Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad

Hozzászólások

(#4951) Eztis_Aztis


Eztis_Aztis
tag

Sziasztok.
Van egy Logitech F710-em.
Az lenne a kérdésem, hogy ennek a vevőegységét (nano receiver) rá lehet-e bírni, hogy más logitech vezeték nélküli eszközzel is együttműködjön?
Ha, igen, akkor milyen módon? A win10 amikor bedugom az usb-be, azonnal controllernek ismeri fel.
Válaszokat, segítséget előre is köszönöm. :R :R :R

(#4952) morfondőr


morfondőr
őstag

Üdv!
Tud valaki egy jó deal-t xbox one kontrollerre árukeresőn listázottakon kívül? Már kb 2 hónapja figyelem az árakat és hát szépen elszálltak. Sajnos a 3 éves kontrollerem bal analógja már vállalhatatlanul driftel :(

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4953) #75501312


#75501312
törölt tag

Hello,

Az nem probléma, hogy az USB stick nagyon melegszik 2-3 óra használat után? Nem süt, de forró, még épp meg lehet fogni.

(#4954) Yodamest válasza Šolaire (#4943) üzenetére


Yodamest
addikt

Kicsit megkésve: én is mindent xone joy-al tolok, már ami támogatja, pl. a football managert kénytelen voltam egérrel :) nagyon kényelmes és tényleg csak megszokás kérdése az egész. El nem tudnám képzelni, hogy bármilyen kalandjátékot, legyen az egy Crash Bandicoot vagy Uncharted, Last of Us stb. egér + bill kombóval játsszak, totál nem intuitív az egész. A kontrollerrel valahogy eggyé tudsz válni, annyira belesimul a kézbe, olyan, mintha nem fognék semmit, viszont a billentyűzetnél figyelni kell rá, hogy ne nyomj félre semmit pl. 2-es gomb helyett 3-ast stb.

(#4955) Šolaire válasza Yodamest (#4954) üzenetére


Šolaire
veterán

Én a Witcher első részét játszottam sokat egérrel egyébként mindent kontrollerrel. Megszokás kérdése minden így van, van a Souls topikba jópár ember aki simán tolta egér bill kombóval. :)

“Praise The Sun” \[T]/

(#4956) Yodamest válasza Šolaire (#4955) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát megszokás az addig biztos is, viszont az elvitathatatlan, hogy pl. a rezgés amit a kontroller kibocsát tovább növeli az élményt. Nekem ez a fajta fizikai visszacsatolás pl. hiányozna amikor autókázok és gázt adok vagy amikor egy hatalmasat ráverek az ellenfélre. De vannak lopakodós játékok, ahol akkor már elkezd finoman rezegni a kontroller, ha valamelyik őr látóterébe kerülsz, szerintem ezek teszik teljessé az élményt, utána olyan a klavi+egér, mintha elveszne ez a kapocs.

(#4957) #75501312 válasza Yodamest (#4954) üzenetére


#75501312
törölt tag

Ezt meg is borítom rögtön a The Elder Scrolls Online játékkal, igaz ez csak egy darab.
Egyszerűen fizikai képtelenség kombinációkat használni kontrolleren, amiket egér+bill kombóval tudsz.

(#4958) Yodamest válasza #75501312 (#4957) üzenetére


Yodamest
addikt

jó MMO megint más, WOW-ot én is egér + billel játszottam (nem is enged mással), de már nem MMO-zok, szóval már nincs amit így játszanék. Ha elővenném a starcraft 2-t még azt is egérrel kéne tolnom, de a megjelenő játékok kisebbik része MMO vagy RTS, nagy részük olyan, aminek jól áll a gamepad.

De amúgy nem tudom már melyik volt az, láttam már olyan MMO-t amit tök jól lehetett kezelni kontrollerrel is. Ott úgy volt megoldva, hogy volt egy módosító gomb, pl. L2 ravasz és egy körmenün voltak a spellek ABXY gombokra, ez 4 spell, viszont ha nyomja tartottad az L2-t akkor egy másodlagos körmenü jött fel, amin másik 4 spell volt szintén az ABXY-on, ez így már 8 spell hely.

[ Szerkesztve ]

(#4959) #75501312 válasza Yodamest (#4958) üzenetére


#75501312
törölt tag

Nálunk X Y B LB RB az 5 spell
A nyilakon az egyik a bar csere így van 10 spell + 2 ultimate.
Mivel a D-pad is használva van menet közben is, így ha mész előre nem tudod azokat nyomkodni, így kiesik pár funkció és nagyon körülményes.
De virágot szedni még így is tökéletes és egyszerűbb harcra is tudom használni. Szóval küldire jó, csoportos mókára már nem.

(#4960) Šolaire válasza Yodamest (#4956) üzenetére


Šolaire
veterán

Igen az nekem is bejön. :) lassan vennem kell joyt is.

“Praise The Sun” \[T]/

(#4961) kelna91


kelna91
senior tag

Sziasztok!
Vennék valami kontrollert a PC-hez. Nem ismerem a piacot, de az Xbox kontrollerek bejönnek, egy ilyenre gondoltam, de ebből is annyiféle kiadás van, hogy nem tudom, melyiket válasszam. Ezt néztem ki, ebben van PC-s USB vevő is, viszont vevő nélkülit lehet jóval olcsóbban is kapni most. Jobban megérné egy olyat venni egy sima Bluetooth vevővel?

(#4962) kelna91 válasza kelna91 (#4961) üzenetére


kelna91
senior tag

Az sem világos, hogy mindegyik Xbox One kontroller lítium akkus-e. Nem akarok elemekkel bajlódni.

(#4963) morfondőr válasza kelna91 (#4961) üzenetére


morfondőr
őstag

Ha vissza olvasol itt, akkor többen panaszkodtak a bluetooth kapcsolatra, de van aki problémamentesen használja. Ha biztosra akarsz menni, akkor a gyári vevővel veszed, mert utána külön drágábban jutsz majd hozzá, ha nem lesz jó a BT.
Egyik xbox kontroller sem akkus, azt külön kell hozzá megvenni, vagy tölthető elemeket kell bele tenni.
Egyébként nincs belőle sok kiadás (csak színből van millió), egyféle xbox one kontroller kapsz mindenhol csak másképp listázzák a webshopok, illetve vannak csomagok, amiben van usb kábel, usb vevő, vagy akár akku is.

[ Szerkesztve ]

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4964) kelna91 válasza morfondőr (#4963) üzenetére


kelna91
senior tag

Értem, köszönöm! :R
Szóval működik tölthető elemmel is? Az teljesen jó lenne nekem, csak abból a saját tapasztalatból indultam ki, hogy a 360-as kontrollerek csak alkáli elemmel hajlandóak menni.

(#4965) morfondőr válasza kelna91 (#4964) üzenetére


morfondőr
őstag

Hát én ezt is és annó a 360 kontrollert is tölthető AA elemmel használtam.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4966) kelna91 válasza morfondőr (#4965) üzenetére


kelna91
senior tag

Érdekes, én nem tudtam működésre bírni a 360-asokat tölthetőkkel.

(#4967) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Tudnátok ajánlani valami nem túl drága joy-t? Keveset lenne használva, mondhatni elég ritkán, NBA 2K20-hoz (PC-n). Mindegy hogy vezetékes vagy wireless. Leginkább valami Xbox jellegű lenne jó, de végül is mindegy. Ilyen kevés játékra nem akarok 15000et költeni egy eredeti Xbox joy-ra, de azért a legalja pár ezres hulladékot sem venném meg. Szóval létezik valami arany kozeput?

(#4968) DeanRain79


DeanRain79
csendes tag

Sziasztok!

Olyan problémám lenne,hogy a már 1TB-os Samsung SSD-re való windows 10 újratelepítése után a Xbox One wireless controllerem nem akar működni rendesen PC-n. Korábban nem volt ilyen problémám,csak miután újratelepítettem a op.rendszert és már nem HDD-n van a rendszer.. A controllert két játék alatt (Fifa 20, Marvel's Avengers) is teszteltem,de mindkettőnél csődött mondott. Fagyott a játék, nem oda ment az irányított karakter amerre irányítottam,és a világító Xbox logó sem világított( ez lenne a normális)a controlleren,hanem vilogott pár másodperc játék után. Játék nélkül,bekapcsolva a controller a windowsban is okoz gondot...pl nem lehet elérni a gépházat,hiába nyomok rá egérrel. Jó pár funkció bedöglik,de ha kihúzom a wireless adaptert akkor minden ok. Mi lehet a gond? Driver ütközés,vagy hibás a driver? Újratelepítettem mindkettő drivert...controllerét és az adapterét is,de nem szűnt meg a hiba. Köszi a segítséget előre is...remélem aktív a fórum még.

[ Szerkesztve ]

(#4969) Atla válasza DeanRain79 (#4968) üzenetére


Atla
senior tag

Érdekes hiba!
1.Próbáld a Firmwaret frissiteni. [Itt] egy videó hogyan.
2.Eszközkezelőben ha az első nem segített. Driver frissítése esetleg ujratelepítése.
Windows gomb + R, beírod : devmgmt.msc Enter. Megkaptad az eszközkezelőt. Itt kikeresed az Xbox one controllert. Jobb egérgomb tulajdonságok. Illesztőprogram frissítése ha nem frissít,mert a legujjabb van hozzá akkor,eszköz eltávolítása,majd huzd ki az adaptert a gépből.indítsd ujra ,és dugd be . Ilyenkor ujra telepíti ha minden igaz.
3. Másik USB port,ha lehet ne USB3!.
Talán megoldódik.

[ Szerkesztve ]

(#4970) vjacintka


vjacintka
tag

Sziasztok!

Tudom ostoba kérdés de fel kell tennem.
Vettem egy xbox one gamepad-et pc-re. Mi a célszerű kikapcsolási módja(adapterrel használom, nem kábellel)? Ha hosszan nyomom az xbox gombot rajta csak feljön egy menü szerűség(rögzítés, hang teljesítmény...)

Előre is köszönöm!

(#4971) jaffa 2843 válasza vjacintka (#4970) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Ha hosszan nyomod, kikapcsol. 5-6 másodperc

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#4972) Hauptmann


Hauptmann
addikt

Sziasztok,

Gondolkodom egy kontroller beszerzésén. GTA V, néha valami autós játék.

Xbox One S+PC adapter, vagy Steam Controller? Ez utóbbinál van-e valami hátránya, hogy az egyik analóg kar touchpad-del van helyettesítve?

(#4973) Chp


Chp
őstag

Sziasztok! Bluetooth-os XB One padot szeretnék venni, de láttam többféle is van. Jó a sima One kar vagy tud valami pluszt az S? Köszönöm szépen!

[ Szerkesztve ]

(#4974) jaffa 2843 válasza Chp (#4973) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

S-ben már van beépített BT. Én mindenképp egy S-t ajánlanék PC adapterrel. Boltokban egyébként már úgyis csak S-t lehet kapni.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#4975) Lacmaster


Lacmaster
tag

Sziasztok! Egy ki..aszott agyrémmel szeretnék kezdeni vmit...A számítógépem egy Xbox 360 eredeti kontrollerrel és egy 2.4ghz receiverrel (Ebay)működött az elmúlt jó pár év és játékaival! Ez a legújabb 2004 update után az alábbit problémát okozta:
Nem tudtam csatlakoztatni és összepárosítani :W :W
Majd a videómegosztón talált segítséggel ez elvileg megoldódott, gondoltam én...Tesztmódban kellett átírni dolgokat, majd valóban úgy éreztem ok...
De ezután az alábbi dolgokat produkálja...
-Horizont zero dawn, nincs kontroller csak egér
-Detroit becom human, van kontroller és irányítás de vmiért interakciót nem tudok kezdeményezni :F :F (lb, rb gombokkal tudok nézőpontot váltani, de a jobb kar nem reagál, mondjuk egy tárgy megnézéséhez de tudok vele körbenézni, bizonyos funkciók hiányoznak)
Amióta beépült az update reménytelen használni a kontrollert, látszik a csatlakozás de eddig csak a Ac origins mutat normális működést...Valaki hasonló??

(#4976) Atla válasza Lacmaster (#4975) üzenetére


Atla
senior tag

Vezérlőpult,hardver és hang,Eszközök és nyomtatók,itt látnod kéne hogy Controller. Jobb egérgomb a controller ikonján,játékvezérlő beállitások.Megjelenik egy ablak ,ott tulajdonságok,megjelenik még egy ablak,és ott le tudod tesztelni működik -e a gamepad.
Első körben ezt nézd meg ,hogy itt működik-e minden gomb.

Amennyiben ott se működik. Találtam egy ilyen videót. [link]

[ Szerkesztve ]

(#4977) Lacmaster válasza Atla (#4976) üzenetére


Lacmaster
tag

Nagyon szépen köszönöm! Azóta Detroit oké de a Horizont az istenért nem látja :F :F A videó alapján telepítettem a drivert én is...Azóta látják egymást!Csak vmiért ez a játék bukik! Tesztelve és látja, működik! Ami furcsa hogy csakis ezen játéknál veszett el a kontroller...A controller fix.exe sem javított rajta...

[ Szerkesztve ]

(#4978) Hauptmann válasza Hauptmann (#4972) üzenetére


Hauptmann
addikt

[Erre] valaki?

(#4979) Atla válasza Hauptmann (#4978) üzenetére


Atla
senior tag

[Video] Egyértelmű XBOX one s,ha mindenképp kell a tapipad,hogy tudd az egeret navigálni akkor PS4 gamepad,de ez csak ebben az esetben. Autós játékok Xbox-oneS.

(#4980) jaffa 2843 válasza Hauptmann (#4972) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Van mindegyik. Mindegyik másra jó. Lövöldéhez Steam Controller, ha kontroller-szűz PC-s az illető. Viszont Steam Controller csak Steamen lévő játékhoz használható alapból.
Igazából nem egyik vagy másik, sokkal inkább kiegészítik egymást.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#4981) Lacmaster


Lacmaster
tag

Sziasztok, szép reggelét! Szóval az eddigi tapasztalatok alapján, valami a Horizonttal van :F :F
Ac Origins, Tomb Raider, Detroit simán müködik...Egyedül ez a játék nem hajlandó felismerni a kontrollert!

(#4982) Atla válasza Lacmaster (#4981) üzenetére


Atla
senior tag

Szép Reggelt. Nem tudni eredeti-e a játékod. Ezt a két dolgot találtam.
[link] ez egy videó ,amit ő telepített [itt] található.Ezt csak saját felelőségre telepítsd.
Illetve a második és harmadik lehetőség. [link]
Itt a launch Steam az ugye eredeti játéknál alkalmazható csak.

[ Szerkesztve ]

(#4983) Stonerice


Stonerice
őstag

Sziasztok!
Pc-hez melyik kontrollert ajánlanátok? Dual shock 4 vagy xbox one!
Mind a kettő működik vezetékkel és anélkül is?
Bocsi ha esetleg hülyeséget kérdeztem volna :DDD

Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480

(#4984) Atla válasza Stonerice (#4983) üzenetére


Atla
senior tag

Xbox one S.
Jobban támogatott a PC-s játékokkal az Xinput miatt.
+Külön rezgő ravasz bizonyos programokban,pl Forza,Tomb Raider.Ezzel a kettővel ki is merült tudtommal.
Működik vezetékkel,bluetootth dongléval,vagy a hozzá vett wifi vevőegységgel,tölthető elemmel akár.

Dual Shock 4
+ Giroszkóp müködik emulátorokkal pl. RPCS3,Cemu.
A tapipaddal windows alatt tudod mozgatni az egeret.Távirányítóként teljesen jó.
- Nem minden játék támogatja,de a DS4Windows szoftverrel nagyjából ki van küszöbölve ez a probléma.
Működik kábellel,Bluetooth dongléval,a saját beépitett akkumulátorával,amit tölteni kell időnként. Elég sürün.Persze ha kábellel is használod akkor töltődik.

Van mindkettő kérdezz nyugodtan.

(#4985) Stonerice válasza Atla (#4984) üzenetére


Stonerice
őstag

Szia.
Végül az Xbox one wifis kontrollert vettem meg. Kipróbáltam az itthoni bluetooth vevőmmel amit pc-hez vettem. Illetve micro usb kábellel is. Jól működik.
Bár azt gondoltam lesz akku a csomagban, de csak 2db duracel elem volt.
Újratölthető elem van itthon 1.2voltosak amivel épphogy csak felvillan bekapcsolásnál a led.
Azt gondoltam ezzel menni fog, mivel a Smatree árul újratölthető akkut ami 2.4 voltos (mivel össze vannak csomagolva). Bár nem láttam még erről a Smatree akkuról szétszedős videót, hogy mi a trükk benne.

Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480

(#4986) morfondőr válasza Stonerice (#4985) üzenetére


morfondőr
őstag

Nehogy rakj bele 2.4 voltos elemet :Y
Nekem évek óta sima 1.2 voltos akkukkal megy minden gond nélkül több kontroller is! Volt benne sima tescos is, de egyszer beruháztam egy csomag pana eneloop pro-ra, amik nagyo sikáig bírják!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4987) jaffa 2843 válasza Stonerice (#4985) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Eneloop akksikkal tökéletesen megy nálam is. Ha olcsóbban szeretnéd megoldani, akkor Ikeás LADDA akksikat rendelj bele. Nagyon jók. :K

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#4988) Stonerice válasza morfondőr (#4986) üzenetére


Stonerice
őstag

Az általam linkelt 2.4 volt os akku a 2db AA elem feszültsége lehet.
Nem értem nálam miért nem megy az auchanos ujratölthetővel.Mondjuk már pár évesek elmultak. :N
Megnézem majd multiméterrel

Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480

(#4989) Stonerice válasza jaffa 2843 (#4987) üzenetére


Stonerice
őstag

Rámértem es az egyik tenyleg le volt merulve.Régi töltő szerint jó volt :D
De mostmarbekapcsolt vele a kontroller.

Ennyi év billentyűzet+ egér kombó után nehéz most hozniazt a szintetgamepaddal.
Ti mekkora különbséggel toljátok végig a cod Warzone traininget? Nálam 1 perc vs 2:20sec a billentyű javára.
Bára battle royal traininget megtudom nyerni botok ellen :)
De az valami siralmas milyen lassan húzom rá a célkeresztet. :DDD

[ Szerkesztve ]

Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480

(#4990) Atla válasza Stonerice (#4989) üzenetére


Atla
senior tag

Én leginkább,konzolra szánt,vagy külső nézetes játékokkal használom,a gamepadot
.Jóval kényelmesebb az előre beállított gombkiosztás mint,hogy a billentyűzeten félórát állitgatni kelljen.Persze a régi szép időkben a kontrolleren is be kellett állítani mindent. FPS játékot viszont sose!Nem is értem miért szenvedsz vele??! Autoaim miatt a COD-ban?? Én is tolom ,de nem juttott eszembe se ,hogy kipróbáljam.

[ Szerkesztve ]

(#4991) Stonerice válasza Atla (#4990) üzenetére


Stonerice
őstag

Jah, nekem teljesen új ez a kontroller dolog. AIM..? erre ránézek :DDD hasznos lehet.
Egyébként bluetoothon csatlakozva is lehet headsetet működtetni a kontrollerről?
Usb-vel működött...

Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480

(#4992) pacni120


pacni120
tag

Szia(sztok)!
Sajnos nem találtam összefoglalót a topic elején, szóval kérdezek...
Főleg PC-n játszok, perpill DS4-et használok DS4windows-al, de elég sok játék van, amiknél egyszerűen nem tudom működésre bírni (végtelen +1 tutorial videót és fórumot megnéztem már). Az Xbox kontrollerben nagyon csábító a plug'n'play feature, de kipróbáltam és nem kényelmes a kiosztása az analogoknak, gondolom kicsi a kezem, vagy csak a megszokás.
Tudnátok ajánlani valamilyen utángyártott, olcsó kontrollert ami ötvözi a két kontrollert és megoldás lehet a kínomra? :D (ds4 gombkiosztás, de windows-ban ne kelljen külön progi hozzá)
Köszönöm!

(#4993) villamos


villamos
őstag

Olyan kontrollerre van szükséged, amely xinput képes, hardveresen külön D-X kapcsolóval.
pl valami ilyesmi: [link] (google első találat...)

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#4994) pacni120 válasza villamos (#4993) üzenetére


pacni120
tag

Wow, köszi!

(#4995) Musaka válasza pacni120 (#4994) üzenetére


Musaka
senior tag

Csak ne ezt a típust vedd, én megjártam vele. Meg még egy páran. [link]

(#4996) zorzy4


zorzy4
őstag

Sziasztok! Elnézést ha amatőr a kérdésem, de nem vagyok valami nagy játékos.
Ha egy tetszés szerinti gamepadot, egy tetszés szerinti játékhoz (most jelenleg a gyereknek a roblox) be akarok üzemelni, kell e valamit még bűvészkedni, hogy működjön? Win 10 felismeri, ahol tesztelni kel ott működik minden gomb, soha semmilyen játékot nem tudtam irányítani velük. Ugyan ez a helyzet a joystickokkal.

A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!

(#4997) morfondőr válasza zorzy4 (#4996) üzenetére


morfondőr
őstag

A játékok zöme csak xbox gamepad-ot támogat windows-on. Ezért vagy azt kell venni, vagy olyat, ami ugyanúgy kommunikál a géppel (xinput). Egyéb gamepadhoz kell emulátor: [link]

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4998) zorzy4 válasza morfondőr (#4997) üzenetére


zorzy4
őstag

Köszönöm! Majd szerzek akkor egy olyat. Az emulátor valamiért szintén nem látja a padot?!

A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!

(#4999) zorzy4 válasza morfondőr (#4997) üzenetére


zorzy4
őstag

Mégis adnék egy esélyt az emulátornak.Elindítom felismeri az eszközt de még mindig semmi.

A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!

(#5000) H3XHUN


H3XHUN
csendes tag

Üdv. Muszáj megosztanom valahol a tapasztalataimat... Vettem 2db Thrustmaster GP XID Pro kontrollert idén... 2-3 hónap telt el a két vásárlás között. Már az újabbik is rossz... nem hiszem el, hogy maximum 25 óra az élettartalma egy 10000 Ft-os eszköznek! Mindkettőnek ugyan az a problémája, a jobb oldali analóg kar már kontakt hibás, magától húz balra... elég sokat! Az érdekes az, hogy ez a legkevésbé használt része a kontrollernek, mivel csak forza horizon 4-hez használtam és a kamera forgatás funkció van rajta. Abszolút semmi választék nincs ebben az ár kategóriában. SpiritofGamer szarok stb, MSI GC20 vagy 30 ami jónak néz ki elsőre, de ugyan ez a hibája, analóg kar drift... Ez után vagy egy hatalmas árszakadék és jönnek a 80000 Razer cuccok. Ipon, PCX-en, alza, emagon nézelődtem. Persze lehet venni túl árazott Xbox one játékvezérlőt 25e-ért, +15e-ért bluetooth vevőt mert nem működik ám más cég gyártotta BT-USB adapterrel. Kábelen meg nem tud kommunikálni csak tölteni mekkora vicc! Még akku se jár hozzá... Ha még most vennék egy ilyet már 60ezer forintnál tartanék, annyiért már majdnem kormányt veszek... és semmi garancia ár, hogy az microsoft kontrollere nem ugyan azzal a ultra silány kínai vacak potméter/joystick kombóval van szerelve.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.