Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4654) Csapoati


Csapoati
nagyúr

Na a véleményem pár óra játék után (single only, a 3. tiert fejeztem be az imént):

Ez a játék teljesen más, mint a demo volt. Nyoma nincs alulkormányzottságnak, a vizen pedig nagyon észnél kell lenni (csak ABS van bekapcsolva nálam, TCS, STM és Friction Assist off). Az oké, hogy a négykerekes Nissan GT-r stabil, de a V8-as E-Merci Supercar, meg a Formula-Ford autók úgy mentek vizes aszfalton, mint disznó a jégen. Az autók között hatalmas a különbség, szerintem hangsúlyosabb, mint a 6-ban volt. Pl a Honda Civic Type-R (2016-os) iszonyat tolja az orrát, meg füstöl kanyarból kijövet, míg egy Subaru BRZ simán fekszi az utat ilyenkor. Ja és az eső lassít is rendesen, VIR pályán valami 7 másodpercet estem vissza a szárazhoz képest (asszem pont az E-Mercivel)
A grafika csak kicsit lett szebb, mint a 6-ban, elsősorban a fényviszonyok és a színek javultak. PC-n és Xboxon is kipróbáltam, előbbin még a közepes konfigomon is szebb. Ami furcsa, hogy mindkettőn kilőttem a kamera rángatózását, de boxon valahogy még mindig bedől kanyarokban, meg rángat nagy sebességnél az egyenesekben, míg gépen ennek nyoma sincs. :F
A hangok nagyon jók, nem találtam még rossz autót ilyen szempontból, pedig mentem már vagy 15-tel.
A bowling sokkal könnyebb lett, az előző részben küzdeni kellett a goldért, most meg sima ügy volt elsőre kétszer is. A drivatarok még nagyon agresszívak és mintha mindig én húznám a rövidebbet, amikor ők jönnek nekem, akkor is. Az aukciós házat meg tessék minél előbb belerakni, két achihoz is szükséges. :D
Összességében inkább egy 6.5-ről beszélhetünk, de ennél jobb simcade autópornó nem létezik jelenleg. Ja és kontrollerrel nyomtam csak egyelőre.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.