Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad

Hozzászólások

(#3767) fleetcmd válasza G**@**B**! (#3766) üzenetére


fleetcmd
tag

Igen, tudod. Azért arra ne számíts, hogy gyors- és gépíró lesz belőled, de mivel egérként és billentyűzetként működik alapból, ez fog menni.

szerk:

Hogy a másik hsz-re is reagáljak: igen, nagyon megszerettem a kontrollert. Egyedül akkor lehet még vele szívás, ha két kontrollert akarsz egyszerre használni, mert az nem minden játékkal működik még (játékfüggő). Pl a Sonic & All-Stars Racing Transformed csak a Steam Controllert ismeri fel, a másikat nem. Ha kikapcsolom a Steam Controllert, megy a másikkal. Ez persze játékbug is lehet, de Steam bug is. Mindegy, ha csak egy kontrollert szeretnél használni, akkor nem lesz vele ilyen jellegű gondod. Aztán remélem, idővel javítgatják ezeket a problémákat.

Ami meg az árát illeti: hát, postázással Steam-ről rendelve 70 euró volt, amit egy kicsit sokallok (de végül kifizettem, mert eldöntöttem még tavaly, hogy ezt nagyon ki akarom próbálni), de ha 15 körül megállna a kisker ára majd, az nem lenne olyan rossz egy teljesen testreszabható wireless controllerért vevővel együtt, amit vezetékesen is lehet használni. Majd meglátjuk.

[ Szerkesztve ]

--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.