- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Metacska
aktív tag
válasz
morfondőr #4797 üzenetére
Sziasztok,
Végül rájöttem egy nyilvánvaló tényre, aminek ha nyilván tudatában vagytok, akkor azt javasoljátok. Szóval van itthon PS4 Pro és hozzá ugyebár DS kontroller.
Egy lelkes fejlesztő készített egy windows emulatort, amivel XBOX controller-nek ismeri fel USB-n vagy bluetoothon használva. Így tökéletesen működik. Nem kellett pénzt kiadni.
-
Metacska
aktív tag
Köszönöm a tippeket.
Ettől tartottam, hogy ehhez kell ragaszkodni, mert minden más csak olcsó alternatíva
.
Milyen típusú adapter kell a vezetéknélküli használathoz? Van esetleg hazai vagy ebay/aliexpress ahonnan beszerezhető? -
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Van itt olyan fórumozó, aki tudna nekem segíteni kontroller javításban? Nem konkrét javítás kellene, csak némi útmutatás, hogy el tudjam végezni. Ha igen, akkor írok neki! Köszönöm!
-
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék PC-hez gamepadot vásárolni. Tudom, hogy minőség szempontjából a best buy az Xbox One controller adapterrel együtt.
Ugyanakkor nem használnám rendszeresen, ezért fölöslegesnek tartok 18k kiadni érte.Mit vagy miket ajánlanátok az alacsonyabb árszegmensben (mondjuk 10k-ig)? Lehet wireless, de akár kábeles is. A legfontosabb a kompatibilitás.
Köszönöm!
-
Bargab
tag
válasz
jaffa 2843 #4790 üzenetére
Köszönöm, ez nagyon jó hír.
-
-
Bargab
tag
Sziasztok, pár havonta elém kerül 1-1 PC játék amihez jó lenne ha pihenne a fiókban 1 gamepad. A fórumot olvasgatva látom hogy az Xbox One kontrollere az ajánlott, az olcsóbb eszközök nem annyira.
Ha veszek egy Xbox One kontrollert, de nem akarok plusz költeni az wireless stickre, bőven megfelel a vezetékes megoldás is kezdésnek. Kell hzzá valamilyen speciális kábel vagy bármelyik sarki számtekboltban kapható kábel megfelelő? Egyáltalán milyen kell hozzá?
Előre is köszönöm. -
Piistii
tag
Sziasztok
xbox one controllerem PC-n használom. A vibráció funkciója nem működik megfelelően konkrétan amikor vibrálna hirtelen kikapcsol az egész contoller majd vissza. Volt már valakinek ilyen problémája ?
-
kopi.dll
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni.
A gyerek Xbox one controllerét rákötöttem usb kábellel a PC-re, de sajnos nem működik játék közben. (konkrétan a Fortnite játéknál)
Az eszközkezelőben megnéztem, felismerte a windows 10 mint xbox controller. Annyi infóm van még, hogy ha megnyomom a controlleren az xbox gombot a már betöltött játéknál, feljön egy menü, ami különböző beállítási lehetőségeket és a freindsek listáját tartalmazza.
Mi lehet a gond?
Ha nincs megoldás akkor veszek egy wireless adaptert, de megpróbálnám megúszni.
Köszönöm a segítséget.
-
Atla
senior tag
válasz
AsakuraDave #4779 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet. A gyári vevő biztos jó,vagy marad a vezeték.
Illetve nézd meg a Bluetooth verziód hanyas. Legalább 4.0 kellene,illetve USB 3 csatlakozót felejtsd el,próbáld az USB 2.0-át!!!! -
Aprósólyom
addikt
válasz
morfondőr #4782 üzenetére
Köszi a gyors összefoglalót. Jó lenne egy topic összefoglaló a betoppanóknak, mint én. Egy hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam veszek egy-két csihi-puhi játékot steam akció alatt és mondjuk kényelmesen gamepaddel játszanék, de így, hogy kb. 17k a kontroller így ezt az ötletet átértékelem....
-
morfondőr
addikt
válasz
Aprósólyom #4781 üzenetére
Igen, olyan kell, ami támogatja az xinputot, mert a játékok 99%-a azon kommunikál. De már párszor leírták itt is többen, hogy egy olcsó kontroller után úgyis veszel egy xbox kontrollert, így az olcsóbb ára kidobott pénz. Használtnál meg figyelembe kell venni hogy az analóg karok idővel "elfáradnak" és elkezdenek driftelni.
-
Aprósólyom
addikt
Sziasztok! Látom PC gamingre alapvetően XBox gamepadet ajánlotok. Esetleg vezetékesen olcsóbb megoldás létezik? Ez az xinput valami kontroller protokoll amit támogatnia kell a PC-re csatlakozó kontrollereknek? (Tehát ha használtan nézek gamepadet, akkor ezt tudnia kell?)
-
válasz
AsakuraDave #4779 üzenetére
Azért engedj rá egy 'Intel® Driver & Support Assistant'-ot hátha ami az oldalon van nem valami új driver.
Adapterrel még sosem volt bajom egyébként.
-
AsakuraDave
őstag
Hali!
Kaptam egy Xbox One wireless kontrollert pc-hez. Működik meg minden de ha bluetooth-al csatlakoztatom akkor a játékok iszonyat stutterelni kezdenek mikor használom a kontrollert. Ha vezetékkel rádugom a gépre ez megszűnik.
Asrock Taichi X470-em van, oldalukrol felraktam a legujabb bluetooth drivert de nem segítettLehet kapni ezt az adapter-t hozzá de nem tudom 8.000 pénz és lehet azzal se lenne jó?
-
turho
addikt
Ezt nem értem teljesen...a steam valami keretrendszer, segédprogram, vagy ilyesmi? Van benne funkcionáló kontroller remapper? Bármilyen korú és forrásból származó játékkal működik? Bocs, csak nem tiszta hogy mi ez, mire való....
Találtam egy igen jónak látszó programot, sajnos 15 nap trial, reWASD a neve. Ezzel megy pl. a Cod2 is elég jól. Ezt használja itt valaki? De csak fizetős verzióról tudok.... -
villamos
őstag
Az a gond, hogy sok régi PC -s játék alapból nem támogat kontrollert, főleg az FPS -ek, mivel alapvetően billentyűzetre szánták. Én el nem tudom képzelni, hogy lehet FPS játékot kontrollerrel játszani. Előfordulhat, hogy valaki készített éppen a COD2 -höz ilyen modot, ModDB, vagy Nexus -on esetleg érdemes lehet rákeresni, de nem igen hiszem.
Jól gondolom, hogy kiteszed tv-re, és állva játszol? Ebben az esetben a javaslatom egy vezetéknélküli billentyűzet, és egy vasalódeszka. -
turho
addikt
Kiegészítem a kérésem: segítsetek bármilyen mapping programmal, ami fut win10 alatt, és tudnék vele régi FPS-eket (pl. Cod2) tolni.... Sajna a Pinnacleből 2-3 verziót kipróbáltam már, de egyik se indult el 🙁
A hardverbadott, Xbox one bt kontroller. Kompatibilis játékokkal tökéletes.
Viszont én képtelen vagyok ülve, billentyűt nyomkodva 15 collon játszani. Szóval konstruktív HELP. -
morfondőr
addikt
Windows-on az Xbox kontroller a standard, tehát ha valamelyik játék támogatja a kontroller-t, akkor 99%, hogy menni fog Xbox kontrollerrel. Viszont ha alapból nincs támogatás, akkor max [ezzel] az emulátorral próbálkozhatsz, ahol billentyűt és egeret tudsz hozzá rendelni a kontroller gombjaihoz, de ne számíts élvezhető eredményre. (Ha megnézed a COD2 steam adatlapját, nem ír kontroller támogatást)
-
turho
addikt
Vettem Legion 520 gamer laptopomhoz egy Xbox Öné Bt-s joypadot. Az lenne a kérdésem, ezek csak bizonyos játékokkal működnek együtt? Pl. ha nosztalgiàzni szeretnék régi COD 2-vel, az alatt működésre lehet bírni valahogy?
-
válasz
AsakuraDave #4765 üzenetére
Eltérő lehet BT és BT vevő közt. Adapter jobb sokkal.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
jaffa 2843 #4764 üzenetére
Értem,köszi!
Adapter az kell mindenképp? Elvileg bluetooth-osak nem? Vagy azzal gyorsabb/rezponzívabb lenne? Nincs semmi amit bluetoothal használnék így csak ez lenne,ha esetleg a kommunikáció miatt jobb az adapter. -
válasz
AsakuraDave #4763 üzenetére
Bármilyen Micro USB kábellel gépre lehet dugni, viszont akkor vezetékes módba vált.
Felesleges a használat közbeni töltés, főleg, mert AA akksikkal használva csak 25 másodperc a csere és újra tele van. (Alapból Duracell alkáli elemekkel érkezik, amit nyilván nem lehet tölteni)
Bármilyen Xbox One controller meg hozzá egy PC adapter.
Akksinak meg Eneloop vagy Ikea-s LaddaAz Xbox One Play & Charge Kit egy rablás egy betokozott akkupakkért.
-
Kazuma989
tag
Sziasztok!!
Van èrtelme ezt a gamepadot megvenni?Árilag egèsz jò, valaki esetleg tapasztalat?
[link] -
sittes79
addikt
Bele ugranék a mobil gémingbe
Vásároltam kezdésként egy ralan zm-x6-os jószágot, érdeklődnék, hogy melyik szoftvert ajánljátok a mapppinghez!? fortnite,pubg,cod minden jöhet...köszönöm
s9+ al használnám
-
Zlcsi
senior tag
válasz
jaffa 2843 #4759 üzenetére
Köszi a válaszokat, remélem leáraztak egy kicsit
-
-
Zlcsi
senior tag
sziasztok,
soha nem volt még pc-hez kontrollerem, vissza olvasva úgy látom hogy az Xbox One kontrollere egy adapterrel teljesen jól működik?
Jól gondolom?
-
Mexbacsi
tag
Köszi a segítséget. Akkor célszerű vezetéket is vennem hozzá.
-
-
morfondőr
addikt
válasz
Mexbacsi #4750 üzenetére
360 kontroller nem tud bt-t, és usb kábelt sem lehet csatlakoztatni hozzá! Az csak a gyári vevővel működik! Van gyárilag vezetékes usb átalakítóval és vezeték nélküli. Az újabb one kontrollerek működnek bt-vel és micro usb kábellel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest