- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Vezetékes, earbud fülhallgatóból mi ajánlott jelenleg? Viszonylag idősebb embernek lenne, leginkább videónézéshez, rádió- és zenehallgatáshoz. Androidos telefonhoz lenne használva, ha esetleg számít a mikrofon miatt. Itthoni beszerzés jó lenne.
Korábban hallottam Apple EarPodsot, ami meglepően jó hangú volt a kialakításához képest. Kérdés, hogy ez Androidos telefon esetén is működőképes teljesértékűen? -
BigBlackDog
veterán
SENFER 4in1 nevű csodával van valakinek tapasztalata? Pár hónappal ezelőtt már kérdezett valaki erről, de akkor csak általánosságban volt jellemezve a az aktuális "kínai hibrid áradat".
-
BigBlackDog
veterán
Összefoglalóban van részletesebb leírás.

IEM (In Ear Monitor): A fülhallgatók manapság legelterjedtebb kialakítása, hallójáratba hatoló szilikon vagy szivacs illesztékkel, ami jobb hangszigetelést biztosít, és jobban átadja a fülhallgató hangját (különösen a mély hangokat).
Szintén az összefoglalót olvasgatnám a pontos típus kiválasztásával kapcsolatban is.
Szerintem ilyen árban SoundMAGIC E30, E10, Vsonic VSD3(S), Xiaomi Piston 3 lesz esélyes, hogy előfordul aprón. -
BigBlackDog
veterán
Összefoglalóban szereplőkkel kapcsolatban van valami gondod? Vagy miért pont erre esett a választásod?

Szerintem sok embernek -a topikon belül- nem lesz tapasztalata az említett típussal kapcsolatban.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Nem kicsi azért a mérete!

-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Szóval kicsit hallgattam. Szerintem nem rossz. A kábel sem annyira vékony, viszonylag strapabírónak tűnik. Mélyben gazdag, meleg hangja van, de van közép és magas tartomány is. Izolációra eléggé korrekt, kényelemre sem rossz. 5-6e Huf környékén megéri szerintem.
De kíváncsi leszek Bodz véleményére is, én már relatív régen füleseztem.

-
BigBlackDog
veterán
Megjött a Tennmak Pro.

-
BigBlackDog
veterán
Erről valami vélemény? Esetleg valaki nem akar kici, occó, random fülest venni?
Fülestaliig van még idő, szerintem ide is érne... -
BigBlackDog
veterán
Most nézem, hogy aprón van egy GR07 elég jó áron. Ha valaki pont ilyenre vágyna, az elég jól járhat szerintem.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
A legtöbb review-ot szerintem nem lehet komolyan venni (sok a szponzorált oldal, meg aztán kérdéses, hogy mekkora a merítés, mennyire tág a tesztelő által hallott fejesek halmaza, mihez viszonyít). A hifis körökben mozgó felhasználók véleményei véleményem szerint többet érnek (pl. Head-Fi). De nem hallottam én sem azt a fejest, így nem mondok semmi rosszat/jót róla. Csak kíváncsi voltam, hogy egy általánosságban jó hangú fejeshez képest hol áll.
Most látom, hogy ez a füleses topik, úgyhogy ez itt eléggé off.

-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Szerintem szimbolikus jelentéssel bír az a szó.
Ha jól emlékszem, lehet e-mailes értesítést kapni, ha felveszed a topikot a kedvencek közé. Ezután lesz a topik címe mellett egy boríték ikon. Ha minden igaz, akkor azzal lehet bekapcsolni az emailes értesítést az új hozzászólásokról (kifejezetten a válasszal kapcsolatban szerintem nincs ilyen lehetőség).
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Szerintem még aktuális lesz, megköszönném a lehetőséget!

Hangban azért relatív több mindent is elfogadok, de lehetőleg nem az erőteljes V hangzást keresem. Legyen szellős, részletes és ne legyen semelyik tartomány se nagyon kiemelve. Most éppen fülest nem használok, de volt már pár példány a fülemben, eléggé sok mindent sikerült már hallanom, de eddig egyik sem elégített ki hosszabb távon. Na jó, valószínűleg lett volna olyan is, de bőven a 100+-os kategóriában.
Fejesek közül leginkább a Beyerek karaktere jött be, ha ez esetleg jelenthet valami referenciát.

-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Valakinek, nincs véletlen egy meghallgatható példánya ebből a Yamaha EPH-100-ból? Most már kezdek nagyon kíváncsi lenni.

-
BigBlackDog
veterán
Mármint milyen szempontból a legjobb?
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Hát, az MSR7, illetve a 600-as DT880 közül biztosan az utóbbit választanám. De!
- A 600 Ohmos Beyernek kell egy tisztességes erősítő. Az eddigi tapasztalataim és ízlésem szerint a csöves vonal fekszik legjobban ennek a fejesnek, legalábbis -egy bizonyos- csöves erősítővel a legszimpatikusabb a hangja számomra.
- Az az ATH alapból nem az esetem, számomra túlzottan populáris hangképű. Viszont sok embernek bejön, szóval szerintem érdemes meghallgatni mindenképpen.
- 600 Ohmig támogatja spec. szerint, de én mindenképpen rápróbálnék, hogy a gyakorlatban mennyire működik ez teljes értékűen.
- A DT880 egy félnyitott fejes, szóval utcán, tömegközlekedés esetén nem nagyon lehet szerintem használni értelmesen.Az MSR7 mellett még szerintem hallgass meg egy 80, vagy 250 Ohmos DT770-et, illetve a zárt ATH-A szériából valamelyiket (A500(x)/A700(x)/A900(x)). Nyitottakat, félnyitottakat nem ajánlanék, mivel gondolom telefonról való hajtás miatt nemcsak otthon a szobában lenne használva. Ha mégsem így van, azért kitágul a lehetőségek halmaza.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Szerintem inkább hallgasd élvezettel a zenét rajta és ne görcsölj ennyit a színmélység és az impedancia kapcsolatán!

Egyébként, meg jó eséllyel a nagyobb erősítés = nagyobb torzítás esete fog bekövetkezni (mivel ideális erősítő nincs a gyakorlatban), bár valószínűleg nem fogod meghallani.
32 bithez van zenei anyagod is? Mármint olyan felvétel, ami tényleg 32 bites és nem csak a CD-ről lett lehúzva 32 bites flacba. Mondjuk én a 24-32 bit között komolyabb rendszereken sem hallottam különbséget, de nekem nem túlzottan kifinomult azért a fülem hifis körökben.
-
BigBlackDog
veterán
De mi a kívánt hatás?

-
BigBlackDog
veterán
Csak írtad a BT fülest is. Mondjuk ezt a jelszintes játékot, meg a szükséges eszközöket még mindig nem értem, de legyen ez az én "fogyatékosságom"...
+1 (#64174) f4lcon hozzászólására. Inkább az a kérdés, hogy mi a gond az IE7-tel, hol érezted kevésnek (akár hangban, akár kényelemben, akár izolációban), vagy mi volt az ami nagyon tetszett benne. Illetve, ha esetleg még hallottál más füleseket (fejeseket), akkor írhatnál arról is, hogy melyiknek jött be a hangja, melyiknek nem és miért?
Egy másik fontos szempont, amit nem láttam, hogy írtál volna, hogy milyen zenéket hallgatsz?
-
BigBlackDog
veterán
"...és csak 16 Ohm -os az Imp. értéke (ami sajnálatos)..."
Miért? Hogyan hallod ezt?
Bluetooth füles mellett édesmindegy, hogy milyen DAC van a telefonban szerintem, úgysem fogja használni. Ha kábeles is jó lesz és nincs felső árhatár, akkor vegyél egy Westone W40-et (azzal szerintem nem fogsz rosszul járni, bár a telefon nem hozza ki belőle a maxot).
Ha kicsit racionálisabb ársávban akarsz választani, akkor esetleg egy GR07-et hallgatnék meg. Vagy esetleg csak az itthoni beszerzés játszik?Mondjuk nem teljesen értem az általad leírtakat. Miért akarod a legmagasabb kimenő jelszint elérését?
Egyébként imped
eancia, ha jól tudom.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Egyébként visszatérve az eredeti kérdésedre is most pl. a Soundmagic E50-E80 (ízléstől függően) jutott eszembe, ami itthonról is elérhető.
-
BigBlackDog
veterán
Nem is teljesen azt mondanám, hogy nem tetszik, csak olyan árban én nem azt választanám. Persze megértem, a márka miatt feljebb kúszhat az ár, meg aztán itthon is forgalmazzák hivatalosan, gondolom még ez is rátesz. De azért az összegért nem sok pluszt ad számomra egy jobb audiokimenettel rendelkező telefonhoz képest se hang, se szolgáltatás terén.

-
BigBlackDog
veterán
Szerintem ne vedd át, ha teheted.
Annak az áráért, illetve a fülesre szánt összegért együtt talán jobb fülest kapnál, amit adott esetben egy Sansáról meghajtva még mindig jobb végeredményt érnél el, mint az X1-el. De ez csak a saját véleményem. Főleg, ha csak itthon kapható füles játszik. -
BigBlackDog
veterán
Külföldi forrásból is jöhet?
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Na jó, de ez a bank hibája, sajnos nem a külföldi rendelésé.
Gondolom a bank tud nyilatkozni az ügyben, hogy mikor kerül feloldásra.A saját tapasztalataim ezzel teljesen ellentétesek, és a mások által írt vélemények alapján sem ez a jellemző, szerintem nem szabad általánosítani.
Tudom, hogy rossz a kezdeti negatív tapasztalat, de szerintem el kell vonatkoztatni ettől.A Piston 3 hangja két okból lehet fos a Te véleményed szerintem. Vagy a füles hibás, ekkor a garanciális csereigény jelentheti a megoldást, vagy pedig más az ízlésed. Eléggé sokan hallották már azt a fülest -a topiklakók közül is- és általánosságban tetszik a hallgatóknak abban az árkategóriában emlékeim szerint. Korábban írtad is, hogy előjön a rendes hangja, ha benyomod az egyik gombot (átalakító hiánya miatt kell ezt megtenni), szóval gondolom, hogy a rendes hangjával van gondod akkor.
(#63640) korpicschess: Persze, szerintem is az, de annyiért nem nagyon hallottam még populárisabb, jobb hangzást.
Szóval (elsősorban a külföldi) árához mérten mondom ezt. Persze, ha valakinek nem kell a populáris hangkép, akkor lehet más, jobb megoldás is. A Piston 2 szerintem sokkal szörnyűbb volt. -
BigBlackDog
veterán
"Jelenleg várok kínából egy Chuwi HI 10 tabletet"

Egyébként miért van eleged, ha szabad kérdeznem?
Pedig itthon eléggé korlátoltak a lehetőségek. Ha esetleg nem mersz/tudsz rendelni, akkor itt PH-n is van lehetőség rendeltetni külföldről, aprón keress rá, hogy ki vállal ilyen közvetítéseket!

-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Használható, de számolni kell a rosszabb hangminőséggel, esetleges hallható torzítással. Komolyabban még nem mentem bele a témába, de ha jobban belegondolok, nem annyira meglepő. Ha jól sejtem a szoftveres EQ-nál frekvenciasáv szerinti kiemelésekhez a bemenő hanghullámot ("streamet") első körben fel kellene bontani különböző frekvenciájú hullámokra (pl. fast Fourier transzformációval), amik összegeként előáll az eredeti kimeneti jel. Az így kapott különálló, frekvencia szerinti hullámok amplitúdóját módosítjuk az EQ-ban megadott beállításoknak megfelelően, majd ezeket összeadva megkapjuk az EQ-zott kimeneti jelet. Az eredeti jel elvileg előállítható véges számosságú harmonikus összegeként, de sejtésem szerint ezt csak jó, vagy kevésbé jó közelítéssel oldják meg a gyakorlatban a különböző hatékonysági okok miatt. Szerintem egy telefon szoftveres EQ-ja inkább a kevésbé jót fogja megvalósítani, így kapásból már keletkezni fog némi veszteség csak emiatt. Szóval én nem csodálkoznék a hallhatóan rosszabb eredmény miatt.

Persze ez csak a saját véleményem, mivel nem szakmabeli vagyok, simán megeshet, hogy erősen hiányos a tudásom ezen a téren.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Egy boltban biztosan lehetett venni Budapesten, de most éppen az üzemeltető céggel szemben, ha jól látom, költségvetési csalás megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást.
Szóval itthon nem biztos, hogy fogsz kapni. Milyen méretben kéne? Ha nem a legkisebb, SS méretben, akkor lehetséges, hogy egy olcsóbb Sony fülessel, amihez adnak egy garnitúra illesztéket, könnyebben megoldod a problémád. -
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Szinte biztosra veszem, hogy nem volt megfelelő méretű a szilikon illeszték, vagy nem nyomta be megfelelően. Mennyire izolált neki, mennyit hallott a külvilágból?
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Ki kéne próbálni!
(Magyarul szerintem nem sokat, még!) -
BigBlackDog
veterán
Rock It R50-et ne sajnáld, mélyben eléggé hiányos szerintem. A 425 kényelmes, meg stapabíró, de eléggé vékonyka hang. A Creative InEar3 viszont jól szól szerintem. A HF5-öt nem ismerem. Én még esetleg a VC1000-et venném fel a listára, ha valahol még elérhető.
-
BigBlackDog
veterán
"A VSD3, illetve VSD3S között szerintem csak a mélyek mennyisége a különbség."
Annyival akkor kiegészítem, hogy értelemszerűen a VSD3-ban több a mély. Szerintem a VSD3 mélyek mennyiségében a P3 és a P2 között lehet. A P2 számomra már élvezhetetlenül sok mélyet adott, a VSD3 azért bőven az elfogadható kategória volt számomra.
-
BigBlackDog
veterán
Térben emlékeim szerint többet tud a VSD3(S) a P3-hoz képest. Mélyek mennyiségét tekintve kb. a P3, illetve a VSD3S azonos szinten van, ha jól rémlik.
A VSD3, illetve VSD3S között szerintem csak a mélyek mennyisége a különbség.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Mit hallottál még ilyen árkategóriában (pl. Vsonic, Soundmagic)? Mihez tudnád hasonlítani a hangképét, hangzását?

-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Ott (már) nem hallgatok zenét, inkább megpróbálok beszélgetni.

-
BigBlackDog
veterán
Én már átmentem a fejeses világba.

-
BigBlackDog
veterán
Ha jól sikerült kivennem egyarmatúrás a jószág. Mondjuk én félnék, hogy mélyek tekintetében eléggé soványra sikerült. Árban 12-13 Huf környékén van, ha jól látom. Ennyit tudtam összeszedni így hirtelen.
Látom, csak nem elég Neked a Tenore, csak mész tovább az armatúrák felé.

-
BigBlackDog
veterán
Még nem. Valamire készülsz esetleg?

-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Nem tudom, hogy hova kéred a postázást (gondolom nem Budapest környékére, mert ez esetben a személyes átvétel is játszana), de nekem Magyarország területére ingyenes szállítást dob (feltéve, ha banki utalással fizetek). Szóval szerintem belefér így a 10e Hufba. Egyébként miért ennyire fontos a szín, ha szabad kérdezni?
-
BigBlackDog
veterán
Szerintem ne a szín alapján válassz, úgyis hallgatni fogod, nem nézni!
Most az akciós (Nomono) Soundmagic E10 is beleférne a keretedbe, ami azért hangba előrébb van már az ES18-hoz képest szerintem. -
BigBlackDog
veterán
Esetleg ez? A strapabíróság azért kérdéses, de átlagos használat mellett szerintem nem lenne probléma.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Az a kérdés, hogy mit választottál, mielőtt nekiálltál megírni. A "A CÍMLAPRA SZERETNÉK ÍRNI!" vagy a "SZEMÉLYES BEJEGYZÉST SZERETNÉK ÍRNI!" opciót?
-
BigBlackDog
veterán
Építési minőségben talán a Piston 3 előrébb van szerintem. Hangminőség jó kérdés, régen hallottam őket, de emlékeim szerint talán a P3 kiegyenlítettebb (de még mindig V), mint az ES18. Ez elektronikus zenénél nem biztos, hogy előnyös meglátásom szerint (bár én soha nem hallgatok olyat
). -
BigBlackDog
veterán
Szerintem a géppel van a gond. Minden hangerőcsúszkának az ura vagy (lejátszóprogram, windows)? Milyen hangkártyát, lejátszót használsz?
-
BigBlackDog
veterán
Milyen fülhallgató ez? Igen, léteznek fül/fejhallgató erősítők, amitől "hangosabb" lesz.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Én is, én is!
Valamire kíváncsi vagy esetleg a fülessel kapcsolatban? -
BigBlackDog
veterán
Ha abból indulok ki, hogy milyen hangja van a G4-hez adott fülesnek, akkor egyáltalán nem lenne felesleges a Piston 3 szerintem.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Szerintem igen. Hangját tekintve legalábbis biztosan nem érzem, hogy megütné.
Viszont, ha belefér árban és a külföldi rendelés tekintetében is, akkor +1 a Zero Audio Duozára részemről is (bár méretre és kinézetre érdekes jószág)!
-
BigBlackDog
veterán
Azért látok némi esélyt, hogy olcsóbban is megúszhatja. Ha nem kellenek a mélyek annyira és szereti a részletes, analitikus hangot, akkor pl. szerintem a Tenore is jó választás lehet, árához képest az sem rossz. Mondjuk ezt pont ne Neked akarjam elmagyarázni, úgysem hiszed el.

De az igaz, hogy a GR07 összességében azért előrébb van, általánosabban felhasználható. -
BigBlackDog
veterán
Szerintem nem, az RHA az eléggé V volt számomra a GR07 után. És részletekben sem ugyanott van. Cserébe az RHA jobb minőségre egyértelműen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Drágán add a képeket: rendereken a Xiaomi 17T
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Renault, Dacia topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- További aktív témák...
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Sony Playstation Okosítás / Szerviz - TMR, Hall effect szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondoltam, hogy nem túl sok eséllyel indulok. EarPods mellett felkerült a listára a SoundMagic EP20-EP30 és a Baseus Encok H06 is. Utóbbiról egész jókat lehet olvasni és árban sem vállalhatatlan.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondolkozok én is egy ilyen beszerzésén, eddig sokan dicsérték, de azért az ára miatt nem szeretnék a láthatatlanba beleruházni.

Most az akciós (Nomono) Soundmagic E10 is beleférne a keretedbe, ami azért hangba előrébb van már az ES18-hoz képest szerintem.