem az elmúlt napokban.
DS3 ról váltottam mert (így 10 év után) a jobb oldali stick tetején lévő kupak elekezdett forogni, valamint már nagyon zavaró volt, hogy egyszerre 2 programmal kell mókolni hogy működjön (BT-n meg plusz szívás), és gyakran lehaltak.
Pont ezért akartam először 1 xbox kontrollert, hogy ne legyenek ilyen kompatibilitási problémáim.

Viszont végül DS4-et vettem és nagyon tetszik egyenlőre. Ehhez már elég 1 külső program amivel már egyből fel is ismeri a windows BT-n, valamint mindent be tudsz map-elni ahogy akarsz. Ráadásul ami lényeges szempont volt nekem az a beépített akksi és bár az xbone kontrollerhez is lehet play&charge-ot venni de úgy már 5k val drágább mint a DS4.

Nézz rá a DS4windows oldalra, ott van a leírása a proginak. Ezzel egy egyszerűen konfigurálható kontrollert kapsz pc-hez ami sokkal több funkciót ad mint az xbox kontrollerek.

(#4018) David75


David75
őstag

Heloka,

Xbox one elite controller-el van valakinek tapasztalata? Fps/tps+dragoball-ra esetleg.

iPhone 14 pro | Cube Acid 2020

(#4019) SH4D0W2011 válasza Kelecar (#4017) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Hello!

Olvastam a napokban egy viszonylag friss leírást, ott azt írják, ha megy a Steam, és Steam-es cuccal játszol, akkor nem kell DS4Windows sem, mert a kliens megkapta nemrég a PS4 kontroller támogatást. Meg tudod esetleg ezt erősíteni, vagy mindenképp kell a másik program is?


shiftac

Nem tudom sajnos, hogy az olcsóbbak mennyire jó minőségűek és tartósak, többen is linkeltek az utóbbi időben, hátha vett valaki, és megosztja a tapasztalatait. :)

[ Szerkesztve ]

(#4020) Kelecar válasza SH4D0W2011 (#4019) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Szia!

Én is olvastam róla vásárlás előtt, viszont annyira meg voltam elégedve a DS4windowsal, hogy még ki sem próbáltam :) Most kipróbáltam és sima wireless controllerként ismerte fel, de kis utánajárás után kiderült h az új DS4 v2 csak a legújabb steam bétával működik. Le is szedtem és láss csodát :

Ennél jobban még nem mélyedtem bele, viszont szerintem csak annyi a különbség h a "valós" DS4-es gombokat fogja kiírni játék közben, nem pedig az xboxosakat. Szerintem steamben annyi mindent nem lehet konfigurálni rajta mint DS4W-vel. Mindenesetre ez 1 újabb nagy +, hogy ez is működik nemhivatalos program nélkül :)

[ Szerkesztve ]

(#4021) 1ik Noname


1ik Noname
csendes újonc

Sziasztok!
[link] Ewent EW3170 PC
ezt néztem ki magamnak esetleg van aki tud róla véleményt mondani? a cél hogy használható viszonylag időtálló és win10 kompatibilis legyen lehetőleg jó áron ha esetleg tudtok 2-3 ezerért jobbat megköszönöm :R

Telefonom cserélném 2x-3x értékesebb működöképes új állapotú készüléekkre mint mindenki más :)

(#4022) pityaa23


pityaa23
senior tag

Sziasztok! Nem biztos, hogy teljesen idevágó a kérdésem. Ágyba kényszerültem egy műtét után és kaptam haveromtól két steelseries stratus xl-t. Mindig is egér és billes voltam, de most azok "elérhetetlenek". Milyen játékot tudnátok ajánlani amit viszonylag könnyen tudok irányítani? Lehet mászkálós, kaland, foci, verekedős, bármi. A splinter cell blacklistet próbáltam de nagyon balf@aszul tudom irányítani. :D Sok idő megszokni? És esetleg valami split screen game? Lehet elugrik haver játszani. Ha nem ide való kérdés tudnátok valami topicot ajánlanni? Köszönöm üdv!

[ Szerkesztve ]

(#4023) stewe2


stewe2
aktív tag

Xbox One kontrollerem van. Win 7-re manuálisan kellett feltelepítenem, USB kábellel működik is. Viszont a hozzá kapott wireless adaptert ha rádugom a gépre, nem ismeri fel. Gugliztam pár órát, de nem találtam megoldást. Valami ötlet?

Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet nicket kellene váltanom: stewe71...

(#4024) dokken


dokken
tag

Xinput gamepadhoz extra beállítási lehetőség.

Xinput Plus [link]
Tutorial [link]

(#4025) gabee97


gabee97
tag

Sziasztok!
Most vettem egy új Logitech F710-es kontrollert és egy olyan problémám akad vele a Fifa 17 játékban hogy nem veszi be elég gyakran a lövést vagy passzt vagy beadást,cseleket.Csinált olyat is hogy hogy futottam emberrel és össze-vissza kezdett szaladni majd mikor elengedtem a kontrollert még mindig szaladt 1-2 mp-et és közbe felvillant a mode gombnál a zöld fény,mitől lehet ez?Az előző F710-esem is csinált ilyeneket de nem ilyen gyakran..:(

(#4026) Gali199qd válasza 1ik Noname (#4021) üzenetére


Gali199qd
tag

Sziasztok!

vettem én is egy ilyen Ewent-es gamepadot és a World of Tanks nevű játékban próbálnám beállítani, de eddig sikertelenül.
Valaki tudna ebben segíteni ? :D

(#4027) csongi


csongi
veterán

Sziasztok!
Erdeklodnek, hogy melyik padot eedemes megvenni PC- hez?
Autos es Assasin jatekok.
Ami nekem fontos lenne, ha letezik, nyomas erzekeny gombok, es nem csak a ravaszok.
Asszem valamikor a ps2 konrollere volt ilyen, hogy gombok voltak nyomas erzekenyek.
X,Y..es az irany nyilak.
Koszi!

(#4028) Bnorbu


Bnorbu
tag

Sziasztok!

Kaptam egy Xiaomi gamepadot es erről szeretnék infókat kérni.

-1 db BT adapteren tudna menni kettő, ha vennék neki párt?

Ha nem, akkor két külön adapter kell?

- Milyen BT adaptert ajánlanátok hozzá?

Köszönöm szépen :R

(#4029) AVarice


AVarice
tag

Sziasztok!
Van egy XBOX One gamepad-om, kb 8 hónapos és egy ideje észrevettem, hogy a X és az Y gombok nehézkessé váltak. Nehezebben reagál, olyan mintha elcsúszott volna alatta a membrán vagy nem tudom.. Van esetleg valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám ezt javítani? Vigyem vissza ahonnan vettem? Még van rá garancia.

(#4030) Ádám16


Ádám16
addikt

Andorid jatekokhoz melyik BT gamepadot erdemes?
Esetleg olyan lenne, amihez van receiver is, es W10-es PCn is tudnam hasznalni?

(#4031) MageRG


MageRG
addikt

Sziasztok!
Mostanában nézegettem a Thrustmaster GP XID gamepadet.
Tapasztalatok érdekelnének, elsősorban kompatibilitásról.
Dark Souls sorozathoz szeretném használni PC-n, de a mostani gamepadhez x360ce-t kell használnom.
Ezzel menne minden bűvészkedés nélkül, vagy az XB360 controller marad az egyetlen igazi?

"What is bravery, without a dash of recklessness!"

(#4032) morfondőr


morfondőr
őstag

Üdv!
Xbox One kontrollerhez járó PC adaptert lehet használni usb hosszabbítóval? Vagy adnak is hozzá? Nálam se egér se billentyűzet nem működött rendesen hosszabbítva, viszont a gép hátuljánál nem férne el az a nagy dongle, azt meg nem szeretném, hogy folyamatosan dugozgatni kelljen előre, mert gondolom hosszú távon nem lesz neki a legjobb. Ki hogyan használja?
Előre is köszi a választ!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4033) BomiBoogie válasza Ádám16 (#4030) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Én most rendelek egy Xiaomi Bluetooth gamepadot, jókat írnak róla. :K

(#4034) #13056512


#13056512
törölt tag

Sziasztok vásároltam a számitógépemhez egy eredeti PS4 kart és egy direkt hozzá való sony ds4 usb bluetooth adaptert, de nem tudom párositani őket, viszont a windowsban (win10) semmilyen bluetooth opciót nem találok. Már megnéztem kismillió oldalt, de egyszerűen bluetooth-nak nyoma sincs a gépen, a win eredeti naprakész a segitségeteket szeretném kérni.

(#4035) pityaa23 válasza #13056512 (#4034) üzenetére


pityaa23
senior tag

Helló! Nálam ez így néz ki.
Ha nincs bedugva az usb adapter: [link]
Ha be van dugva, de nincs párosítva a gamepad: [link]
Ha párosítva a gamepad: [link]
Egy belkin usb adapterem van, valamiért nem adnak a 18 ezer Ft-os steelseries stratus XL-hez alapból. Nem tudom ez más gyártónál is így szokás-e? :)

A tiédhez nincs valami driver vagy egyéb, amit telepíteni kellene?

[ Szerkesztve ]

(#4036) szabog4


szabog4
aktív tag

Sziasztok.van valami megoldás arra, hogy ne érzékeljen félre a stick. Jobb oldali picit balra érzékel és ugrál a bal meg jobbra fel. Másikkal is hasonló problémám van. Kiakartam tisztitani, de nem látok rá lehetőséget. Speckó szerszám kell vagy szét kell forrasztani? Esetleg van rá más megoldás? Nem kívánom kidobni.

xbox controller emulátorral kalibráltam, de itt más probléma van.

Kétlem, hogy fontos a típus.
Saitek Rumble , holnap pontosítom, ha kell, most nem vagyok a közelében.

[ Szerkesztve ]

HUN_Thorpedo

(#4037) szabog4 válasza szabog4 (#4036) üzenetére


szabog4
aktív tag

analog joystickról van szó

Saitek p480

HUN_Thorpedo

(#4038) pityaa23 válasza szabog4 (#4037) üzenetére


pityaa23
senior tag

Nem tudsz neki állítani egy kis holtjátékot a szoftverben? Nekem a ravaszokat érezte alapból benyomva, de ezzel megoldottam. Steelseries Stratos XL - gamepadon.

[ Szerkesztve ]

(#4039) erzol válasza szabog4 (#4036) üzenetére


erzol
őstag

Windows eszközök és nyomtatók menüben próbáltad kalibrálni?
[link]
Nekem ez segített, amikor ilyen problémám volt.

[ Szerkesztve ]

(#4040) szabog4 válasza erzol (#4039) üzenetére


szabog4
aktív tag

Próbáltam, ennek nem szoftveres hibája van.

HUN_Thorpedo

(#4041) pauliboy23


pauliboy23
senior tag

Sziasztok

Nyko airflow ex gamepaddel van valakinek tapasztalata?

(#4042) alkoka


alkoka
újonc

Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám lenne mint szabog4-nek,
ám kicsit speciálisabb.
Az alább mellékelt yt videón látni lehet a pontos problémát.
1. generációs DS4 kontrollerem van.
A jobb analóg elhúz, mintha valahol kontaktot kapna a bal oldalitól.
Ez nyilván autós játékoknál nem lenne zavaró, de COD közben, hogy elránt balra-jobbra célzás közben, idegesítő.
Sajnos a PS4-en nem tudtam és nem is akarok beállítani holtjátékot, szétszedtem a kontrollert, kifújta, újra összeraktam, kis idő múlva újra jelentkezett a probléma.

A kontroller- és analógcserén kívül valami ötlet? :F

Köszi!

https://www.youtube.com/watch?v=FGP3O5rU4cU

(#4043) szabog4 válasza alkoka (#4042) üzenetére


szabog4
aktív tag

Merem állítani kb ugyanaz. :D Nem tud beállni 0;0-ba picit kézzel kell odatolnom, ezredmilit. Hozzáérek megint rossz. Nálam főleg fifánál zavaró. Ott a menüben is nehéz navigálni. Mortalban is nehéz így kombót nyomni. :D Használhatatlan. maradjunk ennyiben. (Igazából az összes játéknál rossz.)
2db joyom is ilyen. Van egy 3., ami ugyanez a típus (Tehát ebből 3db van). Annak a kábele halt meg, azt cseréltem, az jó, az megáll 0;0... :D Nem akarok venni még 1-et...

Szétkapom, de úgy látszik nem tudnak érdemi segítséget nyújtani. Nem nagy összegű cucc, de nem kockáztatnék. Főleg, ha kiderül, hogy van könnyebb út is... vagy pontos műveleti eljárás.
Külön ilyen fórum meg nem tudom van-e...mire keressek rá? "Mókulás" :DDD

[ Szerkesztve ]

HUN_Thorpedo

(#4044) petymeg


petymeg
addikt

Sziasztok!

Egy Xperia Z2 telefonhoz milyen bt gamepad ajánlott? Nem baj ha kínai és nem drága. Valamint mely játékokat lehet kontrollerrel irányítani? Bocs de nagyon tájékozatlan vagyok a témában.

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#4045) BomiBoogie válasza petymeg (#4044) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Ebayen van egy csomó, a Xiaomi 5-6 ezer Ft körü van.
Hogy milyen játékokat lehet?
Én is csak neten szoktam keresni (még nem jött meg a gamepad), itt már ízlések és pofonok.
Ez az Aurora: Quarantine pl. jónak tűnik, demója is van. :K

(#4046) AVarice


AVarice
tag

Xbox One wireless adapter ugye több kontrollert is tud kezelni egyszerre? Reményeim szerint igen, de olvastam pár negatív véleményt, hogy ez nem működik egyeseknél... Szóval biztosra mennék, valaki erősítse meg. :)

(#4047) MaxTorque


MaxTorque
tag

Sziasztok!

Azt hiszem megvan az adu gamepad vonalon :)

Ha gamepadot kerestek vegyetek Trust GXT 540-et ha vezetékes kell, van belőle vezeték nélküli is, de azt nem próbáltam. Windows 10 Xbox 360 kontrollerként ismeri fel, nyomásérzékenyek a gombok, NFS 2015 probléma nélkül kezeli.

Nem kell hozzá semmilyen program, megy a rezgés is :)

Remélem tudtam segíteni, mert úgy látom sokan keresnek gamepadot itt :)

(#4048) lordjancso


lordjancso
senior tag

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni.
Van egy Logitech F710 vezeték nélküli kontrollerem és hát egy katasztrófa. Néha önálló életre kel (olyan, mintha beragadnának a gombok vagy magától nyomkodná őket), néha pedig nem csinál semmi, lassan reagál. Nem vettem észre még semmi logikát abban, hogy mikor csinálja, vagy mi idézi elő ezeket a jelenségeket, de aránylag rendszeres és aránylag sűrűn elő is fordul.
Utána 5-10 másodperc is eltelhet akár, mire észhez tér. Nagyon idegesítő.
Egy Mortal Kombatot pl lehetetlen vele játszani.

Tervezem, hogy vennék egy Xbox kontrollert Windows 10-re.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség az Xbox360 és XboxOne kontrollerek között? Azt látom, hogy kb 5-6000 forint az eltérés, csak szeretném tudni, hogy mivel tud többet az XboxOne, ha többet tud egyáltalán?

Köszi a segítséget!

U.i.: Nem tudom, hogy csak az én gépemen van-e probléma a kontrollerrel, mert máshol még nem próbáltam ki, de a közeljövőben kölcsönadom egy ismerősnek, hogy nála jelentkezik-e a hiba. Lehetséges, hogy valami lokális probléma van?
Xbox360 receiver-ként lett feltelepítve a Windows 10 eszközkezelőből. X mode-ban használom.

Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.

(#4049) KaraDani válasza lordjancso (#4048) üzenetére


KaraDani
addikt

Szia!

F710 híres erről sajnos, nagyon soknál van probléma a kapcsolattal. Nekem nagyon régóta van egy, ha a reciever nagyon közel van a kontrollerhez akkor jellemzően nem csinál semmi marhaságot, ha messzebb kerül akkor nálam is jönnek a problémák.

(#4050) lordjancso válasza KaraDani (#4049) üzenetére


lordjancso
senior tag

Magyarul teljesen rossz eszköz és hiba volt megvenni. :)

Melyik Xbox kontrollert ajánlanátok? Vagy melyik kontroller a legmegbízhatóbb és a legjobb a piacon?

Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.