Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40786) dudika10 válasza vasii (#40785) üzenetére


dudika10
veterán

Az, hogy eltöröd a kábelt, nem garanciális probléma. Próbáld ki mit szól a biztosító ahhoz, ha nekimész egy oszlopnak, és követeled, hogy fizessék ki a kárt. Ki fogak röhögni.

Garancia arra van, hogy gyárilag hibás készüléket ki kelljen cserélnie a boltnak, illetve a tervezési hibából (pl.: Xears driverflex) keletkezett problémákkal is el kell számolnia a gyártónak.

A csatlakozók nem tervezési hibásak, a legtöbb modell esetén nagyon pontosan meg vannak tervezve úgy, hogy egy bizonyos idő után a fülhallgató használhatatlanná váljon. A gyártó abból él, ha Te vásárolsz, és Te akkor fogsz vásárolni, ha az előző tönkrement (ez minden területen így néz ki, ahol mégsem, ott súlyosan meg is fizettetik ezt veled).

Thomas azért cserélte ki bármivel, mert ez volt a legkisebb macera, és nem pedig azért, mert garanciális probléma, ahogy az MM-ben is azért cserélik ki, mert nem értenek hozzá, nem érdekli őket (az eladót semmilyen érdek nem fűzi ahhoz, hogy ne cserélje ki) és kerülik a konfliktust (mint minden normális ember).

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.