Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28631) b.vr válasza total90 (#28625) üzenetére


b.vr
őstag

Hát nem tudom, amiket látok tőled itt a fórumon fotókat (de most egyben is megnéztem az 500px-es oldalad), szerintem arra pont teljesen jó a 10-24 és mellé fölöslegesnek érzem a 16-55-öt.
Én a 23/2 és a tele esetében is elgondolkodnék hogy arányaiban mennyit vannak használatban és hogy érdemes-e (magamnál már eldőlt hogy nem. Tényleg az van hogy nagyon kell a hely, víznek, kajának, ruháknak. Minden más a helyet foglalja és vigyázni kell rá, mert általában a szálláson, kocsiban nem lehet hagyni őket. És nálad a laptop meleltt még ott a drón is)
Igen, láttam hogy van baglyos kép, de lehet hogy ilyenre inkább külön utat érdemes keresni, és amúgy az utazásoknál maradni a tájképeknél és a széles látószögnél (azért meg nem vinni hogy hátha majd kelleni fog)
Persze nyilván te tudod hogy ilyenkor miket szeretnél fotózni, de abból ami az albumodban látható, ez adódik (persze lehet azt is mondani hogy de ha lenne 16-55 akkor lennének másféle képek. Aztán vagy nem. Mindenesetre súlyban/helyben az több mint fél liter víz, na arra viszont már többször lett volna q*rva nagy szükségem amkior minden más kifogyott :) :) )

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.