Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14149) Xabi78 válasza Quent1n (#14147) üzenetére


Xabi78
aktív tag

Azért ez kissé elrugaszkodott a valóságtól. Azért, hogy esetleg majd valamikor, 3-4 év múlva majd megéri, senki nem csinál ennyire kockázatos üzletet. Az üzletért bérleti díjat fizetsz, az alkalmazottaknak is nem keveset, plusz ilyen fülesekből a mintadarab az bukó, ha van mondjuk 40 darabod átlag 20.000 forintért, az már 800.000. Ez mikor jön be? A raktárkészletről és a berendezésről nem is beszélve. Plusz 2 alkalmazott az minimum havi kb. 400.000 forint kiadás. És még nagyon vékonyan számoltam. Ehhez rengeteg fülest kellene eladni, hogy visszajöjjön.
Másrészt a magyar tényleg ilyen. Meghallgatja, megköszöni, majd megrendeli webshopból, mert hülye lesz +2-8000-et fizetni. Ahhoz, hogy az MM működni tudjon, az kell, hogy az egész országban jelen vannak, rengeteg mindent árulnak, hatalmas a marketing körülötte. Ezt egy specializált bolttal nem lehet megoldani.
Harmadrészt meg az emberek egy része ha megkérnék, hogy próba előtt menjen be a mosdóba, mosson kezet és takarítsa ki a fülét, akkor megsértődne és sarkonfordulna.

Ha ennek ellenére úgy gondolod, hogy ez az üzleti modell működhet, akkor nosza, csináld meg :) És hidd el, mindenki azért csinál ilyen üzletet, hogy zsét vegyen ki belőle, lehetőleg minél gyorsabb megtérüléssel. Mert ha valamibe folyamatosan tolni kell a lóvét, azt nem üzletnek hívják, hanem hobbinak. ;)

X.

szerk: azért a GR 07-nél komoly, hogy a füles rácsa kivehető és tisztítható. nagyon pöpec :)

[ Szerkesztve ]

Cave canem!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.