Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Szevasztok. Note 3-hoz mit javasoltok, nem fülbedugóst keresek, köszi szépen.
-
addikt
tegnap gazdagabb lettem egy Audio Technica ATH-CKN70-el. gyári weboldal
elfelejtettem vinni fülhallgatót Japánba, és visszafelé már nem akartam a légitársaság által adottal hallgatni az ipademet... szóval gyorsan vettem valamit. még szerencse, hogy ahova betértem ott legalább 50 (!) féle iem volt kitéve próbára, így gyorsan be tudtam lőni kb mi az, amire szükségem van.
hazafelé ugye szinte végig ment, de így sincs még benne csak 12-15 óra, szóval későbbre halasztanám az értékelést. a gyári gumi közepes, nem olyan gagyi és kemény mint amit a Xiaomi Piston II-höz kaptam, de nem olyan puha és kényelmes mint amit anno a Sennheiseremhez. Hazaérve kapott T400-as Comply-t, azzal még jobban izolál egy kicsivel, és sokkal kényelmesebb. (ezért jó, hogy 3-as csomagban adják a Comply-t, majdnem minden fülesemre jut egy )
nyak mögötti kábeles, és 90 fokban van megtörve a jack dugó.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
hobbyone
aktív tag
Eddig csodálkoztam, hogy miért nincsenek újabb Goldenears-es mérések.. Az angol oldalt nem frissítik, a koreai oldalon azonban:
http://ko.goldenears.net/board/index.php?mid=GR_Earphones&page=1
-
allein
addikt
válasz szentkuti11 #52058 üzenetére
Ja, értem. Ebben a topikban nem foglalkoztok a fejhallgatókkal, jó tudni. Köszönöm szépen
(#52059) contaxg - web szerint pedig earphone (füllhallgató)
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz allein #52064 üzenetére
A fülbedugható fülhallgatót szoktuk in-ear earphones füleseknek hívni. Az earbud earphones nem megy be a fülbe, hanem a fül külső, látható részén rögzül.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
hajbel
addikt
Sziasztok!
Az alábbiak közül, melyiket választanátok? Kb. egy árban vannak.
Philips SHE7055
Philips SHE8000
Sennheiser CX275
Sennheiser CX300
Sennheiser CX475 (30%-al olcsóbb a többinél)
Sennheiser MM70[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
p0lip
tag
Az összefoglaló Mikrofonos headsetek pontja alatt említés esik arról, hogy a Lumia még a régebbi (OMTP) szabványt támogatja. Viszont úgy tudom, a Lumia újabb sorozata már támogatja az AHJ kiosztást.
Az összefoglalóban található "bővebben" link is ezt támassza alá, illetve én is AHJ-s fülessel használom a Lumia 735-öt.
Nem kötözködés, csak ha valaki átfutja az összefoglalót, nem biztos, hogy a linkre is kattint, így meg nem egyértelmű.[ Szerkesztve ]
-
p0lip
tag
Igen, erre céloztam, csak az összefoglaló alapján könnyen úgy érthető, a Lumiák a régebbi szabványt támogatják, de lehet csak nekem nem volt egyértelmű a leírás ezen része. A lényeg, hogy az újabb Lumiák tudják az AHJ-t, na meg, hogy tényleg nem szőrszálhasogatás akart lenni részemről
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Piston 2 érdeklődnék, hogy milyen basszussal illetve méllyel rendelkezik, valamint egy fülhallgatóba
mik azok a tulajdonságok amik befolyásolják a basszus teljesítményt, mit kell nézni ?The easy day was yesterday!
-
werszomjas
addikt
Akik ibuygou-ról rendeltek piston-t szállításnál:
Paypal Package(Tracking No) $2.00
vagy
Free Airmail $0.00 -al rendeltétek?Megéri a 2USD pluszban, vagy csak lehúzás? Gondolok arra hogy a nyomonkövetés lehet csak náluk él, és itthon úgyse megyek vele semmire
üdv
-
eastsider
nagyúr
válasz werszomjas #52073 üzenetére
trackingnél nagyobb a sansza, hogy megjön
nemsokára megjön a VSD3S-em végre: (lendmeurears, singapore. dhl global)
2015.01.07
05:32
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
2015.01.07
13:32
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
2015.01.07
22:55
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2015.01.16
11:52
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Hi. Valaki meg tudná irni privatban honnan tudok hozzajutni legolcsobban egy Etymotic Er4-pt fulhallgatohoz? Illetve az S , és B utonevvel viselt mivel masabbak?
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
a segítségeteket szeretném kérni:
- Legfontosabb, hogy megszabjuk a stílust, hogy milyen irányzat, amit a leginkább hallgatunk, ha vegyes, akkor legalább pár műfaj felsorolásával segítsétek a tanácsadóitokat.
Rock, rap, house.
- Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább (izoláció, kiegyenlítettség, mélyorientáltság, V-kiemelés, részletesség, strapabíróság stb.)?
V-kiemelés
- Milyen árban gondolkozunk?
10e-20e ft
- Milyen kialakítást keresünk?
a, In-ear/IEM (hallójáratba helyezhető), esetleg Earbud (fülkagylóba ültethető) fülhallgatót.
b, Milyen kábelvezetésű fülest keresünk, fül felett átvezethető, vagy hagyományos megoldásút.
d, Van-e szükségünk mikrofonra, vagy távirányítóra?
Nincs.
- Ha pontos elképzeléseink vannak, akkor jöhetnek az egyéb kívánságok, mint például kinézet, azon belül is a szín, anyaghasználat, vagy speciális célokra való kialakítás, mint például a sportolás közbeni használat.Futáshoz kell, maradjon a fülben, természetesen kényelmes is legyen.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz Rabbitf_24 #52078 üzenetére
Vsonic vsd3.
-
jookomak
őstag
válasz Rabbitf_24 #52080 üzenetére
Soundmagic e10 nomono.hu-tól.
(Miért nem jó a külföldi rendelés?)
-
xmaas
őstag
válasz Rabbitf_24 #52082 üzenetére
Kb. 2 het szokot lenni a kiszallitas ha kulfoldrol rendeled ,de viszont erdemes kivarni mert olyan tipusokat tudsz beszerezni amik itthon nem nagyon kaphatoak illetve jobbat tudsz venni ugyan azert a penzert mint amit itthon megvehetsz
-
contaxg
veterán
Fej-, és fülhallgatós találkozó kérdőív
A fülhallgatós csapat részéről elhangzott egy kérés, hogy a vasárnap jobb lenne, mert a közösség egyik prominens tagja akkor érne rá és nagyon el szeretne jönni. Reméljük többeknek is jó a rendhagyó vasárnapi szervezés.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
pockos13
aktív tag
A Soul márkáról mi a véleményetek?
Vagy az is csak egy divatmárka?[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Mégegyszer megkérdeznem ha mar szakmai topicban vagyok , honnan tudok beszerezni egy audio technica ath-ck10 fulhallgatot ?
-
BigBlackDog
veterán
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! JVC HA-FX101-hez keresek valami normális illesztéket, sajnos a bal fülembe a hozzá kapott gyáriak nem igen passzolnak bele... Esetleg tudnátok javasolni valami normálisabb illesztéket?
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Nigér
őstag
Ezt most találtam, hátha érdekel valakit: Új Maxell fülesek.
-
nbence94
tag
igencsak kecsegtetőnek tűnnek, de bármennyire kedvelem a Maxell cuccokat, szerintem ez nem lesz befutó termék. a honlapon 2013 van kiírva, tehát nem új a dolog, csak itthon ahogy nézem nem kapható. oké, hogy prémium, meg minden, de hogy sehol se lehet itthon kapni? a másik az ára, külföldi honalpokon 60£ felett van. kicsit túlárazottnak érzem, nemhiszem hogy van releváns piac rá. aki nemnagyon ért hozzá, de igényes, talál magának 10E Ft alatt-körül nagyszerü füleseket. aki jobban ért hozzá, az meg nemhiszem hogy vevő ilyen startup új dolgokra
-
malphitee
senior tag
válasz BigBlackDog #52089 üzenetére
Nem arulnak se ebayen se amazonon ath-ck10 -et.
-
malphitee
senior tag
válasz BigBlackDog #52095 üzenetére
Itthon biztos nem lesz mivel mar 3 eve nem kaphato . Hasznaltat meg nem veszek. Ugy nez kibaz audio techncia ath-ck10 mar nincs kereskedelmi forgalomba sehol a vilagon. Sajnalatos.
-
szomjas
csendes tag
sziasztok
nekem egy xears XE200Pro-m volt míg el nem hagytam sajnos(nagyon jó füles volt 2 évig használtam naponta)Szeretnék venni egy másik fülest,mit tudnátok ajánlani ami hasonlóan szól?Mivel a xears drága(kb 70euro+posta) árba kb10-17ezer körül gondoltam.Az összefoglalóban láttam az - Audio-Technica ATH-iM50 tényleg jók a bassusai,hol lehet itthon kapni? -
AeSDé Team
őstag
Ismertek itt olyat aki felvásárol és javít rossz füleseket? A régi Alcatel WH82-őm megérezte hogy jön az új MH1C és le fogom váltani őt, ezért cserébe bekrepált a jobb oldali hangszóró. Nem kábelhiba, teszteltem egy másik füles hangszórójával és azzal jó.
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
válasz AeSDé Team #52098 üzenetére
Több mint valószínű, hogy megszakadt a lengőtekercs bekötése, ami a membránnal együtt mozog. Nagyon macerás lehet javítani, szerintem senki nem vállal ilyent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest