- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
titán
válasz raczger #47550 üzenetére
Szerintem keptelenseg, hogy annyit megtegyen, meg ha 200km/h-korul is szabadult volna el. Nekem egyre rosszabb erzesem van emiatt.
Elobb neztem megint a videokat, ketszer is belenezett a jobb tukorbe az adott szakaszon, a masodiknal pont visszaforditja a fejet es mar csattanik is a femdarab.
-
hunnylander
őstag
válasz raczger #46779 üzenetére
De, oda van. Az F2 autókat az F1-es biztonsági szabályoknak eleget téve építették. Az nem jut az eszedbe, hogy már idén is szakadt le kerék a Forma-1-ben is?
A rögzítés nem azt jelenti, hogy mindent ki kell bírnia. Nem lehet leszakíthatatlan, mert az technikailag is kivitelezhetetlen illetve a monocoqueban tehetne kárt.
Felesleges rágódni a dolgon, nem minden szerencsétlenség előzhető meg. Kubicát mi óvta meg lábainak leszakadásától? Az, hogy az F1 biztonságosabb? Dehogy, a szerencse, a véletlen. Henry Surtees-ra mi mért halálos ütést? Az előre kiszámíthatatlan fatális véletlen. Ez kiiktathatatlan, ha az utcán sétálsz akkor is ki vagy téve neki.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz raczger #44973 üzenetére
Sutil miatt volt a red flag, és a red flag miatt nem fejezhette be a repülőkörét Hamilton.
A mai szabadedzésen is 6 tizeddel verte Kovát, a Q1 első szettjein is majd 1 mp-cel verte Kovát. Miért lenne bármiben is hibás?
Jolvan, dicsérd meg sutilt, mert ügyes volt, de akkor is Sutil balesete lett Hamilton pechje.
(#44976) Motion_Blur: Fikáztam, kritizáltam én Kimit amikor véletlenül, pech miatt kiesett Q1-ben? Nem! Akkor tőled az ilyen megjegyzés mire jó? Magától értetődik a helyzet, szánalmas, hogy egyesek az ilyen dolgokat is a pilóta fikázására akarják használni.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
törölt tag
válasz raczger #44308 üzenetére
Na, most sikerült csak megnéznem az 1. futamot..elég terjedelmes
Szvsz az időmérőt lehetett volna összefoglalóban megcsinálni max mindkét tábor legjobb körét betenni, és inkább a két futamra koncentrálni.Na de a lényeg,..maga a futam az nagyon jó volt. Valóban komoly színvonalú pozicióharcok voltak, megfelelő egymásrafigyeléssel egy 'szimes összecsapásnak' kikiáltott verseny ellenére.
Kifejezetten csak egy-két olyan megmozdulást láttam ami kifogásolható. Jó volt na...és még csak most nézem meg a fordított 2. futamot
Norbi meg...ismerjük mint a rossz pénzt ...tetszett amikor még Astra-ban valóban [LFS]Norbi volt
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest