Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad

Hozzászólások

(#4301) morfondőr válasza DeliD (#4298) üzenetére


morfondőr
őstag

Olyan nincs, hogy a TV-ből vissza megy a kontroller jele a PC-hez és az vezérli, ezt mindenképp el kell felejteni. A képet vezeték nélkül ha átviszed, nem biztos, hogy örülni fogsz játéknál, mert olyan lagos lesz. Még a kifejezetten erre kitalált steam link-et is inkább kábellel javasolják rákötni a hálózatra. De ha komolyabb wifi hálózatod van, akkor ki lehet próbálni a steam linket, mert az pont arra való, hogy a játékot átviszi a TV-re és abba bedugod a kontrollert és úgy tudod vezérelni. Ha wifi-n nem lesz kielégítő az élmény, akkor egy utp kábelt kell áthúznod a másik szobába.
szerk: ahogy a kolléga is írja, azért az árért már inkább xbox kontroller, mert az tutira működni fog minden játékkal, az f710-re pedig nincs garancia, hogy mókolni kell-e majd emulátorral.

thotzoltan: gyorsan ránéztem arra az 1-2 játékra, amit írtál és azok pont nem igazán szeretik a kontrollert. Próbáljatok autós, vagy platformer játékokat, ha felismeri a gamepadot a gép, akkor az plug-and-play, nem kell semmit állítani, a támogatott játékok automatikusan működnek vele.
7 évesnek pedig ajánlott játékok: LEGO sorozat, Rayman sorozat, Sonic & All Stars Racing, F1 Race Stars, Sonic játékok a teljesség igénye nélkül. Ezeket mindet lehet többen is játszani egyszerre egy gépen.

[ Szerkesztve ]

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4302) thotzoltan válasza morfondőr (#4301) üzenetére


thotzoltan
tag

és ezeket a játékokat honnan tudom ingyenesen letőlteni?

(#4303) DeFranco válasza thotzoltan (#4299) üzenetére


DeFranco
nagyúr

na, akkor kezdjük onnan, hogy vannak olyan játékok, amiket érdemes/lehet gamepaddal irányítani, van amit nem lehet vagy nem érdemes.

pl. egy nézdahátam lövöldözős játékot (TPS) általában kellemes, egy platformert szintén, egy valós idejű stratégiai játékot (RTS) nehéz egy klasszikus lövöldözőst (FPS) meg lehet de minek. vannak kivételek, a portal pl. nagyszerűen játszható kontrollerrel.

olyan játékot válasszatok tehát, amit lehet és érdemes is kontrollerrel játszani. a lehetőséget a steamen jelzik is, Terra nevű játékot nem találtam, de Tera nevűt igen, itt oldalt látod, hogy részleges játékvezérlő támogatást kapott.

ez általában de nem feltétlenül azt jelenti, hogy bár a játék irányítható gamepaddel, nem biztos, hogy mindent meg tudsz oldani a szoftverben egér érintése nélkül, lehet pl. egy beállítás a menüben amihez egér kell. Bár ez is ritka ma már.

egy minecraft vagy egy world of tanks a játék jellegéből adódóan nem gamepades irányításű, bár nem próbáltam, lehet lehetséges, de sok köszönet nincs benne. A world of tanks blitz nevű játék fent van steamen, de láthatóan nem írja a gamepad támogatást, a minecraft nincs, csak a minecraft story mode, ami nyilván egy tök más játék gondolom, mint az eredeti bányászós építős minecraft, de cserébe full gamepad támogatást kapott.

ezt tehát a steamen tudod ellenőrizni. innentől egy x360 paddal nem volna szabad problémád legyen, mert az a létező leginkább kompatibilis jószág, ami gamepaddal megy az x360-nal megy. kész, pont. ez a szabvány.

ha mégis van, akkor az user error. a gamepad működését tudod tesztelni a winben is, megtalálod az eszközök között (ahol írja a pc-t, monitort, nyomtatót, stb. nem az a faszerkezetes eszközkezelő, hanem az a nagy ikonos ablak, ott jobb gomb, tulajdonságok és talán kalibráció). ott minden gombot és kart külön tudsz tesztelni igény szerint. de jónak kell lenni kb. bármi telepítés nélkül plug and play módon is.

ez az accessories ez nem tudom mi.

na, ennyi a hard része, találjatok egy olyan játékot, amit a gyerek is szeret, neki is való (nem valami agyzabáló zombik belezése 13), és megy gamepaddal. melegen ajánlom a lego játékokat, ott a lego batman, kijátssza vele magát a világból és full gamepad supportos. szerk: ja, meg tényleg, a sonic all stars racing transformed, azt ne hagyjátok ki, nagyon király. esetleg trackmania.

tv:

írtad, hogy tv-n akartok játszani oda kiküldeni a képet. kérdés, hogy van-e egy "elsődleges" monitor, és mellesleg rá van kötve a tévé is, vagy csak a tévére küldi a képet a gép. ha két kijelző van, akkor azt úgy állítsátok be hogy a tévé legyen az elsődleges, ugyanis a steam (bp) és a játékok is csak az elsődleges monitoron futnak alapértelmezésben, jobb ezzel az elvvel nem összeveszni, nekem még nem sikerült épeszűen rábírni a másodlagos monitorként futtatásra, így nálam a tévé az elsődleges, a monitor a második. ez részben seggfájás, mert onnantól ott van a tálca amíg át nem húzod a monitorra, sok ablak oda nyílik win-jobb vagy shift-win-jobb-bal át kell huzigálni a párbeszédpaneleket, stb. de mindent a tv-n játszásért.

steam:

barátkozzatok össze a steam big picture módjával, ez pont a tv-s kontrolleres használatra van kitalálva, remek kis dolog, megtaláljátok a kliens jobb felső sarkában a gamepad alakú indító ikonját.

sok sikert.

[ Szerkesztve ]

(#4304) DeFranco válasza morfondőr (#4301) üzenetére


DeFranco
nagyúr

ahogy a kolléga is írja, azért az árért már inkább xbox kontroller, mert az tutira működni fog minden játékkal, az f710-re pedig nincs garancia, hogy mókolni kell-e majd emulátorral.

hörrr...

van rá garancia, sőt garanciább garancia van, mert az f710-be implementálták a full xinput supportot ÉS emellett tudja a directinputot is amit egyébként az xbox kontrollerek nem (kérdés, hogy van-e erre szükség, de tudja). kompatibilitás szempontjából tökéletesen édes mindegy, hogy logi f széria vagy xbox kar(ok).

ami miatt inkább az xbox pad felé dől a mérleg, az az, hogy az f710 vevője tud hülye lenni, időnként meg is döglik, cserébe az x360 pad analógja meg képes arra hogy egy idő után húz, meg kopik a karok felülete.

az ergonómia ízlés dolga, de tényleg kicsit jobb az x design de nekem f310-em van és szeretem.

én vezetékesben 50/50 logit vagy x padot vennék, amelyik olcsóbb, wirelessben x padot

(#4305) thotzoltan válasza DeFranco (#4303) üzenetére


thotzoltan
tag

Köszönöm a kimerítő választ...:) a TV megosztás nem az én kérdésem volt,de engem is érdekel..
ez pedig a saját drivere a kütyünek:Microsoft Xbox 360 Accessories

(#4306) morfondőr válasza thotzoltan (#4302) üzenetére


morfondőr
őstag

Ingyenesen csak illegális verzió van, amiről itt nem beszélünk. Egyébként ha kicsit utána keresgélsz, akkor akár 1000 ft környékén is be tudod szerezni az említett játékokat (az akciókat folyamatosan érdemes figyelni), de ez meg egy másik topik témája [link]

DeFranco: csak hirtelen az árára kerestem rá az f710-nek, nem tudtam, hogy támogatja az xinputot, így vissza is vontam a megjegyzést és kiegészíteném, hogy azt vegye a kolléga, amelyik jobban kézre áll neki!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4307) thotzoltan válasza morfondőr (#4306) üzenetére


thotzoltan
tag

Köszönöm,találtam legális programot,ami fut is rajta..Pl WorldWar..:) már sikerült is játszani a fiamnak,köszönjük a segítséget!

(#4308) wsanyi válasza Atla (#4273) üzenetére


wsanyi
aktív tag

Szia!

Az egy dolog, hogy te mit szerettél, akinek lesz, ő meg amazt szerette. Kinek a pap, kinek a papné. ;)

PC-hez kell, kérdés, hogy a PS-é megy-e PC-n. ;)

Az éltető nap mindig süt, még akkor is, ha néha nem látjuk, mert eltakarják a felhők, vagy mert éppen éjszaka van.

(#4309) The Feri


The Feri
csendes tag

Üdv!
Ismét én vagyok a vakoss gp-3925bk-al. Olyan problémám lenne hogy a dark souls 3 nem ismeri fel az adott kontrollert se az xpadder, se az x360ce nem használt, és nem tudom mit kéne tennem.
Előre is köszönöm a segítséget!

(#4310) Atla válasza wsanyi (#4308) üzenetére


Atla
senior tag

A Ps-padhoz trükközni kell bluetoothal, vagy csak kábelen megy, és a támogatottság se az igazi pc-n. Én xbox one s kontrollerre szavazok,a hozzá való vevővel.

(#4311) csabika0001


csabika0001
senior tag

Sziasztok

PC-hez szeretnék venni az alábbiak közül 2 db-ot (megoldható egyszerre két ilyen csatlakoztatása a géphez?). Kb ezeket nézegettem, ha esetleg van jobb ajánlott ebben az ársávban írjatok.

[THRUSTMASTER GPX]
[Logitech F710]
[Logitech F310]

Kompatibilisek ezek win 10-el? Nem sok információ van erről a neten.

(#4312) morfondőr válasza csabika0001 (#4311) üzenetére


morfondőr
őstag

Ha 10k fölött néznék kontrollert, akkor én biztos az xbox one irányítójára tenném a voksot. Vennék egyet csomagolva a vevővel és egyet külön, ami csak a kontrollert tartalmazza. Ez kb. 35k-ra jönne ki jelenlegi árakon.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4313) csabika0001 válasza morfondőr (#4312) üzenetére


csabika0001
senior tag

[link] és ezzel akár PC-n is tudok nyomulni ?

(#4314) morfondőr válasza csabika0001 (#4313) üzenetére


morfondőr
őstag

Csak ha veszel hozzá egy wireless adaptert: [link] BT-vel is megy, de ott csak egy kontroller ajánlott egyszerre, vagy egy mezei micro usb kábellel is használható. Ha vezeték nélkül akarod használni, akkor jobban jársz ezzel: [link] Egy adapter 8 kontrollert tud kezelni egyszerre, szóval csak egyikhez kell venned!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4315) csabika0001 válasza morfondőr (#4314) üzenetére


csabika0001
senior tag

Végül egy xbox one wirelles csomagot vettem PC-hez, nem bántam meg.
Nagyon minőségi cuccos a többihez képest.
Mik a legjobb játékok controllerrel ? (a FAR CRY 4 elég nehezen irányítható annál inkább maradnék WASD +egér kombónál)

(#4316) morfondőr válasza csabika0001 (#4315) üzenetére


morfondőr
őstag

Ha még nem igazán volt a kezedben kontroller, akkor első körben ne fps-el próbálkozz! Nagyon jó vele pl. a Witcher 3, Batman játékok, Assassin's Creed-ek, Tomb Raider-ek (bár ott néha kell célozni is), platformer játékok és autós játékok. De ahol lőni kell, ott is inkább a tps nézet, ami jobb pl. GTA5 is. Ha megszokod, akkor simán mennek majd az fps-ek is. Először én is bénáztam, de idővel rááll az ember keze és a kanapén elterülve sokkal kényelmesebb a játék is! :K

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4317) csabika0001 válasza morfondőr (#4316) üzenetére


csabika0001
senior tag

Igen valóban kicsit rá kell érezni. A rezgőmotorok mennyire zabálják az elemet? Pl DIRT rally nagyon rezgeti kicsit le is vettem belőle.

(#4318) morfondőr válasza csabika0001 (#4317) üzenetére


morfondőr
őstag

Természetesen eszi a rezgés az elemet, de átlagosan egy hetet ki szokott bírni, persze jó akksikkal. Nem merül gyorsan.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4319) Dzseno


Dzseno
tag

Sziasztok!
PC-hez szeretnék vezetéknélküli kontrolert venni elsősorban Mortal Kombat X-hez. Rögtön 2-dbot.(támogatja a PC-s platform a dupla kontrollert?) Mit ajánlatok? Kb 30k a max amit rászánnék a kettőre.
köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#4320) Dzseno válasza Dzseno (#4319) üzenetére


Dzseno
tag

Senki többet?

(#4321) morfondőr válasza Dzseno (#4320) üzenetére


morfondőr
őstag

Kicsit kell csak vissza olvasnod, látsz néhány tippet, én pedig mindenkinek az Xbox One kontrollert ajánlom!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4322) Dzseno válasza morfondőr (#4321) üzenetére


Dzseno
tag

Koszi! Esetleg linket tudsz dobni honnan érdemes?

(#4323) zolo96 válasza Dzseno (#4322) üzenetére


zolo96
tag

:)) http://www.argep.hu/product_2296570.html

(#4324) Allien


Allien
veterán

Jól tudom, hogy az Xbox One kontrollerhez nincs segéd szoftver, amivel "testre" szabhatom? Ez a progi csak az Elite kontrollerek sajátja? :B
Tervezek beszerezni egy Elite-t (pc-hez lesz), adapterem már van, és van egy eredeti kínai alap One-s modellem. :DDD

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

(#4325) zolo96 válasza Allien (#4324) üzenetére


zolo96
tag

A sima kontrollert csak minimálisan lehet testre szabni az alkalmazással.

[ Szerkesztve ]

(#4326) morfondőr válasza Allien (#4324) üzenetére


morfondőr
őstag

Windows Store Xbox Accessories(tartozékok)
Elitet részletesebben testre lehet szabni, de a simánál is van elég sok opció.

[ Szerkesztve ]

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4327) horvathpeter


horvathpeter
aktív tag

Sziasztok!

Pc-hez ami van One kontroller stick az működik One S kontrollerrel is?
Illetve a bluetooton keresztül van valami különbség a 2 kontroller között?

Köszi!

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#4328) hitvanyalak válasza horvathpeter (#4327) üzenetére


hitvanyalak
senior tag

Én úgy tudom csak az S a Bluetooth-os.

A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.

(#4329) Archttila


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Sziasztok!
Az XBOX ONE Wireless Play & Charge KIT-ben található akksira mennyire van rossz hatással, hogy ha egy ideig totál nem használom?
Pár hete bedobtam a fiókba és most teljesen le van merülve annyira, hogy be sem kapcsolt a kontroller...

Köszi

[ Szerkesztve ]

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#4330) Aadrich


Aadrich
újonc

Sziasztok!

Tegnap vettem GXT 540 kontrollert és sajnos egy olyan problémám van,hogy a bal oldali kar "jobbra húz".Ez alatt azt értem hogy ha elindítok egy tesztet és nem nyúlok hozzá a kontrollerhez akkor is jelzi,hogy jobb oldalra húz a bal oldali kar.(Ha fifázok akkor a focista néha,mondjuk elég sűrűn,elkezd magától jobbra menni).Esetleg valaki tud tippet adni hogy mit kezdhetnék ezzel vagy offoljam a kontrollert?

(#4331) morfondőr válasza Aadrich (#4330) üzenetére


morfondőr
őstag

Nem ismerem ezt a típust, de próbálj meg egy kalibrálást első körben. Ha ez nem oldja meg, akkor a deadzone-t (holtjátékot) lehet esetleg állítani, hogy a kar nagyobb mozgatásánál kezdjen csak el érzékelni, de ez bizonyos játékokban nagyon nem lesz kényelmes (mintha az egér csak akkor kezdene mozdulni, ha már 5 cm-nél nagyobbat húzol rajta). Ha a kalibrálás nem segít, akkor én vissza vinném gariba.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4332) Zola01


Zola01
tag

Sziasztok!
Xbox 360 vezeték nélküli kontroller és vevőegység megér 12.7k-t 2 év garival?
Néha jól jönne egy kontroller, de nem használnám minden nap.
Esetleg van valahol vezetékes olcsóbban?
Köszi!

(Oo\ SKYLINE /oO)

(#4333) morfondőr válasza Zola01 (#4332) üzenetére


morfondőr
őstag

Hát én 2k-val találtam olcsóbban vezetékest [link], így lehet jobban megéri a vezeték nélküli, viszont ha csak ritkán használod, akkor az elemeket ki-be kell majd pakolgatni. Kicsit drágábban kapsz Xbox One kontrollert, amit tudsz sima micro usb kábellel is használni, vagy bluetooth-al vezeték nélkül [link]

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4334) Zola01 válasza morfondőr (#4333) üzenetére


Zola01
tag

Köszi!
Végül egy Xbox one kontrollert rendeltem vezetékkel együtt 16.5k-ért.(most ingyenes a szállítás)
Sajnos vezetékes 360-ast nem találtam raktáron, és rendelni sem tudtam. Ez kicsit drágább volt, mint a 360-as de jobban szeretem a vezetékes megoldást, és így van lehetőség akár vezeték nélkül is használni majd.
Remélem bírja majd pár évig :)

(Oo\ SKYLINE /oO)

(#4335) J0shu4M1ll3r


J0shu4M1ll3r
senior tag

Sziasztok!
Nincs valakinek egy felesleges elemtartója (eredeti lenne a legjobb), amit nem használ?
Sikeresen kifolyt az elem, próbáltam megcsinálni, de sajna nem az igazi (pl. ragasztás miatt nagyobb a távolság, így az érintkezőhöz kell valami, ami lenyomja).
Néztem utángyártott tartót, de nem vagyok benne biztos, hogy jók a méretek, meg ha már egyszer veszek egy újat, akkor eredetit vennék.
Előre is köszi!

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#4337) Laci.M


Laci.M
senior tag

Sziasztok!

Visszaolvasva látom szinte mindenkinek ugyan az a kérdése, hogy "milyen kontrollert vegyek PC-hez, olcsón, de jól működjön". -> nos én is emiatt jöttem, de sajnos rá kellett jönnöm visszaolvasva, hogy olcsó húsnak híg a leve, így berendeltem én magam is egy Microsoft Xbox One S Gamepadot a MALL.hu-ról. Most eléggé jó áron van. Sajnos ezt az újabb fajtát nem találtam PC adapterrel együtt, csak a régi fajtát. (mindenkori legolcsóbb találat)

A réginek meg az új verziós gamepadnak kb ugyan az az ára önmagában, de időtálóbbnak gondolom megvenni szerintem az újabbat (a BT-val ellátott verziót), így emellett döntöttem.

Van egy gagyi 3 dolláros BT adapterem, először kipróbálom hogy működik azzal, ha nem jó akkor használom kábellel amíg nem veszek egy eredeti adaptert hozzá. Ha működik akkor örülök, ha nem akkor nem leszek csalódott, nem szereti a gagyi adaptereket. Árban 1300 Ft a különbség összeadva ha külön veszem meg a két egységet, vagy ha egyben(6500+14000 vs 19200) a jelenlegi árak szerint. Ennyit szerintem az újabb kontroller + a BT bővítési lehetőség szerintem bőven megér, illetve eladásnál is számít majd mindenképpen.

Mindenképpen beszámolok majd a tapasztalataimról.

Kis olvasmány azoknak akik most kezdenek keresgélni:
XBOX ONE kontrollerek összehasonlítása (angol)
Van, vagy ninccs BT? One vs One S

Illetve pár okosság morfondőrtől tanulva, hogy egyhelyen legyen meg:
Az Xbox 360 vevője 4 kontrollert tud egyszerre kezelni, a One-é pedig 8-at.
Bluetoothon maximum egy kontrollert ajánlott használni.
Az XBOX One kontroller precízebb, pontosabb mint a 360-é, árban viszont nem sok a különbség, így a ONE az ajánlott. One és One S között etéren nincs különbség, csak design és a BT, 3,5-ös jack.
Az Xbox ONE és One S kontrollerek felcserélhetők egymással, minden kompatibilis mindennel (BT-t leszámítva persze)
2 fajta adapter van a piacon, de csak külsőleg van különbség, funkciókban nem.
A fake xbox kontrollerek mind kerülendőek!

Remélem nem írtam nagy hülyeséget, javítsatok ki ha igen. Legközelebb ha idejön valaki 0 tudással (pont mint ahogy én voltam 2 napja még) akkor elég lesz neki ezt megmutatni. Persze a mondandóm eleje az árak változásával változhat, nem biztos hogy akkor is ez lesz a megfelelő választás.

Köszönet morfondőr a sok segítségért! :R

Aláírás

(#4338) morfondőr válasza Laci.M (#4337) üzenetére


morfondőr
őstag

Szervusz!
Örülök, hogy tudtam segíteni és remélem, hogy meg leszel elégedve az új szerzeménnyel! :R

Az összefoglalód jó lett, egy nagyon apró dologgal egészíteném csak ki: a 360 kontrollere masszívabbnak tűnik, mint a One-é. Hátha valakinek ez is szempont, pl. kisebb gyerkőcnek aki még nem tud rá úgy vigyázni, lehet inkább a 360-ast ajánlanám. Ezt leszámítva minden tekintetben jobb a One kontroller! ;)

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4339) mcs


mcs
veterán

Sziasztok!

Vásároltam egy XBox One kontrollert, amihez adtak pluszba egy bluetooth adaptert is, de a Windows 10esem nem tud mit kezdeni vele. Felismeri az eszközt olyan néven, hogy ,,XBOX ACC", de drivert kézileg sem tudok rá telepíteni. Mi lehet a gond?

(#4340) mcs válasza mcs (#4339) üzenetére


mcs
veterán

Na ez megoldódott. Win Update kellett neki. :)

(#4341) Laci.M válasza Laci.M (#4337) üzenetére


Laci.M
senior tag

Sziasztok,

Hozzájutottam ma végre a gamepadhez, és legnagyobb meglepetésemre működik a gagyi BT vevőmmel.
A típus egy tömeg CSR 4.0 az Aliról, 2$-ba került csak. Ezzel nem bíztatok senkit rá, hogy ilyet vegyen, de ha valakinek van elfekvőben otthon akkor megéri megpróbálni.

Eddig NFS Payback, GTA 5 pár perc-pár perc játék után azt mondom, hogy megérte, OK minden.

Nem él már a régi link, de ilyesmi típus (bár most drágább):
[link]

Ettől függetlenül lehet veszek egy eredeti vevőt, pláne ha asszony rávesz, hogy neki is kell egy kontroller.

Android:
Minden OK a Oneplus 5 készülékemmel is (asphalt 8-al próbálva), egy telefon tartó [link] már úton van.

Ti mivel használjátok a gamepadot? AA akksi, vagy akkupakk? Esetleg gyári kit?
Ezt néztem ki, 10 dolcsi alatt megúsznám (drága a szállítás).

[ Szerkesztve ]

Aláírás

(#4342) morfondőr válasza Laci.M (#4341) üzenetére


morfondőr
őstag

Ezzel nagyon sokáig bírja, és a gyári töltőjével 2-3 óra a feltöltés! :K

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#4343) benvolio válasza Laci.M (#4341) üzenetére


benvolio
őstag

Én Ikea-s Ladda akku-kal használom, "made in japan", ugyanaz mint az eneloop csak olcsóbban.

(#4344) Laci.M válasza benvolio (#4343) üzenetére


Laci.M
senior tag

Köszi, sejtettem hogy ez lesz a befutó, az eneloop minden fórumban nagy sztár (+Ladda). Kiváncsi vagyok meddig bírja majd a gyári Duracell elem amit adtak hozzá.

Aláírás

(#4345) Atla


Atla
senior tag

Én már nagyon megbántam ezt a Bluetooth-os dolgot.
Lehet h csak nálam van a bibi,de legtöbb játék lassabban fut,sőt akadozik szinte ha Bluetoothal használom
a gamepadot. Ráadásul egy két naponta elfelejti a windows, eltünik ,ujra kell csatlakoztatni.

Kábellel használva semmi gond,de nincs csak a telefon kábelem,és félek h megtörik.
Egyelöre használom inkább a 360 vezeték nélkülit,és keresek egy gyári vevőt a One S-hez.

[ Szerkesztve ]

(#4346) Ronam


Ronam
addikt

Sziasztok!

PS4 és PS3 joy-t lehet egyszerre használni laptopon? DS4tool fenn van most a gépen, kell még mellé valami, hogy a PS3 joy is menjen? Vagy a kettő együtt felejtős?

(#4347) Archttila válasza Laci.M (#4341) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Akkor azt mondod jobban megéri Aliról rendelni egy vevőt és venni egy alap controllert?

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#4348) Laci.M válasza Archttila (#4347) üzenetére


Laci.M
senior tag

Nem, én azt mondom, hogy nekem mákom volt, és működik a gagyi vevős megoldás. Másnak nem működik a gagyi vevővel. Nem nagyon van időm játszani, úgyhogy eddig csak kipróbálni volt lehetőségem. Írta valaki, hogy neki 2naponta eldobálja a BT-t.

Ha van kéznél BT akkor próbáld ki, de nem tudom érdemes-e heteket várni a BT-ra, és a végén lehet nem is működik.

Aláírás

(#4349) Archttila válasza Laci.M (#4348) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Értem köszi! Ez viszont nagyon tetszik :) [link] rendeltem is egyet.

[ Szerkesztve ]

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#4350) Sonja


Sonja
veterán

Érdeklődnék, hogy egy Xbox One S wireless controllert lehet-e használni egy bármilyen micro USB kábellel PC-hez (Linux alatt és nem Win alatt akarom használni)? :F Tud erről valaki valamit? Vagy próbálta? Azt tudom, hogy van egy Microsoft Xbox One Common Controller Wired típusú kontroller, amihez alapból tartozik egy micro USB kábel, de ha elég csak maga a konroller és egy bármilyen micro USB kábel, az olcsóbb lenne. :D

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Gamepad
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.