Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad

Hozzászólások

(#3201) DeFranco válasza Callisto (#3200) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Érdekes, erről most hallok először. Nem vitatom, ha ferde hát ferde, csak rácsodálkozom, hogy ennyi a hibás, eddig senki nem számolt be ilyenről a boxos ismerősök közül.

(#3202) Polllen válasza DeFranco (#3201) üzenetére


Polllen
nagyúr

Valószínűleg ennyi a tűrése & játék közben alig észrevehető. Boxon kétlem, h valaki gamepad-t kalibrálgatna...

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#3203) Callisto válasza DeFranco (#3201) üzenetére


Callisto
őstag

Ferdének nem ferde a joy, csak nem áll be teljesen nullára, mindig van némi kitérése.
XBox-on gondolom azért nem tudnak róla, mert ott nem lehet ellenőrizni a pontosságát. Ennyi. Amiről nem tudunk az nem fáj. :)
A játékok/driver pedig egy szintig kontrollálja ezt a pontatlanságot az biztos. De az előző darabnál a DA:I már érzékelte. Itt szerencsére nem.

[ Szerkesztve ]

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#3204) Callisto válasza zsiz (#3199) üzenetére


Callisto
őstag

Hát jah, de mást is használhatsz XBox-hoz és ha a Logitech, Thrustmaster, Sony meg tudja csinálni 10-6 bitesre és mellé pontos visszaállásra (ami alap kéne legyen) akkor az MS miért nem képes erre. Az a röhej, hogy ezt dícsérik és ajánlgatják úgy, hogy mást nem ismernek és még a hibáival sincsenek tisztában. Én kényes vagyok az ilyenre, ezért az első dolgom mindig megnézni mennyire pontos valami amit irányításhoz használok.
Hát bele kell törődnöm. De sebaj. Nemsokára beszerzem a PS4-et az ünnepek utáni leárazásokban és használhatom majd a DS4-et PC-hez is.

[ Szerkesztve ]

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#3205) Teaway válasza Callisto (#3204) üzenetére


Teaway
veterán

Feléledt a vevőegység! :Y
Azt írták, az ilyen esetekre tartogatott totális reset néha segít.

Nincs itthon csokid??

(#3206) Callisto válasza Teaway (#3205) üzenetére


Callisto
őstag

\o/

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#3207) Teaway válasza Callisto (#3206) üzenetére


Teaway
veterán

Mentségemre legyen mondva, hogy a leírásban csak ennyi van: ha nincs kapcsolat, nyomja meg a Connect gombot a vevőn, utána nyomja meg bármelyik gombot a pad-on. Ez természetesen nem segített, ezért más megoldást kerestem.

Nincs itthon csokid??

(#3208) DeFranco


DeFranco
nagyúr

Akinek van ámérikás ismerőse, az most jól jár: [link]

(#3209) DeFranco válasza DeFranco (#3208) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Most megnéztem, szállítással együtt is jól jár aki megrendeli, 3,2k a pad, 2,2 a szállítás, 5,4-ért teljesen jó vétel. Kettőt rendelsz olcsóbb, hármat már nem éri meg rendelni mert van valami import fee deposit.

[ Szerkesztve ]

(#3210) DeFranco válasza DeFranco (#3208) üzenetére


DeFranco
nagyúr

már lejárt az akcó

(#3211) Polllen válasza DeFranco (#3210) üzenetére


Polllen
nagyúr

Így most nem 3,2k, hanem 4k. :DDD

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#3212) dokken válasza DeFranco (#3210) üzenetére


dokken
tag

Logitech Gamepad F310 Refurbished $14.99 [link]

(#3213) Flayer válasza dokken (#3212) üzenetére


Flayer
senior tag

Most az akcióban lehet rendelni az emagtól 5990 ft szerintem megrendelem akkor a mai nap!

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! Xiaomi MI 9T

(#3214) DeFranco válasza Flayer (#3213) üzenetére


DeFranco
nagyúr

ennyiért simán megéri

(#3215) Flayer válasza Flayer (#3213) üzenetére


Flayer
senior tag

Itt a link ha valakit érdekel esetleg

[link]

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! Xiaomi MI 9T

(#3216) wolf033 válasza Flayer (#3215) üzenetére


wolf033
senior tag

Na bakker. :)
Most akartam Én is linkelni.

(#3217) wolf033


wolf033
senior tag

[link]

Ez is jó vétel. Nekem a nem világítós van és pöpec kis cucc. :)

(#3218) Joshi


Joshi
titán

Sziasztok. Van egy Logitech F710-es konttrollerem és nem találom a vevőjét, hol lehet olcsón vevőt venni hozzá?

(#3219) Callisto válasza Joshi (#3218) üzenetére


Callisto
őstag

Nekem lenne egy eladó, ha érdekel. De ki kéne próbálni a biztonság kedvéért, hogy oké-e.

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#3220) Joshi válasza Callisto (#3219) üzenetére


Joshi
titán

Ment PÜ. :R

(#3221) TIT


TIT
veterán

Sziasztok!

2 joypad közül melyik lenne jobb választás?
Logitech F-310
Microsoft xbox
Gondolok a játékkompatibilitásra és a minőségre,tartósságra.
Az xboxon is lehet programozni a gombokat mint a logitech-en?

Köszi

(#3222) DeFranco válasza TIT (#3221) üzenetére


DeFranco
nagyúr

xboxon nem lehet úgy programozni, csak xinputot tud, directinputot nem, f310 tudja mind a kettőt.

kmpatibilitásban tökéletesen megegyeznek az aktuális játékokat tekintve, réi nagyon retro játékoknál előnyben a 310, de én pár év alatt ilyenbe még nem futottam bele, csak szándékosan.

tartósságra most jobbnak mondják a 310-et, az x360-nak elvileg húzhat egy irányba a joystickje, itt többen beszámoltak róla, előtte nem nagyon hallottam ilyenről.

310-re több a gari, 2 vagy 3 év, viszont nem rezeg, az x360-as rezeg. illetve xbox-hoz nem használhatod a 310-et, mít az x360-at igen.

(#3223) #75128832 válasza Callisto (#3192) üzenetére


#75128832
törölt tag

Akkor át lettél verve... 1 évig a bolt elektronikára köteles garanciát vállalni, és mindent őneki kell intézni...

Mellesleg az egy darab példa. Az enyém tökéletesen visszaáll középre. Holtjátéka nincs, egy mikrométer sem. L.: hozzáérek, és máris látszik az elmozdulás. [Vezérlőpult→Játékvezérlők→Tulajdonságok]

És már bocsánat, de a "másolat" kifejezés minőségrontást jelent. A "továbbfejlesztés", na, az már más. A Thrustmaster egy másolat. Nem eredeti, nem pont ehhez írták a játékot. Driver minősége? Lehet 64, 128, de akár 1024 bites. (Nem mintha különbséget jelentene pontosságban, az átlaga a jeleknek a keskenyebb pontjaira jön ki... Vagy te is olyan ember vagy, aki azért vesz meg egy másik monitort, mert 3 ms-mal kevesebb a másiknál a gtg válaszideje? :) ) Érv lehet a kényelmesség, de az egyéni megítélés alá esik.

A TM drágább, mint az, amihez a játékokat írták. Az eredeti minőségibb összeszerelés. Az eredetihez a M$ adja a nevét. A TM egy SpeedLink, Trust szintű tucatgyártó. Hú, van menő felsőkategóriás terméke? Az ~ minden gyártónak van. De attól hogy a fenében lenne jobb egy középkategóriása?

A személyes tapasztalat egy dolog. A statisztika egy másik. Mivelhogy utóbbi csillagászati mennyiségű előbbit tartalmaz, egy termék kiválasztásakor rohadtul nem érdekes a személyes tapasztalat - 1, azaz egy emberé.

Nagyon örülünk/-ök, hogy wolf033 kolléga boldog a szerzeményével. Könnyen lehet, hogy a statisztikába beleírhatunk majd egy sikeres, örömteli karriert a TM-nek, kibírja 10 évig. Meg lehet, hogy holnap megtörik a kábel, megadja magát egy hibás forrasztás. Ajánlani úgysem fogjuk, amíg nem lesz olyan statisztikánk a kontrollerről, mint az XBOX360-éról. Punkt.

Ja, és itt jön az, hogy senkit nem akartam megsérteni, this work of fiction was designed, developed and produced by a multicultural team of various religious faiths and beliefs.

(#3224) Th3Ac3


Th3Ac3
aktív tag

Sziasztok!

Régóta gamepad vásárlásán töröm a fejem (főként a Dark Souls játékok miatt, ezek billentyűzettel szinte használhatatlanok).

Az új vezetékes Xbox One kontrollert várom már régóta PC-hez, de semmi hírt nem hallani róla, valamint még nem is kapható sehol. Nem tudjátok idén kapható lesz még egyáltalán?

Esetleg ha kell kontroller jó lesz e a vezetékes Xbox 360 kontroller is? Tudom ugyanolyan a kiosztása mint az újnak, de nem vagyok benne biztos az újabb Xbone címek melyet portolnak személyi számítógépre visszafelé kompatibilisek lesznek e a régi verziós kontrollerrel.

Előre is köszi a válaszokat :)

(#3225) Callisto válasza #75128832 (#3223) üzenetére


Callisto
őstag

Lehet szerencsés ember vagy, hogy a Te példányod valóban visszaáll középre. De ezt nehezen hiszem el egy ilyen elvakult, fanatistának, aki a beszűkült világában éldegél. :D:D
Könnyen bebizonyíthatod és akkor megkövetem magam itt mindenki előtt: TeamViewer. Én pedig nézem azt a pontosságot és visszaállást középre. Utána Te is nézheted ahogy bemutatok neked MS kontrollert azzal, hogy nem áll vissza középre. Na meghátrálsz??? :D:D:D Mi lesz???
Nem egy darabról van szó. Kipróbáltam 5 darabot (újakat és régieket vegyesen) Egy sem állt vissza! Sőt itt is írták, hogy nekik sem áll vissza. Nem azt kell nézni, hogy játékban nem mászik el. (Ha nagyon gáz elmászik.)
Hanem az értékeket.
Nekem volt már 1-2 kontrollerem. Egyik 3 évig, másik 4-ig, harmadik szintén 3 évig bírta. Egyik sem MS volt és egyik sem romlott el. Agyonvertem őket. :D:D:D
De biztos az XBox az egyetlen minőségű. Szerencsétlen. Az, hogy hány bites pedig számít. Nem a pontosságban, hanem az érzékenységben.
Szóval lenyelheted az XBox kontrolleredet, mert az MS képtelen egyenletes minőséget hozni, ahol nem általons dolog a visszaállás pontatlansága és még technológiailag is elmarad egyes daraboktól.
Az elavult pontossága mellett azt pedig elfelejted említeni, hogy a triggerek egy tengelyen vannak. Szintén elavult, spórolós megoldás.
Azt sem értem hogy mondahtod, hogy egyik minőségibb a másiknál szinte az életedre esküdözve miközben egyszer nem használtad a kritizált példányt. Ezzel le is írtad magad hitelesség szempontjából (is).
Az pedig, hogy egy játék XBox kontrollerre írnak milyen baromság? Ha XInputot használ egy játék akkor XInputot támogató hardver kell neki, nem XBox kontroller. Teljesen mindegy, hogy ki gyártja.
Nehogy már egy szofverfejlesztő (aki XInput használatában is otthon van) hasába akarj lyukat beszélni. :D:D:D Ekkorákat régen röhögtem mint rajtad. :D:D:D:D
Nos mi lesz a TW-es tesztelésekkel? El ne fuss. :D:D:D:D

[ Szerkesztve ]

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#3226) Callisto válasza Callisto (#3225) üzenetére


Callisto
őstag

Mellékesen keress csak rá arra, hogy XBox controller drift(ing), centering problems és olvasd a sok anyázást. Bátran, csak bátran. Megteheted, hiszen én vagyok az egyetlen, egyetlen ilyen példánnyal. :D:D:D
(Azt nem említve, hogy az enyémet cseréltettem emiatt és a cserének is ugyanez a baja van. És a már emlegetett többi általam teszteltnek is ez volt.)

[ Szerkesztve ]

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#3227) DeFranco


DeFranco
nagyúr

OK, srácok, akkor én itt most kiszálltam, sok kellemes percet a további cicaharchoz, DeFranco balra el.

(#3228) kenwood3 válasza DeFranco (#3227) üzenetére


kenwood3
őstag

:DDD

Mi az az ekezet dragasag??

(#3229) #75128832 válasza Callisto (#3225) üzenetére


#75128832
törölt tag

Bocs, de nem fogom. Ellenben videót, azt hajlandó vagyok. Floppyn. A te postaköltségedre. Jó lesz?
Ha nem elég a szavam, akkor élj nyugodtan abban a szép kis álomban, hogy nálam sem jó. Attól még az. Attól még jó mindenki másnak is. Ha pedig elmondásod szerint a driver ezt kiegyenlíti, akkor egyébként hol a problémád?

Nem, a Logitech még tudtommal elég jó minőségű, csak az Logitech, nem TM.

Érzékenységben? Ajha, és szerinted mennyit? Ha nem tudnád, melyik elektronikája van a kezedben, megéreznéd? Nem... A 3 ms válaszidővel pedig tévedtem, te pont az a fajta vagy, aki 144 Hz-es gamer TN monitort vesz.

Te személy szerint talán arra írod. Én nem, és nem is azt a névteret használom. (Csak nem valami unity-s 12 éves belelkesült "fejlesztő" vagy? :) ) És mondtuk már, rohadtul nem arról szól a választás, hogy jajj, most be kell állítani a menüben, mert alapból nem ismeri fel, hanem arról, hogy vajon megér-e +1-2e forintot egy másolat.

Egy kis idézgetés, aztán én jobbra el. Tovább itt folytathatjuk, erre írtam.

"Az elavult pontossága mellett azt pedig elfelejted említeni, hogy a triggerek egy tengelyen vannak. Szintén elavult, spórolós megoldás." - de mégiscsak érzékeli egyszerre a kettőt külön. Attól, hogy egy a nevük... ja, ilyen helyeken kell betűzni néhány kiló ilyen fagyott zombit ( :) ): :D

"Azt sem értem hogy mondahtod, hogy egyik minőségibb a másiknál"-hát, hogy az egyik M$, használják kb. 5-10-30-50-kitudjahány millióan, de senki sem kötött még bele, hogy jajj, de rossz, nem áll be középre pont az enyém, csak te... A másik meg egy random márka, amit kb. 5e-en vettek meg, és rohadtul nem az a márka a konzolpiac második vezetője.

"szinte az életedre esküdözve"- idézz! TeamVieweren! " :D :D :D :D "

"miközben egyszer nem használtad a kritizált példányt." - asszem leírtam már a véleményem egy egyedülálló tapasztalatról. Senkit nem érdekel, nem számít, nulla, mínusz. Ennél fogva az enyém is az. Bocs. (És te hogyan állíthatod, hogy megéri a plusz pízt, ha még nem próbáltad?)

"Ezzel le is írtad magad hitelesség szempontjából (is)." - hová postázhatom a floppyt? Amúgy logikával kapcsolatos dolgokat remélem, nem végzel, vagy... basszus, várjunk csak, te "hivatásos" szoftverfejlesztő vagy!...

Tehát, mint mondtam, én jobbra el, a linken vagyok a továbbiakban elérhető. Instrukciók ott. Vita itt befejezve, mert nincs miről vitázni. Akinek meg megér 2e+-t egy random márka random utánzata, vagy átverték a garanciával, az ne kössön bele abba, ami nyilvánvaló...

(#3230) Callisto válasza #75128832 (#3229) üzenetére


Callisto
őstag

Nem Unitys lelkes fejlesztő és a "hivatásos" idézőjel nélkül. Adok szívesen 1-2 referenciát. És nem vagyok szánalmas ironizáló, nem floppyzok mivel én - ellentétben veled - hajlandó vagyok bizonyítani.

"Ha nem tudnád, melyik elektronikája van a kezedben, megéreznéd?": Nem megérezném, hanem éreztem is, de egyébként köszi én tapasztalatból mondom amit mondok, míg Te... :D:D:D

kb. 5-10-30-50-kitudjahány millióan, de senki sem kötött még bele, hogy jajj, de rossz, nem áll be középre pont az enyém, csak te.: Igen, de afelett "véletlenül" elsiklik a figyelmed, hogy cserltettem, mert az első darabnál annyira rossz volt, hogy egy játékban már elmászott a kurzor és a másodiknál is fennáll a probléma. Afelett is elsiklik a figyleem, hogy többet is teszteltem. Sőt arról sem teszel említést, hogy írtam: keress csak rá a doilogra... Érdekes szelektív felfogóképességed van. Mint mondtam: fanatikus, vak, egyáltalán hozzá nem értő emberke. Vakon hisz valamit és ha szembesítik azzal, hgoy téved inkább nem vesz tudomást róla és nem néz utána, becsukja a szemét. A legrosszabb fajta.

"de mégiscsak érzékeli egyszerre a kettőt külön. Attól, hogy egy a nevük...": mivel az egyik negatív, a másik pozitív irányú értéket ad le.
Ha pl. a jobb oldali elmozdulásának értéke (-)16384 és megnyomod a bal oldalit szintén (+)16384-es értékben, akkor a végeredmény nulla lesz. Mintha egyiket sem nyomtad volna le. Hogy megértsd: nem tudsz egyszerre fékezni és gázpedált nyomni. Illetve tudsz, mert tudod nyomni mindkettőt, csak szoftverben nem tudod megállapítani, hogy most egyszerre van nyomva a fék és a gáz. Ennek megfelelő szimulációt sem lehet készíteni XBox gamepad esetén.
Igazán tudhatnád (ezt is :D:D:D), ha már tudod miről beszélsz, de csak sorban mondod az ostobaságokat vakon, fanatizálva. Sebaj, ismét a totális hozzá nem értésedet bizonyítottad. Már azzal is, hogy a TS szerinted egy random márka. LOL :D:D:D)

[ Szerkesztve ]

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#3231) #75128832 válasza Callisto (#3230) üzenetére


#75128832
törölt tag

Milyen érdekes, én tudtam... csak vizsgálni kell az előző állapotot...

A többit nem olvastam el, megmondtam, hol lehet elérni.

(#3232) wolf033 válasza #75128832 (#3231) üzenetére


wolf033
senior tag

"A másik meg egy random márka"

:W

(#3233) TIT válasza DeFranco (#3222) üzenetére


TIT
veterán

Köszi a segítséget.
Ahol néztem ott azt írták rezeg a 310,xinput-ot tud az mit takar?
Gondoltam még arra,hogy átalakítóval használom a ps2 joy-t de félek nem lesz kompatibilis+a gombok jelzései eltérnek,ami zavaró lehet.

(#3234) TIT


TIT
veterán

Tuskóba van most 310-es?MM-be nincs.

(#3235) #75128832 válasza wolf033 (#3232) üzenetére


#75128832
törölt tag

Kérlek, mutass referenciát az eladásaikról és a kvaterner szektorba való befektetéseiről.
Aztán majd meglátjuk.

Callisto:

Attól, hogy egy tengelyen vannak, még nincs semmi. 1.) Az előző értékekből kikövetkeztethető a mostani értékek jelentése. 2.) A driver külön adja be a + és - értéket. Tehát teljesen külön kezelhető. Ha nem hiszed, nézd meg vezérlőpultban. Ott lesz, teljesen külön a kettő. Elérni meg te úgy éred el, ahogy akarod, én közvetlen a drivertől szoktam kérdezni, bár most, hogy olvasgattam MSDN-t, elég sok más módja is van. Főleg, ha event formájában nézed.
Amúgy, mint írtam, ha egy játékot xbox vezérlőhöz írnak, akkor kompatibilitási problémák lesznek egy névben is eltérő tengelyekkel rendelkező vezérlőnél... Jó esetben a beállításokban felismeri, rossz esetben meg tudsz majd fékezni, gázt adni meg nem.

Úgy döntöttem, hogy a többibe is belevágok, és megy ki vitalapra:

"keress csak rá a doilogra" - "If you have a joystick or off-brand gamepad connected, the game will incorrectly assign an axis due to assuming the device is an Xbox style pad, and you'll spin around on the spot despite not pressing anything or using your mouse.
A simple, though annoying, solution to this is to simply unplug the offending device." - Steam fórum... Te vajon rákerestél? Mellesleg ha összeszedsz nekem 100 esetet, ahol ilyen probléma van, akkor... :D Amúgy tudsz nekem mutatni egy pillanatot, amikor az ujjad nincs rajta a bal joystickon?

Lássuk a referenciát! :D
"én - ellentétben veled - hajlandó vagyok bizonyítani." - nincs mit bizonyítani, mivel a M$ nem hívta vissza a szériát. Tehát a hibás darabok száma elenyésző. (Nem, ez most nem a 300 of 9 Iphone 6 :) )

Érezted? Képzelted... Erről nem vitatkozok. ( :D )

(#3236) Teaway válasza TIT (#3233) üzenetére


Teaway
veterán

Az 510-es rezeg, a 310-es nem. Mindkettő vezetékes.

Nincs itthon csokid??

(#3237) regener


regener
veterán

Sziasztok, melyik a legolcsóbb gamepad ami PC-hez is jó?
Konkrétan The Crew-hez kell, kormányból gondolom még drágább lenne egy jobb féle így elég egy gamepad is.

Az XBOX kontrollerek tudom hogy biztos jók, de ha van olcsóbb alternatíva az sosem baj :)

(#3238) #75128832 válasza regener (#3237) üzenetére


#75128832
törölt tag

Olcsóbb alternatíva tudtommal csak egytengelyes vagy hátul csak gombos van.
Vagy ha a PS elrendezése tetszik jobban, akkor a Logitech F310 is ott van választási lehetőségként, ha még lehet kapni. Ide hozzátartozik + egy infó: (#3236).

[ Szerkesztve ]

(#3239) wolf033 válasza regener (#3237) üzenetére


wolf033
senior tag

Itt csak xbox van. :) Lehet más formuban kéne keresned. :) :)) :DDD ;]

(#3240) regener válasza #75128832 (#3238) üzenetére


regener
veterán

:R :R

Akkor marad az XBOX360-as gamepad :)

(#3239) wolf033
Előbb még keresek a pénztárcámban egy kicsit :DDD

(#3241) TIT


TIT
veterán

Miért ne lehetne kapni logit?Nehogymár a végén csak a hibás kevesebbet tudó 1 év garis xbox legyen.

(#3242) TechN7ne válasza regener (#3240) üzenetére


TechN7ne
nagyúr

Nyomassad a gyári vezetékes XBOX360-at,az a legjobb!!! :K

Ne hagyd magad félre vezetni,ha nem válik be,minden referenciámat rá áldozom,és vissza fizetem neked az árát!

(#3243) #75128832 válasza TIT (#3241) üzenetére


#75128832
törölt tag

Valahol írtátok, de lehet, hogy felületesen olvastam. Ha lehet, és a kialakítása, stb., tetszik, természetesen vegye nyugodtan a Logitechet, tudtommal (meg még úgy 10 ismerősöm szerint is) az is tökéletes. Mármint az F710 és az F310.

(#3244) TIT válasza #75128832 (#3243) üzenetére


TIT
veterán

+programozhatók a gombok,csak nem kapni sehol de miért?
Én xbox-ot akartam mert azt hittem jó minőség(havernál az volt)de a logi tényleg elszaladt az árakkal mert ennyiért már microfost kapni wirelesst.

(#3245) TIT


TIT
veterán

Az nem semmi,hogy xbox joy már van 7500-ért és a kereső nem adj be csak azokat a helyeket ahol 9000.-
Az xbox 2000.-el olcsóbb mint a logi és rezeg is,így már csak megéri nem?

(#3246) regener válasza TIT (#3245) üzenetére


regener
veterán

Argep.hu pedig talál: 7400 fekete 7500 fekete
Használt fehér 5500 (ugyanott 7500 az új fehér ha lesz)

(#3247) TIT válasza regener (#3246) üzenetére


TIT
veterán

De a 7500.-as is jó pc-hez mert nem mindenhol tüntetik fel.csak a 10000.-nél?Driver cd ahhoz is van?
Ha jó akkor a logi tényleg túlárazott,főleg,hogy az xbox-os még rezeg is.

(#3248) TechN7ne válasza TIT (#3247) üzenetére


TechN7ne
nagyúr

Minek CD?

ITT van a driver (Win 7 64bit),Win 8.1 64bit-en is nekem tőkéletess.....

[ Szerkesztve ]

(#3249) TIT válasza TechN7ne (#3248) üzenetére


TIT
veterán

Ok köszi,sejtettem,hogy van fent vhol :)
Neked is az olcsóbb változat van?Gondolom az is rezeg,a joy nem ferdült még el?
Akkor a logi csak a gomb programozhatóságban jobb.

(#3250) TechN7ne válasza TIT (#3249) üzenetére


TechN7ne
nagyúr

Ahogyan bedugja az ember hátra (ez fontos,mert csak ott kap elég áramot),felrakja a Driver-t,rögtön érzékeli az összes játék,és hozzá sem kell nyúlni semmilyen beállításhoz sem,már mehet is a game.

Persze hogy rezeg,minőségét meg sztem nem kell bemutatni,világszerte a fő játékos gamepad.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.