- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Szuper, várjuk a beszámolót!!
Csak egy gondolat... nem mindegyik C-type telefon adja ki a hangot az USB csatlakozón keresztül (pl ha van rajta jack , nincs is szükség rá). -
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Egyet?

De nem is ez a lényeg, hanem a füles zéró bejáratással is teljesen hallgatható. Olyasmi a hangja mint a Final Audio zárt fejesének, amit mostanában hallottam (finoman meleg, kellemesen nyílt, színes (de nem színezett) és dinamikus. Egy kicsit bénáztam a behelyezéssel, de végül is kényelmes, ami azért szokatlan, mert a Shure 530 óta nem volt ekkora bigyó a fülemben, de az legalább kényelmetlen is (büntiből a fiókban porosodik)

A kábele cserélhető, de oda még nem jutottam el, hogy miként mert vmi jazzt hallgattam vele a rádióból és ez teljesen lekötött. -
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Nincs többé Byron, aki talál még valahol az ne sokat gondolkozzon
(#79958) monti0222w
Beszélnünk kellene Mester!

(#79954) atti29
Kaptam a napokban NuForce árlistát és abban nem szerepelt az EDC3 -
contaxg
veterán

Azért ez piszok jól néz ki (Fiio FH5)

-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Ez a KC06A, ezt vedd meg (próbáld meg módosítani a rendelést)

-
contaxg
veterán
Megvetted életed legjobb fülesét!
A mai napig mondogatják a népek, hogy szerették/szeretik a hangját. A SM E80-nal van egy ligában, de szerintem annál jobb (mások szerint nem, de úgyis nekem van igazam
)
Legyen sok örömöd vele, jól döntöttél!!
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
A sajátomat oda tudom adni pár napra, vagy odaadom Sheratannak ha jön vmikor
. Lehet, hogy Ő közelebb van hozzád. Ebben azért van mély, de múltkor mutattak egy olcsóbb AT fülest ami szerintem nagyon rendben volt, csak éppen kifutó modell... Na abban több volt a basszus és nem volt kellemetlenül sok, csak úgy OTT volt. De jó volt és 20k alatt lehetett utoljára kapni.sz_gabor555
Örülök, hogy elégedett vagy! Végül is ez a lényeg...
Ha viccesre venném, vehetném
akkor kiragadnám az "úgy szól mint az állat" részt az írásodból aszondanám rá, hogy: "Pénz beszél, kutya ugat." 
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Nem tűnt fel. Egy iPhone-ról mutatta valaki vmi pörgős zenével.
Lehet, hogy hosszabb meghallgatással kijött volna amit írtál...(#63114) K1LLMy53Lf
A KC06A az tök jó kamarazenére és jazzre, nagyzenekarra, stb. ( a kategóriáján belül). Zúzos dolgokkal is el van, de alapvetően nem az az erőssége. Egyébként a KC06A nem headset így most ez nem is volt ajánlható.
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Sennheiser Momentum in-ear a Média Markt vevőbarát csereprogramban
Gyors, energiával teli hangzása van. Barok kamaramuzsikához mást vennék, de minden másra No1! -
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán

Unitra!!

-
contaxg
veterán
Még nincs sok tapasztalatom vele, a véleményemet anno a gyártó kommunikációjából szűrtem le. Pár hete viszont aktívan használom. Az E50 be is került a fiókba....
A hangja nekem tetszik. Az E50 ehhez képest dúsabb közép mélyben, de az Ostry mélyebbre megy. A tere ami engem megfogott. Az átlagnál egyértelműen jobb. A gyárilag felrakott illeszték ráccsal van ellátva, amitől van egy kis roll-off a magasokban, de ha ezt kicseréljük a magasok megjönnek.. Eddig én boldog vagyok, bár egy ici-picit flexel, de csak a berakáskor jött ez elő nekem, hallgatás közben nincs vele macera. A felbontása sem rossz, mert olyan részleteket hallok vele amit eddig még más fülessel nem sikerült. A kényelme elég jó átlagnál jobban szigeteli ki a külvilágot. A kábele átlagos, a kivitele, kidolgozottsága nagyon pöpec.
-
contaxg
veterán
a jó izolációról jut eszembe, hogy múltkor nem hallottam a boltban mikor bemondta a hangosbemondó, hogy megnyitották a szomszéd kasszát..Én meg ott álltam, előttem egy ideges vevővel és lefagyott pénztárgépet nyomkodó alkalmazottal...közben akik utánam jöttek már a kijáraton kívül voltak.
mindeközben a Bartók rádió kellemes háttérzeneként duruzsolt a fülembe. 
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
..a lapos kábelt nem ajánlom különösebben..nekem eddig csak gondom volt velük.
-
contaxg
veterán
jo aron van de eleg vegyes vrlemenyek vannak rola a neten.hallani kene...
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Két napja egy Ostry KC06A-t koptatok. Bejáratás kell neki, nem tudom mikor lesz vége....Amit már most el tudok mondani, hogy soha nem volt ennyire illeszték kényelmes mint ez a gyári M, mivel általában mindenhez S kell. Lépés, kábel zaj alig és borzasztó kényelmes.Sajnos a telcsim kevés hozzá, hogy komolyabb véleményt mondjak róla, de tulajdonképpen ez is egy vélemény.

-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
szét izzadják az agyukat csak vmi eredetivel jöjjenek elő

-
contaxg
veterán
Osztrákok???

Gutten morgen Beijing!
-
contaxg
veterán
Van esetleg egy Shure KSE1500 fülhallgató próbára?
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Nem baj hogy nem értesz egyet

Tudod, köztünk az a különbség,hogy én nem elméleteket gyártok
Tudom, hogy azok a vevők akik komolyzenét hallgatnak milyen készülékeket vásárolnak és tapasztalatom szerint 99%-ban mások is hasonló megoldásokat keresnek erre a problémára.
Általánosságban elmondható,hogy ha valaki mond három előadót egy életkort, annak igen jó eséllyel megmondható, hogy mi az aminek örülni fog...EQ nélkül 
#58022) monti0222w
Nem tudom,még soha nem hallottam
#58021) tipuka
Ezt én nem mondhatom meg, de mindenképpen járj sokat élőzenei programokra. PL.MÜPA, Zeneakadémia -
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
cserélj illesztéket

-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Az Ostry új füleseket dob a piacra hamarosan. A KC08-at már igen jó eséllyel meg tudjuk majd tapogatni a fülestalálkozón, de némi esély van arra, hogy a KC07 is elérhető lesz addigra.

-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
ott a pont az ultramicro driver unit zavart megszerintem
-
contaxg
veterán
Köszi, hogy kipróbáltad! Annyit hozzátennék, hogy ezek új, bejáratatlan fülhallgatók aminek a hangja változni fog.

(#57611) vicze1
A tenor egy azaz 1 armatúrás konstrukció(amit én kerülnék) a basso 1db dinamikus hangszóróval van szerelve.Ezért is lehet, hogy egy-két példány flexelhetett. Emiatt egy kicsit "koszosabbnak" tűnhet a hangja,de valószínűleg hallgathatóbb hosszútávon.#57618) Simi-San

-
contaxg
veterán
Én a carbo basso-t venném.
Ne kérdezd, hogy miért, de általában igazam van!
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Wave lemezbolt - Révai köz
A Bazilika mögött.. mindegyik SoundMAGIC-ot meg lehet itt hallgatni.(#57591) kemcso
Igen ebben a dollár árfolyamban van igazság.Az hogy minőségi panaszok vannak az sok esetben nem a gyártó hibája.
A felhasználok rossz szokásai legtöbbször a hiba oka.Van akinél kipurcan fél év alatt egy füles a másik meg évekig azt használja gond nélkül. Persze a "de én nagyon vigyáztam rá" tulajok meg ki vannak akadva, ha nem adnak neki azonnal egy újat. Nem hiszem hogy lényeges romlott volna a Vsonic-ok minősége. Nem érdeke a cégnek, hogy rosszabbat gyártson.
-
contaxg
veterán
Elég közel van a kettő. Amikor én hallottam, akkor még 11k volt az E30 és a kb 3X-os különbözetet nem éreztem indokoltnak. A GR07-et csak akciósan vagy rebrandelve lehet érdemes megvenni 50 dollárért (Bodz éppen társat keres a vásárláshoz!). De mondjuk egy ie800 mellett valóban bomba vétel.

#57585) bucsher
OK
(#57580) Cold5
Az hogy miről tesz fel képet az egy dolog
Hogy utána mit küld el az egy másik dolog.
#57587) Tulku
Ezt ma már mások is megoldották homogénebb karakterrel
Talán még jobban is. -
contaxg
veterán
Én eccer hallottam a GR07-et egy talin ha igaz és az a hibája, meg volt, mint minden Vsonic-nak, hogy nem volt homogén (nekem) a hangképe. A magas tartománya mintha külön lett volna és egy picit éleske is volt. Jól emlékszem, hogy ilyen?
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Holnap lesz Fiio EX1-em...kifáncsi vagyok

-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Srácok az Ostry-t szerintem ne ajánljátok senkinek. Gyári szinten kb. 10-15%-os meghibásodással számolnak. Szerintem borzasztó sok...
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak én ilyenkor bemutatom, hogy itt ennyi és ennyi és kérném ennyiért. Ekkor rövid eszmecsere szokott következni a boltvezető és az eladó között és ha normális céget hozol fel, nem faluvége webshopot simán belemennek. Így vettünk tévét, mikrót és utoljára porszívót is.

mindeközben a Bartók rádió kellemes háttérzeneként duruzsolt a fülembe.

(felvettek vmi jegyzőkönyvet?)